avatar uživatele

monberunka

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky monberunka
plakát
Melrose Place
3. prosince 2012
další názory k seriálu

Melrose Place

alias seriál mého mládí:) Spolu s 90210 patřilo mezi klasiku, kterou jsme sledovali snad všichni. Kdo by neznal Michaela a bláznivou Kimberly :D Kdo by nechtěl bydlet s partou přátel v bytech u bazénu? Tenkrát jsem to docela žrala, ale věřím, že teď bych hodnotila jinak. A za tu nostalgii, kterou ve mně tenhle seriál vyvolává, hodnotím tak jak hodnotím :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
60 %
plakát
Gympl s (r)učením omezeným
3. prosince 2012
další názory k seriálu

gympl

není vůbec špatný seriál! Moc jsem toho od novy nečekala, ale docela mě to překvapilo a už od prvního dílu sleduju pravidelně. Zajímavé je jak obsazení (Ondra Brzobohatý, Marta Jandová...), exceluje Karel Heřmánek v roli ředitele alkoholika:) a Lucie Benešová je neuvěřitelná potvora - tak dějová linka. Některé situace jsou na psychiku trošku náročnější (bohužel se seriál nevyhýbá ani tématu psychického/fyzického týrání - mimochodem s neuvěřitelně nesympatickým představitelem otce rodiny, toho herce už nebudu mít asi nikdy ráda :D). Na odreagování je to fajn a ve srovnání s ostatními seriály novy a primy to docela vybočuje z řady. Chápu, že pro všechny to není, ale než to odepíšete, zkuste se na pár dílů kouknout:) Je to totiž místy docela vtipný :D
update
2. řada mi přijde horší než ta první... a bohužel už mě to tolik nebaví, sleduju jen občas

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
70 %
plakát
Nešika
1. prosince 2012
další názory k seriálu

awkwaaard

je naprosto geniální seriál. Jenna byla ze začátku docela otravná a prvních pár dílů mě moc nebavilo, ale pak jsem si to zamilovala (nejvíc samozřejmě Saddie a you're welcome:D) Díly jsou krátké, člověk tím nezabije moc času a rychle to utíká. Její dvě kámošky jsou trochu střelený, stejně jako Jenna, ostatně ani matka není úplně normální :D ale všechno dohromady to skvěle klape. Třešničkou na dortu je pořád omílaný milostný trojúhelník - tak bude to Jake nebo Matty? Jenna je totiž vyloženě smolař a o trapasy tam není nouze:) Seriál o mladých - pro mladé - a nejen pro ně:) Myslím, že bavit se budou všichni.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
90 %
plakát
Pretty Dirty Secrets
1. prosince 2012
další názory k seriálu

PDS

"náhrada" za vysílací pauzu PLL, ale absolutně nemá smysl sledovat. Každý "díl" má cca minutu, viděla jsem všechny a nemyslím si, že bych měla větší tušení kdo je -A. Prostě se jen z popularity PLL snažili vytěžit co nejvíc a skutek utek. Kdo nekouká, o nic nepřijde. Ty epizody - pokud se to tak dá nazvat - by si zasloužily aspoň 5 minut... jinak bych to ani nenazývala něčím na vyplnění pauzy:)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
40 %
plakát
Doktorka Emily
1. prosince 2012
další názory k seriálu

Emily Owens

je tak trochu smolař:) Mamie jsem si oblíbila v Off the map (ale dost mi to trvalo), takže Emily jsem si nechtěla nechat ujít. Role jí skvěle sedla a "potka" byla dost vtipná :D Vážně jsem si myslela, že se seriál chytnul, dnes už víme, že patří mezi ty zrušené, což mě docela dost mrzí.
Seriálu nechybí vtip, doktorské případy, ani trable s láskou. (Emily je na to expert :D) Výběr herců je fajn a obzvlášť mě potěšil Micah. Seriál je ideální pro ty, kteří mají rádi mix komedie a dramatu, je jim sympatická Mamie a moc nemusí pohled na krev a další detaily z doktorských seriálů - tady se jich vážně moc nedočkáte:)
Doufám, že tvůrci seriál nějak slušně uzavřou... nic mě totiž nenaštve víc než otevřený konec.

Po dokoukání seriálu - zrušení mě hodně mrzí a konec (závěrečná scéna) mě docela naštval! ale asi to tak mělo být:)

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Arrow
12. listopadu 2012
další názory k seriálu

Arrow

Sympatická hlavní postava, akce, napětí. A vy chcete po každém dílu vidět další a další...
Pro mě asi nejlepší seriálová novinka a doufám, že si i další díly udrží vysokou úroveň. Dost bylo supermanů, dost bylo spidermanů, přichází nový hrdina! Oliver Queen. Příjemně mě tu překvapila i Katie Cassidy (kterou mám zafixovanou jako mrchu z MP) a oba dva jsou spolu velice koukatelní:) Jsem zvědavá na další zápletky.
Jste seriáloví fanoušci a máte rádi novinky? Pak musíte vidět Arrow!

46 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
77 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
90 %
plakát
Když vaří táta
26. října 2012
další názory k seriálu

táta

Recepty jsou docela fajn, "kuchař" taky... ale co mi leze neskutečně krkem, jsou dětičky. Díky nim se na to nedá koukat, opravdu ne, je to škoda. Patřilo by to k těm lepším pořadům o vaření... Vznikl z toho humus rádoby reality pořad o vaření s protivnýma parchantama, kteří se na všechno a pořád ptají a divákům se spousta věcí vysvětluje jako dementům.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
20 %
plakát
MasterChef
4. září 2012
další názory k seriálu

MasterChef

Zařekla jsem se, že českou verzi nebudu ani zkoušet, protože originál miluju... nakonec jsem si řekla, že zkusím aspoň první díl. Musím říct, že jsem to čekala horší. Sice přehrávají, snaží se o show, která v českém podání vyznívá spíš trapně, ale asi mohlo být i hůř:) Porotu bych sice zvolila jinak, ale vzhledem k tomu, že jsem se dlouho předtím bála, že dají jako jednoho z porotců jirku babicu... tak asi dobrý :D

Koho ale proboha napadlo dát tam Peštovou, která je jako prkno a vůbec se k tomu nehodí. Koho proboha napadlo tam vůbec někoho na "moderování" dát, vždyť je to zbytečnost.
Nebude to patřit mezi pořady, které bych sledovala, na druhou stranu musím upřímně říct, že je to asi lepší než primácké "Na nože" - kde tomu zatloukla poslední hřebík do rakve porotkyně Filipová. Škoda, že nemůžeme tyhle dva pořady a jejich porotce namixovat. Pohlreicha nebo Vaňka bych tu určitě ráda viděla:) A možná, že by to pak nebyl takový trapas.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
40 %
plakát
Jane by Design
28. července 2012
další názory k seriálu

Slavná Jane

Popravdě mě tenhle seriál moc nechytl a poměrně mě překvapuje hodnocení, které tu má. Nevím čím to je, jestli hlavní představitelkou nebo "nudným" a chvílemi za vlasy přitaženým dějem, ale po pěti dílech jsem se sekla a do dalších se mi vůbec nechce. Seriály a filmy, které se týkají módního světa, mám většinou dost ráda, ale tohle ve mně nezanechalo vůbec nic a momenty, kdy jsem se pobavila, bych mohla počítat na prstech jedné ruky. Hodnocení v rozmezí 50 - 60% (a to maximálně). Ale jo, pokud zrovna opravdu nemáte co sledovat, všechno jste viděli a to, co jste neviděli má pauzu, tak se na to asi koukat dá...:) Možná se dám někdy do dalších dílů a možná to hodnocení ještě zvednu, těžko říct:)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
50 %
plakát
Mad Love
15. července 2012
další názory k seriálu

Mad love

Vzhledem k tomu, že ještě pořád patřím mezi ty, kteří neviděli HIMYM, tak nemám s čím srovnávat. A musím říct, že mě tohle docela baví. Larry je super, jeho výrazy a "munchování"...:D Bena alias Jima mám ráda už od prciček, Connie je v pohodě... jen nemusím Kate. Ještě mám před sebou 3 díly a doufám, že nebude seriál končit otevřeně. Na jednu sérii je to fajn, na dvě už si to nedokážu moc představit, každopádně to je určitě příjemná věc a sledováním nic nezkazíte.
22. 7. Mám dokoukáno a ten konec mě fakt štve!

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %