avatar uživatele

Zdeny

off
JménoZdenál
Věk
BydlištěPLZEŇ
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Zdeny
plakát
Defiance
19. srpna 2014
další názory k seriálu

Takžééé vážení...

Ze začátku trochu nuda, možná by bylo lepší kdyby byla Terra Nova,ta mne chytla více, ale když jinak nedaj, tak pomalu a postupem času, mne seriál začal bavit. Je pravdou, že jeden z důvodů, proč mne baví je, že jsem se prokousal do druhé řady, která je o něco lepší. Ááálé,hlavní důvod je u mne úplně jinde.Nečekejte zázrak..dobře, přiznávám se, že ten důvod je, že jsem se zamiloval hned do dvou hereček.Proto nějak děj neřeším. Řeknete si lacinéé?..no a co..každého přeci zaujme něco jiného.Prostě jsem chlap,takže je to jasné..:-)) Jen si říkám,sakra, kde oni ty pěkný holky pořád berou :-))... Chcete vědět které to jsou?...no přeci Stahma Tarr, ale jen do doby, než se ukázala moje opěvovaná Berlin...boožínkůů, prostě je užasná.Takže účelem seriálu je aby bavil a zaujal...je to sice jak jsem se zmínil laciné, ale mne tedy zaujal :-) Doufám, že s Berlin bude ještě více chvilek, kdy se dá vidět a závěrem už tedy vážně...seriál popravdě je docela dobrej až ve třetí řadě.Kdyby nebyla ta Berlin.:-)apropoo jsem moc rád, že se oprášil z mladých let song od 4NON BLONDES a Katy PERRY.Ale to tady asi málokdo zná nebo pamatueje :-)

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Penny Dreadful
30. července 2014
další názory k seriálu

Jéén aby...

přemluvili jste mne....to jsem tedy zvědav, jak daleko od těch Vašich chvalozpěvů je pravda...pak dám vědět..:-)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 16 lidí
0 %
plakát
Crossbones
30. července 2014
další názory k seriálu

A jak se říká....

Důvěřuj ale prověřuj :-) a o tomhle seriálu to platí dvojnásob. Ať si říká kdo chce co chce, mne se to opravdu zalíbilo.Sice na dnešní dobu si myslím,že nespňujě kritéria, jako je poslední dobou sex, nadmíru cákající krev a různé masakry, takže si myslím, že moc úspěchu nepobere, ale kdo ví...Obsazení docela obstojné, kdo by mne vysloveně lezl na nervy, nebo byl podvraťák zde není a prostě kdo trochu zná Malkoviche, tak ví, že on tyto típky hrát umí :-)...nehledě na fakt, že styl, ton hlasu a mluvy, mne vyhovuje, protože mu fain rozumím..Takže bez rozepisování pro mne jako pohodovka se mne to fakt že joo zamlouvá.Taky jsem docela poslední dobou překvapený, že co seriál, tak se objevují hezké a i neznámě ženské. Za což jsem rád...ale zlepšit by se něco o 10% tedy dalo.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Salem
24. července 2014
další názory k seriálu

něco..sakra ale cooo..

něco mne tam chybí, něco mne pořád hlodá, že jestli se chci koukat na další díl a možná bych i chtěl,ale přistihl jsem se, že se přemlouvám....je pravdou,že paní Mary Sibley je tůze nádherná ženská...Dávám si do oblíbených,abych věděl, že jsem něco málo viděl a pokud se vrátím, tak abych třeba našel k seriálu cestu, nebo jen abych viděl MS. :-))

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
17 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
40 %
plakát
Extant
19. července 2014
další názory k seriálu

No konečně..

Po dlouhé době zase něco pro mne juchůů ....tak jdu na to, snad mne to nezklame...pak dám vědět.

14 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
9 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 22 lidí
0 %
plakát
Takoví normální mimozemštané
19. července 2014
další názory k seriálu

A tohle zase jooo...

Někdo píše trpárna, někdo blbost..já říkám joo člověk se aspoň zasměje....rozhodně jsem si k tomuhle seriálu našel rychleji zalíbení, než třeba k Teorii velkého třesku...

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
100 %
plakát
Terra Nova
17. července 2014
další názory k seriálu

Ách joo...

Poslední dobou nemám vůbec štěstí...co se mne vždy moc zamlouvá se buď zruší,nebo bude pokračovat..ale jen možná...takže prostě škoda ho, snad bude něco jiného.

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Teorie velkého třesku
17. července 2014
další názory k seriálu

Poradí někdo....?

Já pořád nemohu k tomuto seriálu nějak najít cestu, nebo odvahu, nebo jsem asi divnej, protože mne se to zdá trapné, divné,nudné, nesmyslné....Takže poradí někdo, jak k tomuhle nejoblíbenějšímu serálu najít cestu, abych byl mezi těma co píšou wauu, bombáá...

Napřed jsem chtěl první názor vymazat,upravit...byl totiž napsán hodně dávno, tedy někdy v počátcích seriálu. Ale nechám ho zde zaměrně, aby bylo vidět, že se to může stát.
Prostě ano, změna názoru se dostavila a přišel jsem tomu na chuť. Stal se ze mne fanoušek a hltám teď každý díl.Je to totiž v záplavě jiný, jakoby zabav.seriálů teď jediný, kdy se pobavím a zasměji.Takže jsem asi dozrál:-)
Takže opravuji z původních počátečních a nesmyslných 10% na rovných pro mne...

B.A.Z.I.N.G.Á.....:-))

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
31 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 16 lidí
100 %
plakát
Turn
17. července 2014
další názory k seriálu

Hmmm...

Tak popravdě nejsem nějaký odborník na seriály, záliba je spíše sci-fi, ale poslední dobou nějak stagnují a tak od té doby co jsem zhltnul Game-of-Throne, tak jsem nějak přičichl k historii...tedy úplně jiným žánrem. Takže ano nějaké nedostatky tam vidím i já,ale, ve své podstatě mne seriál chytil a škoda, že je jen 10 dílů....Jestli se bude zamlouvat i ostatním tak mohu konstatovat, že akčních scén se nedočkáte,války se nedočkáte....je to spíše na přemýšlení, kdo, kde s kým, jak a proč atd,atd... jelikož je to v době kdy se utváří špioni.....
Zase se mne potvrdilo, jak jsem rád, že žiji aspoň v této době, v tomto čase a je mne tolik kolik mne je!!!

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Trabantem Jižní Amerikou
2. července 2014
další názory k seriálu

Nemá chybu...

K tomu se potřebovala odvaha, vůle,šikovnost, prostě tolik věcí, že by se popsalo stránek
a stránek :-)). Mne takovéto příběhy moc baví, takže jsem moc rád, že něco takového vůbec vzniklo.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %