avatar uživatele

Puks

off
JménoAndrea
Věk28 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Puks
plakát
Drtivá porážka (UK)
27. ledna 2013
další názory k seriálu

:))

V Drtivé Porážce by se asi těžko hledal nějaký hlubší smysl. Jediný cíl, je dostat do televize bandu lidí, které se pak všichni pořádně a hlavně opakovaně vysmějou.
Všechno začíná rozhovorem s Amandou, který je většinou dosti trapný (a kdo by se nesmál trapným okamžikům druhých?! :D)... pak se soutěžící dostaví na dráhu, kde dostanou povětšinou pořádnou nakládačku... padání na zadek, padání s piruetou, padání s kotoulem, padání na hlavu, padání na zuby atd... vítaným zpestřením je nějaká ta trefná přezdívka a vtipné hlášky, poznámky moderátorů.
Nepovažuji se za člověka, který by se smál neštěstí druhých, ale tady se to vážně nedá! Ty držkopády jsou doopravdy vtipné a když vám ještě ukáží zpomalený záběr z několika úhlů, tak je to prostě k popukání!
A Richard Hammond! Kdo by neměl rád Hammonda! Dokáže si udělat srandu sám ze sebe, i když si mnohem častěji (a nejspíš i raději) dělá srandu z ostatních :D :D... Bez něj by Drtivá Porážka nemohla být Drtivou Porážkou! Je úžasnou charismatickou osobou, která má takové to nepopsatelné kouzlo... :D :D

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Faktor strachu
27. ledna 2013
další názory k seriálu

Faktor strachu

Faktor strachu je pro mě takovou docela neutrální show... nevadí mi se na ní občas kouknout, ale nevyhledávám jí.
Každý úkol, který musí soutěžící překonat je něčím originální a někdy docela i dost zarážející (samozřejmě se občas něco opakuje, shoduje, ale při tolika dílech se to dá i očekávat!). Sama sebe si nedokážu představit, jak bych se spoutaná někde pod vodou snažila odemknout zámky a nepanikařit u toho... a to ani nemluvím o jedení býčích varlat, červích koktejlů nebo dojení kozy pusou. Tfuj! Sama bych do toho nešla, ale je zábavné se dívat na pokusy ostatních :D :D... vlastně, všichni ti soutěžící jsou svým způsobem šílenci, většinou mají přehnané sebevědomý, jsou užvanění až hrůza, ale i oni dodávají Fear Faktoru jistou osobitost. Takže díky za ty šílence, protože i ty dělají FF zábavným :D

Faktor strachu mě baví a ráda se na něj kouknu, ale občas už začíná být okoukaný a tak uvítám zpestření typu FF párů atd. protože je docela zábavné sledovat absurdní hádky manželů, kteří přišli do televize vyhrát několik desítek tisíc dolarů, nakonec nic nevyhrají a ještě se nejspíš nechají rozvést!!! (Ach...ta lidská škodolibost :D :D)

Jediný problém mám z hady... nesnáším je a když je vidím třeba jen na pět vteřinek v televizi, tak se pak celý týden pořádně nevyspím. A ve FF se vyskytují na můj vkus až moc často, jak ti suchozemští, tak i ti vodní. Ale to je jen takový můj osobní handicap a FF za to nemůže :D :D...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Death Note - Zápisník smrti
25. ledna 2013
další názory k seriálu

Geniální :D :D

Všichni mají rádi geniální příběhy :D :D a proto taky všichni zbožńují i Death Note!

L, jako naprosto originální postava, která svým chováním i vzhledem oponuje všem stereotypům na detektivy...
a Light...jeho smysl pro spravedlnost, který je přehnaný maličko do extrémů podtržený jeho inteligencí.
Z mého pohledu - pohledu přetrvávající studentky, kterou pořád nutí zamýšlet se nad všemi stránkami věci - musím říct, že tady je opravdu hodně věcí na zamyšlení :D :D... jako třeba, že Light není zas tak špatný, má jisté morální hodnoty a osobní kouzlo (všichni mají slabost pro genialitu).... ale geniální je i L... a ta jeho závislost na sladkém! Chová se jako nadopovaná veverka! Někdy ho naprosto chápu a sama sebe k němu přirovnávám pokaždé , když sama spořádám tabulku čokolády (kdyby jen tu malou, ale tu rodinou Milku... a sníst celou krávu není zrovna málo!)

No.. prostě jsem přesvědčená, že DN je jedno z nejlepších anime, ne-li to nejlepší! :D :D neznat Death Note by mělo být skoro neodpustitelné =)

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Gokusen
25. ledna 2013
další názory k seriálu

:))

Na Gokusen jsem nenarazila náhodou, nikdo mi ho nedoporučil, prostě se o něm jen tak občas někde šeptlo... neměla jsem žádná velká očekávání, i když japonské anime může někdy překvapit :D :D
A k mému vlastnímu překvapení jsem Gokusen dokoukala až do konce, občas jsem sice musela přetrpět zdlouhavé a podle mě naprosto zbytečné pasáže, ale vyvažovaly to vtipné a trefné scénky.
Ani když se nad tím zamyslím, nemůžu přijít na důvod proč by se mi Gokusen líbil, ale on se mi LÍBIL! Má nějaké osobité kouzlo! Příběh je sice docela fádní a dojemně hrdinské scény tomu moc nepřidávají, ale vzhledem k tomu, jaké patvary dokáží někdy Japonci vytvořit, Gokusen spadá do té lepší půlky...
Znovu už bych se na něj nekoukla, jednou mi to stačilo až až :D :D

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Malý princ
25. ledna 2013
další názory k seriálu

Srdcovka

Na seriál Malý Princ jsem narazila náhodou a hned jsem se na něj musela kouknout, protože to je prostě Malý Princ!
Ten Malý Princ, jehož knížka mi leží na poličce nad postelí už pátým rokem a já jí ještě nebyla schopná dočíst, ani už nevím proč.
A musím uznat, že ztvárnění je to hezké...


<<Ma Rose adorée...*>> předčítá si Růže dopis od Prince na začátku každé epizody... a tak to vlastně všechno začíná! Princ ve svém dopise líčí pokaždé jiný zážitek, jinou planetku... Úplně všechno působí osobitě, magicky a hravě... tak nějak nám Malý Princ představuje svět, plný fantazie a kreativity. Podivuhodné planety a ještě podivuhodnější věci na nich!
Vždycky se musím pozastavit sama nad sebou, jak zaujatě se dokážu dívat na pohádky! Neříkám, že mě Malý Princ úplně nadchl, ale rozhodně nezklamal!
Myslím, že jako malá by jsem byla z Malého Prince úplně nadšená... je to úžasná pohádka!!!


(*Ma Rose adorée = v překladu něco jako "Má drahá Růže")

Vůbec netuším, jestli je MP nadabovaný do češtiny, protože já osobně se na něj koukám v originále, ve francouzštině. Postavy po celou dobu používají docela jednoduchý jazyk, takže je snadné rozumět!
A přijde mi docela vtipné (snad i trošku absurdní), že hlas Malého Prince připomíná hlas Justina z Queer as Folk ve francouzské verzi... ale nepředpokládám, že by oba dva daboval stejný herec!!! Ale stejně mi to při porovnání těchto dvou seriálů připadá dosti k popukání.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
90 %
plakát
Útěk z vězení
12. ledna 2013
další názory k seriálu

Prison Break

PB mě chytl hned po první epizodě (a koho ne!), skvělý námět a jistá dávka geniality... ale postupem času se začalo všechno pomalu vytrácet, přibyla spousta zbytečných scén a těch dobrých naopak ubývalo, ale pořád se na PB dalo koukat (a pořád ještě dá :D).
Michael je asi nejvýraznější postavou, která zářila v první sérii a ty další zachraňovala. Je to zvláštním způsobem geniální osoba a také skvělá pastva pro oči! Hlavně díky němu jsem zvládla dokoukat všechny série...

Myslím si, že tvůrci mohli PB ukončit o něco dřív, po první-druhé sérii. Ale na druhou stranu, ani ty další série nejsou tak tragické a alespoň jsme se s Prison Break rozloučili o něco déle.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Chůva k pohledání
6. ledna 2013
další názory k seriálu

Nezapomenutelný seriál, který dokáže pobavit kdykoliv!

Seriál mého dětství :) smála jsem se u něj jako malá a směju se i teď...
Nezapomenutelné jsou scény s Nilesem a CC!! Vždycky jsem si říkala, že ten sluha musí být snad geniální, protože on dokázal CC setřít v každé situaci! A jak se vševědoucně potuloval po domě a přitom se tak naivně držel svého hereckého snu!
A slečna Fine to je taky takové individuum... na každou situaci zná přirovnání ze své vlastní široké rodiny a její módní vkus je dechberoucí (nevím jestli v pozitivním nebo negativním slova smyslu! :D).
Úžasnou postavou je i babička Yetta, která dokáže zapomenout úplně všechno až na jednu vyjímku... cigaretu má u pusy snad nonstop a nezabrání jí v tom ani prapodivné kašlání :)) prostě taková prima babča!

U seriálu jsem se bavila skoro nonstop a i když to není zrovna nejnovější kousek, koukat se na něj dá pořád =)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Sherlock
6. ledna 2013
další názory k seriálu

Sherlock nemá konkurenci!

Prostředí moderního Londýna je až překvapivě úžasné! Po přečtení mistrovského díla od pana Doyla jsem si Sherlocka s mobilem v ruce nedokázala představit... měla jsem pocit, že by ta dnešní doba ubila sherlockovskou genialitu, ale po shlédnutí seriálu mi smskující Sherlock připadá naprosto normální!
A představa Johna jako zapáleného blogera je prostě dokonale usměvavá!
Líbí se mi, jak je každý díl něčím shodný s knížkou, ale ve skutečnosti je úplně jiný... takže nikdy nevíte, jak se celá situace nakonec vybarví.
A postava Sherlocka je prostě úžasná a dokonale promyšlená! A ten britský humor! Moje srdce plesá. Sherlocka jsem sice shlédla několik měsíců zpátky, ale rozplývám se nad ním ještě teď. Fanaticky ho doporučuji a nutím všem kolem mě, až je to docela otravné. No a pokaždé, když mám čas, ráda se na Sherlocka mrknu znova!


A Moriarty! Jedinečná, i když trošku šílená postava... plnohodnotný záporák, který je svým způsobem originální. Navždy jsem si s ním spojila písničku "Staying Alive" a pokaždé, když jí hrají na maturáku, musím jít tancovat!

Na seriál jsem se dívala s titulky, protože originál je vždycky lepší. Ale slyšela jsem, že Sherlocka dabuje Dyk a tak jsem se musela kouknout i na dabovanou verzi, která je víceméně dobrá (což se ode mě, odpůrkyně dabingů, dá považovat za pochvalu!).

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Chuck
6. ledna 2013
další názory k seriálu

Morgan je borec :))

Námět je geniální! Tajní agenti jsou sice docela omletí, ale Chuck je svým způsobem originální. Ze začátku jsem přilnula hlavně k Chuckovi, ale časem jsem si asi nejvíc oblíbila Morgana. Je to dokonalý strašpytel, který se do všeho plete a akorát tak něco zkazí, má podivné návyky a působí neskutečně komicky. A když se dá do kupy s Caseyim, tak by se jeden umlátil smíchy.
Prostě takový pohodový seriál, na který se dá koukat kdykoliv :)

Já se na něj vždycky dívala po škole v televizi a ségra jen hudrovala, abych to přepnula, ale nedala jsem se a mělo to jediný následek, z mojí sestry se stal nenapravitelný Chuckoholic :D :D

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Merlin
6. ledna 2013
další názory k seriálu

Skvělý :D

Na Merlina jsem se chtěla podívat už delší dobu, ale dokopala jsem se k tomu až letos :) a zamilovala jsem se do něj hned od první epizody. Nejlepší byly samozřejmě všechny ty vtipné scény mezi Artušem a Merlinem, protože nikdo nedokáže z prince/krále udělat většího blbce než jeho vlastní sluha!
Merlin je neskutečně charismatickou postavou a herecký výkon Colina byl opravdu nezapomenutelný, utkví mi v paměti na hodně dlouho dobu.
A pokud jde o Morganu, tak ta mi první dvě série neskutečně lezla na nervy! Hlavně mě deptala její rtěnka (házím špínu na vizážisty :D) a unikal mi význam její existence. Ale ke konci už to bylo lepší, celá tak nějak zkrásněla a stala se plnohodnotnou postavou celého seriálu. Nerada to přiznávám, ale nakonec jsem si jí i oblíbila.
Docela mě mrzí, že se nedočkáme už žádné další série, protože ten konec byl poněkud useknutý a čekala jsem od něj víc, hlavně od Merlina!
Ale seriál je to hodně povedený a určitě se na něj kouknu někdy znova :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %