avatar uživatele

hrona

off
JménoHrona
Věk43 let
BydlištěPrague
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele hrona
plakát
Mr. Mercedes
9. listopadu 2018
další názory k seriálu

Jojo....

První série byla výborná, skvělý výběr herců, v každém díle proběhl jeden super song, výborně rozpracovaný příběh gradujícího až do úplného finále, které se opravdu povedlo. Druhá série stejní herci tedy samozřejmě ti co přežili první sérii, příběh pokračuje, už jen trošku nereálnější variantou, ale co by, děj se udržuje také celkem v napětí. Co mě otrávilo byla absence songů, myslím od čtvrtého dílu, úplně zmizela. Ovšem, to, co tvůrci budovali cca do osmého dílu, se najednou jakoby úplně rozfouklo a stala se z toho prachobyčejná rádoby detektivka stavějící na hlavu, vše co doposud proběhlo. S tím, že poslední díl, po těch necelých 20 hodinách obou sérií, neskutečně odbytý a absolutně nedotažený. Předlohu nemám načtenou, tak nemohu posoudit, ale v celku by se dala natočit další sérka, myslím, že by se dalo dost dobře pokračovat v tomto experimentálně mozkově pracujícím duchu, ale dle mého názoru lepší, než se v tom nimrat již nic dalšího nerozjíždět.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Modrý kód
26. března 2017
další názory k seriálu

Peklo Peklo Peklo a ještě jednou Peklo

Prošel jsem dvouhodinovým peklem v podobě premiérového dvojdílu, přiznám se, že mi z toho celého výtvoru bylo hůř, než kdybych byl krvácejícím skutečným pacientem v tomhle panoptiku. Tady Prima hodně ustřelila.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
0 %
plakát
Nádraží
9. ledna 2017
další názory k seriálu

Inspirováno Velkou Británií

Ouje, tady se někdo inspiroval pořadem Come Fly With Me pánů Lucasse a Walliamse, s rozdílem, že bude přeci jen dostupnější pro obyčejný Český lid nádraží, než letiště. Každopádně nejvtipnější fórky jsou takřka zkopírované, ale co, humor téhle partičky každý zná a kdo jej nemá rád, nic mu nebrání se na takový pořad vůbec dívat. Já už jen ze zvědavosti jej sledovat budu a přiznám se, že některé Sokolovy výstupy mě v celku pobavily.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
50 %
plakát
Zločin
5. září 2016
další názory k seriálu

The Killing

Seriál je velice dobře natočen, díky mojí obrovské hrubce jsem až v polovině sledování první série, zjistil, že se jedná o remake severského seroše. Nu což, stalo se, dokoukal jsem a byl velice spokojen. Hlavní hrdinku Enos bych ovšem kopal od začátku do konce do zadních částí, jelikož tak strašně nesympatickou umanutou a občas natvrdlou paní jsem v hlavní roli ještě tu čest neměl poznat, platí to i o Kinnamanovi o kterém jsem si z kraje myslel původně, že bude spíš loupežníkem, než good boyem. Co se týče vyšetřování, tam jsem také rostl z jejich vlastních metod, nemluvě o záplavě zničených životů podezřelých osob, ale, nakonec musím uznat, že na tak špatnou hereckou dvojici, co do postav míněno, jsem si neuvěřitelně zvykl. Moc mě mrzí, že už seriál byl ukončen. První dvě série jsou navzájem propojené a tolik podezřelých lidí, se neobjevilo ani v Twin Peaksu, mimochodem, dost jsem při sledování na tento kult zavzpomínal. Třetí série má stejný nádech jako první dvě s rozuzlením nadmíru pro mě spokojeným. Série čtvrtá se přiznám pro mě byla nejslabší co do počtu dílů, tak celou rozpolceností hlavních aktérů. Apropos, co se týče ponurosti, zoufalství, věčně padajícího deště tmy beznadějí a jiných takovýchto neduhů, si zde divák užije ažaž. Suma sumárum zdařilý seriál.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Noční recepční
15. května 2016
další názory k seriálu

Loki vs Dr.House

Za mě velice podařená minisérie, občas pravda s malinko pomalejším dějem, ale přes to neztrácející svojí rozmanitost. Skvělé lokace ala James Bond, podtrhují náročnost a finance, které do tohoto projektu byly vložené, co díl, jiná krajina, a to mě moc bavilo.. O obsazení zde není absolutně vůbec o čem diskutovat. Lauriemu padouch slušel, velice překvapil v roli nemilosrdného obchodníka se zbraněmi a Loki ala Hiddleston zdárným protihráčem za stranu dobra. Ve skrytu duše doufám, že se dočkáme nějakého volného pokračování. Stanice AMC rozhodně zabodovala.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Mistr popravčí
6. května 2016
další názory k seriálu

Kat s bolavýma zubama

Seriál, který dle posledních zpráv zůstává pouze u jedné sezony. Není se ovšem moc čemu divit. Hlavní dějová linka celé první série zaměřená na pomstu je tak strašně kostrbatá, že je těžké vůbec uvěřit, že se podařila rozmístit do všech epizod, nakonec ovšem s ne moc zajímavým koncem. Kostýmy i lokace jsou milé, pravda historickými nepřesnostmi se to také hemží, ale budiž. Hlavní kladný hrdina v celku sympaťák, vypadá to sice, že ho během celého natáčení braly zuby, ale jinak jo. Peggy Bundová mě přiznám se v této roli moc nebavila, za to role záporných postav ala komoří v podání Stephena Moyera a i fanatického Eda Sheerana, který si zde střihl také ústřední píseň jsou chválihodné. Hlavní ženské figury, až na v celku pohledná dvojčata průměr i co do stránky herecké. Uvítal bych na úkor pár zbytečně brutálních scén trošku více scén erotických. Suma sumárum žádný průser se nekonal, ale to že seriál je ukončen, není důvod oplakávat.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Až po uši
11. června 2015
další názory k seriálu

Sex ve městě Praze

Potěšilo, velice potěšilo. Vkusný humor, dobrá zápletka. Excelentní Čermák, příjemně vtipný Havelka, zamindrákovaná Polívková, Holub v ponožkách a sandálích, naprosto šílená stíhací Krobotová, pro mě překvapující Ańa s Janou Švandovou a v neposlední řadě lesbický vztah mezi Kolesárovou a Čvančarovou. Takový Sex ve městě po Česku.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
QI – Na vše máme odpověď
28. března 2014
další názory k seriálu

V pohodě...

Tak tento pořad je pro mě velikým překvapením. Měl jsem tu čest vidět pár velice zdařilých dílů se Stephenem Fryem a rozhodně musím říci, že koncept nastaven a zároveň i dodržen. Nejsem moc velikým vyznavačem pana Mareše, ale tato role mu sedí. Výběr hostů také nezklame ať už pan Šmoldas, či partička ze Stojáka zde mají svá místa jistá. Zkrátka absurdní show o absurdních otázkách ve velmi humorném duchu, kterého je, přiznejme si, v tuzemských televizních pořadech poskrovnu a každá snaha, ať už ne originální se počítá.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Temný případ
28. března 2014
další názory k seriálu

Kdepak tak takhle ne-e

Nerozumím jedné věci, britský seriál Whitechapel, který má neskutečně silnou a mrazivou atmosféru s úžasnými hereckými výkony a skvělou lokací je evropský skvost, který pro sledovanost byl zrušen. Temný případ s tím co se zde píše v popisu a ze tří dílů, které mám za sebou, tomu nesahá ani po kotníky, ale protože je to Amerika, tak se z toho všichni asi musí posadit na zadek. Ač jsou oba ústřední detektivové skvělí herci, snažící se sebevíc, je to opravdu nuda neskutečná, nechápu to, asi jsem sledoval jiný seriál, než většina lidí zde. O dopadení vraha jsem ztratil zájem po prvním díle a rozpytvávat vztah obou herců s občasnými výslechy divnolidiček mě také nebere. Škoda

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 15 lidí
30 %
plakát
Nevinné lži
18. dubna 2013
další názory k seriálu

nedělní večery u televize

Česká televize opět vydala mimořádnou sérii, která na rozdíl od ostatních projektů konkurenčních televizí drží nedělní večery na úrovni. Pod hladinou - dosti vážný příběh na rozjezd ve kterém si výtečně zadramatila Ańa, Lež má rozbité auto - komický příběh s Tatianou a Dykem, příjemné odreagování, Druhý dech - naprosto excelentní výkon Jiřího Langmajera, Hvězdička - trošku přitažená, ale musim se přiznat, že Suchánka ve vážných rolích můžu, Klukovina - mno tak při sledování tohoto dílu opravdu těžce mrazí, skvěle zahrané všechny výkony od Taclíka počínaje přes Lišku až po ty hajzlíky klučíky, Zrádce - fanouškovský film v čele s Kryštofem Hádkem, dobrý, odlehčenější věc, Vedlejší příznaky - Kodetovou moc nemusím, tady je ovšem vynikající, Na dně skleničky - aneb co dokáže alkohol, palec nahoru pecka

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
1/3
123