avatar uživatele

Vendiii

off
JménoVendula
Věk28 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Vendiii
plakát
Stranger Things
28. srpna 2016
další názory k seriálu

should i stay or should i go

No teda...

Neustálé stupňování napětí ve Stranger Things je něco neuvěřitelného. Atmosféra celého seriálu naprosto nepopsatelná a nenapodobitelná. Nadpřirozeno v seriálu je zakomponováno až tak nějak... přirozeně? A velmi nenásilně. Všechno do sebe naprosto bezvadně zapadá.
Bezvadné zahrané! To hlavně! Malí dětští herci... v ST se ukázali jako neskutečně nadějní mladí talentovaní herci. Žádné z děti nebylo otravné, nesnesitelné.. jak to občas v seriálech bývá.

Je to až s podivem, všechna ta chvála. Ale to, že celou sérii (dobře, je to jen osm dílů), jste schopni zhlédnout za den, dva, to prostě o něčem vypovídá.

Ať už je druhá série. Co víc můžu říct.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Nová holka
3. prosince 2015
další názory k seriálu

"It's perfectly fine to watch TV all day." (Nick Miller)

Jsem opravdu ráda, že jsem na tento seriál narazila. Dlouho se mi nepovedlo shlédnout všechny doteď vypuštěné série (4) tak rychle. Od známých mám na New Girl názor z větší části takový, že nemají zájem koukat na ukňučenou, trhlou a pošahanou ženskou v divným oblečení. Ale právě tohle se mi na Jess líbí. Právě ta její afektovanost a citlivost se mi na ní líbí.
To, že je to vtipný, je naprosto jasné. Snad u každého dílu jsem měla alespoň malý záchvat smích. Hlavně protože - Nick Miller. "Is it possible to be sexualy attracted to an object?" Chci Nicka za muže! Za mého muže! Ne Jakea Johnsona, ale Nicka Millera. Jeho zásobník hlášek je snad nevyčerpatelný.

"In the future I might do something really bad to you, and I hope you'll forgive me."

"This place is fancy and I don't know which fork to kill myself with."

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
80 %
plakát
Poslední chlap na Zemi
6. dubna 2015
další názory k seriálu

Dobrý nápad

To, že jde o dobrý nápad nepopírám. První dva díly byly naprosto super. Phillův "speciální" bazén mě naprosto dostal. Před shlédnutím pilotu jsem ani neviděla trailer, takže mě opravdu pobavily všechny scény. S dalšími díly už se to ale začalo lehce zhoršovat. Ovšem na vyplnění času... proč ne. :)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
50 %
plakát
Nezdolná Kimmy Schmidt
20. března 2015
další názory k seriálu

Error?

Opravdu dlouho, možná snad nikdy, se mi nestalo, že bych nedokoukala ani pilot. Jednou se to asi muselo stát. A stalo se to právě u Kimmy Schmidt. Musím říct, že většinou se mi líbí takový typ humoru, který všichni kolem mě prostě nesnesou. Klidně trapný humor, miluju trapný humor. Ale ne u Kimmy Schmidt. Celých patnáct minut, co jsem se vydržela koukat, jsem se snažila přijít na to, jestli se mám smát - protože co to sakra sleduju?! - nebo brečet - protože co to sakra sleduju?! - tak jsem to raději utnula.
Postavy všechny do jedné mi přišly nesympatické.
Kimmy mi prostě nesedla. Přesto ale věřím, že si seriál dokáže najít svoje fanoušky:)

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
20 %
plakát
iZombie
20. března 2015
další názory k seriálu

Brains

Tak tohle si nechám líbit! Pokud se to bude držet dál na stejné vlně jako první díl, tak to bude pecka! Je to něco nového, neotřelého a určitě to má velký potenciál. Velké plus za komiksové "prostřihy", další bodík navíc za doktůrkův britský přízvuk. Jednoduše těžko hledám negativa!

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
80 %
plakát
The 100
28. června 2014
další názory k seriálu

Sci-fi (nejen) na Zemi

Další z mnoha seriálů natočených podle knihy. Jak moc se ale seriál knižní předlohy drží nevím, protože - což se mi příliš často nestává - jsem knihu prostě přeskočila a začala sledovat rovnou seriál.
Měla jsem kvůli CW trochu obavy.. klasický seriál CW je to samozřejmě v teen hrdinech. To už je snad všem jasné. Ale zatím - první tři díly - se mi zdály nepřirovnatelné k jinému seriálu od CW (ty nejnovější, nejsledovanější).
The 100 má zajímavý námět (plus pro autorku knihy), je v něm plno akce, zajímavých zvratů, překvapivá úmrtí.
Na teen seriál dobré postavy.
Plus za mě velká pochvala za střídání pohledů ze Země a z Archy.

Snad si seriál udrží svou kvalitu - nebo se bude zlepšovat? - po zbytek první série a přijde s něčím ještě lepším pro sérii druhou.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
American Horror Story
14. září 2013
další názory k seriálu

Murder House. Asylum.

1. série
Líbilo se mi to. To nepopírám, ale nemohla jsem se zbavit dojmu, že je to prostě strašně divné. Nejsem moc velký fanoušek hororů, takže jsem z toho měla opravdu strach, protože z jedné ukázky jsem se málem osypala :D, ale nakonec to nebylo tak zlé a příliš jsem se nebála. Byla bych ráda, kdyby se víc rozebíraly postavy.. například Moira, nebo smrt dvojčat - doufám, že se nemýlím, ale jejich smrt nebyla ukázána. Bože, postava Tatea.. jak já jsem ho nesnášela, i když se do seriálu šíleně hodil, to nepopírám, ale bože.. !
2. série
Popravdě, tohle hodnocení píšu asi po 5-ti dílech druhé série. I přesto, že první díl (2x01) se mi zdál opravdu zvláštní a nelíbil se mi, další 4 to bezvadně vynahradili, naprosto dokonale, a už teď bez zaváhání říkám, že je druhá série lepší. Trochu nechápu, proč hrají v druhé sérii herci z první série. Ale zvykla jsem si, co mi zbylo. Jak jsem již řekla postavu Tatea jsem nesnášela, ale Kita, kterého hraje stejný herec, toho.. bože, jak mě je ho líto, trpím s ním. Prostředí blázince, praktiky, které se na pacientech provádějí, nebo nápad s "Anne Frank" - ach, to je brilantní! Nemám jiná slova než slova chvály, pro druhou sérii určitě.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Orphan Black
17. června 2013
další názory k seriálu

Klonování

No, potěš koště.

Ne, vážně. Je sice pravda, že hodnotím a píšu už po třech dílech, ale.. tohle se snad nemůže pokazit! Pro mě neokoukané téma. Neskutečný spád.. zatím každý jeden díl končil cliffhangerem jako.. jakože velkým!

A Tatiana Maslany? Její výkon? Naprosto neuvěřitelný! Nina Dobrev sice zvládá hrát dvě
(upírské) role v jendom seriálu, ale Tatiana? Na prstech jedné ruky byste to nespočítali

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
64 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
90 %
plakát
Vychovávat Hope
17. června 2013
další názory k seriálu

Sitcom jak má být

Raising Hope / Vychovávat Hope jsem objevila úplnou náhodou a jsem opravdu ráda, že jsem dala seriálu šanci. První díl byl sice lehce morbidní, ale.. nevadí, stejně to bylo vtipné! A od prvního dílu, od elektrického křesla se vezu.. Momentálně sleduji druhou sérii a dosud jsem nenarazila ani na jeden díl, který by mě nudil, u každého se zasměji.

Postavy? Co říct, Jimmy, svobodný otec, který pořád žije s rodiči s bezvadnou Virginií a s nepřekonatelným Burtem. Rodinku doplňuje naprosto bezkonkurenční babča, která na tom se svým zdravím není zrovna nejlépe, což je trochu smutné, ale právě to dodává každé epizodě ještě další dávku humoru.

Seriál doporučuji na každém kroku!

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
In the Flesh
10. června 2013
další názory k seriálu

Zombie?

Je mi to líto, ale tohle asi nebude nic pro mě. Viděla jsem první díl a polovinu druhého.. vůbec mě to bohužel nebavilo. Nevím, asi nedokážu snést tu představu, že když jde o zombíky - ať už vyléčené - že tam nebude žádné trhání, sekání, lámání a podobně..
Ale velké plus za nápad.
Ale bohužel, nebudu sledovat dál.

14 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
50 %
1/2
12