avatar uživatele

Barulie

off
JménoBarbora
Věk25 let
BydlištěPísek
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Barulie
plakát
Haters Back Off
31. října 2017
další názory k seriálu

Miranda Sings

Musím říct, že Mirandu jsem z Youtube znala, ale její tvorbu nějak pečlivěji nesleduji...návrh na seriál mi učinil samotný Netflix, zaujal mě nápad narafičit 'reálnou' osobu do reálného světa. No tady ten bezva nápad končí. Všechny postavy včetně Mirandy jsou úsměvné, jak jsou hloupé. Všechny situace a problémy jsou dětinské a dětinsky řešené. Asi je v tom pointa seriálu, asi se na to američané rádi koukají, ale pro mě to byl první dvě epizody průšvih. Nakonec jsem stěží dokoukala první řadu a řekla jsem si 'Ono to vlastně asi tak špatný nebude.'

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Městečko Twin Peaks
28. června 2015
další názory k seriálu

Kdo zabil Lauru Palmerovou?

Lynch je úplný génius nebo neprostý blázen. Jinak neví m, jak to vyjádřit. Obě série jsou napínavé od začátku do konce (houby nějaký pokles sledovanosti, jen Američani jsou vybíraví) a dnes je to již naprostý kult. Hudba, herci, výkony, prostředí to všechno vytvořilo seriál, který mě nutil koukat na poslední epizodu v 2:40 ráno.

Musím teda trošku vytknout, že je v půlce druhé série odhaleno, kdo zabil Lauru a za to deset procent dolů. Snad už budeme jen doufat, že chystané pokračování bude mít stejnou kvalitu.

A David Duchovny v dámských šatech a Kyle MacLachlan jako typický maloměstský balík, to je pokoukáníčko.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Městečko Pines
24. května 2015
další názory k seriálu

Do NOT leave Wayward Pines

Po druhé epizodě naprostý skvost. Před delší dobou jsem četla i knižní předlohu k seriálu a od knížky jsem se nemohla odtrhnout dnem i nocí. Zatím to platí i u seriálu. Z celého prostředí městečka na vás vyzařuje pocit bezmoci i přes obrazovku monitoru. Hlavní postava je tady trochu až moc vykreslována hystericky, oproti knížce, kde Ethan vše řeší s chladnou hlavou. I děj mi přijde trochu uspěchaný vůči knížce. Ale zatím thumbs up.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Glee
5. března 2015
další názory k seriálu

Maybe this time..

Ihned po prvních pár epizodách jsem si musela říct: WAU! Seriál jak má být pro naší generaci, řeší se aktuální témata, příjemní herci, přijatelný herecký výkon, líbezné charaktery, ale hlavně ty úžasné písničky. Občas trochu komické a nelogické závěry a jednání. Prostě a jednoduše, první série byla úžasná, s každou další sérií kvalita jen klesala. Druhá se ještě dala snést, třetí jsem stěží dokoukala a koukat na čtvrtou sérii jsem už nezačala. Na tak ze začátku dobrý seriál trochu zklamání.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
50 %
plakát
Batesův motel
21. února 2015
další názory k seriálu

Mom, I became a killer...

Úžasné drama, které mě chytlo ihned při první epizodě a nepustilo po celou sérii. Bohužel po první epizodě druhé série se něco ztratilo. Řekněme si upřímně...podle tohoto seriálu je v každém sebemenším městečku v Americe mafie a každý má na krku alespoň jednu vraždu. A kdo nikoho nezbil, ten bude zabit.

Je to úžasné předdoplnění filmu Psycho od Hitchcocka, obsazení je naprosto perfektní (nevím jaký jiný herec než Freddie dokáže být v jedné vteřině perfektní syn a ve druhé vyšinutý psychopat) a Vera Farmiga vlastně taky ujde. Pokud nepobíhá po domě a nekřičí na celé město "NORMAN!".

Po zklamání se ve druhé sérii jsem, ale bohužel nemohla pokračovat a dokoukat...

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %
plakát
Broadchurch
3. února 2015
další názory k seriálu

Druhá série už příchází

Vím proč jsem si tenhle seriál zamilovala. Když jsem byla v Anglii, zamilovala jsem si pobřežní městečka. Zamilovala jsem si Davidův akcent, skvělé obsazení a výkony. Víc zachází do pozadí případu, do pocitů oběti a ne jenom do forenzního vyšetřování a papírování místní kriminálky. A nakonec i odhalení vraha bylo vcelku překvapivé.Rozhodně se budu koukat i na pokračování.

PS: Úžasný soundtrack opomenout nejde :P

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Selfie
29. října 2014
další názory k seriálu

Nikdy nedávej na hlavní hrdinky...

Nebýt v hlavní roli herečky Karen Gillan, tak se seriálu zdaleka vyhnu. Jedině ona a John Cho se snaží utáhnout tuhle slátaninu o fenoménu posledních měsíců. Dle mého seriál, který nemá budoucnost pro více jak jednu sérii.

18 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
18 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
30 %
plakát
Hranice nemožného
10. ledna 2013
další názory k seriálu

Fringe

Když jsem si seriál před dvěma lety pustila, moc mě nenadchnul. U pilotního dílu jsem vydržela sotva pár minut a pak jsem ho vypla. Dívat jsem se začala až, když seriál dávali na Fandovi až od druhé série. A tak jsem se poctivě každý týden dívala a vydržela. Seriál mě velice nadchnul, a když ho zrušili tak jsem byla mírně smutná, ale seriál jsem si našla online a během pár dní jsem zkoukla všechny série. Teď jsem někde uprostřed 5. série a tam to podle mě začalo trošku upadat. Seriál má těžkou hlavní linii na pochopení, tak se musím pozorně dívat, aby mi neunikl žádný detail. Jen je poté opravdu těžké někoho nalákat a vysvětlit mu o co v seriálu vlastně jde.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %

Přicházíme v míru...

Originální sérii jsem neviděla takže jí nemohu porovnávat, ale seriál se mi díky tomu, že mám ráda sci-fi velice líbil a proto si ho nemohu vynachválit. Jediným problémem pro mě je, že ve druhé sérii je až moc informací nacpáno do jedné epizody a tak je všechno takové přeplácané a podle mě zbytečně složité. A ani s tím koncem jsem nebyla moc spokojená...

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Akta X
22. srpna 2012
další názory k seriálu

X files

Seriál jsem začala sledovat minulý rok kdy se začal vysílat na Prima COOL a zcela mě uchvátil. Lepší herce do rolí Muldera a Scully něž Davida Duchovnyho a Gillian Anderson ani vybrat nemohli. Hudba od Marka Snowa je opravdu okouzlující a do temné atmosféry patří jako ulitá. Nikdy nezapomenu na epizodu Bad Blood o upířím městečku :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %