avatar uživatele

monberunka

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky monberunka
plakát
Zoufalé manželky
3. května 2012
další názory k seriálu

Zoufalky

- jak jim pracovně říkám - patří mezi moje TOP. Jsou to čtyři naprosto odlišné osoby a každý z nás se asi v nějaké z nich trochu najde:)
Za těch 9 let (vážně je to už tak dlouho?) jsem s nimi zažila snad všechno - byly epizody, kdy jsem se jen smála, padal jeden vtípek za druhým. Byly epizody, kdy jsem si pobrečela.
Když začínala pátá série, hrozně jsem se bála, že to bude "divný". Časový odstup... že už to prostě nebude ono. Ale spletla jsem se. Pořád to je super a čím víc se blížím k závěru seriálu, tím víc si uvědomuju, jak moc mi budou tyhle čtyři ženský chybět.
Je to seriál, který si zas někdy s chutí pustím znova. Od začátku.

Původně jsem chtěla napsat svou nejoblíbenější postavu. Ale protože bych musela napsat Lynette, Gaby i Bree, udělám to jinak. Jediná, kterou fakt nemám ráda je Susan :D Má i světlejší momenty, ale není jich tolik...

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Make It or Break It
3. května 2012
další názory k seriálu

Seriál o gymnastkách...

na první pohled možná nuda. Ale není to tak, je skvělý. Řeší se sport, kamarádství, kluci... takové klasické drama:) Až na to, že jsou tu sympatické herečky, poměrně inteligentní rozhovory, sexy trenér...:))
Po pár dílech to bylo jasný. Závislost. První dvě řady jsou super, třetí dodatečná (má jen 8 dílů) je o něco horší, ale pořád si myslím, že je to zakončení na solidní úrovni.
Budete jim fandit a držet palce. Každá je jiná, ale dohromady tvoří skvělý tým. Holky z Rocku prostě umí:)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Tajemství kruhu
3. května 2012
další názory k seriálu

Ztráta času

Vydržela jsem 15 dílů, jednak kvůli Brittany, kterou jsem si oblíbila v Life Unexpected a jednak proto, že jsem čekala, kdy se začne něco dít. Pak byla seriálová pauza - a já najednou zjistila, že mi to fakt nechybí a po vysílání nových dílů bylo rozhodnuto - už jsem se k seriálu nevrátila.
Pokud máte rádi "nadpřirozeno", rozhodně jsou lepší volbou čarodějky. Tohle je jen banda teenagerů a jejich kouzla mají vážně hroznou úroveň.

58 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
40 %
plakát
90210: Nová generace
3. května 2012
další názory k seriálu

Vlastně nevím

proč na to ještě koukám, uznávám, že je to poměrně debilní, ale stejně mě to docela baví:) 1. série byla nejlepší, se vzrůstajícím počtem úroveň klesá a kdyby teď seriál ukončili (tj. po sérii č. IV) tak bych se vůbec nezlobila.
Obsazení je docela fajn, vím, že dost lidí odradila Annie, mě štvala taky, ale pak jsem si na ni zvykla:) Není to seriál na vysoké úrovni, ale pokud hledáte něco nenáročnýho, určitě to není špatná volba:) (minimálně první dvě řady)
Update po finále čtvrté série - nečekala jsem, že to řeknu - ale chci vidět další díl!

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
60 %
plakát
Panství Downton
30. dubna 2012
další názory k seriálu

Tenhle seriál je tak

strašně úžasnej! Objevila jsem ho loni v říjnu. Pamatuju si, jak jsem si pustila první díl a řekla si "wtf a co je na tom tak super?" Jenže pak jsem si pustila další a další a tak strašně jsem si tam všechny zamilovala. Mary a Matthewovi budete držet palce, Thomasovi a O'brien budete přát něco fakt hroznýho, kuchařka vás bude štvát tím, jak neustále ječí na Daisy... do toho kouzelný Mr. Carson a pak se objeví neskutečná Maggie Smith. Zkuste to, nebudete litovat. Každopádně doporučuju originál (dabing se taky docela povedl, ale Maggie a Matthewa nenahradí).
Děj vás přenese do roku 1912, druhá série pokračuje 1. světovou válkou. Na třetí se těším. Neskutečně!

