Heimdal

off
JménoPatrik
Věk30 let — narozeniny slaví za 127 dní (Váhy)
BydlištěPardubice
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Heimdal
plakát
Firefly
15. září 2013
další názory k seriálu

Serenity

Dlouho jsem plánoval podívat se na tenhle seriál a to ze tří důvodů asi tím největším z nich bylo neustálé doporučování seriálu, těmi dalšími byli Nathan Fillion a Adam Baldwin.
Bohužel nebyl čas a seriál byl na watchlistu dlouho přeskakován a teď toho lituji.
Nic podobného jsem neviděl. Řekl bych že seriál si vymyslel svůj vlastní žánr sci-fi/western.
I když se celí děj odehrává v budoucnosti a v nekonečném vesmíru. Není seriál přeplněný žádnými futuristickými vymoženostmi (samozřejmě až na pár výjimek).
Co se týče obsazení, myslím, že si nemohli vybrat lépe. Kdo jiný zvládne zahrát komického drsňáka lépe než Adam Baldwin, jeho postavu jsem si hned zalíbil, vlastně skoro všechny až na River, která se v samotném seriálu moc neprojevovala. Ale v závěrečném filmu Serenity jsem si oblíbil i jí.
Je škoda brzkého konce, seriál měl dobře našlápnuto, nechybělo nic.
Osobně vůbec netuším proč se někdo rozhodl seriál zrušit, ale určitě je to velká škoda.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Black Books
8. února 2013
další názory k seriálu

Tady knihy nehledej ....

Britský humor je dost specifický a málo komu se líbí, jedni ho milují a druzí nechápou a nesnáší. Já patřím k té první skupině, proto můžu směle říct, že Black Books je jedna z nejlepších komedií kterou Britové natočili.Je pravda, že je trochu jiná než ty ostatní a to v tom, že je tu trochu… no ne trochu, ale dost tvrdší a černější humor než v ostatních komedií, které jsem zatím od anglánů viděl.
Celí děj se motá okolo tří hlavních postav a všichni tři jsou naprostí podivíni, jeden větší než druhý. Občas je těžké posoudit, kdo je větší blázen, ale Black nakonec vždy utvrdí svoje prvenství. Pro něj je prostě normální to co všichni ostatní odsuzují a to co všichni považují za samozřejmé prostě není schopný pochopit.

No co říct, vyzkoušejte a uvidíte, je mi jasné, že ne každému se to bude líbit, ale myslím si že i kdyby ne, chvílemi se určitě zasmějete ;-)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Pán času
24. prosince 2012
další názory k seriálu

DR WHY ??

Tak tenhle seriál má asi tu nejsilnější fanouškovsou základnu na celém světě (no možná až na star trek). Ale já si nemůžu pomoct, shlédl jsem několik dílů první série a měl jsem chuť to vypnout, smazat a už se k tomu nikdy v životě nevrátit, ale ještě jsem se přemluvil a celou první sérii jsem dokoukal, ale stále nic ani jeden okamžik, který by se mi líbil, nebo mě nějak oslovil.
Možná, ale opravdu jen možná, až jednoho dne nebudu mít na co koukat, tak si pustím jinou sérii (nějakou novější) a dám seriálu ještě jednu šanci, protože věřím, že něco co si tolik lidí oblíbilo, nemůže být špatné. Ale zatím bohužel nemůžu říct nic pozitivního.

35 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
23 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 26 lidí
20 %
plakát
Dexter
24. prosince 2012
další názory k seriálu

Sériová hvězda

Dextera zná každý, je to asi ten nejznámější a nejoblíbenější sériový vrah na celém světě. I já si ho oblíbil. Tohle byl skvělí nápad na seriál. Jak jsem nedávno zjistil tak pochází z knižní předlohy, kterou jsem, ale bohužel nečetl, takže nemůžu soudit, jestli se jí drží.
Ale i kdyby ne, tak co… Prostředí policejního oddělení, kde mezi všemi řadovými policisty, detektivy a forenzními specialisty pracuje největší sérioví vrah o kterém vlastně ani nikdo netuší, že existuje je skvělé. Postavy jsou, až na pár výjimek dobře zahrané a důvěryhodné. Takže vlastně není skoro co vytknout. Během celého seriálu (zatím jsem u šesté série) je postupný dějový posun, kde je vidět jak se charakter Dextera Morgana postupně mění z mašiny na zabíjení v lidskou bytost, která na první místo klade svou rodinu.
Už se těším, až dokoukám zbytek epizod, ale nespěchám na to, seriál jsem začal sledovat s českým dabingem a zatím nemám nutkání přecházet k titulkům, hold zvyk je železná košile. Ale nejspíš se brzy tak stane, i když na dokoukání nespěchám, dva roky na dabing čekat nebudu.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Živí mrtví
24. prosince 2012
další názory k seriálu

Mrtváci

Zombie jsou v každém druhém "Béčkovém" filmu ale tenhle seriál je posunul o kus dál .
Příběh je propracovaný a netočí se pořád jen okolo zabíjení Mrtváků ale zabývá se hlavně příběhem a životem lidí co to musí vše prožívat.
Efekty jsou dotažené do dokonalosti a maskérům patří obrovská gratulace , nic tak realistického jsem ještě v žádném seriálu nevyděl .
Tenhle seriál jednoznačně udává noví trend v kategorii "Zombie apokalipsa".

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
M.A.S.H.
23. listopadu 2012
další názory k seriálu

M*A*S*H

Já opravdu nevím co k tomuhle legendárnímu seriálu napsat. Není co vytknout , vše se jen může vychvalovat . Pro mě je M*A*S*H 4077 prostě srdeční záležitost všechny lidi co tam jsou jako bych znal osobně a vždy je pro mě moc težké sledovat poslední díl a . Nic takového už se nikdy nenatočí

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Haló, tady Indie
21. srpna 2012
další názory k seriálu

Okořeněná zábava

Na tohle call-centrum jsem narazil úplnou náhodu a nevěděl co čekat ale byl jsem překvapen už po prvním díle.
Skvělá oddechová komedie s perfektními postavami promyšlenými do posledního detailu.
A děj měl taky svou originalitu a navazující děj
takže nechápu proč tak rychlí konec.
Je to škoda ale i ta jedna série stojí za shlédnutí ;)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Ďáblův sluha
15. srpna 2012
další názory k seriálu

Démonická podívaná .....

Povedený a originální seriál se zápletkou která se jen tak někde nevidí.
Každý díl měl svou vlastní zápletku s duší ale pořád více a více se rozvíjel děj vlastní a to jak dostat Samma ze smlouvy s ďáblem kterého skvěle ztvárnil Ray Wise.
Ale mojí oblíbenou postavo byl Sock , naprosto nekonvenční a trochu bláznivý kamarád Samma , který dodával tu správnou dávku šílenství do seriálu .
Celkově všechny hlavní postavy byly povedené a navzájem se doplňující.
Seriál jako celek byl skvělá podívaná pro pobavení ale ten konec.... Ten stál opravdu za nic ! Jakoby ani nevěděli jestli seriál ukončují nebo ne . Zkrátka seriál je povedený až na poslední dva díly ;)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Červený trpaslík
7. srpna 2012
další názory k seriálu

Fušál

Hodně jsem o něm slyšel ale nikdy jsem nevěřil že by to mohlo být něco co by mě pobavilo po dlouhém dnu ...
Ale nakonec jsem byl příjemně překvapen hned u první série.
Sice děj mezi epizodami moc nenavazuje a mezi sériemi už vůbec ne , tak se to dá s úsměvem na tváři sledovat .
Je to trochu jiný humor než který najdete jinde.
Ale ty hlášky jsou jedna lepší než druhá a i když občas sklouznou i k hranici trapasu vesměs jsem se smál každý díl od začátku do konce.
No uvidíme co nám přinese 10 sezóna snad si zachová svou osobitost a pobaví nás .

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Svatyně
28. července 2012
další názory k seriálu

Helen , Will , Henry , Kate , Bygguy .......

I když první série nebyla žádný zázrak jaký jsem čekal nenechal jsem se odradit a vydržel a můžu říct že jsem za to rád od druhé série se úroveň celého seriálu postupně zvedá a u třetí série jde už o perfektně zpracovaný seriál se vším co jsem od něho čekal ... Herecké výkony které ze začátku pokulhávali se nakonec vytříbili tak že nám poskytli skvělou podívanou.
Seriál postupně získával neuvěřitelný potenciál a sílu a jak už nám SyFi ukázala několikrát tak právě v momentech největšího vzestupu seriály ruší . To je věc kterou nikdy nepochopím .
Takže nezbývá než se jen s celým týmem Svatyně rozloučit a k seriálu se zase po nějakém čase vrátit a doufat že do té doby si to producenti rozmyslí a ještě něco natočí ;)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %