avatar uživatele

monberunka

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky monberunka
plakát
Famílie
27. dubna 2012
další názory k seriálu

Srdeční záležitost

Konečně aspoň nějaká náhrada za Gilmore girls (i když ty byly samozřejmě kultovní a nic jen nepřekoná:))
Lauren opět válí a vůbec všechny příběhy jednotlivých členů rodiny mají něco do sebe. První série mě moc nebavila, sledovala jsem z nudy, druhá mě chytla a po třetí mám vyloženě absťák na další osudy Bravermanů:-)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Super drbna
27. dubna 2012
další názory k seriálu

GG jsem milovala,

ale mělo to skončit tak třetí sérií, protože teď už jsou to bohužel fakt s**čky a jak se říká, v nejlepším se má přestat.
Jinak k dabingu - ten je extrémně nepovedený, s originální verzí se to nedá srovnat a úroveň to sráží ještě o hodně níž, což je škoda - minimálně u prvních dvou sérií.
P.S. hodnocení 80% se vztahuje k sérii I-II.
III. série 70%
IV 45%
V - ta je lepší než čtvrtá, za 60%. Na začátek to ale opravdu nemá a děsím se, co bude v té příští. Nate pravděpodobně zjistí, že je na kluky a začne randit s Chuckem. Ať to máme všechny se všema!

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
70 %
plakát
Nebezpečná identita
27. dubna 2012
další názory k seriálu

Skvělý

skvělý, skvělý! Nejlepší ze seriálů co se začaly v loňském roce vysílat. SMG je prostě dobrá, já ji teda miluju už od dob Buffy, ale tady jí to sedlo. Se vzrůstajícím počtem dílů se objevovaly nové a nové zvraty, až k "šokujícím" předfinálovým dílům... závěr pro mě tak trochu zklamání (neuzavřen jak bych čekala) a budu se modlit za pokračování 2. série...:)Naděje umírá poslední... protože tohohle seriálu by ve srovnání s gossip girl, 90210 nebo secret circle bylo fakt škoda.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
The Lying Game
27. dubna 2012
další názory k seriálu

"drama pro teenagery"

ale já se u toho bavila:) Ze začátku jsem to sledovala jako výplň času, protože moje ostatní seriály měly pauzu (noo a taky tak trochu kvůli Ethanovi), ale časem mě to docela chytlo a konec série mě šokoval:) Takže jo, já chci druhou a chci vědět jak to všechno dopadne!

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
70 %
plakát
Studio 60
27. dubna 2012
další názory k seriálu

Nářez!

Skvělý seriál! Začala jsem to sledovat kvůli "chandlerovi", ale všichni herci byli úžasní (především Amanda Peet)dokonale mě to vtáhlo a sjížděla jsem jeden díl za druhým a fandila jim ve vysílání, smála se jejich průserům i brečela ve vypjatých chvílích. Nemusí sednout každému, ale věřím, že své fanoušky si najde. Škoda jen, že se nenatočilo víc dílů, když jsem sledovala poslední, zamáčkla jsem slzu v oku...:)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Procitnutí
27. dubna 2012
další názory k seriálu

Zatím mě to dost baví

ale mám za sebou teprve 3 díly. Na druhou stranu nevím, jestli si mě Awake dokáže udržet, vypadá to čistě na detektivku z pohledu dvou časových rovin... a to baví, dva, tři díly... ale pak to možná začne nudit.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %