avatar uživatele

Teruska

off
JménoTereza
Věk31 let
Bydliště
Twitter
Instagram
FacebookTerulinka Brožů
Poznámka
Názory uživatelky Teruska
plakát
Nebezpečný flirt
21. března 2015
další názory k seriálu

nejprve ano, potom zase ne a nakonec zas ano

Už po shlédnutí traileru jsem věděla, že tohle je seriál přesně pro mě, ale kvůli různým důležitějším povinnostem jsem ho celkem dlouho odkládala... Teď jsem za to vlastně docela ráda, protože jsem nemusela napjatě čekat vždy týden na nový díl :)

Seriál mě dostal hned prvním dílem.. je tedy pravda, že určitý kouzlo s sebou nesl až tak od poloviny prvního dílu, ale přeci jen.. na konci jsem měla chuť hned na další díl :) První 3 díly byly úplně parádní, měla jsem radost z toho, že konečně jednou seriál, kdy se hlavní zápletce věnují po celou dobu seriálu.. Potom přišel 4. díl a mé iluze se trochu zkazili. Zase se začaly vytahovat jiné případy a už to nebylo to správný ořechový, nicméně jsem byla opravdu zvědavá, kdo je vrah a tak jsem počkala do konce.. Posledních pár dílů už pro mě zase bylo jako droga, takže jsem seriál dokázala projet za 2 velmi krátké večery..

80% dávám za několik opravdu nudných dílů, které se mi zdáli naprosto bezvýznamný. Doufám, že bude i druhá série, docela by mě zajímalo jak to bude dál :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
iZombie
19. března 2015
další názory k seriálu

úspěch

Nejprve jsem tomu nechtěla dát moc šancí, ale potom jsem si řekla, že proč nééé... Trailer OK, příběh se zdál taky zajímavý a nakonec mám hromadu volného času.. a JO, u mě určitě zabodoval.. ani jsem nečekala, že bude tak bombovej :) tak doufám, že si tuto pověst neztratí, protože tenhle seriál je přesně to, na co jsem čekala.. NĚCO NOVÉHO a neokoukaného :) byla bych ráda, kdybych se s ním mohla vídat více než jen jednu sérii :)

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 16 lidí
90 %
plakát
Prolhané krásky
10. března 2015
další názory k seriálu

čeho je moc, toho je příliš...

Kdybych tenhle názor psala o rok, možná dva dříve určitě by to bylo něco ve stylu: "Naprosto totálně boží seriál, který mě chytl a nepustil.. každý týden se s napětím těším na další nový díl a stejně tak na další malé detaily, které mi budou odhaleny a tím se přiblížím k odhalení velkého a tajemného -A"

Nyní, už je můj názor trochu jiný... seriál měl dle mého názoru skončit 4. sérií (tedy v době, kdy byl na svém vrcholu). V 5. sérii je děj už totálně zamotaný, řekla bych, že ani samotní tvůrci už neví, kterým směrem příběh směřuje a já mám pocit, že -A je každý, včetně mě. Za dobu těchto 5. sérií se divákům odhalilo tolik tajemství a událostí, že už si ani nedokážeme uspořádat veškeré informace do jednoho uceleného příběhu. Mám pocit, že tu onu osudovou noc se toho stalo tolik, že by se to snad ani za jednu noc nedalo stihnout, tak jak je to vůbec možné?!
Navíc... je to jen můj názor, nebo jsou holky opravdu úplně pitomý?! Nikdy je nenapadne zavřít okna a dveře, když si spolu povídají, nikdy je nenapadne si povídat na bezpečnějším místě než je venku před hlavním vchodem do školy, v kavárně, kde se schází polovina města nebo právě u otevřeného okna nebo dveří. Kde jsou jejich rodiče po většinu času?! A jakto, že za poslední 3 série se čas jakoby zastavil?! A úplně nejhlavnější otázkou je, proč když někoho složí k zemi, tak se k němu následně otočí zády a pak se diví, že ten někdo utekl?!
No nemá smysl zde rozepisovat všechno co se mi zdá jako naprostý a totální nesmysl, který by se v životě odehrál úplně jinak, protože je to jen seriál, ale stejně je pro mě s každou přibývající sérií seriál o něco víc pitomější a pitomější..

Takže:
1. série - 100%
2. série - 100%
3. série - 100%
4. série - 90%
5. série - 60%
6. a 7. série - nechávám si ještě relativně vysoké hodnocení, ale už to vidím spíš tak na =<50%

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Mentalista
2. března 2015
další názory k seriálu

ANO PROSÍM!

Já ho prostě miluju.. od začátku až do konce!!

Patrik to je pro mě každodenní droga, miluju tu jeho bystrost a všímavost. Miluju, když řekne "hra může začít" a hlavně teda miluju tu jeho aroganci a domýšlivost :)

Lituji toho, že jsem tolik otálela a s tím sjet všechny série :) Seriál jsem si okamžitě zamilovala a ta zamilovanost se mě nepustila až do konce :)

Jediný malý háček co mě na seriálu trochu mrzí je, že v dílech, který se netýkají RJ se o RJ ani nezmíní.. I přesto, že i tyto díly mě bavily jak jen mohli, díly s RJ jsou přeci jen lepší a mají něco do sebe :) A taky nutno dodat, že odhalení RJ mohlo být podle mě taky o něco lépe propracované. Zdá se mi, že se samotným objevením RJ moc nezabývali a doted mi nějak neni jisté, jestli to opravdu skutečný RJ byl :) :D ale asi byl no :-D

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Policie Modrava
2. března 2015
další názory k seriálu

co by se dalo od české televize čekat ?!

Možná je můj úsudek už zkažený těma špičkovýma kriminálkama z americké dílny, ale tomuhle seriálu nevěřím ani omylem.
Na první pohled se mi to zdá jako kriminálka Anděl na venkově. To ovšem odpovídá tomu, že česká televize neumí natáčet nic nového, vždy jen trochu vylepší to, co sme už jednou (někdy i víckrát) viděli.
Seriál mě vůbec neoslovil a nebyla jsem vůbec schopná ho dokoukat do konce...

Pro mě platí pouze jediný: "Přece se nebudu houpat na houpačce, když jsem zjistila, jaký to je na horský dráze" ;)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
20 %
plakát
Od A do Z
18. října 2014
další názory k seriálu

Po prvních dvou dílech??

Ještě dříve než jsem viděla pilot, jsem četla různé recenze a říkala si, že to bude tutově něco mezi HIMYM a mixology... HIMYM nejen kvůli hlavní hrdince, ale také kvůli tomu neustálému čekání.. na začátku je dané, že se dozvíme příběh o tom, jak spolu randí, ale co bude nakonec ?! no kdo ví... Mixology zas kvůli celé kompilaci děje... a hlavně tedy díky vypravěči, který zasahuje do děje...

Nicméně.. HIMYM i mixology jsem měla dost ráda, takže jsem to považovala za docela slušnou náplast... no taky, že jo :) pilot mě docela dostal :) děj fajnový, hlavní hrdinové parádní a příběh má taky nějakou logiku.. druhý díl zatím úspěšně následoval pilot, takže očekávám velice slušnou a úspěšnou první sérii :) jen tedy doufám, že nebude zároveň i poslední, a že seriál se ponese ve stejném duchu ještě pár let :) ...

Za mě tedy prozatím 90% (nechávám si prostor pro případ, že se to celý zvrhne špatným směrem :D)

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Doktorka z Dixie
23. března 2014
další názory k seriálu

Parádní

Tenhle seriál je podle mě úplně suprovej :) už jako malá holka jsem měla hrozně ráda Gilmorova děvčata a tenhle seriál mi svojí tématikou příjde hrozně blízko :)

Perfektní a úžasná hlavní hrdinka (Rachel mám ráda už od dob O.C., ale v tomhle seriálu dostala její postava úplně nový rozměr), perfektní maloměstské téma (úplně miluju tyhle jižanský maloměsta, který dodržují snad každou tradici a dělají miniony různých akcí) a rozhodně nechybí nějaký ten románek (Zoe a Wade prostě patří k sobě, at je to jak je to :D)
-> takže za mě rozhodně 100% :)

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Dinosaurové
16. listopadu 2013
další názory k seriálu

Seriál mého dětství

Jako malá jsem ho opravdu milovala :) vždy, když ho dávali, tak jsem vstávala, abych neprošvihla jediný díl.. a v létě, když sme s rodičema jeli na dovolenou, tak jsem si ho dokonce nahrávala.. prostě best seriál :) přemýšlím, že ho někde najdu a znovu kouknu :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
90 %
plakát
Ravenswood
31. října 2013
další názory k seriálu

Pilot a kousek druhého dílu

Musím přiznat, že na Ravenswood jsem se těšila jen díky Calebovi, nebýt tam on, nejsem si jistá, jestli bych se na pilot vůbec podívala.. Ale zase.... rozhodně to není žádná nuda nebo slabý odvar.. zatím... Caleb a Miranda mě naprosto baví, ostatní postavy mi zatím nic moc neřekli, ale kdoví, co bude dál.. Ta trocha nadpřirozena se mi také jeví skvěle, ale bohužel.. jsem trochu slabší povahy, takže dnes jsem druhý díl vypnula celkem brzy a počkám si raději na zítřek a hlavně na denní světlo :D Jsem tedy dost zvědavá, jak to bude pokračovat, ale i tak tedy doufám, že se jedná pouze o krátký spin-off, který má pouze vyplnit dvouměsíční pauzu, protože chci Caleba zpět k Hanně :)

Hodnocení - 80% - ale to je opravdu zatím, vše se může v průběhu změnit :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Heuréka - město divů
5. srpna 2013
další názory k seriálu

úžasný seriál

Viděla jsem zatím pouze první sérii a pár dílů z druhé, ale můžu říct, že je to pro mě jako droga, po skončení jednoho dílu se hned vrhám na další...

Když jsem si přečetla informace o seriálu čekala jsem něco ve stylu Teorie velkého třesku, tedy spoustu chytrých slov a pojmů, kterým já obyčejný "lajk" nebudu rozumět... opak byl pravdou.. co se vědy týče, do děje je zapojena maximálně, ale používaná minimálně.. Rozhodně se mi na seriálu líbí to, že každý díl přináší novou záhadu, která je následně vyřešena. Už mě totiž nebaví seriály, kde musíte čekat 8 episod, než se dozvíte, kdo je ten a kdo zas onen...

Co mě, ale mrzí je, že by dle mého vkusu díly mohli mít i 100 minut :D 45 mi přijde nějak málo, vždy mám totiž pocit, jako by jeden díl trval tak nanejvíš 15 minut :D

Takže opravdu mohu říci, že přesto, že je seriál z vědeckého prostředí, není to nic nesrozumitelného a už vůbec né nudného... Moc mě baví a klidně bych brala ještě nějaké pokračování :)

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
1/3
123