avatar uživatele

Majef

off
JménoVivien
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Never say never
Názory uživatelky Majef
plakát
Babicovy dobroty
26. dubna 2014
další názory k seriálu

Proč mi to dělají

Tohoto týpka, co si o sobě myslí, že umí vařit totálně nenávidím :D Je mi 17 a občas, když je čas a jsem doma tak uvařím něco k obědu a myslím, že kdybych to někomu nandala na talíř a pak PAN BABICA... No i já vařím líp, protože když vidím v receptu dej tam mrkev, nehodím tam místo toho papriku. :D Když se občas babička nudí a pustí si ty ,,dobroty´´ tak pěním :D od Babice bych nedala do pusi nic :D pouze pokud bych chtěla zhubnout, stačí jedno sousto a celý den strávíte okolo záchodové mísy s modllidbami ať už to skončí :D
Jídlu zdar.. jdu si dát dobrý, poctivý, domácí guláš :D

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
0 %
plakát
Salem
23. dubna 2014
další názory k seriálu

Hvězda nebo Titanic ?

Čekala jsem na první epizodu strašně dlouho a přemítala, jak se ten dej budou chtit rozvijet dal a dal, protože trailer mi toho nic moc neřekl (holka, co si ukusuje prst a má na sobě náhubek jak bittbull plus nějací pověšení muži na stromě), ale musím říct, že se mi tento seriál líbí a to jsem shlédla zatím pilot. Samozřejmě je to 1 díl, teď buď bude seriál stoupat k výšinám každým dalším dílem a lidé budou očekávat, kdy vyjde další epizoda jak feťák na svoji dávku, anebo to padne až na nejhlubší dno oceánu jako legendární Titanic.
Z postav se mi zatím zamlouvá Mary Sibley. Ta její zášť a nenávist by mohla dát prostor velice zajímavému ději. John Alden, chlapík co vypadá, že každému klidně dá pár facek? K němu si budu muset najít cestu, a pak je tu Tituba. Tituba asi bude pěkná mánička :D ,jo ta by mohla ještě nadělat hodně dějových zvratů a problémů.
Jelikož jsem viděla pouze první díl dám 70%.
Možná se to někomu zdá i tak vysoké skore na 1 díl, ale já miluji tématiku s trochou historie (zvláště Salemu), tajemna a občasné brutality.
Navíc jsem vyrostla na seriálu Čarodějky, takže je to trošičku komplex z dětství :D

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %
plakát
The 100
29. března 2014
další názory k seriálu

Bůh mne vyslyšel!

Konečně! Konečně seriál, který mě po prvních 10 minutách neuspává. Seriál má zajímavý příběh, který mě nutí přemýšlet dopředu. Před spaním přemítám, jak asi všechno v The 100 dopadne (doufám, že se to nedozvím brzo, to by znamenalo konec The 100). Herci mi připadají sympatičtí, ale občas se mi zdají roztěkaní. Jinak považuji tento seriálový počin jako jeden z nejlepších za poslední rok a vřele ho doporučuju.

79 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
84 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 19 lidí
100 %
plakát
Scrubs: Doktůrci
20. ledna 2013
další názory k seriálu

Tak trochu zvláštní nemocnice

Tento seriál jsem si totálně zamilovala hned od první epizody, co jsem viděla. U všech zábavných scén chytám takové záchvaty smíchu, že mamka občas nakoukne do pokoje, jestli jsem se nezbláznila a nebo náhodou nekouřím trávu :D Nejvíce se mi na seriálu líbí stěry dr. Coxe, JDho představy a také pán údržbáž jak se snaží Jdho dostat :D mám na něj jen samou chválu takže lidičky, sledujte tento seriál jelikož je podle mého názoru vtipný a originální!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Sabrina – mladá čarodějnice
20. ledna 2013
další názory k seriálu

Witch

Seriál mého dětství. Vždy jsem se na tento seriál dívala a vždy když budu moct a stihnu to tak se podívám i dnes. Sice Sabrina mi občas přijde malicherná a rozmazlená, ale pak ukáže ty své lepší stránky ostatně jako každý z nás má své temné stránky. Nejvíce se mi na seriálu líbí Salem :D těm jeho hláškám se musím pokaždé zasmát. Dále jako u každého seriálu se mi zde líbí Haloowenské díly :D Prostě do mého dětství patří a patřit bude :D

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Odložené případy
7. ledna 2013
další názory k seriálu

Cold case

Jedna z mála kriminálek, co mě baví. Líbí se mi jak je tento seriál odlišný od jiných kriminálek. Líbí se mi, že případy nás vedou do minulosti a ukazují případy z různých úhlů pohledu. Kolikrát mi i u nějakého případu ukápla nějaká ta slza (hlavně když se tam objevily ,,duchové´´ mrtvých). Ať si seriál vede i nadále tak dobře.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Prolhané krásky
4. ledna 2013
další názory k seriálu

Každý detektivem

Tohle mě napadne, když sleduji seriál. Vždy si tipuji, kdo je A a kdo je prostě vrah. Tento seriál se povedl už z toho důvodu, že je originální a příběh je strhující. Vždy se pozastavím u příběhu a přemýšlím, co bych udělala já, jak bych pátrala po A. Herečky jsou přesvědčivé a celkem sympatické. Snad seriál pojede stále ve stejném duchu jako doteď.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
80 %
plakát
Will a Grace
18. listopadu 2012
další názory k seriálu

Zábavná parta

Tento seriál mne baví, jelikož zábavných a absurdních scének je tu požehnaně. Will s jeho připomínkami k oblečení, které si Grace bere na sebe a jeho obličeje k Jackovi, když se dělá krásnějším prostě člověka nenechá chladným a musí se snad celou epizodku po epizodce smát. Karen, co k ní říct ? Bez ní by to nebylo ono. Bohatá a namyšlená panička s jejími výstřelky a zábavnými hláškami jsou prostě legendární :D

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Krok za krokem
18. listopadu 2012
další názory k seriálu

step by step

Seriál mého dětství, kdy jsem nevynechala ani jeden jediný díl. Už od malička jsem tento seriál milovala a i dnes, když někdy hraje tak h o s radostí shlédnu. Zajímavý,srandovní a mnohdy pekerné situace mě baví i po stokráté. :D Musím ale přiznat, že mě velice nahněvalo, když ze seriálu odešel Cody nebyl to ten starý dobrý krok za krokem. Jt mi kolikrát připadal jako nadržený spratek. I přes mnohé utrapy při jeho sledování jsem musela sledovat až do konce, jelikož přestat by ani nešlo. :D Jako každý seriál má i tento pár chybyček, ale herci se s tím poprali. Tento seriál rozhodně ještě uvidím.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Živí mrtví
29. srpna 2012
další názory k seriálu

kvalita a dobrý příběh

Jelikož jsem fanda hororů a strašidelných příběhu celkově, jsem shlédla snad všechny filmy co za shlédnutí stály a už jsem téměř nedoufala v zázrak v podobě kvalitního krváku se zombii. Ale i já jsem jenom člověk a velice jsem se spletla, po hledání na internetu jsem našla odkaz na tento seriál, jelikož se hodně lidem moc líbí hned jsem začala sledovat první sérii a po ní i druhou. Hned jsem si ho zamilovala také. Příběh je strhující a život lidí v postapokaliptickém světě mě naplňuje hrůzou a zároveň štěstím, že vidím konečně něco tak kvalitního jako je the walking dead. Už se nemůžu dočkat na 3 série. Jelikož u seriálu dokáži zůstat hodiny nezbívá mi než udělit seriálu než 100% :D

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
1/2
12