avatar uživatele

Kikina105

off
JménoKristina
Věk29 let — narozeniny slaví za 11 měsíců (Býk)
BydlištěHavlíčkův Brod
Twitter@Klikca
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100000213060998
Poznámka
Názory uživatelky Kikina105
plakát
Falling Skies
20. října 2012
další názory k seriálu

Chceme přežít!

Tento seriál není o boji s mimozemšťany, ale o tom jak se dá přežít. A v tomto duchu se celý děj odvíjí. Nejde o spoustu akčních scén, ale spíše o zkoumání emzáků ... jejich chování, proč přišly a co od lidí chtějí, což je vlastně příjemná změna oproti jiným seriálům a filmům. Nápad je to originální, ale zdá se mi, že doposud nebyl využit celý potenciál. Seriál se drží zatím v pomalém tempu, ale věřím, že se po čase rozjede. Však máme za sebou prozatím dvě sezóny, tak uvidíme čeho se dočkáme.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Kravaťáci
23. srpna 2012
další názory k seriálu

New Barney? And TWO? Yes!

... "Ale chci, abys mi slíbil, že začneš využívat svůj potenciál" ... A to jsem si myslela, že už mě v seriálech nic nepřekvapí. Takhle sexy ještě právničina nikdy nebyla. Po první sérii mě Suits opravdu hodně baví a jsem zvědavá, jak se bude dějová linie posouvat dále. Většinou se všechno točí kolem jednoho "hrdiny", ale tady jsou dva a dokonce se smyslem pro ironii a nadsázku. Pravda, jsou to FRAJEŘI, ale dokonalý! Neberou se vážně, "NE" jako odpověď je nezajímá, a když už náhodou mají případ, ve kterým vypadají jako svině, dokáží to otočit ve svůj prospěch. Úspěšní sympaťáci vládnoucí odlehčeným humorem a schopností být vždycky několik tahů před ostatními. Jednoduše další seriál, který se dá shlédnout jako lajna příběhu. A to prý nikdy nemá rád vejtahy! Když k soudu, tak v doprovodu Harveyho Spectora a Mika Rosse! Skvělých hlášek je tady opravdu strašně moc. A hlavně příjemných každých 50 minut strávených se Suits. "You put your interests above mine and I'm just putting mine back up next to yours."

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Joey
23. srpna 2012
další názory k seriálu

Joey is fine, but Friends are Friends!

Tenhle seriál se oproti "Přátelům" rozjel rychleji. Není se čemu divit, vždyť Matt LeBlanc hrál postavu Joeyho deset let právě v Přátelích: Zná jí dobře a na seriálu je to vidět. Navíc je zde spousta skvělých vedlejších postav (sestra Gina, synovec Michael nebo sousedka Alex), nechybí ani hvězdná flotila (Christina Ricci, Lucy Liu, Carmen Electra...). I když věhlasu Přátel nedosahuje, přesto nabízí oddychovou podívanou i pro ty co Joeyho ještě neznají.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
23. srpna 2012
další názory k seriálu

Legen ... wait for it ... dary. Legendary!

Situační komedie může být jako (sub)žánr konečně doceněna, protože tohle dílo tahá zažité pravdy o partnerských vztazích skrze podbízivou formu trefných hlášek a zároveň se nebojí ani rozněžněné romantiky, která upřímně hřeje u srdce. Neil Patrick Harris jako Barney Stinson je od teď nadlouho hlavním mentorem ryzího komediantství a Alyson Hannigan dokazuje, že sexem s flétnou na hudebním táboře to neskončilo. PS: Barneyho věta ( Legen...wait for it...dary. Legendary!), nebo vynález jako teleplacák se zapsaly do mého podvědomí. Ale také výlet do San Franciska patří k absolutně nejfantastičtějším momentům, které tento seriál nabídl. Na druhou stranu, ale od čtvrté série je jasný posun směrem do tradičních sitcomových vod. Sranda to sice pořád je, ale už ne tolik uvolněná a sympatická.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Chuck
23. srpna 2012
další názory k seriálu

Carmichael. Charles Carmichael.

Carmichael. Charles Carmichael. Chuck Bartowsky je celkem obyčejný chlapík se jménem stejného fandy jako je jeho život postávající hlavně z práce v Buy More. Když se mu však jednoho dne dostane do hlavy databáze Intersectu, rázem se stává jedním z největších vládních tajemství. Chtě-nechtě musí pomalu pronikat do světa tajných agentů a špionáží, jenže navenek musí být všechno tak, jak to bylo dřív. S jedinou výjimkou: kvůli ochraně mu vláda přidělí dva agenty. Jednoho jako spolupracovníka v obchodě a druhého, respektive druhou, která má předstírat vážný vztah. Ale opravdu jen předstírat? Chuck je velmi odvážný počin, který v jedné chvíli dokáže spadnout do osidel klišé špionážních filmů, aby z nich o něco trochu elegantně vykličkoval. A právě obrovský nadhled z něho dělá něco co stojí za divákovu pozornost a je jen dobře, že si to uvědomili i jeho tvůrci. Rozhodně nejde o seriálový průměr, od počátečního a zábavného stereotypu časem urazí jistý kus cesty. Na moje potěšení se víc pracuje s postavami. Celkově se mění směr kterým se ubírá, dá označit za nanejvýš sympatický. Za to rozhodně palec nahoru.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Hrdinové
22. srpna 2012
další názory k seriálu

Heroes are here!

Malíř Issac začal malovat obrazy pod vlivem drog a výjevy z pláten se postupně začaly uskutečňovat. Proto ho poslední výtvor s tématem atomového výbuchu nad New Yorkem rozhodně nenechává chladným. Neví sice, jak by mohl budoucnost ovlivnit, ale to už je záležitost profesionálního dobráka Petera, létajícího senátora Nathana, nezranitelné roztleskávačky Claire (s mírně kontroverzním otčímem) a hlavně neodolatelného ohýbače času a prostoru "samuraje teoretika" Hira. Hrdinů (lidí s nějakou nadpřirozenou schopností) je samozřejmě daleko víc, příběh je košatě tajemný, informace jsou zjišťovány postupně, motivace (a polarita) jednotlivých postav se v průběhu logicky vyvíjí (nebo mění) a pouze kvalitní záporák Sylar v klidu rozřezává hlavy slabším jedincům (což jsou všichni).

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Hawaii 5-0
22. srpna 2012
další názory k seriálu

Tak či Tak

Hawaii Five-0 chytlo vlnu filmových rebootů Miami Vice a A-Team a nese se v duchu letního mixu akce a komedie. Nadupaná pilotní epizoda vypadá v režii Lena Wisemana hodně dobře. Děj je rychlý, vyloženě akční a efekty jsou na televizní obrazovku velkorysé. Asi polovina následujících dílů si drží docela vysoký standard. Mají prvky buddy movie a těží z rozdílných povah svých hrdinů. Dobře funguje hlavně pošťuchování mezi McGarettem a Williamsem. Slibné tempo ale z finančních důvodů nevydrží celou sérii. Hawaii Five-0 se ohání vyspělou moderní technikou ve stylu CSI. Napětí se ale ze seriálu postupně vytrácí. Někdy to zavání trapností. Hrdinové jsou všichni do jednoho ohromní borci, což začíná působit nepřesvědčivě. Finále vypadá ohraně. První série je pěkným rozptýlením v exotickém prostředí, ale často taky v nenáročném stylu.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Glee
18. června 2012
další názory k seriálu

Zpěvem k lepší náladě

Je to serial prezentující se řadou dosud pro mě neznámých hvězd (hvězdy díky němuž se stal Glee tím čím je), které jsou schopny předvádět úžasné pěvecké a taneční čísla. Celý seriál je laděn přehnaně kýčovitě, ale to nic nemění na tom, že je plno momentů, které dokáží zahřát u srdce a dokonce i nemálo dramatických scén bylo zvládnuto na jedničku. Zábava/romantika/zpěv/drama a vše co si dokážete jenom představit se nyní proměnilo v serial plný zvratů a překvapení. Hlavní hrdinka je úžasně nesnesitelná a hlavní hrdina nádherně dutý, což předehrává vzniku až absurdním situacím. Nakonec bych se ještě zmínila o skvělém soundtracku. Sice občasné epizody dokáží pořádně zamotat mozkové závity a diváka uvést do absolutního šoku, ale také dokáží probudit úsměv.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Dexter
6. dubna 2012
další názory k seriálu

Dexter na sedmou

V době, kdy se slovo seriál začíná stávat téměř až otravným pojmem, tak se noří z hlubin nenápadnosti stylová pecka, která své souputníky převyšuje o několik hlav. Spolu s Heroes je to nejlepší seriál, který v roce 2006 začal boj o přízeň televizního diváka. Vstoupil do ringu bez velkých hereckých "es", ale s výborným scénářem, skvělým "filmovým" zpracováním a velmi netradičním hrdinou. Dexter - neboli Michael C. Hall - si ovine diváka kolem prstu svým cynicky černo-humorným pohledem do duše chladnokrevného vraha, který na krku nocí policejní odznak, aby po tomto skvělém manévru klamání tělem radikálně změnil image v detektivku, která diváka napne jako strunu, aby mu díl po dílu poodhalovala další tajemství, jejichž objevování nejenom že nepřináší úlevu, nýbrž svou vypointovaností nechává přítomné divácké osazenstvo ve stavu totální konsternace, ze které se proberete až s dojezdem titulků posledního dílu. Po první, druhé a třetí sérii patří tento seriál k úplné špičce seriálového průmyslu! A od čtvrté až po šestou sérii se zase laťka kvality posunula ještě o pořádný kus dál. S příchodem sedmé série doufám, že to půjde dál a dál a bude zanechávat další a další skvělé krvavé dojmy ...

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Čmuchalové
6. dubna 2012
další názory k seriálu

Terriers útočí na televizní obrazovky

Seriál Terriers představuje dokonale napsané postavy, suchý humor a parádní dialogy mezi hlavními postavami hrané Loguem a Raymondem-Jamesem - bývalý policajt a jeho nejlepší kamarád rozjedou soukromou detektivní kancelář - takový to nápad je opravdu originální. Dokonce i kriminální zápletky jsou nadprůměr (např. díl s klukem co má amnézii). Po famózním "The Shield" a velmi slušních "Sons of Anarchy" je právě Terriers další povedený seriál z dílny FX.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
1/3
123