avatar uživatele

Ajam

off
JménoMarian
Věk38 let
BydlištěPřerov
Twitter
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/ajam.cz
Poznámka
Názory uživatele Ajam
plakát
Lovci duchů
25. března 2012
další názory k seriálu

Klasika

Jeden z nejlepších misteriozních seriálů součastnosti. První tři serie jsou svojí hororovou atmosférou naprosto úžasné. Z mého pohledu jsou nejlepší dílý, ve kterých tvůrci zpracovávají tzv. městské legendy a strašidelné příběhy od táboráků.
Následující serie už jsou trochu slabší a více se soustředí na hlavní dějové linky které jsou sice epické ale místama je to spíše na škodu a člověk si přeje vidět další díl ze "starého baráku postaveného na indiánském pohřebišti"
Každopádně seriál je to napínavý a velmi dobře zpracován, postavy buď milujete nebo nenávidíte a občas oboje.

82 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
82 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
plakát
Pátá rychlost
24. března 2012
další názory k seriálu

Nuda

Nemasné, neslané, nezábavné

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
0 %
plakát
Hvězdná brána
24. března 2012
další názory k seriálu

Kultovní seriál

Co dodat. Tenhle seriál se stal legendou sci-fi stejně jako startreck.

14 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
W.I.T.C.H.
24. března 2012
další názory k seriálu

Obstojná zábava

Vím že tento seriál je primárně určen holčičkám, ale musím se přiznat že jsme jej taky "sledoval". Když někdy před 7-8 lety, na naší kabelovce začal bežet Jatix, tak jsem se na něj docela rád díval (ano i ve svých 18 jsem se rád díval na kreslené seriály, no dívám se na ně rád dodnes :-)) Tento seriál tam běžel také, a pokud jsem na něj zrovna narazil, tak jsem se na něj mrknul. Příběhy byli docela nápadité a i napínavé. Dějově si nezadají s kdejakou moderní fantasi.Je tam akce, napětí, intriky, tajemství. Prostě docela oddychová zábava.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Hlas Česko Slovenska
23. března 2012
další názory k seriálu

Pře xfaktorováno, superstárováno a nevím co ještě.

Talentových "realityshow" je na můj vkus až moc. Furt je to samý, jen jednou se zpívá jednou se dívá jednou se tancuje a nevím co ještě. Tisíckrát dokola to samý. A jaký je výsledek ? No ten že operátoři mobilních telefonů si namastí kapsu, a oberou nebohé puberťačky o jejich kredity - protože tomu hezounkovi přece musejí dát hlas a klidně i 100x za jedno kolo (tolik k obejktyvitě a spravedlnosti těhle soutěží).

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
0 %
plakát
Misfits: Zmetci
16. března 2012
další názory k seriálu

Absolutně nekorektní a neskutečně vulgární seriál

Tenhle seriál musíte buď milovat, nebo nenávidět.Bohužel jek je zde napsáno má poněkud sestupnou tendenci :-( Ale nic nemění na faktu že se budute bavit, teda pokud si jej zamilujete. I přes klesající kvalitu nechávám hodnocení na 90% zaslouží si to .

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Luck
6. března 2012
další názory k seriálu

Nějak nevím

Nějak nevím co si mám o tomhle seriálu myslet. Viděl jsem zatím jen dva díly, ani jeden mě nijak neuchvátil. Mám pocit jako bych se na seriál díval od půlky. Postavy neznám a ani nemám zájem moc poznat. Je jich tam nějak moc a zatím na sebe ani nejsou nijak zvlášť vázány. Na to že se jedná o seriál z dostihového prostředí je děj neskutečně línej. Z bezmála hodinové stopáže si uvědomujete každou minutu. Prostě zatím nic moc - snad se nějak vyvrbí.

15.3. 2012 - Tak už se ani nevyvrbí, byl zrušen. Pro mě žádná škoda. Na seriálu bylo zajimavé jen herecké obsazení.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
30 %
plakát
Řeka
14. února 2012
další názory k seriálu

Zahada Blair witch na Amazonce

Po prvním dvoudílu dojem nic moc, příběh sice do jisté míry zajimavý, a párkrát jsem se i příjemně lekl, ale to je asi tak vše. Postavy jsou neskutečně hloupé, i přes veškerá varování ( to že zazdily to první chápu - to nevěří nikdo) ale po tom druhým kdy už něco zažily a mají možnost odejít a neodešli, tak tomu říkám stupidita. Obzvláště když se vrhají do jungle která není zmapovaná proti nečemu co ani neví co je a je jim jasné že to není nic co by kdokoliv znich znal, nebo alespoň o tom slyšel. Celý příběh s menšími upravami by mohl být slušnou hororovou mini serií (2-3 díly by stačily)a člověk by se u toho i bál. Ale jestli z toho bude právoplatný seriál tak to bude nejspíš děs. Snad skončí u první serie. - 50%

25.3.2012 - tak dneska jsem ho dodíval. Ano zvědavost je silná motivace. No můj názor se nijak zvlášť nezměnil. Děj průměrný a víceméně předvídatelný. Pár dobrých momentů a docela i staršidelných, ale to je asi tak vše.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
50 %
plakát
Saddám: Vzestup a pád
12. února 2012
další názory k seriálu

Nemasný neslaný

Zajímavá a kontroverzní osobnost světových dějin, která je poddá absolutně nezajímavě. Ano tvůrci dávají bývalému Iráckému diktátorovi daleko lidštější rozměr, než jak byl většinou prezentován v mediích, ale zase úplně opomenuli dodat tu „démonickou“ část. Čekal jsem daleko vypjatější situace, kdy Sadám dává rozkaz k plynovému útoku na Kurdy, čekal jsem daleko víc bojů, a beznaděje se zuřivostí, kdy se dověděl, že spojenecké okupační síly postupují na Bagdád, ať už v první nebo druhé válce v zálivu. Poodkrytí roušky tajemství proč se během operace pouštní bouře zastavily těsně před Bagdádem. Čekal jsem i záběry ze soudu. Mám dojem, že by seriál klidně snesl i více dílů, ale udělané podrobněji. Více jeho motivace proč dělal, co dělal, a na kolik ta rozhodnutí byla pro něj obtížná, nebo zdali když dal rozkaz k chemickému útoku udělal bez mrknutí oka a jestli jeho podřízení proti tomu protestovali, byť třeba jen u svých přátel, si postěžovali, že už je magor, že tohle přece nejde udělat. Prostě čekal jsem něco, co by mě pobavilo a i poučilo, tohle mě stěží pobavilo o poučení není ani řeč.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
plakát
Den Triffidů
7. února 2012
další názory k seriálu

Mohlo být lepší

Sice pěkně natočené, ale zato dějově dosti nevydařené zpracování, prapodivný mix mezi prvním a druhým dílem knihy. Přenesení do současnosti a jisté menší změny v záři na obloze jde docela pochopit, ale změny v ději mě zklamali. Pokud by změnily jména hlavních postav, byl by to docela dobrý příběh z prostředí dnu Trifidů.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %