avatar uživatele

Ajam

off
JménoMarian
Věk38 let
BydlištěPřerov
Twitter
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/ajam.cz
Poznámka
Názory uživatele Ajam
plakát
A.T.O.M.: Alpha Teens on Machines
27. srpna 2012
další názory k seriálu

Pro děti ..

... proč ne - prostě animák pro moderní děti ve stylu Jamese Bonda, když šel na JATIX tak jsem se na něj taky podíval. Prostě fajn oddychovka.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Animal Practice
26. srpna 2012
další názory k seriálu

No nevím

Po prvním díle mi to přinde poněkud křečovité ani komedie ani drama. Srovnávání s Housem moc nechápu (krom antipatíí hlavního hrdiny vůči lidem) hlavní hrdina rozhodně nemá Housovo charizma a už vůbec ne jeho cinizmus. Mám obavy že kletba Tylera Labineho se opět projeví a bude zázrak jestli dostane druhou sezonu. Po prvním díle seriál neurazil, ale ani nenatchnul, ovšem šanci mu dám a třeba budu moct svůj názor poupravit.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %
plakát
Heuréka - město divů
20. července 2012
další názory k seriálu

Skutečný názor se dá snad napsat až po ukončení seriálu...

..., takže mě docela mrzí že jej píšu. Ale tento seriál patří mezi špičku sci-fi. Charakterizoval bych jej jako snadno uvěřitelný. Tvůrci se drželi vynálezů, které jsou teoretické možné. Postavi jsou zpravidla velmi sympatické. A pokud se na chvíli vytratí a znovu se navrátí máte pocit jako by jste potkali starého přítele. Nleze než doporučit všem keteří se rádi baví a jsou tak trochu fandové do technologií.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Farma
7. července 2012
další názory k seriálu

Nova se zase pokouší a harakiry

Je to jednoduchý, česká kotlina na realityshow, není dělaná. Tomuhle pořadu dávám tak ještě týden, pak ho Nova přesune na Cinemu pro nezájem. Češi nejsou zvědaví nato se den co den dívat na bandu lidí, ketří si mysleli jak jsou skvělí a nakonec se ukazuje jak jsou neschopní. Možná kdyby dávali týdení sestřih, ale den co den v hlavním vysílacím čase ? To se asi zblánily ne?

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
0 %
plakát
Druhý život
4. června 2012
další názory k seriálu

Sice ...

jsem viděl jen část jednoho dílů, ale i tak sem byl zděšen. Kdby místama nebyli průstřihy na Slovenské reálie, řekl bych že se dívám na nějakou jihoamerickou telenovelu, kamera nevyrazní herci, mizerné výkony. Korunu tomu dal špatný český dabink. Ano chápu že tenhleten žánr má své příznivce - i přes fakt že děj je furt stejný a postavy jsou taky vždy stejné. Vždy je tam jeden pár co se miluje, ale osud jim nepřeje. Zpravidla jsou z jiné společenské vrstvy, a ten z té vyší má navíc snoubence/snoubenku která jen intrikuje a je to prototip mrchy. Dalších 200 dílů se jede podle schématu ala Evžen oněgin - on se vykašle na ni ona se vykašle na něho to se párkrát otočí až v posledním dílu si padnou do náruče a je svatba.
Tak mě napadá proč nezkusijou něco nového, něco neokoukaného a hlvně ne nic co vypadá jak venezuela :-/ 10% a to jen proto že je to slovenská produkce jinak by to byla 0%

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
10 %
plakát
Continuum
28. května 2012
další názory k seriálu

První dojem

docela svižný, akční seriál. Mám z něj dojem že se jedná o takového Terminátora říznutého konspiračním dramatem. Jen Hlavní hrdinka není robot, ikdyž díky tomu že je z budoucnosti má pár vylepšení. Myslím že seriál bude hířit dějovími zvraty a dokonce nebudem vědět kdo je ten hodný a kdo ne.
27.8.12 - Tak po první řadě zvyšuju hodnocení z 80% na 90% seriál plně splňuje to co jsem psal výše, svižné konspirační drama, řízlé kriminálkou a scifi.

58 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
90 %
plakát
Knight Rider
27. května 2012
další názory k seriálu

Další klasika

Knight Rider je další klasický seriál, který nám dnes přinde již spíše trapný. Ale ruku na srdce, kdo na něj jako dítě se nedíval a nepřál si mít taky takové auto se kterým by si pokecal, a umělo tolik věcí jako K.I.T. . Pro mě je to velká nostalgiee a nezapomenutelný seriál.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Tři chlapi v chalupě
26. května 2012
další názory k seriálu

Nemůžu nereagovat na příspěvek AnnaZ.

Nemáš tak úplně pravdu. Tři chlapi v chalupě jsou původní český seriál. Ony tři filmy byli následně natočeny na motivy tohoto seriálu. Takže tento seriál tu úplně klydně může být.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
plakát
Criss Angel: Extrémní magie
18. května 2012
další názory k seriálu

To je torchu problém

Dělat "magii" v televizním pořadu je poněkud problém, protže všichni vědí co dokáže "počítačová magie". Takže kouzlo triku a zručnosti iluzionisty se jednoduše ztratí v podezření pixelů. Je dost požné že publikum je podplacené, ale vzhledem k faktu že patří mezi nejuznávanější iluzionysti součastnosti tak asi onu iluzionistickou zručnost mít bude.
Takže závěrem pokud přistoupíte na jeho hru že se nejedná o televzní triky, ale o podstivé iluzionistické triky, můžete se docela slušně bavit a žasnout jakou kdysi u televizních show Davida Copperfield.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Sherlock
13. května 2012
další názory k seriálu

Nejsem si jist

zda-li toto dílo na tento web vůbec patří. Sherlock nežli seriál, je spíše filmovou serií, díky své kavlitě i díky stopáži, která je skutečně filmová. Jedná se o perfektní divácký zážitek, při sledování dedukcí slavného Holmese, který ač se posunul v čase neztratil nic na své genialitě.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %