avatar uživatele

adelka99

off
JménoAdele
Věk29 let (Střelec)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky adelka99
plakát
H2O - Stačí přidat vodu
26. července 2013
další názory k seriálu

Dětství

Když jsem byla mladší vždycky jsem se na něj rada dívala, stejně jako na podobné seriály a moc se mi líbil, ale bohužel už jsem z něho vyrostla a ani se mě neláka se na něho znova podívat. Ale určítě bych ho doporučila mladším ročníkum.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Dr. House
21. července 2013
další názory k seriálu

Dr. House

Zaujal mě hned od první epizody a to dokrorské seriály moc nemusím. Ale House je jiný hlavně díky te jeho lhostejnosti k pravidlum a předpisům a riskováním pacientova života. Je užasné jak tvůrci seriálu dokázali spojit naprosto vážné lékařské prostředí a nezaměnitelnými hlaškami a humorem. I když serial zkončil vždycky se něho rada znovu podívám připomenu si ho:)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Grimm
21. července 2013
další názory k seriálu

Pohádka

Vždycky jsem se rada divala na nějakou tu kriminálku ale tohle mě naprosto dostalo. Není to jen obyčejný serial ale i pohádka. A pohádky od bratří Grimmů jsem nejlepší v originále kde je vždycky nějaké to násili a krveprolití stejně jako tady:).

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Super drbna
21. července 2013
další názory k seriálu

XOXO

Popravdě jsem rada, že se už rozhodli seriál ukončit. Ze začatku byl super v 1.,2. a 3. serii ale potom začal postupně upadat. Bylo tam už toho prostě moc, bylo to zmtené a všechno se už opakovalo pořád dokola, neustále ty samé hádky s těmi samými lidmi. Myslim že pro dobro seriálu měli skončit už dřív.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
19. května 2013
další názory k seriálu

Who is mother?

Je to u mě jediná soap opera která dokázala překonat Přátelé. Od prvního dílu vás zajímá kdo vlastně bude ta pravá a jak ji Ted pozná, nemůže se na to jen tak přestat dívat. Ovšem postupem času už vás to začne trochu nudit, protože postavy dospívají a už neprožívají tak legendární příběhy jako dřív, to je podle mě jediné minus. Ale coo by to bylo za příběh kde by se postavy nevyvíjeli? Je to pořád jeden z mých nej serialu na který se vždycky ráda znovu podívám. A jsme hrozně zvědavá na 9. (konečně poslední) serii, až potká konečnu tu pravou:)

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
90 %
plakát
Prolhané krásky
19. května 2013
další názory k seriálu

Who is -A

Serial si mě dostal už po prvním díle, což se u mě většinou nestává, chtěla jsem prostě vědět víc. Možná trochu připomína Super drbnu ale v tomhle je víc nápětí, nástrach i nebezpečí. Nemůžete se na něj prostě přestat dívat. Zajímá vás kdo je A a co se stane. Je to jako u seriálu Jak jsem poznal vaši matku taky vás zajímá kdo je ta matka. Nejlepší je zatím 2. serie když ještě nevíte vůbec nic ale poslední scéna ze 3. serie je nejlepší a nemůžete se dočkat 4.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
11 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Upíří deníky
19. května 2013
další názory k seriálu

The Vampire diaries

Nejdřív jsem začala číst knížky a až teprve potom jsem se začala kvůli tomu dívat na serial, myslela jsem si že to bude přesně podle předlohy ale není, je to podle mě lepší než jsou napsané knížky, tak sem od ních upustila a přestala je číst. Sice sem si po první epizodě nebyla uplně jistá jestli se na to budu dívat ale podívala sem se na par dalších a už to jelo dál až do konce až sem se na nich stala trochu závislá:)). Herci jsou vybraní naprosto přesně. Děj je užasný. Jediné co se od knižky nezměníla je moje nejoblibenější postava, Damon. Ktarý je prostě nejleší je v něm jak to dobré tak to zlé. Ztím nejlepší byla pro mě 4. serie a to finale, naprostá BOMBA!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
42 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %