11. 11. 2016

SerialZone slaví narozeniny!

Je 11. listopadu a SerialZone přibývá na narozeninovém dortu další svíčka. Slavíme deváté narozeniny, dáreček ale dostanete vy!

SerialZone slaví narozeniny!

Přijde mi, že tento článek píšu každý měsíc. Listí opadá, rozbalíme si dárečky pod stromečkem, kluci vymrskají holky a dostanou za to sladkosti, užijeme si prázdniny při dohánění sezónních seriálových restů, a je to tady zase. Jen se mění číslo. Slavíme narozeniny! Je nám devět let, za rok přijdou kulatiny. Za posledních devět let se toho stalo opravdu hodně. Dostali jsme se na mapu, ale především do srdcí našich uživatelů.

Co se změnilo za poslední rok? Vůbec nic. I nadále zůstáváme jedničkou na československé scéně. Jako první vám přinášíme široké spektrum seriálových informací. Snažíme se neusínat na vavřínech a vymýšlet nové, svěží a nepostradatelné vychytávky, však víte, aby ostatní měli co kopírovat ;-D Ani dnešní článek není výjimkou. Narozeniny slavíme sice my, ale dáreček jsme přichystali pro vás. Protože vy jste to, co nás neustále žene dopředu. Přísun vašich komentářů a názorů nám pomáhá určovat směr, kterým se vydat, ať už ve vymýšlení nových věcí, nebo ve zdokonalování již zaběhnutých vychytávek.

Před tím, než vám ale prozradíme, co jsme si pro vás nachystali, se pojďme společně podívat na uplynulých 366 dnů a na to, co nás v uplynulém roce může charakterizovat. Přejeme příjemné počtení!

Uživatelé a seriály

Letošní rok se nesl ve znamení obrovských čísel. Sami stále nemůžeme uvěřit tomu, jak velká databáze se ze SerialZone pomalu, ale jistě stává. Aktuálně je na našem webu přes 110 tisíc registrovaných uživatelů! Spousta z vás nás objevila v letošním roce a my jsme moc rádi, že naše láska k seriálům jde na webu vidět a nachází si cestičku k vám. Z vašich ohlasů víme, že to tu máte rádi stejně jako my, a právě to nás motivuje k další a další práci, i když toho času není tolik co dřív. I nadále se budeme snažit přinášet vám jako první na české scéně aktuální informace a náš web neustále vylepšovat, abyste se tu měli jako v bavlnce.

S tím vylepšováním souvisí i neúnavná práce našich redaktorů, kteří vám plní, co vám na očích vidí. Tedy minimálně v požadavcích na doplnění seriálů. Uživatelé La.Volpe, Sajgon a inekafe mají jen za letošek dohromady přes 1 100 založených seriálů! Výrazně tak přispívají k dalšímu velkému milníku, který jsme letos oslavili. Počet seriálů s plnohodnotným obsahem přesáhl na SerialZone kulaté číslo 10 000. Možná si ještě pamatujete, když jsme v létě vyhlašovali tipovací soutěž právě ohledně počtu seriálů v databázi. Abychom ale nebyli tradiční (a také po vzoru našich narozenin 11. 11.), rozhodli jsme se vám zadat jiný úkol pro tipování – kdy se nám podaří dosáhnout 11 111 založených seriálů. Tam zatím nejsme, chybí zhruba 400 kousků. Tipování je však už uzavřeno, takže všem, kteří hrají o ranec plný kreditů, nezbývá než ještě vydržet a čekat dál.

Když už jsme u velkých čísel, určitě se hodí také zmínit, že počet epizod v databázi přeskočil číslo 250 tisíc, počet ohodnocených epizod každým dnem překročí hranici 30 milionů a v neposlední řadě i to, že jsme pro vás napsali již více než 8 000 článků a bleskovek!

25/100 seriálů

V loňském narozeninovém článku jsme vám představili nové vychytávky, které slouží především všem, kteří hledají inspiraci pro nové sledování. Funkce 25 seriálů a 100 seriálů se setkaly s velmi pozitivním ohlasem. Pomáhají nejen vám, jelikož vám doporučují podobné seriály těm, které máte ve svém seznamu oblíbených a zamilovaných, ale také nám, redaktorům. Neustále totiž musíme být ve střehu a vědět, co s čím srovnat. Z vlastní zkušenosti ale vím, že čím více toho sledujete, tím víc se vám vše motá dohromady a na první dobrou si třeba nevzpomenete na název, který potřebujete. Funkce nám slouží k tomu, abychom vám odpovídali na dotazy a radili při výběru nových seriálů, jak nejlépe a nejpřesněji dovedeme.

Všichni jste už určitě zmíněné funkce vyzkoušeli. Pro nováčky se ale jistě hodí rekapitulace. Funkce 100 seriálů slouží jako obecný doporučovač. Vyberete si jakýkoliv seriál, který máte rádi, a po jeho zadání vám systém na základě komplexních kalkulací (a taky žánrového zařazení a tagů) vyplivne 100 seriálů, které by se vašemu prvotně zadanému oblíbenci mohly podobat. Moc dobře ale víme, že vám tato obecná funkce nestačí a mnoho ze seriálů už třeba ve watchlistu máte. K přesnějšímu určení seriálů, které vyhovují vašemu žánru, proto poslouží funkce 25 seriálů. Ta si analyzuje obsah vašeho watchlistu. Na základě toho, co je zde v oblíbených a zamilovaných přítomno, potom navrhne dalších pětadvacet seriálů, které ve watchlistu zatím nemáte, ale teoreticky by se vám mohly líbit.

Diskuze jsou neustále plné dotazů na doporučení seriálů, tak pokud jste ještě nezkoušeli, určitě dejte těmto vychytávkám šanci, třeba právě díky nim najdete svou novou seriálovou závislost!

Advent

Jen několik málo týdnů po oslavách osmých narozenin jsme se vrátili k předvánoční zábavě, která co do popularity nemá obdoby. Již potřetí jsme vám přinesli adventní hádanky a vy jste opět nezklamali. Kromě hojně komentovaného článku s představením adventního kalendáře 2015 jste bouřlivě diskutovali, virtuálně si trhali vlasy zoufalstvím, nebo se naopak chlubili rychlým uhádnutím snadné hádanky na fóru k Adventu 2015. Během pouhých čtyř týdnů jste zde zanechali téměř 5 300 příspěvků ve fóru! Je jasné, na co se každý rok těšíte skoro více než na samotné Vánoce a dárečky pod stromečkem.

Asi samým napětím ani nedýcháte a čekáte, jaký ortel se vyřkne ohledně letošního ročníku, viďte? Tak konec napínání, máme pro vás dobré zprávy! I letos se můžete těšit na 23 zbrusu nových a zapeklitých hádanek, které pro vás připraví Fruiko ve spolupráci s našim nejlepším Biskinem! Díky patří jim a prosím, děkovačkou ani chválou nešetřete, protože oba potřebují spoustu motivace jak pro vymýšlení hádanek, tak i pro jejich přenesení do grafické podoby.

Na nový Advent se můžete těšit zase v prosinci.

Můj rok na SerialZone

Pak jsme ve zdraví (jen s pár kily navíc) přežili Vánoce i Silvestra. Pro všechny, kteří se rozhodli přihlásit se a popřát nám vše nejlepší do roku 2016, jsme hned o půlnoci měli připravenou další bezkonkurenční vychytávku. Víme, že jste stejní blázni do seriálů jako my a že stejně jako my milujete jakékoliv statistiky. Našim novým vylepšením se proto staly roční statistiky Můj rok na SerialZone.

Na Nový rok 2017 budete mít k dispozici již druhý přehled o tom, jak moc velcí seriáloví maniaci vlastně jste. Budete moct nové údaje porovnávat s předchozím rokem a zjišťovat, jestli se vaše závislost zeslabila, nebo naopak ještě více zesílila. Pokud tu s námi jste minimálně od roku 2015, na své osobní statistiky se můžete podívat na svém profilu, mezi záložkami pro názory, hodnocení, statistiky a trofeje. A co všechno že tam najdete?

Hodnocené seriály
Tady není co řešit. Počet seriálů, u kterých jste od ledna do prosince ovlivnili svým hodnocením jejich celkové skóre.

Oblíbené seriály
Opět jasná položka. Jde o seriály, které jste si v roce 2015 přidali do oblíbených nebo zamilovaných.

Rozkoukané seriály
Kdo uhodne? Zase nejde o nic zapeklitého. Počet rozkoukaných seriálů udává, u kolika televizních kousků jste si v letošním roce odškrtli ve watchlistu jako viděný minimálně pilotní díl (s01e01).

Odškrtnuté epizody
Muhahaha, největší položka pro většinu z nás. Jde o počet epizod, které jste si v roce 2015 ve watchlistu odškrtli.

Sledované seriály
Podobná položka, jako rozkoukané seriály, ale s tím rozdílem, že do sledovaných se započítávají veškeré pořady, u kterých jste si loni odškrtli minimálně jednu (jakoukoliv) epizodu.

Odškrtnuté epizody podle měsíců
Další perfektní srovnání vaší sledovací aktivity. Můžete porovnávat, jak aktivně jste sledovali během každého měsíce. Celkové číslo na konci řádku udává počet epizod, které byly daný měsíc odškrtnuty ve vašich watchlistech.

Příspěvků v diskuzích
Tady většina z vás dostala pořádně za uši! U příspěvků v diskuzích vidíte číslo, kolik jste nám v našem fóru zanechali příspěvků. Všichni víme, že tady je prostor pro zlepšení vždycky. Na to, kolik mají seriály fanoušků, se ohledně novinek ozývá jen hrstka z vás, ať už jde o casting, nebo o prodloužení seriálu. Neustále na vás avizujeme, že jakýkoliv komentář pod našimi články autora či autorku nesmírně potěší a dodá energii do psaní dalšího textu, takže pokud máte ze zpráv, které vám přinášíme, radost, tak nám ji dejte svým komentářem najevo, budeme vám za to nesmírně vděční!

Prosledovaný čas
Moje 2 měsíce, 16 dní, 17 hodin a 41 minut mě straší ještě dodnes.

Průměrné hodnocení
Průměrné hodnocení ukazuje, jak moc velcí kruťáci ve skutečnosti jste. Nebo jak velké máte nároky. Ale spíš jak velcí kruťáci jste. Za statistiku už se neschováte :-)

Protože víme, že ne všichni se chtějí svými statistikami veřejně chlubit, je záložka Můj rok na SZ pro ostatní uživatele skryta. Pokud je někomu chcete poslat, musíte přímo zkopírovat odkaz z adresního řádku ve vašem prohlížeči. Tak co myslíte, jak jste na tom letos oproti roku 2015? Snažíte se své výsledky překonat? S tím, kolik práce se na mě ze všech stran valí, už jsem teď v tak velkém skluzu, že se ke svým výsledkům ani na hony nebudu schopna přiblížit.

Udělejte si ze SerialZone útulné prostředí

Od spuštění nové verze webu v listopadu 2011 k SerialZone neodmyslitelně patří také pozadí. Začínali jsme s Terra Novou a obyčejnou modrou tapetou. Nyní si fanoušci můžou zvolit téměř jakýkoliv motiv ze svého oblíbeného seriálu. Inekafe neúnavně připravuje nová a nová pozadí webu a když utratíte pár svých vydřených kreditů, i vy si budete moct Preachera vyměnit za téměř cokoliv, na čem zrovna budete ujíždět.

Naše databáze motivů na pozadí zahrnuje 300 seriálových obrázků, takže rozhodně je z čeho vybírat. Na co tedy ještě čekáte? Udělejte si ze SZ své vlastní individuální prostředí a nechejte se vítat svým oblíbeným seriálem, který vám hned od prvního pohledu dokáže vykouzlit úsměv na tváři. A nezapomeňte se nám pochlubit, kdo je u vás aktuálně vítězem a na koho se při psaní svého komentáře zrovna koukáte.

Novinky na webu i na Facebooku

Myslím, že za ty roky už vám je jasné, že neustále přemýšlíme nad tím, jaké další vychytávky pro vás vytvořit, abyste se u nás měli co nejlépe a věděli jste o svých seriálech první poslední. Letos jsme vám přinesli drobnou, ale praktickou vychytávku, která vám ušetří potenciálně spoustu času.

Je nám jasné, že každý z vás má své oblíbené seriály, které viděl celé třeba pětkrát. Abyste však měli přehled o tom, v jaké sérii při opakovaném sledování právě jste, museli jste si předtím zrušit svá hodnocení epizod postupně po jedné na jejich profilech. Když jste si takhle rušili třeba CSI (jako já), tak jste tím zabili dobrých pár minut, možná dokonce i hodin. Proto jsme vám přichystali vychytávku ve formě hromadného rušítka. V seznamu epizod u jednotlivých seriálů najdete vpravo ve filtračním boxíku možnost Resetovat moje hodnocení. Pokud se tedy chystáte na nějaký seriál od začátku, jednoduše si jediným kliknutím zrušte svá hodnocení. Seriál se vám opět objeví ve watchlistu od prvního dílu a vy si jej budete moct opět odškrtávat tak, jak jste zvyklí. No není to super?

Čerstvá novinka, která je stará doslova pouhých pár dnů, potěší především ty, kteří na SerialZone chodí z tabletů nebo smartphonů. Vytvořili jsme zkrácení výčtu článků v sérii, což vám přijde vhod u našich pravidelných seriálů a rubrik, jakými jsou například Hláškoviny, Novinka pod lupou, Seriálové osudy nebo kabelovkový SARS. Nyní už nemusíte nekonečně dlouhou dobu skrolovat dolů, abyste se dostali k odkazu do diskuze. Jednotlivé články v sérii jsou primárně skryté a v případě zájmu se k nim snadno dostanete kliknutím na rozbalení.

Oživení se dočkala také naše facebooková stránka. V letošním roce jsme vám představili Fun Facts – seriálová fakta, která pro vás vytvářel Seraphine313. Fakta měla letní (a podzimní) pauzu, protože je vystřídal druhý ročník SZ Awards a start nové sezóny. Každopádně vám můžeme slíbit, že jsme se s nimi rozhodně neviděli naposledy a že se vám brzy vrátí.

Články, novinky, rubriky

Ha, moje nejoblíbenější kategorie! :-D Taky jediná, které trošku rozumím, že. Asi už nemá ani smysl psát, že jsme největším a nejaktuálnějším zdrojem seriálových informací na českoslovneské scéně a takové ty řečičky, protože to každý z vás stejně moc dobře ví. I v uplynulém roce jsme pro vás připravili téměř dvě tisícovky zpráv ze seriálového světa, vy jste nás odvděčili čteností a občas také komentáři, i když teda jejich množství se má kam posouvat! Ale o tom mluvit nechci.

Spíš tady chci připomenout dvě rubriky, které se u vás těšily velké oblibě a které v minulých měsících došly ke svému konci. První z nich je článková rubrika 5+1, kterou si vymyslel a převedl do luxusní podoby Pajky. U článků 5+1 vám redaktoři doporučovali seriály v rámci žánrů tak, abyste si mohli rozšířit své obzory a našli potenciální další srdcovku. Z vašich komentářů pod články šlo vidět, že jste za rubriku skutečně rádi a že vám opravdu pomohla, což nás velmi těší.

Druhou ukončenou rubrikou je Všechno nejlepší, kde jsme každé pondělí přáli hereckým hvězdám k narozeninám. Rubriku jsme vám přinášely já a Drunk_Queen a opět musím zopakovat, že nás moc těšila vaše odezva v komentářích, protože jsme tím pádem věděly, že to za tu obrovskou dřinu stojí. Každopádně jsme oběhly celý rok a rozhodly jsme se, že druhé kolo není v našich časových možnostech. I tak jsme ale rádi, že jste si ten jeden rok s Všechno nejlepší užili, a za odměnu pro vás jsme naši spolupráci neukončily…

Novinka pod lupou

Ano, řeč samozřejmě musí zabloudit i na jednu z našich aktuálně nejpopulárnějších rubrik. Již druhou sezónu vám v aktuální podobě přinášíme hodnocení seriálových novinek v Novince pod lupou. Oblíbenost rubriky mezi vámi čtenáři je dechberoucí. Opravdu vás zajímají i seriály, o kterých jste nikdy dříve neslyšeli (a my také ne), jde to jasně poznat ze čtenosti, která válcuje ostatní bleskovky bez sebemenšího zaváhání.

Loni ještě byla NPL taková… jednotvárná. Většinou byl v článcích jen můj názor a myslím, že jste si už většinou všimli, že můj vkus je občas hodně zvláštní. Proto jsem byla moc ráda, když se do nové sezóny začali zapojovat i ostatní redaktoři v čele se zmíněnou Drunk_Queen, která se odvážně vrhla do pilotového víru a zrecenzovala téměř polovinu všech novinek. Začali jsme budovat novou značku a vaše kladné ohlasy nás dál a dál motivují. Důkazem je to, že od září, tedy od nové sezóny, jsme vám zrecenzovali už téměř 100 nových seriálů, ve kterých jsme pro vás napsali neuvěřitelných 236 názorů! A absolutně největším komplimentem pro nás je, když nám v diskuzi vynadáte za to, že jste objevili další srdcovku :-D

Ruku v ruce s prací, kterou Novince pod lupou věnujeme, přišla na jaře také úprava naší titulní strany. Tu jsme rozveselili seriálovými postery, které doplňují naše procentuální hodnocení dané novinky. Kliknutím na poster se pak jednoduše dostanete přímo na článek s představením seriálu a slovním hodnocením pilotu od našich redaktorů. Kromě toho jsme zvětšili a zvýraznili fotočlánky, protože víme, jak tuto článkovou kategorii máte rádi a doufáme, že si bude nacházet zálibu i u stále přibývajících nových uživatelů.

Všem našim redaktorům, a to nejen článkařům, ale i těm, kteří se věnují seriálům, epizodám, osobnostem nebo titulkům, patří velké díky za jejich neúnavnou práci, která nás neustále posouvá o krok dál.

Srdce vs. mozek

Seriály jsou brutální byznys. Každoročně vznikají tisíce projektů, stovky z nich projdou do pilotové váze, z nich desítky dostanou seriálovou objednávku a jednotlivci přežijí do druhé řady. Je dost velká pravděpodobnost, že si oblíbíte nějakou novinku, která se po pár týdnech či měsících nadobro rozloučí, protože prostě váš vkus a vkus většiny se míjí velkým obloukem.

Proto je nejlepší udělat z celé naší závislosti hru. Potrápit mozek, přijmout výzvu od ostatních a sledovat, jak se vám daří hádat osudy. Všichni asi už tušíte, že je řeč o naší každoroční tipovačce Kdo přežije. Letos jsme ji spustili již popáté! A když vám pak náhodou zruší vašeho nového oblíbence a vy pěníte vzteky, náhodou zabloudíte na naši přehledovou tabulku a zjistíte, že z toho máte alespoň bod a slušné megaskóre. Hned je ten den o špetku veselejší, no ne?

Pokud jste u nás noví, tak bychom vás rozhodně na Kdo přežije chtěli nalákat, protože každý, kdo s námi hraje, se baví. Sezóna díky hře utíká jako voda a na konci třeba zjistíte, že to zrušení přece jen tolik nebolí. Aktuální tipovačka je samozřejmě již uzavřena, protože sezóna je v plném proudu, ale na další ročník se můžete těšit v květnu, kdy stanice oznámí své novinky pro rok 2017/18.

