avatar uživatele

phoebess

off
JménoSoňule
Věk37 let — narozeniny slaví za 162 dní (Štír)
Bydlištěhnedle vedle JEDU
Twitter@phoebessCZ
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/sona.stastna
Poznámka
Názory uživatelky phoebess
plakát
Bunheads
7. srpna 2012
další názory k seriálu

Bunheads

I přesto, že má hlavní hrdinka nevymáchanou hubu a její tchýni hraje Kelly Bishop, což seriálu hraje do karet, nemůžu přehlédnout jakousi monotónnost děje (pokud se to vůbec dá za děj považovat). Ze seriálu jde cítit nedotaženost, jako by prvotním cílem bylo vytvořit seriál o baletkách/tanečnicích a omáčka kolem je jen nutné zlo, se kterým se musíme smířit.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
50 %
plakát
Continuum
7. srpna 2012
další názory k seriálu

Continuum

Po ne moc vydařeném prvním díle se to dobře rozjelo. Zápletka o vrácení se v čase rozhodně splnila svůj účel a já se bavila. Nechyběly mi létající lodičky a podobné vymoženosti roku 2077.
A jako bonusová třešnička na dortu - Rachel Nichols, ač jsem ji moc nemusela, si mě v posledním díle naprosto získala. Když už mluvím o posledním díle, spolu s předposledním jsou nejvíc povedené a opravdu stojí za zkouknutí!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
Jane by Design
1. srpna 2012
další názory k seriálu

Drama, nebo pohádka?

Ze začátku mi to připadalo jako oddychovka, která neurazí, ale ani extra nenadchne. Prostě na vyplnění času o seriálové přestávce. V každém díle na nás čeká šťastný konec, všechno dobře dopadne... Problém je v tom, že té nereálnosti tam díl od dílu přibývá, což je seriálu na škodu. Díky ní by se mohl řadit do žánru pohádky, drama zde moc nečekejte.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
50 %
plakát
Pekelná kuchyně
31. července 2012
další názory k seriálu

Good night and piss off

Je to pořad o vaření, ale i není. Tady se nedozvíte, jak se správně peče to a jak se správně vaří tohle, protože účastníky jsou profesionální kuchaři, kteří by to už měli všechno znát. MĚLI BY jsou ta správná slova. HK by se dalo popsat jako výborně vypípaný pořad, který ukazuje, že i profesionálové někdy vaří jako laikové. A právě to dělá z tohohle pořadu tak báječnou podívanou.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Masterchef
31. července 2012
další názory k seriálu

Master... Piece

Na MasterChef jsem se nikdy neplánovala podívat. Ne, že by mě kuchařské pořady nebavily, ale připadalo mi, že po Hell's Kitchen a Kitchen Nightmares jsem už byla "přegordonována".
Ale protože se tehdy hodně psalo o té velmi talentované domácí kuchařce Whitney, moje zvědavost mi nedala a já naskočila do rozjetého vlaku první série. A vydrželo mi do až doteď.
V tomto pořadu se ale o roli bručouna perou dva, a to Gordon s Joem, Joe však vítězí na plné čáře. Takovou odlehčující roli tam má puclík Elliot, který si mě svou křehkostí (navzdory své postavě) získal hned po prvním díle.
Rozhodně jde o pokornější pořad, než je právě HK a KN, neuslyšíte tam Gordonovo "good night and piss off" (či jiná jeho oblíbená slova), ale o rivalitu mezi soutěžícími rozhodně nepřijdete. Jako bonus můžete v každé sérii pochytit něco z aktuálních kuchařských trendů nebo technik.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Patty Hewes: Nebezpečná advokátka
14. července 2012
další názory k seriálu

Damages

Když jsem tehdy poprvé začala sledovat první řadu, po prvních dvou dílech jsem seriál odhodila a dala mu nízké hodnocení. Po čase mi to nedalo a podívala jsem se na něj znovu a zachvátila mě taková právnická horečka, až jsem se tomu nestačila divit, během pár týdnů jsem zhlédla tři série najednou.
Glenn Close tu hraje výborně (a nejen ona), pohrává si s vašimi city, jednou ji milujete, podruhé zas nenávidíte. Jedno je ale vždy jisté - tento seriál má šmrnc.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Hit and Miss
13. července 2012
další názory k seriálu

Trefil a neminul :)

Tohle není jeden z těch nablýskaných seriálů, ve kterých je všechno fajn a ve kterých se všechno vyřeší lusknutím prstu. Ponurou realitu vám tu naservírují pěkně za syrova a bez obalu. A poperte se s tím, jak chcete.
V dílech se sice objevují i pomalejší, hluchá místa, která seriálu trochu škodí, ale i tak rozhodně stojí za vidění.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Poslední chlap
30. června 2012
další názory k seriálu

Návrat Tima v plné polní

Po prvním díle jsem si říkala, že už ty "Timoviny" nevnímám jako povedené vtipy, ale spíš jako vyčpěliny. Po druhém díle jsem se chytila za hlavu, co to zase vymysleli... Proč jsem se tehdy podívala i na třetí díl už opravdu netuším, ale najednou si mě tenhle seriál získal. A potěšilo mě, že jsem ho po těch dvou dílech neodhodila do koše. Díky tomuhle seriálu jsem měla pocit, že jsem zase tou malou holkou, která hltala každý vtípek Kutila Tima. :)
Tim Allen správně vytušil, kdy nastal čas pro ten pravý a téměř dokonalý návrat!

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
American Horror Story
28. června 2012
další názory k seriálu

Je libo vraždičku, či dvě?

Jeden ze seriálů, u kterých jsem si počkala, až doběhne celá série a pak jsem si vychutnala dvounoční maraton. Sledovat tenhle typ seriálu během dne by se dalo označit za naprosté pohrdání natočeným materiálem. :) Noc totiž dodává tomuto seriálu pravou atmosféru (neznamená to však, že by jinak stál za nic).
Ačkoliv jsme většinu věcí, které se tam udály, už někde jinde viděli, v seriáu vůbec nepůsobí jako klišé. Právě naopak, bravurní kamera, excelentní výběr herců a přítomnost mého milovaného zohaveného Denise O'Hary, perfektní dialogy a samozřejmě vraždy, vraždy a zase ty vraždy fungují na jedničku s hvězdičkou.

69 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
77 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
100 %
plakát
Nešika
28. června 2012
další názory k seriálu

This show isn't Awkward.

Kdybyste mi před rokem řekli, že budu s nadšením vítat každý nový díl seriálu stanice MTV, tak vás budu pravděpodobně považovat za chovance nejmenovaného ústavu. Ale tenhle seriál si mě získal. Rozhodně ne vypípanými sprostými slovy a rozmazanými fakáčky, to byl pro mě trochu šok, na to jsem opravdu nebyla zvyklá.
Velkou zásluhu na tom, že jsem si ho oblíbila, má obrovská dávka (sebe)ironických poznámek smíchaná s kapkou téměř geniální šílenosti. Prostě recept přestě podle mého gusta.
I přes komediální stránku seriálu je cítit snaha o sdělení nějaké myšlenky mladšímu publiku, ať už jde o školní šikanu, nebo problémy s kluky apod. Je to teenagerský seriál, tohle si prostě odpustit nemohli. :) Naštěstí to ale není rušivé, takže si seriál může vychutnat i člověk, který má teenagerská léta pár let za sebou.

94 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
94 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 18 lidí
80 %