avatar uživatele

MBlazkowicz

off
JménoMonika
Věk36 let (Kozoroh)
BydlištěOstrava
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky MBlazkowicz
plakát
Protiúder
28. dubna 2017
další názory k seriálu

Vtipná oddechovka

To co původně začalo jako šestidílné britské drama, které mimochodem bylo hodně napínavé, se přehouplo v akční střílečku, plnou vtipných hlášek, intimních scén a patových situací.
Je to jako když si představíte britský seriál, kde drama znamená opravdu drama, který se transformuje sice v britský seriál, ale už se špetkou toho amerického humoru, dokonalých herců, akční scén a plno padouchů.
Hned po shlédnutí první série, si uvědomíte, že pokračování nebylo v plánu. Řady se od sebe dost liší, a jediná spojitost s druhou sérií, spočívá ve vyřešení vraždy Johna Portera. Každá série má samozřejmě jinou dějovou linii, odehrávající se v jiné zemi, což je osvěžující. Akorát trochu zamrzí dějové zvraty, při úmrtí důležitých postav.
Nebudu tento seriál chválit do nebes, každý podle svého gusta, ale musím přiznat, že pro mě to byla taková vtipná oddechovka, kterou jsem hltala od začátku do konce. Když k tomu ještě připočítáte, a ženy jistě pochopí, dva sexy chlapy, kteří mají špičkový vojenský výcvik, takže to se zbraněmi umí, co sypou jednu hlášku za druhou a vždycky ze všeho vyváznou, tak je na co koukat.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Lucifer
17. února 2017
další názory k seriálu

Né tak velké zlo..

Když jsem se poprvé doslechla, že se bude vysílat seriál, kde hlavní postavu ztvární sám Lucifer, kterého omrzí peklo a proto přijde na Zemi, řekla jsem si: "Jak to chtějí udělat? Ve všech filmech a seriálech je přece Lucifer to největší, nemilosrdné zlo." A výsledek? Po shlédnutí už několika prvních dílů, jsem byla velmi překvapena. Ztvárnění Lucifera, né jako nemilosrdného zabijáka, ale právě jako "anděla" je od scénáristů něco nového. Hned po prvních dílech si Vás hlavní hrdina získá. Je charismatický, k čemuž mu hodně přidává jeho britský přízvuk a ironicky vtipné hlášky, je egoistický, ale i spravedlivý a občas i citlivý a empatický. Občas Vám bleskne hlavou otázka: "Jak mohl vládnout peklu?" Pak si ale uvědomíte, že v tomto seriálu není Lucifer pojat, jako to největší zlo, co ničí svět a ubližuje všemu, ale jako anděl, co byl svržen z nebe a poslán do pekla, aby hlídal a střežil zlo, co se tam skrývá a trestal hříšníky, kteří se tam dostanou.

Viděla jsem už hodně seriálů s nadpřirozenem, andělé, démoni, nebe, peklo atd. a tento seriál je pro mě novým pohledem na postavu Lucifera.

Určitě to není seriál pro všechny. Každý člověk má svůj styl a svůj pohled na onu postavu. Tento seriál to pojal z té jeho andělské stránky. Je to trochu kriminálka, trochu slaďárna, trochu rodinné drama a trochu toho nadpřirozena.

92 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
92 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
plakát
Gotham
16. dubna 2015
další názory k seriálu

Přesně, jak má být...

Tak tenhle seriál mě nadchl za poslední dobu opravdu hodně. Jelikož jsem velký fanda všech Batmanů, i když ty poslední tři s Christianem Balem, mě docela zklamaly, tak musím říct, že tento seriál ztvárnil Gotham, přesně, jak má být. Temné, zkorumpované město.
Batmani byli o malém klukovi, kterému zavraždili rodiče, a když vyroste v muže, rozhodne se chránit Gotham v převleku netopýra a přitom mu pomáhá detektiv GCPD James Gordon.
Seriál to pojal právě z té druhé strany a popisuje začátky mladého Jamese Gordona u Gothamské policie. Jeho prvním případem se stává vražda Thomase a Marty Wayneových. Uvidíme malého 8-letého Bruce, který osiřel, a mladého Jamese, který slibuje, že najde vraha jeho rodičů. Při svém hledání pravdy, ale zjišťuje, že Gotham je zkažené, zkorumpované město, plné intrik a lží, které zasahují právě i do řad Gothamské policie. Zrodí se známé postavy jako mladá Selina Kyle (Catwoman), Oswald Cobblepot (Tučňák), Edward Nygma (hádankář) Don Carmine Falcone (vůdce podsvětí) a mnoho dalších.
Je to seriál o "o zrození legendy Batmana a všech jeho padouchů".

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Constantine
16. dubna 2015
další názory k seriálu

Jiný pohled

Všichni píšou srovnání s filmem. Podle mě to nejde moc srovnávat. Film jsem viděla několikrát a byl skvělý, jako film. Prostě vše, co má film obsahovat, i s "dobrým" koncem. Pokud ovšem nerozebíráte každou maličkost, jako třeba že Constantine by měl být blonďatý cynický Brit :-)
Naopak seriál je rozsáhlejší, ponoří nás více do života "skutečného" Johna Constantina, londýnského mága, vysokého, štíhlého blonďáka v baloňáku, který je vtipný, cynický a přitom upřímný. Prvek, který má určitě film i seriál společný, a hned Vás trkne, je Johnovo kouření cigaret.:-)
I když je zatím jenom jedna řada a druhá je na tenkém ledě, seriál si mě ihned získal. Je napínavý, dějově bohatý, každým dílem se odkrývá nějaké tajemství ze života Johna nebo jeho přátel.
Je to takový jiný pohled na svět nadpřirozena. Nemůžu ani srovnat nějakou podobnost třeba s takovým seriálem jako jsou "Lovci Duchů", protože ten má zase svoje kouzlo. Ale jelikož mám ráda seriály a filmy o nadpřirozenu a duchařině, i když na to zrovna nevěřím, ale i přesto si hodně všímám podobností mezi nimi, můžu říct, že Constantine je povedený seriál, i když není to šálek pro každého.
Johna Constantina si zamilujete, je to vtipný, upřímný blázen, s tvrdou slupkou, který na všechno najde řešení.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Generation Kill
16. dubna 2015
další názory k seriálu

Né pro každého...

Tento seriál není typický americký vojenský/válečný seriál. Kde byste viděli, samou akci, přehnané krveprolití, dokonalost vojáků a skvěle promyšlené taktiky boje. Právě naopak. Seriál ukazuje jak to ve skutečnosti všechno "asi" vypadalo. Spíš než právě ty skvělé promyšlené přestřelky a všemožné napínavé akce proti padouchům, které povětšinou vždy dopadnou ve prospěch armády, vás děj zatáhne mezi samotné vojáky, kteří spolu musí trávit všechen ten čas, od vyjetí z Campu Matilda v Kuwaitu až po Bagdád, kde uvidíte, co vlastně vojáci dělají na cestě, jaké problémy mají, pocity co sdílejí, také zažijete jejich neotřelou zábavu, kdy zpívají známé songy, sem tam nějaká ta vtipná hláška a samotnou rivalitu mezi vojáky.
V seriálu uvidíte asi to, co neuvidíte jen tak v nějakém americké seriálu, a to, že i Amerika dokáže ukázat své chyby. Není to jak si každý představuje, že voják potřebuje to a ono, a šup armáda se o něj hned postará. To ne, stejně jako všude, potřeby většiny převyšují potřeby jednoho.
Někdo řekne, že "seriál je suchý a bez akce". Jenže tento 7-dílný seriál z produkce HBO je natočen podle skutečných událostí, je bez zkrášlení, bez cenzury....prostě jako byste tam zrovna byly.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Lovci duchů
11. září 2013
další názory k seriálu

Best Forever

Osobně nejsem vůbec nadšenec nadpřirozena, duchařiny, vymítání a věcí kolem toho. Vlastně na to ani nevěřím, ale tento seriál si mě naprosto získal. Uvidíte v něm od všeho trochu, lásku, nenávist, smutek i radost, a dokonce i život a smrt. Hlavní děj se točí kolem dvou bratrů, jejichž životem je lov těchto nadpřirozených bytostí a aby toho neměli málo, jejich bratrský vztah musí projít několika těžkými zkouškami. Co myslíte, zvládnout to? Zvítězí láska nad lží a intrikami? To vše uvidíte v tomto seriálu a navíc si i užijete spoustu humoru a vtipných hlášek, skvělou hudbu, napínavý děj a s postupem času přibydou i nové postavy a s nimi začne narůstat napětí a vzrušení. A možná se i něco přiučíte o nadpřirozenu :-)

90 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
90 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Zákon gangu
11. září 2013
další názory k seriálu

Srdcová záležitost

No, co říct, seriál mě zaujal už když jsem viděla poprvé upoutávku v televizi. Je to sice seriál typu motorky, zbraně, násilí, gangy, rvačky a sem tam dost sprostých slov, ale je to jeden z nejlepších seriálů, jaká jsem kdy viděla. Když se člověk na tento seriál podívá, má pocit, jako by to všechno byla realita, žádné šťastné konce, podle typických amerických scénářů, prostě skutečný drsný svět. Takže doporučuji, a to nejen drsňákům a milovníkům motorek :-)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Námořní vyšetřovací služba L. A.
11. září 2013
další názory k seriálu

Vtipné krimi :-)

I když je NCIS L.A. spin-off normální NCIS, kterou jsem mimochodem sledovala, tak mi L.A. přirostla víc k srdci. Jednak proto, že je tam více pěkných herců, což samozřejmě jako žena musím podotknout :-), a jednak proto, že mi přijde mnohem víc vtipná, osobitá a i výběr herců a postav je přinejmenším vynikající. Pro někoho je seriál suchý, obyčejný nebo nudný, ale mě hodně zaujal...a tak doporučuji všem, kteří mají rádi humor, drama, napětí a akci v jednom.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Hawaii 5-0
26. března 2012
další názory k seriálu

Pecka

I když je Hawaii Five-0 remake stejnojmenného seriáluz roku 1968-1980, je to skvěle natočený seriál do dnešní doby. Divák uvidí nejen "krásné herce" ;-) a herečky, ale i mnoho známých herců a různých krásných míst na Hawaji. Postavy tvoří čtyřčlenný tým, v němž každý hraje svou určitou roli, kdy si divák pak nedovedem představit, že by tam jeden z nich už dále nehrál. Tento seriál je velice vtipně podán a diváka jistě i pobaví mnoho vtipných hlášek. A samozřejmě nechybí ani AKCE. Velice mě zaujal a těším se na další díly :-)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Hra o trůny
26. března 2012
další názory k seriálu

Winter is coming....

Zatím nejlepší seriál, jaký jsem kdy viděla. I když jsou díly hodinové a odehrává se v nic mnoho lidských příběhů, což někdy diváka odradí, jelikož se mu příběhy pletou, tak tento seriál z produkce HBO diváka naprosto pohltí. Těšila jsem se na každý nový díl a s nadšením očekávala, jak se příběhy postav vyvinou. Obsazeni herců je výborné, děj napinavý. Můžu všem jen doporučit. :-)

58 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %