avatar uživatele

Gingy

off
JménoMartina
Věk33 let
BydlištěAš, Plzeň
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Gingy
plakát
American Horror Story
17. září 2012
další názory k seriálu

AHS

Pro mě asi jediný poctivý hororový seriál, který není jen o proudech krvech. Na začátku spousta záhad ohledně domu a jeho starých ,,obyvatelech", které pak do sebe zapadají jako skládačka. Skvělé zpracování a kostýmy a v první řadě skvělý herecký výkon J.Lange asi se mi na seriálu líbila nejvíce. Trochu jsem byla zklamaná koncem, asi jsem stále čekala něco jiného, nějakou další akci. Fandové hororů si tady určitě přijdou na své...

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Mrcha od vedle
17. září 2012
další názory k seriálu

fajn oddechovka :)

Na seriál jsem začala koukat jen díky Krysten která hraje Chloe, musím uznat, že tato role jí sedí asi nejvíce z těch v jakých jsem jí doposud viděla. Po pilotu můj celkový dojem byl nic moc, ale postupem času se mi seriál víc zalíbil, zvláště co se June týká, to, jak se lehce přizpůsobila životu Chloe a přestala být taková puťka z ,,venkova" , která se drží svého plánu do budoucnosti. A zapomenutý Dawson je taky fajn, i když v seriálu působí, že tím seriálem žila celá Amerika (a nejen ona) a nikdy nebyl zapomenut...

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
2 $ocky
17. září 2012
další názory k seriálu

horrible, horrible note ....

Tak do tohoto seriálu jsem se zamilovala hned po několika dílech, od začátku do konce jsem se nasmála jako u žádného jiného sitcomu. Caroline jako ,,hloupá blondýna" je naprosto super, to jak se z bohaté holky stává chudou, tak to snad nemohl nikdo vtipněji zahrát. Max už na první pohled vyzývavá a vulgární a ty její dvojsmysly prostě zbožňuji. Třešnička na dortu je perverzák Oleg a Stifflerova máma. Seriál mi zabral cca dva a půl dne a určitě doporučuji milovníkům sitcomů, tenhle vážně pobaví.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
90 %
plakát
Smetánka
5. září 2012
další názory k seriálu

Smetánka

Seriál jsem ze začátku začla sledovat jen kvůli Lucy Hale, ale postupem se mi zalíbil celkově. I když někomu se děj může zdát prostě hloupý, obyčejná holka získá ,,náhodou'' místo u boháčů jako domácí učitelka a náhodou bydlí vedle nezadaný krasavec, ale i přes tohle vše má seriál něco do sebe. Prostě a jednoduše je to seriál o krásných, bohatých lidech, taková moderně pojatá pohádka.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
plakát
Chůva k pohledání
24. srpna 2012
další názory k seriálu

The Nanny

Jeden z mých oblíbených ,,starých'' sitcomů. Nikdy nezklame, pokaždý pobaví. Asi pro mě je na celém seriálu nejlepší sluha Niles, ten to vždycky dorazí. Frannina rodina někdy mi přišla trochu přehnaná, ale byl to hold záměr.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Čarodějky
18. července 2012
další názory k seriálu

klasika

Jeden z prvních (pořádných) seriálů odvysílaných v čechách. seriál se mi moc líbil, i když poslední díly (spíš série) byly nic moc a autoři vymýšleli z posledního a podle mě ho utnuli právě v čas. jinak by z něj udělali akorát tak blbost. postavy měli dobře vymyšlené charaktery a myslím že maskéři se vážně v tomto seriálu vyřádili =) Díky nejmenované tv si tento seriál můžeme dopřávat stále dokola což myslím ne každého fandu nadchne.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
70 %
plakát
Doktorka z Dixie
18. července 2012
další názory k seriálu

dixie

můj oblíbený seriál. téma seriálu může někomu připadat ohrané a lehko předvídatelné, ale i tak má seriál co nabídnout a čím zaujmout. výběr herců dobrý, hlavní postava, Rachel Bilson již osvědčená z The O.C. Jsem ráda, že tvůrci seriálu přidali i trochu té medicíny, neřeší se jen zamotané vztahy. takže supr, těším se na další sérii.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Tajemství kruhu
18. července 2012
další názory k seriálu

=!

Seriál se mi moc nelíbil, myslela jsem, že bude zajímavější, ale co epizoda tím to bylo horší a horší. Hlavní hrdinka mi přišla čím dál tím víc nesympatická a nenormální. doufala jsem, že seriálu přidá něco na zajímavosti, ale nudil mě čím dál víc. Výběr herců mě taky moc nenadchnul, asi nejvíc emo Adam mi byl proti srsti. Nepřekvapilo mě, že seriál první sérií skončil jen konec měl být méně otevřený ...

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
50 %
plakát
Upíří deníky
18. července 2012
další názory k seriálu

=)

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů dnešní doby. Naštěstí se seriál příliš nepodobá knížce ( což je podle mě dobře!). Děj je téměř stále poutavý a něčím zajímavý, i když ve třetí sérii mi některé díly přišly o ničem a na můj vkus s některými věcmi autoři otáleli moc dlouho a jiné zbytečně prodlužovaly, ale posuďte sami.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Zoufalé manželky
14. července 2012
další názory k seriálu

Musí se líbit...

Seriál u kterého nevynecháte žádnou epizodu. Zamilovala jsem si ho hned od začátku, i když se zdá, že se jedná jen o životy ,,obyčejných lidí" není tomu tak. Seriál zaujme každá řada zaujme jinou situací. Sice poslední dvě řady nejsou, tak dobré jako ty předchozí, ale i tak seriál vás baví. Bohužel osmá řada byla konečná =(

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
1/2
12