avatar uživatele

Jujkyna

off
JménoLiduš
Věk29 let (Kozoroh)
Bydliště
Twitter@Lexie_xP
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Jujkyna
plakát
Slunečno, místy vraždy
3. dubna 2018
další názory k seriálu

Oddychovka!

Musím přiznat, že jsem si the glades pustila až po tom, co jsem viděla v televizi ukázky s tím idiotským (pardon,ale je to tak) názvem, který mě (prosím nesuďte mě), zaujal. Ze začátku supr skvělý, odpočinkový koukáníčko, pak mě začal zajímat osud hlavních hrdinů a koukala jsem i ve volném čase, nejen při žehlení a uklízení :). Postupem času ztrácel, ale na druhou stranu 4. řada pro mě byla zase návratem nahoru.

Nečekejte žádný zázraky, ale něco u čeho můžete vypnout a to se občas dost hodí :).

P.S. Mrzí mě, že skončil, protože otevřenější konec asi zanechat nemohl.. :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Drákula
4. října 2014
další názory k seriálu

Vzestup a pád

Z prvních dílů jsem byla nadšená - notoricky známý Drákula v novém slušivém kabátě a hezkou tvářičkou O:).

Příběh se zakládá na stereotypním několikaúhelníku a intrikách, které mě osobně přestaly po chvíli bavit. Nečekané zvraty a události, hlouběji a hlouběji do "temného světa" na mě působily až příliš tuctově a hodně jsem se přemáhala seriál dokoukat až do konce.

Vizuálně je to parádní podívaná - dobové šaty, účesy, make-up.. zajímavé tváře herců, dle mého i v mnohých situacích skvostné výkony, ale ta tuctová zápletka, která se ani tolik nerozvíjí, seriálu ubrala na atraktivitě. Bohužel. :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Banshee
14. března 2014
další názory k seriálu

Nečekaně dobrý !

Mám zhlédnuté jenom 3 díly a už teď můžu říct, že mě tahle pecka vážně dostala. A to jsem to ani nečekala, protože když jsem si četla anotaci k seriálu - bývalý trestanec šerifem, ledabyle jsem to přešla a vrátila se až teď, kdy jsem hledala něco novýho, neotřelýho, co mě bude bavit.
Naštěstí jsem nemusela hledat dlouho a ihned poté, co jsem si pustila pilot, jsem byla nadšená. Hlavní hrdina (i hrdinka) je sympaťák, na kterého se dobře dívá. Dějová linie se mi prozatím moc líbí a jsem jen a jen zvědavá, kam až se bude ubírat.
Spousta scén mi opravdu vyrazila dech, ať už neotřelostí, drsnou stránkou nebo fakt, že to bylo skoro porno. Ani jedno ze zmiňovaných neubírá seriálu na kvalitě - právě naopak. Dělá to z něj něco nového, jiného, co tu prostě chybělo.
A pokud stále váháte, jestli si to pustit (a nemáte lehký žaludek), jen do toho! Dejte tomu šanci a nebudete, litovat. :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Konec přehlídky
1. prosince 2013
další názory k seriálu

Nad očekávání.

Poníženě se musím přiznat, že jsem na Parade's end začala koukat jenom kvůli tomu, že zde hraje Benedict Cumberbatch. Nicméně mně úplně vyrazil dech.
Na začátku jsem svého rozhodnutí, dívat se, litovala, ale každým dalším dílem se mi tato minisérie dostávala pod kůži. Nejsem přílišný fanda filmů/seriálů o válce, nahání mi to hrůzu /i zde jsem měla pár takových momentů/, ale skloubení válečného prostředí a mentality lidí v této době je natolik strhující, že bych se na celou minisérii podívala znovu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Bez hranic
21. července 2013
další názory k seriálu

Wau!

Na tenhle seriál jsem narazila spíše náhodou a jsem za to moc ráda. Rozhodně mě překvapil a to tak, že víc než příjemně. Kriminálka Evropy je vážně dost zajímavý téma, ale víc mě šokovalo (příjemně) to, že se v dílech objevují i čeští herci.
Je to kriminálka s novým neotřelým nápadem, se kterou se nebudete nudit. Díly jsou akční a strhující, herci sympatičtí (zamilovala jsem si postavu Carla Hickmana) a případy neobvyklé. :)
Jsem zvědavá na další díly, protože to vypadá, že to bude pořádná pecka! :)

EDIT: Musím říct, že s přibývajícími díly už to taková pecka není. Škoda...

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Grimm
25. května 2013
další názory k seriálu

Pohádka? Ani náhodou!

Seriál mi doporučila kamarádka celkem dávno, ale já se k němu dostala až teď. Pohádky bratří Grimmů jsem nečetla (i to mám v plánu) a nějak jsem nevěděla, co od seriálu tedy čekat. Po přečtení pár hodnocení tady na serialzone jsem byla dost skeptická a přemýšlela, jestli si mám seriál vůbec pustit, když to není žádné velké terno. Každopádně jako vždycky jsem nakonec nedbala názoru ostatních a seriál si pustila a musím říct jen : Paráda!
Na moji slabou povahu je tohle skoro horor :D. Už v pilotu jsem se u několika scén skoro bála a v dalších dílech to bylo skoro stejné. Ale i tak jsem se rozhodla dívat se dál, seriál mě nějakým svým způsobem drží a nechce pustit pryč :). Možná je to sympatickým Davidem Giuntolim, na kterého se vážně pěkně dívá, nebo je to taky možná tím, že mi tohle zpracování lehce připomíná Upíří deníky. Upířixlidixčarodějnice, dobroxzlo... a tady mi to přijde podobné příšeryxgrimmovéxlidi, dobroxzlo.. Ale to v mých očích vůbec neubírá seriálu na kvalitě. V Upířích deníkách na mě bylo mnohdy až moc intrik, ale to jsem tu ještě neviděla.. :)
Můj dojem je po necelé první sérii skvělý, uvidíme jak si seriál povede dál :-)

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Black Books
7. května 2013
další názory k seriálu

Překvapivě dost dobré!

Po shlédnutí IT Crowd jsem chtěla upustit od záměru shlédnout i BB, ještě štěstí, že jsem to neudělala!
Nedá se s k IT Crowd vůbecsrovant!Tam bylo jen pár vtípků, které se povětšinou opakovaly a čím víc sérií, tím to bylo horší, ale BB v mých očích stoupají výš a výš epizodu za epizodou. Za těch 20 minut se nemůžu přestat smát a v zápětí pouštím další.

Briliantně napsaná postava Bernarda, kterého jsem si opravdu zamilovala a neméně skvělé postavy Fran a Monnyho, které výtečně vykreslují celou scénu.

Lituju, že jsem tohle neobjevila dřív, protože je to opravdový skvost! :)

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Hannibal
6. května 2013
další názory k seriálu

Rozporuplný.

Tak bych to asi vyjádřila. Sice nadšeně čekám na každý nový díl a pořád mě to dost baví, ale musím říct, že v Hannibalovi něco postrádám. Nejsem zatím příliš schopná vyjádřit nějak konkrétně co to je.. pořád čekám, že se "to" tam objeví a všechno bude v pořádku..:D Chápu, že se zatím rozjíždíme, ale po tak skvělém pilotu je to na můj vkus velice pomalý rozjezd :).

... Na seriál jsem se začala dívat hlavně kvůli Dancymu, kterého jsem znala už z filmu Adam, a tak jsem vůbec nepochybovala, že lehce "podobná" role bude v jeho podání skvělá!

Těším se na další vývoj, protože tohle bude ještě určitě skvělá podívaná :).

Po první sérii musím říct, že mě docela mrzí že to není o Wilovi. :D Hugh Dancy mě popravdě řečeno dostává víc než Mad, což je na jednu stranu docela prekérka, když je to seriál o Hannibalovi.. Každopádně musím přiznat, že mě scénáristé navnadili na další sérii, uvidíme čím mě dostane ta. :)

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
80 %
plakát
Sherlock
24. dubna 2013
další názory k seriálu

Naprosto božské!

Musím říct, že když jsem zkoukla první díl, málem jsem spadla ze židle. Nemohla jsem uvěřit, jaký skvost jsem objevila a nadšeně jsem o něm vyprávěla všem mým přátelům.

TOHLE je ten PRAVÝ Sherlock!

Ve vteřině jsem zapomněla na filmy s R. Downeym Jr. a skoro bláznivě jsem se zamilovala do Sherlocka Benedicta Cumberbatche, který má vtip a je více než uvěřitelný. Asi nejvíc oceňuji Benedictovo charisma (především jeho zvláštní rty a oči), které dávají postavě tolik výjimečnosti a zvláštnosti.

Korunu tomu všemu nasazuje bývalý voják Dr. Watson, jehož hraje neméně skvělý Martin Freeman.

Tenhle elegantní moderní Sherlock je vskutku perla na seriálovém poli a já už se nemůžu dočkat na další díly! :)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Přátelé
24. dubna 2013
další názory k seriálu

Skvělé !

Snad nikdy jsem seriál neviděla v televizi, za což se docela stydím. Nicméně jsem si řekla, že "na tom něco bude" a začala se dívat od začátku.
První asi 4 série mě seriál ani moc nebral.. Skoro jsem to chtěla vzdát, ale nakonec jsem mu dala ještě šanci a určitě toho nelituju.
Opravdu bavit mě začal seriál až v 5.sérii a od té doby jsem si ho zamilovala :). Je to prostě klasika.. :)

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
1/2
12