avatar uživatele

Sokar

off
JménoMichal
Věk37 let
BydlištěUherske Hradiste
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Sokar
plakát
Hra o trůny
31. května 2012
další názory k seriálu

Velky potencial nebyl naplňen

ano dívat se na to da ale serial sraží s.h.i.t kulisy ktere se porad opakují. Chtělo by to nasypat víc peněz do scen aspoň o par 100milionů USD do každé serky.
Sex ....ok nic proti tomu . To že jsme mohli nakouknout skoro každe herečce až do kuchyně je super ...uvítal bych to i v jiných seriálech ale GoT není žádný porno takže šoustáním to nezachrání.
Bitvy jsou největší propadák. Asi 50 trotlů přehazuje kostymi a mlatise pořad dokola jako v díle s02e09 ...tragédie. Solidní efekty rozsekaných těl už sme měli možnost vidět v mnohem starších seriálech takže nic nového převratného se neděje.
Jsem celkem kriticky ale to kvůli tomu že sem čekal víc o hodně víc ...80% kvůli některým hereckým výkonům a relativně dobrému ději který sráží provedení scénaristu a režisérů kteří očividně maj hluboko do kapsy.
Budoucnost je jako vzdy na sledovanosti a vynosech a tady vetsinou narazi serialy (ikdyz maji potencial ) na drzku kvuli stryckom skrblikom kteri nedavají ale chtějí jenom brát.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
80 %
plakát
Teorie velkého třesku
31. května 2012
další názory k seriálu

Ztráta času

totalní zhovadilost ....serial kterým by se dalo mučit!

22 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
24 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 37 lidí
0 %
plakát
JAG
12. května 2012
další názory k seriálu

Sakra kdy už přijde ten zásun ...

Když jsem byl mladší USA letectvo ,namořnictvo a i to pravnictví sem žral jako každej malej kluk hrající si na vojáčky. Postupem času jsem se na JAG dival kvůli Catharine Bell a na ty její fantastický kůzlátka +pěkna figura ...no nemoh sem se dočkat až Harm Sarah vydrbe ikdyž to bude znít asi jako klišé.

14 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
14 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Star Trek: Enterprise
12. května 2012
další názory k seriálu

Nejslabší ....

a přesto mě bavilo se dívat na každý díl ...jsem fakt magor do vesmiru a scifi o vesmiru mam nejradši ...kdybych mohl podepsat smlouvu s ďáblem tak bych si přal žít v době vesmírnych lodí pokud možno co nejblíže se podobajícího STAR TREKU :) ....to jsem se zasnil :DDD

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Zákon gangu
12. května 2012
další názory k seriálu

Klubovna Rychlých šípů

dlouho jsem tomu přicházel na chuť ...ale vývoj některých postav mě velice zajímal tak jsem se díval dál až jsem skončil u posledního dílu 4 řady :) moje srdcovka to není ale uznávám že SoA je návyková a budoucnost ukáže kolik serek tomuto seriálu ještě zbývá ....

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Ztraceni
2. března 2012
další názory k seriálu

kdo nevidel jako by neexistoval

kazdemu se to nemusi libit na 100% ale je pravdou že v začatcich LOST tu nic podobného nebylo. Nezapomenutelná atmosfera a tajemno ,ktere sem naopak nesnasel ,protože mě udržovalo v nevědomosti :D ...osobně nelituji ani jedne minuty ,kterou sem u tohoto serialu stravil

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Svatyně
2. března 2012
další názory k seriálu

Amanda Tapping

byla asi jedinym duvodem proč sem zkoukl 12 epizod ale naklonost k tehle zkušene ženě nestačila abych serial dale sledoval ... netroufam si ani hodnotit bylo by to nekde na spodni hranici a to neni muj styl :) bohuzel tady v nazorech to hodnotit musim jinak si tu moje žvasty nikdo neprečte :D

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
30 %
plakát
Strážci vesmíru
2. března 2012
další názory k seriálu

ano jako ditě ...

mě to strašně bavilo a nemohl jsem se nabažit jak se ti roboti poskladali do ultrameganabuseneho stroje ,kterym samozrejme bojovali proti zaporakum a zlu :)
Teď už bych se na strážce vesmiru nemoh dívat ale hodnotim to s pohledu maleho kluka ,ktery hltal kazdy dil a drzel pěsti aby dobro zvitezilo nad zlem :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Živí mrtví
2. března 2012
další názory k seriálu

nema konkurenci ...

na poli serialove tematiky o zombii Valking Dead nema konkurenci . První řada bezkonkurenční . Mrzí mě že na to nenavázala takovou kvalitou druhá řada ale i tak hodnotim vysoko.

36 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
55 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
90 %
plakát
Červený trpaslík
2. března 2012
další názory k seriálu

vše už bylo vyřčeno

ale dovolim si taky napsat par vět :)
Když jsem poprve narazil na RD tak jsem měl rozpačite dojmy. Po několika shlednuti sem zjistil že mě to vubec nenudi ba naopak ještě vic sem se bavil :) Je pravda ze hlasky si pamatuju asi nejvice ale dily Polymorf, Psireny ,Televize Kriton ,Pete I, II a dalsi sou prostě nezapomenutelne.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
1/2
12