avatar uživatele

Daník

off
JménoDaník
Věk36 let (Blíženci)
BydlištěMorava
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Daník
plakát
Policie Chicago
26. ledna 2014
další názory k seriálu

boží :)

Takže , co říct. perfektní seriál našlapaný akcí. Seriálu Chicago Fire rozhodně neděla ostudu. A hlavně, a to nevím jak je možné, ale Voight je můj oblíbenec a fandím mu :) Já vím, je zkorumpovaný ale dobrý :) Jen tak dál. všem doporučuju!!

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Původní
30. prosince 2013
další názory k seriálu

Upíři jsou stále IN

Názor na tenhle seriál píšu až po shlédnutí 6 dílů. A musím říct, že jsem spokojena :) Klaus je stále zlý, cynický a vtipný , což mám na něm nejradši. Rebeka je mi zde také mnohem sympatičtější než v denících.Taky se mi libí, že více prostoru dostává postava Elijaha. Jediný kdo mě nějak zvlášť neokouzlil je Camila a Hayley, snad se to ještě nějak zlomí a zlepší. Zápletka taky dobré, dostatečně akce, jsem spokojená. Budu pokračovat v kukandě. Bavte se.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Deník doktorky
19. prosince 2013
další názory k seriálu

Fakt sranda

Tak tento seriál sem zblajzla během pár dní. Naprostá a bomba a fakt vtipné, aspoň teda mě to tak přišlo :) Řekla bych něco na způsob Bridgit Jones ale parádní. Herečka hlavní roli podle mě zvládla na výbornou. Pan doktor Marc Mayer je kusanec , a pro mě další důvod proč se na to dívat :) A ten jeho cynismus je lahůdka, opravdu sem se nachechtala. Seriál bych řekla je spíše pro dámské publikum, takže všem doporučuji jako skvělou pohodovku. Bavte se, přeji všem příjemnou kukandu.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Helena a její chlapci
26. října 2013
další názory k seriálu

:) :)

Hodnotit tento seriál je těžké. Když sem na to koukala byla sem malý smrad a bylo to pro mě úžasné :) I když při některých scénách mi to mamka přepínala a říkala , že na takové věci mam ještě dost času :) Ale na tehdejší dobu to nebylo špatné. Dám 70% i když vím, že teď mezi všema těma vymakanýma novinkama je tento seriál jak pěst na oko.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Ravenswood
24. října 2013
další názory k seriálu

Ravenswood

Tak sem teda viděla první díl. A bohužel musím říct, že to je hodně dobré :) To obsazení až na Caleba a Mirandu je trochu o ničem, ale vem to ďas. Zatím je to napínavé jak šráky,atmoška supr.Líbí se mi to ponuré město. Dokonce sem se asi dvakrát u to ho lekla a vyšokovala. Doufám, že to tak lehce strašidelné zůstané i nadále. Určo se budu dívat dál a snad to bude díl co díl lepší a nepůjde to do kopru.

53 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
53 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 15 lidí
80 %
plakát
Lidé zítřka
23. října 2013
další názory k seriálu

Lidé zítřka

Tak musím říct, že mám pocit, že to je mišmaš několika seriálů a několika filmů - dýchá z toho na mě něco povědomého, jen nevím co to je. Každopádně dojem mám dobrý a líbilo se mi to.Je to seriál podle mého gusta- scifkoa fanatsy já můžu. Hlavní hrdina mě moc nezaujal, zajímavější mi přijde postava Johna. Určitě budu sledovat dál a čekat co přinesou další díly. Teď se jdu teleportovat. Ahoj

62 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
62 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
90 %
plakát
Ospalá díra
22. října 2013
další názory k seriálu

hezky pěkně

tak tohle je pro mě hit letošního podzimu.A při tom jsem na to koukala s tím, že to bude konina. Ale jsem velmi mile překvapena. Naposledy jsem bezhlavého jezdce viděla ve filmu s Johny Deppem, takže to pro mě určitě není okoukané téma. Atmosféru tvořitelé seriálu zvládli na výbornou. Dlouho jsem se tak hezky nebála. Jdu do toho, a budu se dívat dál. Doporučuji.

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
17 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Království
22. října 2013
další názory k seriálu

hm,, dobrý :)

Musím říct, že jsem po prvním díle velmi mile překvapena. Je sice pravda, že sem od toho čekala něco historického a vzdělávacího, ale to co na mě čekalo, taky není špatné :) Fajnový pubertální seriál,zasazený po dlouhé době někam jinam něž na americkou střední. Vhodný k ideálnímu relaxu. Nevadí mi ani ta angličtina na francouzském dvoře, nejsem hnidopich :) Jediná nevýhoda je, že už stejně vím koho si slečna Marym ale to neva. Určo zkouknu i další díly, snad to nezačne být nuda.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
One Tree Hill
14. října 2013
další názory k seriálu

Moje srdcovka OTH

Nemám co vytknout. Celým seriálem se nese perfektní hudba a žádné oposlouchané šlágry. Jednotlivé postavy a jejich příbehy- skvělé, těm lidem to věřím od začátku až do konce. Osudová láska v podání Haley a Nathana podle mě překoná kteroukoliv novou filmovou love story-zkrátka opravdový nefalšovaný hepáč. Povedený seriál, své hodnocení si jistojistě zaslouží. 100%

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Sherlock
14. října 2013
další názory k seriálu

Vše britské je dobré :)

Nemám slov. Tady jsou slova naprosto zbytečná. Ti co seriál viděli , vědí o čem mluvím. Je to prostě Sherlock přesně podle mého gusta. Chytrý , vtipný, jízlivý. A jeho parťák se taky povedl. Myslim, že představitelé obou postav, si dokonale sedli. Vřele doporučuji.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
1/2
12