avatar uživatele

Eleanor Mikaelson

off
Jméno
Věk24 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Eleanor Mikaelson
plakát
Pýcha a předsudek
5. března 2014
další názory k seriálu

Neurazilo, překvapilo

Tak narozdíl od adapce filmu, se mi tohle překvapivě líbilo. Tomuhle stylu historie moc neholduji, ale tohle bylo celkem překvapující. :D Colin Firth jako Darcy je ta nejlepší možnost, proto také jsem si tehle seriálový Pýcha a předsudek oblíbila, jelikož Firth patří mezi moje oblíbené herce. Elizabh je sice tak nějak vážná a nafoukaná, ale taková Elizabeth mi vyhovuje.
A taky si myslím, že narozdíl od filmu, se seriálový herci Darcy a Elizabeth k sobě hodí líp, než film s Knightley.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
První krok
5. března 2014
další názory k seriálu

Překvapení ze seriálu, zklamání z ukončení

Jako jeden z mála českých seriálů je tenhle dobrý, který mám ráda. Koukala jsem na to providělně každou středu, a mrzelo mě, že to mělo až přílíš málo dílů. 11 dílů.. to je jako nic, v porovnání s tím, že ostatní český podprůměrný seriály se dočkávají až přes 800 a víc epizod (př. Ulice, která se nekonečná)
Líbili se mi tu taneční kreace, a děj také dobrý. Herci vybraný skvěle, nemůžu si stěžovat.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Hex
4. března 2014
další názory k seriálu

Hex

Nerada komentuju/hodnotím seriál jedním či dvouma slovama, ale tady to potřeba je - propadák.
Děj mi nepříjde zas tak špatný, ale jak s tím kdo naloží.... Děj nemusí být bůhvíjak dokonalý, záleží na tom, jak s tím naloží, a tady to šlo vidět. Prostředí, zpracování, herci (ikdyž v tom hraje můj nejoblíbenější herec), prostě seriál, který mě ničím nenadchl.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
30 %
plakát
Láska ve hvězdách
2. března 2014
další názory k seriálu

Mimozemšťanská romance? Why not!

Viděla jsem dva díly, a musí říct, že takhle dlouho jsem si hodně rychle ještě nezamilovala seriál. Tak proto doufám, že se to nějak nezmrví a nedopadne to tak, že to CWéčko ukončí kvůli nízké sledovanosti, protože to by mě nejen že mrzelo, ale pořádně na*ralo! Je dobře, že se tenhle děj upíná úplně něčím jiným, než v téhle době je již známo.. vlkodlaci, upíři, mršky střední školy apod. Jak již psala eve.blog - se kterou můžu jen souhlas - je to sice tak nějak kravina, ale je to geniální!

Ano, také mi strašně Emery připomíná Elenu, nevím čím to je, ale je to až děsivé. :D Ale snad se s Emery nestane taková kachna, jakou Elena právě je (ikdyž v tomhle případě zas urážím slečnu kachnu)...

To jsem zas vybočila... herecké obsazení mi sedí dokonale. Matt Lanter v podání Romana je famozní, ty jeho vočiska... *.* Aimee jako Emery dokonalá, a Malese jako Julia - skvělé. I ostatní Romanovy sourozenci mi padli do oka - "děsivá" Teri je fantastická a svalnatec Drake je dobrej :D (jinak takový to zajistření mezi ním a tou Taylor je zajímavé :D) => jinak z toho plyne, že jsem na straně Atriánců, jako asi každý :D

Emery&Roman - splněný účel, vše podle představ. Perfect. Snad se jejich vztah rozvine ještě víc, ale o to strach nemám. :D

A závěrem.... ta válka mezi lidstvem a Atriánci ještě bude zajímavý... xD

59 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
76 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 17 lidí
100 %
plakát
Mako Mermaids
2. března 2014
další názory k seriálu

;)

Stáhla jsem si to úplnou náhodou s tím, že od toho nic neočekávám. Mile mě to překvapilo, a celkem mě to i vzalo. Ikdyž ten děj je poněkaď divný, ale pořád zajímavý. Z té trojky mám nejardči Lylu, jinak ty dvě mi píše připadají jako obživlé Barbie... nevím, jestli to tak mělo být, ale u mě to účel splnil. Zkrátka seriál, který potěší. :) Však, H2O vede.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Království
29. října 2013
další názory k seriálu

Nemůžu si stěžovat...

..mě se to prostě líbí. Kostými, atmosféra, herci, děj, hudba..vše skoro podle mých představ. Je to více tajemné než ostatní historické seriály. Třeba to s tou Clarissou je zajimavý, a jsem zvědavá co to skutečně je zač.
Jinak nechápu, proč to Černý Petr přirovnáá ke GG, to mi připadá jako totální nemožná výkecárna. :D
Mě se to líbí, zaujalo mě to a těšim se na další díly.:))

73 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
91 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
90 %
plakát
Kráska a zvíře
7. září 2013
další názory k seriálu

Celkem mě to nudilo, když v tom. ..

Abych pravdu řekla, tak mě asi prvních 5 dílů pořádně nudilo. Asi to bylo tím, že já kriminálky nemusím, a v těch začátečních dílech to bylo hodně. Jenže já nejsem ta, která odsoudí seriál, aniž by shlédla alespoň půlku. Tak jsem jela dál, a mile mě to překvapilo. Teď můžu říct, že se těším na ten "už-přicházící" říjen na 2. sérii. :)

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Prolhané krásky
6. září 2013
další názory k seriálu

... mě to nechytlo, asi nikdy nenadchne ...

Je zvláštní, že já vlastně takovéto seriály naprosto žeru, ale tohle mi příjdu už moc. Zkrátka míchanina skvostné Gossip Girl a Tajemství loňského léta.
Co dál dodat.. podle mě nesympatické herecké obsazení, nemluvně o Arie, které jde vidět na tváři, že by se více hodila k těm Disney hvězdičkám. Nulové obsazení u chlapů, kteří by se do takového seriálu jako je PLL vůbec nehodilo.
Děj moc oplácaný, nic moc zajímavého, a vlastně to je všechno kolem té Alison, že se stratila.
Já bych to spíš viděla, že by bylo lepší, kdyby namísto PLL seriálu udělala PLL film, nebylo by to tak snadné, jednoduché a oplacané. Toť vše, můj názor.

55 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
64 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
60 %
plakát
Velkolepé století
19. srpna 2013
další názory k seriálu

Dejte "důležitý" řeči stranou, když to ani nesledujete! ;)

Nechápu co sem všichni taháte Onura. Onur je jen Halitova nepovedená postava(podle mě). Každej tady máte důležitý názory po 5-ti minutách shlédnutí, kdybyste alespoň shlédly pár dílů a pak hodnotily. -_-
Pro mě je to až mooc dobré, historický seriál jako každý jiný a přesto odlišný. Myslím že Turci tento seriál provedli na jedničku podrženou, ať se to někomu líbí nebo ne. Je to prostě úžasnej seriál, který vždycky překvapí a já to mám moc ráda, narozdíl třeba od Tudorovců, kteří u mě nemají žádnou šanci.
Výběr herců, hudba, kostými, ... prostě všechno ve VS je pro mě dokonalé, a nějaké výkecy jako tu máte nebo někdo na ČSFD mi to nezhnusí. ;) MŮJ NÁZOR! ;)

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Vlčí mládě
17. srpna 2013
další názory k seriálu

Nečekaná Oblíbenost

Takže, není žádné tajemství, že už odjakživa mám mnoohem raději upíry! :3 Na Teen Wolf jsem ani vlastně vůbec neplánovala koukat ... situace se však změnila, když jsem byla opravdu znuděná a zrovna na žádnej seriál jsem neměla chuť(z těch které sleduju, a je jich opravdu veľa :D) No, taky jsem si něco o tom početla, a celkem mě to mile překvapilo. Zatím jsem viděla jen Pilotní díl, ale musim uznat, že mě celkem hnedka vzalo, na to, že vlkodlaci nepatřejí mezi moje oblíbence. ;) Takže až dokoukám ty 3. série můžu se začít těšit na pátý oblíbený seriál na podzim od CW ;)

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %