avatar uživatele

El Jay

off
JménoJ.......
Věk30 let (Blíženci)
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele El Jay
plakát
The Real O'Neals
31. března 2016
další názory k seriálu

Ugh

Nechutný seriál plný trapných stereotypů.

14 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
0 %
plakát
Kancl
1. prosince 2014
další názory k seriálu

Meh

Opět jsem si potvrdil, že češi prostě neumí, neumí a neumí...

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
0 %
plakát
Máma
26. října 2013
další názory k seriálu

Po pilotu

Na seriál jsem se kouknul jen kvůli Anně Faris, ale jak jsem se koukal (a nechápal), role v tomhle seriálu ji nesedí. A proč? Protože je to komediální herečka a tohle, tohle komedie není. Tohle je blbost s přehnaným diváckým smíchem za každým slovem.
Dál se nedívám.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
10 %
plakát
Přátelé
25. října 2013
další názory k seriálu

Top of the Awesomness

Já nevim. Dá se tu napsat něco, co už nebylo slyšeno? Přátelé jsou úžasní, boží, krásní, milující, neuvěřitelně vtipní, ohromující, nejlepčejší na světě.
Dá se na ně koukat pořád a pořád a pořád dokola, aniž by ztratili své kouzlo a vtip. Někdo říká, že první řady byly nejlepší a pak to šlo z kopce. Nepravda a žádný další názor než ,,všechny řady jsou nejlepší na světě" neakceptuji. A fakt nevím, kolik dalších superlativ přidat, takže můj pointless názor ukončím tečkou.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Mrtví jako já
25. října 2013
další názory k seriálu

Savior

Tenhle seriál bych mohl dát do kategorie Zachránců, protože si ho pustím, když je mi špatně, zle, nechutně od světa. A také mi mnohdy pomohl překonat těžké životní situace.
Ale k seriálu - miluju Georgiu! Její drsnější hlas, mimikry, chování, její sarkastický humor jsem napodoboval tak dlouho, až mi tato schopnost částečně zůstala. Prakticky všechny postavy jsou úžasné.
Co se mi dál strašně líbí, je to, že ačkoliv ve vzduchu zůstává spoustu (existenčních) otázek, nikdo na ně neodpovídá a vůbec to nevadí. Celá atmosféra je pak tajemnější a člověk přemýšlí nad tím, jaká je správná odpověď. Mrzí mě, že seriál má jenom dvě řady. Měl neuvěřitelný potenciál, ale vytvořený film mu k tomu moc nepocmohl. No co. Seriál i tak bude navždy v mím seriálovém srdci na předních stupíncích.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
4400
25. října 2013
další názory k seriálu

Stará láska

The 4400 měl v Bulharsku skvělé reklamy, které mě neuvěřitelně naladily na pilot, i když jsem absolutně netušil, o čem to bude. Dle názvu jsem soudil, že nějací lidé mizí a objeví se v roce 4400 na pusté planetě a budou muset přežít. Ta myšlenka se mě držela až do pilotu, který mě překvapil a strašně se mi zalíbil. Na seriál jsem se začal těšit jako ještě menší kluk, než jsem byl, další díly a řady jsem stahoval s kamarádkou a trpělivě jsem očekával další a další díly. Tady začala asi moje největší mánie kolem lidí se superschopnostmi. Každý tu měl nějakou, ať už viděnou jinde, nebo brand new. Pak přišel ten velký zlom, kdy se rozhodlo, že seriál bude mít čtyři řady a poslední díl bude jeden obří cliffhanger. Zapojoval jsem se přes internet do ruzných petic na obnov seriálu, ale bez výsledně. A jsem pořád naštván. Mám li to tedy zhodnotit celkově, jde o jeden z mých nejoblíbenějších seriálů, který je propracovaný ze všech stránek, kvalitní scénář, herci, moooc pěkně udělané schopnosti. Rovná stovka.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
100 %
plakát
Hannah Montana
23. října 2013
další názory k seriálu

Fontána

Nevědomky jsem viděl všechny díly. U nás totiž běží televize nonstop, většinou na Disney Ch., kde pořád opakovali Hanu Fontánu. A tak jsem viděl díly od prvního až do poslendího, ne jednou, dvakrát, ale asi šestkrát. Každej díl má v sobě morální ponaučení, což je unavující, trapné, ale asi to na děcka působí, takže proč ne. Abych ale pravdu řekl, jsem rád, že to pořád opakují, a hlavně večer. Báječně se u toho usíná!

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
20 %
plakát
Mistresses
14. října 2013
další názory k seriálu

Dlouhá trať

Když jsem se seriálem začínal, doufal jsem v druhé Zoufalky. Nestalo se. První díly byly moc nezajímavé, nebyl v nich vtip, šmrnc, nezamiloval jsem si ani jednu postavu. I tak jsem šel dál. Sledoval jsem je, když jsem neměl jinou možnost zábavy. U sedmého dílu jsem to zapíchnul. Teď, po dvou měsících, jsem se k milenkám vrátil a co se nestalo. Obrat o 180°. Najednou se děly velké věci, zvraty, hltal jsem dál a dál, 3 díly jsem zkouknul v jeden večer. Když přišel na řadu poslední, jen jsem čuměl, doufal, proklínal, nadával, chápal....a měl slzy na krajíčku. Seriál se tak dostal z nuly na sto za pár dílů, což je super. Moc se těším na druhou řadu.

64 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
55 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
80 %
plakát
We Are Men
12. října 2013
další názory k seriálu

Po pilotu

No, čekal jsem něco jiného. Například skupinu chlapů, kteří si nic nedělají z toho, že je ženy opustily nebo oni opustili je, a začnou žít single life. Nakonec mě to tedy překvapilo a vyvrbilo se z toho něco jiného, co mě nebavilo. Ani se nedivím, že druhý díl byl poslední, nemělo to šmrnc.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
30 %
plakát
Trophy Wife
12. října 2013
další názory k seriálu

Po pilotu

Seriál jsem si stáhl z nudy, k jídlu, které jsem si udělal. Vlastně jsem nečekal žádnou bombu, protože stejný stereotypní rodinu jsem viděl už nesčetněkrát. Nová máma je docela sympatická, místy zábavná, ale místy nudná, to samý vlastně celý seriál. Když už se objeví vtip, není k popukání, ale úsměv na tváři vytvoří. //Viděl jsem další dva díly a koukám, že dcera byla vyměněna. Trochu to s castingem nestrefili. Pokud byste porovnali dceru z pilotu a dceru nyní, do téhle byste žádnou vodku v láhvi nikdy neřekli (a vůbec jí role odtažité dcery, které moc nemusí novou mámu, nesedí)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %