avatar uživatele

Jirkass

off
JménoJirka
Věk35 let
BydlištěLiberec
Twitter
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/jirka.louda.31
Poznámka
Názory uživatele Jirkass
plakát
Mystery Girls
2. září 2014
další názory k seriálu

Comeback se nekonal

Pro mě tato novinka představovala velké zklamání, jelikož jsem se na tento seriál těšil. Pokus o comeback dvou hvězd z Beverly Hills 90210 se nevydařil. Křečovitý humor, slabé herecké výkony (to se týká především Tori Spelling) a klišé v podobě teplého asistenta. Jediným tahounem "sitcomu" je Jennie Garth, na kterou oproti své kolegyni je alespoň příjemný pohled. Abych nebyl úplně zlý, tak se sem tam nějaká ta jiskra vtipu objeví. Pokud dojde k odvysílání celé první série, bude to zázrak.
Hodnocení - 25%.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
20 %
plakát
Mladí a hladoví
2. září 2014
další názory k seriálu

Emily Osment a její seriál

Poměrně vtipný a ne křečovitý komediální seriál s Emily Osment (nejvíce proslavená z Hanny Montany) v hlavní roli. Po slabším startu se ze sitcomu vyklubala příjemná oddechovka, která pobaví a neurazí. Každá postava má své kouzlo, ať už se jedná o hlavní hrdinku, její kamarádku, šéfa či o jeho neskutečně snobskou a protivnou snoubenku.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
70 %
plakát
Předstírání
2. září 2014
další názory k seriálu

Pecka od MTV

Nejdřív jsem myslel, že se budu jednat o další klasický přírůstek do kategorie pubertální seroš s nádechem gay tematiky, ale naprosto jsem se zmýlil. Faking it jendoznačně nabourává veškerá klišé spjatá se středoškolským životem a homosexualitou. Sympatické postavy, talentovaní mladí herci, humor a originalita v jednom balení. Navíc díky příjemné dvacetiminutové stopáži lze shlédnout seriál za jedno odpoledne.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Agresivní virus
2. září 2014
další názory k seriálu

The Strain

Jeden z nejlepších hororových seriálů v současnosti. Naprosto odlišné a originální pojetí upírské tématiky. Skvělá atmosféra, sympatické postavy a žádná hluchá místa v ději. Když jsem zjistil, že seriál vznikl na základě knižní trilogie, tak jsem pádil do knihkupectví a mohu říci, že seriál jí ostudu rozhodně nedělá.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Původní
11. února 2014
další názory k seriálu

Witches are bitches...

V prvé řadě musím naprosto ocenit, že seriál divák pochopí, i když nesleduje Upíří deníky či není jejich fanouškem. Hodnotím po několika dílech a jsem naprosto uchvácen. Postavy jsou bravurně ztvárněny, nelze je škatulkovat typu ten je zlý a ten hodný, jelikož nic není černobílé. Kombinace akce, nadpřirozena, pletich a trochu té morbidity zaručuje kvalitní zážitek. Děj má spád a líbí se mi, že každý tábor/postava má své vlastní plány a pár schovaných triků v rukávu. Celkově se povedla jak hudební složka, tak i kostýmy.
Oblínené postavy: Rebekah, Hayley, Davina

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Simpsonovi
5. února 2014
další názory k seriálu

Stálice animovaného světa

Animovaný sitcom o žluté rodince čítající rodiče a dvě a půl dětí je legendární, celosvětově známý a určitě si to zaslouží. Za zmínku stojí hnedka úvodní znělka, která se vyvíjí a obměňuje nejen u jednotlivých sérií, ale i epizod. Stejně se zlepšuje i kvalita grafického zpracování. Hlavní postavy si divák zamiluje na první pohled. Marge pro její oddanost rodině, Lisu pro její šprťáctví a odhodlanost, Maggie pro roztomilost, Barta pro jeho lumpárny a cool hlášky a Homera kvůli tomu, že je prostě Homer. I další obyvatelé Springfieldu jsou sympatičtí, ať už Vočko, Barney, Flanders, Edna, Milhouse atd. atd. Seriál se nebere vážně, nebojí se udělat legraci nejen ze sebe, ale i např. z Ameriky či společenských témat. Kvalitní humor a děj si udržuje i s navyšujícím počtem sezón. Dalším plusem je hostování známých filmových, sportovních či politických hvězd, které většinou berou možnost namluvit svoji postavu jako poctu. Prostě řečeno: jasných sto procent.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Kačeří příběhy
27. ledna 2014
další názory k seriálu

Strýček Skrblík

Na pohádkách od Walta Dineyho jsem vyrůstal a doteď si pamatuji, jak jsem si vždycky přivstal, abych stihl ranní víkendový blok na Nově. Kačeří příběhy patří k mým nejoblíbenějším animovaným seriálům. Povedená animace, vtip, dobrodružství a zajímavé postavy. Strýček Skrblík dělá poctu svému jménu :) Ze "zloduchů" jsem si nejvíce oblíbil Magiku von Čáry a jejího havrana.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Gilmorova děvčata
26. ledna 2014
další názory k seriálu

GG

Seriál, kde se hlavní hrdinky k sobě nechovají jako matka a dcera, ale jako dvě kamarádky, a báječně to funguje. Během sedmi sérií můžeme sledovat vývoj jejich vztahu, jak do jejich životů zasahují muži a také to, jak každá z hrdinek jde za svým cílem či snem. Seriál nabízí romantiku, dynamiku i humor. Jednotlivé postavy v divákovi vzbudí emoce, ať už pozitivní či negativní. Dialogy jsou velice svižné. I hudební stránka k seriálu se povedla. Lauren Graham má prostě v sobě kouzlo či jiskru, díky kterému si nenechám ujít žádný jiný seriál či film, kde hraje.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Vlčí mládě
17. ledna 2014
další názory k seriálu

Obyčejný teenager? Ne, teen wolf

Z počátku jsem si myslel, že se bude jednat jen o nápodobu Upířích deníků, akorát místo upírů se bude seriál zaměřovat na vlkodlaky. Díky Bohu jsem se mýlil a Teen Wolf se zařadil mezi mé oblíbené seriály. Seriál kombinuje fantasy, hororové prvky a humor, poskytuje akci už od první dílu. Je pravda, že v některých ohledech se nemohl vyhnout klišé, ale alespoň nejsou tak nápadné. Dalším plusem jsou neokoukatelní herci, kteří ale ztvárnili své postavy vcelku kvalitně a nikoliv šablonovitě. Zatímoc první série se spíše věnovala zvykání si hlavního hrdiny na "nový" život a komplikovanou lásku, tak druhá zatáhla diváka do pořádné akce a tajemna.
Oblíbené postavy: Stiles, Lydia, lacrosový trenér

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Teorie velkého třesku
15. ledna 2014
další názory k seriálu

Penny, Penny, Penny

Další moje srdcovka a seriál, ke kterému bylo napsáno kotel názorů, a já se přidávám k té pozitivní většině. Kombinace čtyř ne tak úplně normálních vědců a nerdů a krásné blondýny je totiž prostě boží a ve vší stručnosti přispěji svým názorem. Všechny postavy musí vzbudit u diváka sympatie, ať už se jedná o krásnou a trochu hloupou Penny, zakřiknutého Rajeshe, nadrženého Howarda či Sheldona. Postavy se v průběhu vyvíjejí a líbí se mi, jak Penny a parta fyziků navzájem na sebe působí a ovlivňují své světy. Nejvíce mě baví vztah Penny-Sheldon a Penny-Amy. Seriál nepostrádá děj a ani humor jak s přibývajícími postavami, tak i epizodami.
Neojblíbenější ženské postavy: Penny, Amy
Nejoblíbenější mužské postavy: Sheldon

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
1/4
1234