Tyhle upoutávky na 1. a 2. sérii miluju. Vždycky se mi u nich chce hrozně brečet:)
http://www.youtube.com/watch?v=8-wdMGXoDzE
http://www.youtube.com/watch?v=yoe3CoxcYm0

P.S. absolutně nechápu, jak tomu může dát někdo nulu!

93 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
100 %
plakát
Farmář hledá ženu
30. dubna 2012
další názory k seriálu

šílená kravina

ale když to budete brát s nadhledem, neskutečně se u toho pobavíte :D U slovenské verze jsem seděla s hubou dokořán, česká je o něco míň "šokující" :D Nevěřícně koukáte a říkáte si: je to vůbec možný? Jo, je! :D P.S. Něrgešová by radši neměla moderovat vůbec nic. I když - tady je to tak nějak jedno.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
30 %
plakát
Prostřeno!
30. dubna 2012
další názory k seriálu

60% za to

málo kvalitních receptů co se tam vyskytne, 80% z toho jsou bohužel patlanice. Evidentně nejoblíbenější je vývar a tiramisu (z pomazánkovýho másla samozřejmě). Proč tam lezou lidi, co pak hlásají "tohle dnes vařím poprvé" prostě nepochopím, stejně tak ty co nejí česnek, cibuli, houby, špenát, maso... no prostě skoro nic a lezou do pořadu o vaření!
Když se tam najde někdo, kdo vařit opravdu umí, super to vypadá a nejsou to polotovary, ve většině případů mu to hodnocení pěkně osolí, protože je "prostě snob" a nebude se přece jídlem povyšovat nad normální český lidi. (Navíc má dost lidí problém zkusit něco jinýho než knedlíky a řízek). Ostatně když je u spousty kuchtíků miláčkem národa babica, možná se nemáme čemu divit. To, že se nedá levně dobře vařit je pitomost.
Velký mínus za "šmejdění" (už z toho slova se mi chce zvracet), jsou ty lidi normální, když někomu prochází skříně a tahají ven prádlo? pochybuju.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Divoký anděl
30. dubna 2012
další názory k seriálu

Ať jsou telenovely jakkoli stupidní

tuhle jsem jako malá fakt milovala! Nad ostatníma vždycky trochu vynikala a Ivo a Milagros... co k tomu dodat :) Věřím, že dneska už bych to považovala za hodně stupidní, ale tenkrát se mi to líbilo. A protože to patřilo k tomu lepšímu, tak to docela nadhodnotím a dám za 60%:) Pamatuju si, jak jsem přiběhla ze školy, práskla tašku do kouta a šla koukat. Ty vzpomínky jsou prostě krásný...

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %
plakát
Babicovy dobroty
29. dubna 2012
další názory k seriálu

Tenhle pořad je výbornej!

Pokud to člověk bere jako zábavu a baví se u toho. Přiznám se, že já se těším na nedělní večer celý víkend, protože čekám, co se od Jirky zase dozvím :D Naposled to byla skvělá myšlenka: "Když máte hlad, tak se musíte najíst" - no kdo by to byl řekl? :D Stejně jako jeho pravidelná reklama na pánvičky, kterým říká klik klak. Vyprošťovák, co si můžete udělat, když je vám špatně a hned vám pomůže - jediný problém je v tom, že se musí nechat v lednici tak 7 dní uležet :D a omytý maso z guláše snad ani nemá cenu zmiňovat... Jirka je prostě komik, ačkoli si o sobě myslí, že je kuchař. No, není!

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
0 %
plakát
Dokonalý svět
28. dubna 2012
další názory k seriálu

Bavilo mě to!

Vím, že je ve zvyku hateovat český seriály (obzvlášť produkce novy a primy:)) ale říkejte si co chcete, tenhle seriál patřil k tomu lepšímu. Mrzelo mě, že nebylo víc dílů a Jitka Čvančarová jako Michelle byla naprosto dokonalá! Občas mě mrzí, že se všemu dá odpad jen proto, že nova má s*ačkoidní seriály. Možná jo, ale možná je potřeba dát tomu taky někdy šanci. A hodnotit až potom. Já to udělala a rozhodně nelituju:)

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %