vikrle

off
JménoPavla
Věk41 let — narozeniny slaví za 8 měsíců (Vodnář)
BydlištěVčelákov
Twitter
Instagram
Facebookmám ale jen pro přátele
Poznámka
Názory uživatelky vikrle
plakát
Single Lady
25. března 2018
další názory k seriálu

Příjemné překvapení

Mě seriál doporučila kamarádka a kolegyně z práce, která má podobný humor jako já. Seriál na mě hned po prvním díle působil opravdu velmi sympaticky. Humor mě baví. A příběhy ze života ztvárněné Janou Plodkovou? Proč ne? Každý asi takovýto typ humoru nemusí, ale když přijdete domu z práce a pustíte si jeden díl, myslím že by vám mohl zvednout náladu. Taková rychlá, vtipná vzpruha.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Top Gear
23. ledna 2014
další názory k seriálu

...tři sympaťáci

Já nevím jestli se dá říct, že bych byla přímo fanda do aut, ale i když jsem žena tak mi neni jedno v čem jezdím a na ulici poznám značku skoro každého auta, které projede kolem. No Top Gear je pro mě naprosto brilantně udělaný motoristický magazín. Tento pořad je moderován třemi naprostými sympaťáky (můj nejoblíbeňejši je Jeremy) se skvělým smyslem pro humor. Neskutečně mě baví toto potrhlé moderátorské trio. Člověk se těší na to co za poťouchlost zase vymyslí v příští díle. (Třeba když nechali shořet obytný vůz :-) )Poznáme s nimi i kus světa na jejich výletech a taky spoustu slavných osobností. No a toto vsě ještě završuje třešnička na dortu Stig. Můžu doporučit snad opravdu kǎdému, i těm co autům moc neholdují, protože se zaručeně pobavíte.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Glee
5. prosince 2013
další názory k seriálu

Glee ano:

U Glee mi trvalo delší dobu, než jsem mu dala šanci. Ale když jsem slyšela první písničku (Don´t stop believing) tak mě to chytlo. Písničky a jejich zpracování se mi líbí opravdu moc. Děj to už je pak trošku horší, ale zase často jsou dialogy velmi vtipné což mě baví. No a postavy Rachel mě většinu času štve, Sue ať je jakákoli tak mě neskutečně baví, Britany je kapitola sama o sobě a nejleší hlas pro mě má Santana. Hrozně moc mě bavili díly kde hostoval Neil Patrick Herris a Gwyneth Paltrow. Je to taková pěkná oddychovka.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Da Vinciho démoni
5. prosince 2013
další názory k seriálu

Da Vinci

Mě seriál velmi oslovil. Baví mě pozorovat jak Da Vinci přemýšlí (vizuální zpracování, animace a efekty). Baví mě jeho osoba vůbec a podle mě je dobře ztvárněna. Baví mě prostředí kde se vše odehrává. A hudba v seriálu mu dodává tu správnou atmosféru. Po tom jak skončila první série už se moc těším na druhou a určitě by mi nevadilo, kdyby to tou druhou neskončilo.

82 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
73 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
plakát
Dexter
27. listopadu 2013
další názory k seriálu

Tonight´s the night

Tak dlouho jsem se vždy těšila až zazní tahle věta a najednou je vše pryč. Je dokonáno.
Milovala jsem tenhle seriál od první série. Musím se přiznat, že po "Ritě" mi trvalo děsně dlouho než jsem to překousla a dívala jsem se dál, ale další série už pak byly ještě lepší a lepší. Bavilo mě to moc, tvůrci mě zaujali tím jak spojili takové zvláštní téma s pěknou dávkou humoru a prořízlá pusa Debry to ještě završila. Úžasně vybrané charaktery a originální děj. Rozhodně doporučuji originál. Dabing jsem viděla asi půl dílu a nedala jsem to. Takže závěrem: Děkuji za skvělý prožitek u pro mě dokonalého seriálu.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Banshee
17. listopadu 2013
další názory k seriálu

Banshee překvapilo

Dlouho mě nepotěšil nějaký nový seriál jako právě Banshee. Většinou vůbec nekoukám na díla kde je moc násilí, ale tohle mě nějakým způsobem chytlo. Na tak malé město je tu velká koncentrace mafiánů, kde si ke každému vytvoříte nějaký vztah. A to je na tomhle seriálu tak úžasné. Každá postava má smysl. A navíc Lucas je naprostý alfa samec a hezky se na něj dívá. První série mě slušně překvapila

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Hranice nemožného
17. listopadu 2013
další názory k seriálu

Fringe +

Já jsem četla už strašně moc názorů na Fringe a celkem jsem z toho pochopila, že není moc oblíbený. Já ho miluju hned od začátku, spoustě lidem je třeba zrovna Olivie nesympatická a mě se líbí. Výbornej je i Walter a jeho zapomínání např. to jak neustále nazývá Astrid jinými jmény atd. Baví mě hlavně ten námět dvou vzájemně propojených alternativních světů a ta spousta záhad co musí Fringe řešit. No a taky je tu Olivie + Peter, budou nebo nebudou spolu. Já jsem Fringe dokoukala až dokonce a urřitě si ho dám někdy ještě znova.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
M.A.S.H.
17. listopadu 2013
další názory k seriálu

Legenda z válečného prostředí

Já už jsem viděla každej díl snad pětkrát, ale nikdy mě neomrzí. Tvůrci vsadili na to, že nás pobaví v absolutně neveselém prostředí a ono to vyšlo naprosto skvěle. člověk vidí jak je ta válka děsná, ale zároveň to jak se dá díky humoru přežít. Pro mě je to hláška za hláškou. Hawkyho vtípky na účet Franka, výstřední Klinger, nebo malý nesebevědomý Radar. Každý si v tomto seriálu najde to své ať už je mu dvacet či padesát. Kdo ještě neviděl ani jeden díl dělá chybu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Lovci duchů
17. listopadu 2013
další názory k seriálu

Srdcovka

Tenhle seriál je pro mě jedna z mých srdcovek. Sam a Dean, taková bratrská láska, že by jeden za druhého neustále dokola pokládal život. Jejich herecké výkony skvělé a scénář výborný. Jsem milovnice duchařiny a záhad takže asi i proto mi seriál imponuje. Ale hlavně tady je spousta akce, záhad, napětí, výborné efekty a hlavně skvělá hudba, nehledě na velmi mnoho podařených vtipných hlášek. A co si budem povídat, jsem žena a na ty kluky se zatraceně dobře kouká. A pak když se objevil Castiel, tak jsem si ten seriál oblíbila ještě víc pokud to snad jde.Občas mi vadí, že si někoho oblíbím a on umře, ale to k tomu patří.

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Hawaii 5-0
17. listopadu 2013
další názory k seriálu

Vtip + akce

Na Hawaii jsem začala koukat kvůli tomu, že mám ráda Grace Park (alias Boomer z BTG). Chytil mě hned od začátku. Skvěle řešené akce napětí a strach o hlavní hrdiny spojené s vtipnými dialogy hlavně mezi Stevem a Dannym. Pro mě prostě skvělý. Je to zase tak trošku jinak pojatý kriminální seriál a ještě k tomu se odehrávající na Hawaii, což je zase něco jiného než stále běhat někde ve špinavých ulicích velkoměsta.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
1/2
12