Škola hrou a soutěžení u nás ale funguje ve více směrech. O naší nejpopulárnější hře, Postergame, už jste si mohli přečíst v samostatném článku. Připomínáme, že tu najdete na zkrácení volné chvíle také Tombolu, KNP (Kámen, nůžky, papír) nebo Šibenici. Svůj skrytý talent můžete testovat také v Tradegame, kde tipujete jako na burze, které seriály půjdou nahoru a které naopak klesnou.

Letos v létě jsme také pořádali druhý ročník SerialZone Awards. Téměř dvě tisícovky registrovaných uživatelů nominovaly své favority v jarním kole, přes léto jste poté v každé z deseti kategorií hlasovali o vítězích. Jako takový maličký dáreček jsme pro vás aktualizovali na profilech seriálů jejich SZ Awards statusy. Takovému fantasy Game of Thrones už se tam tedy blýskají čtyři výhry z celkových šesti nominací. Doufáme, že i v příštím roce spolu s námi vyberete ty nejpopulárnější seriály aktuální sezóny. Těšíme se na třetí ročník!

Léto se SerialZone

Ani jsme se nenadáli a byl tu další konec sezóny, školního roku a hlavně léto! Abyste o nás ani na dovolené neztráceli zájem, rozhodli jsme se pro vás přichystat fotosoutěž Léto se SerialZone. No, řekněme, že jsme trošku narazili, protože i když jste v diskuzi projevovali nadšení, ve výsledku jsme se téměř nikam nedostali.

Celkem jsme v naší facebookové galerii posbírali 15 fotografií od jedenácti lidí. A to do seznamu počítáme i megawira a Fruika s manželkou Millis, kteří samozřejmě tráví se SZ téměř každou minutu, takže dovolená není žádná výjimka :-D

Jmenovitě musíme vyzdvihnout Drunk_Queen, která opravdu zaválela. Poslala nám tři fotografie ze tří různých letních akcí a ukázala, že kreativita převládá nad počtem SZ triček, která vlastníte.

Každopádně s takovou účastí volit vítěze nebudeme. Místo toho oceníme všechny, kteří se do hry zapojili. Těšit se můžete na trofej Socializér a příjemný kreditový bonus, se kterým si třeba i vyberete v Giftshopu nějaký pěkný dárek. Díky všem, kteří se zapojili, a doufáme, že příště dokážeme nalákat i více fanoušků.

Nový dárek pro vás

Už na začátku jsme vám avizovali, že pro vás máme nový dáreček. Tentokrát nejde o novou funkci, ale spíše novou rubriku, která vám přinese doprovodnou zábavu. Život seriálového maniaka a k tomu SerialZoňáka je opravdu těžký. A Fruiko to ví tak moc dobře, že se rozhodl vydat se tvůrčí cestou a vymýšlet stripy, ve kterých se jistě všichni poznáte. Nezáleží na tom, jestli seriály sledujete nebo překládáte, jestli k nám na web chodíte jen tak pro zábavu, nebo jste u nás redaktory a staráte se o hladký chod našich stránek. Určitě se u naší nové rubriky budete královsky bavit.

Představujeme vám SZvsSvět… serialzoňácký komiks!

Fruiko si pozval na pomoc naši novou posilu Corisan. Klára se komiksu ujme po grafické stránce a Fruikovy myšlenky hodí do komiksové podoby. Ostatně na to, jak se Kláře, která je v kreslení naprostý samouk (tleskáme!), komiks povedl, se můžete podívat již nyní v našem prvním vydání, trefně nazvaném SZvsSvět: Novinka na webu.

Jelikož vás nechceme hned na začátek přehltit naší novou zábavou, budeme vám ji dávkovat pěkně postupně, stejně jako televize vysílají své epizody. Každý týden se dočkáte jednoho komiksového stripu, který si budete moct přečíst vždy zde na SerialZone v bleskovce. Doufáme, že se pobavíte a v diskuzi nám prozradíte, jak se vám naše novinka zalíbila. Klidně se taky můžete svěřit s vlastními nápady na vtipný a krátký strip, nikdy nevíte, kdy se váš koncept objeví v pěkné grafické podobě.

Můj brácha má prima ségru

A my máme skvělého staršího brášku. Ani ne před dvěma týdny jsme se dočkali spuštění zbrusu staronového bratrského webu kfilmu.net. Nejen, že se filmová databáze dočkala nového kabátu, který může směle konkurovat těm nejmodernějším a nejelegantnějším stránkám, které na internetu najdete. Ale pro všechny filmové fanoušky a závisláky je to prostě povinnost.

Na kfilmu.net si můžete vytvořit svou vlastní databázi. Budete mít přehled o oblíbených filmech, kdy jste je viděli, jak jste je hodnotili. Dočkáte se filmových trailerů, posterů, tipů, na co koukat v televizi, aktuálních střípků z filmového světa… výčet by mohl pokračovat hodně dlouho. No a pak je tu Timeline, Fruikova pýcha. Geniální vychytávka vám umožní sledovat aktivitu vašich přátel, u kterých se můžete inspirovat a hledat u nich jejich oblíbené filmy, aniž byste museli stalkerovat jejich profil.

Samozřejmě (staro)nový web se v nové verzi teprve pořádně rozjíždí. Čekejte podobný vývoj jako na SerialZone, kdy se postupně přidávaly další a další vychytávky, bez kterých si dnes již své životy ani nedovedeme představit :-)

Slovo na závěr

Co nás čeká dál? Mílovými kroky se blížíme k založení seriálu s pořadovým číslem 11 111! Sledujeme piloty, píšeme články, vkládáme epizody, doplňujeme údaje k osobnostem, vkládáme hlášky, chyby a narážky. A samozřejmě chystáme další tajnou vychytávku. Houpat nohama rozhodně nebudeme, protože historie se opakuje. Počkat, nebo se historie bude opakovat, protože nebudeme houpat nohama? Kdo ví… ten nepoví… Můžeme vám prozradit, že se po Vánocích můžete těšit na další článkovou rubriku, nebo možná dokonce dvě! Věříme, že z našeho nového projektu budete stejně nadšeni jako my, protože my se nemůžeme dočkat, až se do něj vrhneme po hlavě.

Na závěr chci naší milé SerialZone k devátým narozeninám popřát jen to nejlepší. Ať je náš další rok ještě lepší než ten předchozí. Ať máme stále nové a nové fanoušky, kteří se u nás zabydlí a již nebudou chtít jinam. Přeju jí, aby redaktoři i nadále pracovali svým nadlidským neúnavným tempem a zdokonalovali každičký aspekt této mimořádné databáze. A především jménem oslavenkyně děkuju vám všem, kteří jste byli ochotní dočíst text až do tohoto bodu. Díky za pravidelnou přízeň, za to, že se k nám vracíte, že se vám u nás líbí a že nám svou spokojenost dáváte hlasitě najevo. Hodnoťte, komentujte, účastněte se našich soutěží a anket, prostě nás mějte rádi. Protože vše, co děláme, děláme pro vás.

Všechno nejlepší, SerialZone!

Co popřejete k devátým narozeninám SerialZone vy? Jak dlouho už k nám chodíte? Co tady máte nejraději? A co by se vám tady líbilo ještě navíc? Čtete rádi naše rubriky? A těšíte se na slibované novinky?

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře87zobraz všech 87 příspěvků
cofein

cofein

Vše nejlepší a moc děkuji všem kteří se podílí na tvorbě a chodu tohoto skvělého webu.
před 7 roky
Janna7

Janna7

Všechno nejlepší! A za to resetovací tlačítko vás miluji ještě víc ♥
před 7 roky
Motna

Motna

Sice pozdě, ale přece. Serial Zone je úžasný web, který patří do moj Top 3 webů bez kterých si nedokážu...
před 7 roky
Další články k tématu