avatar uživatele

Venda:)

off
JménoVenda
Věk31 let — narozeniny slaví za 89 dní (Rak)
BydlištěSM
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Venda:)
plakát
Bořek stavitel
3. srpna 2008
další názory k seriálu

Bořek :)

Pro malé děti jedno z toho lepšího :) I já jsem pár dílů shlédla. Žádná hluboká témata, ale rozhodně lepší a smysluplnější, než kreslená pohádka o tom, jak si 10letá holčička užívá jízdu MHD(to bylo opravdu děsné).

Bořek a spol. se stává kultem.:)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
40 %
plakát
Ať žije S Club!
28. července 2008
další názory k seriálu

:)

Dříve se mi to líbilo, ale to mi bylo o 8 let méně. Teď bych se na to asi nedívala. I ta muzika se mi tenkrát líbila :). JE to ale opravdu jenom pokus o zviditelnění populární teenagerů, kteří "milují zpěv nejvíc na světě" a "o tom, že se stanou tím, čím jsou, sní už od 5 let". I přes to se ale seriál držel a S Club byl hodně populární. To mu vzít nemůžeme.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
10 %
plakát
On je žena!
26. července 2008
další názory k seriálu

On je žena :(

Nejhorší seriál. :( Opravdu. I italský "cajdáky", který dávají pro vyplnění nedělních odpolední a nikdo je nesleduje, se mi zdály lepší. Seriál má naprosto nesmyslnou zápletku, herecké výkony taky stály za starou belu.
Líbila se mi akorát postava Honzy Krause :). Ten stál aspoň za něco:) Jinak bída, bída, bída..:(

22 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
10 %
plakát
Black Books
26. července 2008
další názory k seriálu

Kvalita.

3 neznámí herci a takové terno. Náhodou jsem na něj narazila při projíždění stojatých vod českých televizních kanálu. "za podívání se nic nedám", řekla jsem si, a královsky jsem se bavila.:) Naneštěstí ten díl byl asi předposlední, ale po půl roce ho dávali znovu. Tak jsem ho shlédla. Od začátku do konce. Opravdu vtipný a velice neobvyklý seriál. Jasná stovka:)
Vůbec by mi nevadilo, kdyby přitočili další díly :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
90 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Horákovi
23. července 2008
další názory k seriálu

(:

Horákovi jsou určitě z toho lepšího ze soudku českých seriálů. Byl vtipný a já se na něj vždy ráda podívala.
Každý si přišel na své. Kluci se určitě vždy rádi podívali na Lucii Benešovou, holky na Jakuba Prachaře. Mě osobně se líbil herecký výkon Igora Bareše. Nejlepší postava:). Ale stačilo jednou a dost. :)

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Redakce
22. července 2008
další názory k seriálu

:(

Redakce se mi zdá zajímevé prostředí pro seriál. Tím pro mě veškerá originalita seriálu končí. Nelíbí se mi, jak je seriál natočené, nelíbí se mi herci a jejich herecké výkony, nelíbí se mi jinak nic:(. Opravdu se mi v českém seriálu nelíbí zásah elitní policejní jednotky :).

Další seriál, na kterém se chtějí herci zviditelnit a televize si chce "nahrabat" :( Doufám, že už nebudou "přitáčet" nové díly :(. Ale jsou i horší seriály :)

P.S.: Tyto témata radši nechme Američanům (Dirt :) )

27 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
91 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
30 %
plakát
ALF
21. července 2008
další názory k seriálu

:)

pro mě byl alf hit "mládí":). Vůbec si ho nepamatuju,ale prý to bylo jedno z prvních slov,co jsem uměla:D Určitě jsem nebyla jediné takové dítko :)

Teď už jsme na Alfaa opravdu všichni moc velicí a relativně "dospělí", ale toto zajímavé stvoření si nás prostě dokázalo získat ne?;)

11 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
70 %
plakát
Přátelé
21. července 2008
další názory k seriálu

:) :) :)

Naivní Rachel, sladký Ross, šílená Monica, velice vtipný Chandler, originální Phoebe a "úspěšný" herec Joey:). Geniální šestka prožívající dobré i špatné věci spolu. Každý má svůj osobitý humor, postoj k radostem a starostem a mužská část herců má naprosto sladké úsměvy:) A všichni jsou tak skvělí :) I když nemáte rádi sitcomy, New York nebo 'uječenou Anistonku', něco se vám na seriálu prostě musí zalíbit. Ať už Rossův skvěle roztomilý hlas, kvikot, Moničinu lehkou posedlost perfektně ustlanou postelí, 'Reginu Felangiovou', 'Jak to jde?' nebo aspoň vědomí, že něco jako F.R.I.E.N.D.S existuje :)
Já mám už na Přátele vybudovanou lehčí závislost a opravdu nemám v plánu si nějak "odvykat". Tak nějak jsem si zvykla na to, že když uklízím, oni tu jsou taky :D Jejich kult časem opadl, ale zdá se mi, že jsou pořád dostatečně populární. To, že se pořád prodávají na plakátech, kalendářích a ŽE JSOU NEJOBLÍBENĚJŠÍM seriálen na serialzone.cz určitě není znamení, že by ho už nikdo neměl rád.
Letos /2009/ je to 15 let od počátku natáčení. Mě v té době byly 2 a měla jsem své milované Šmouly. Je zvláštní nad tím přemýšlet :)
Jasných 100%

74 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
84 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 19 lidí
100 %
plakát
Útěk z vězení
21. července 2008
další názory k seriálu

:)

Moc nemusím seriály z vězeňského prostředí. Buď mě neosloví už ze začátku nebo to postupem času ztratí šťávu. U tohoto seriálu mě oslovil hlavně nevinně-drsně sexy ksichtík W. Millera alias Michaela Scofielda.:) První řadu jsem shlédla s velikým nadšením. Druhá řada už začala poamlu ztrácet již zmiňovanou šťávu:(. Myslela jsem, že ze 3. řady shlédnu pouze prvních pár dílů, abych věděla, jakým směrem se bude ubírat děj. Jenže mě to opravdu chytlo. Tak moc, že jsem ji zhltla za 5 dní:) Moc se těším na 4. řadu:)

4. řada - no dobře, není to starý dobrý Prison Break, kde je všechno tak nějak "zdravě" promyšlené, ale mě se to pořád líbí :). Akorát už se to ubírá do hodně nereálnýho světa.

Poněkud nešťastný se mi zdál pouze český dabing. Pár nadabovaných dílů jsem v televizi viděla a neměla jsem z toho prakticky žádný zážitek :(

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
80 %
plakát
Červený trpaslík
20. července 2008
další názory k seriálu

:)

Úžasný "rejpavý" humor Listera, egoistický a sebestředný Kocour, ctižádostivý Rimmer a obouchaný Kryton ... Je to paráda :) Líbí se mi nápad. Je docela dost seriálů z "vesmírného prostředí" natočených, ale já zatím neviděla žádný takto vtipný a poměrně poučný. A mám pocit, že už ho ani neuvidím. A to nejen z vesmírné rakety. Bezkonkurenčně jeden z nejvtipnějších seriálů.
A že z velice nízkého rozpočtu může vzniknout něco tak skvělého, je taky úžasné.
JEDNÍM SLOVEM - ÚŽASNÉ :)

76 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 17 lidí
100 %