avatar uživatele

Zdeny

off
JménoZdenál
Věk
BydlištěPLZEŇ
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Zdeny
plakát
Ztracená archa
4. května 2015
další názory k seriálu

3-4 in 1 ?

Zpočátku jsem tedy myslel, že nevydržím, nicméně udělal jsem dobře. Prostě Vydržel jsem. Docela zvláštní, docela zajímavé.
No nemusí se každému zamlouvat to je jasný....nějaké nedostatky? Jsou....ale kdo, nebo co je dnes nemá žee?
V každém případě se zase ukazuje, jak je vše složitější než ve skutečnosti se může jevit.
Já jsem tedy spokojený a těším se na další díly.Tedy pokud vůbec budou.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
17 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Resurrection
19. dubna 2015
další názory k seriálu

No popravdě......

Buď jsem divnej já, nebo seriál....Jak to někoho může bavit, no zatím nechápu. Mne možná 1-ní půlka 1-ního dílu.Dal jsem šanci, že mrknu i na 2-hej díl,ale nic moc...neba mne to.Možná se k tomu někdy vrátím, ale pro tentokrát stačí.
....neuběhl ani týden a co jsem napsal tu nechám, protože chci, aby bylo vidět, že se můj názor docela trochu změnil. A nestydím se za to....
Prostě mne to nedalo, no a začal jsem se na ten seriálek jednoduše dívat. Neptejte se mne proč.Asi jsem divnej :-) Prostě mne nějak začalo zajímat co se vlastně z toho vyklube, jestli se dozvím, proč se vlastně vrací. No a taky jsem čekal, že by se mohlo třebáá, něco ukázat z té druhé strany.....no bohužel. Nicméně suma sumárum, zkouknul jsem všechno a zase tak špatný to není.Je to prostě něco jiného. Nečekejte nějaký ukrutný spád, nebo akčnost, nebo dokonce něco,ě co by Vás nezapomenutelně zaujalo. Toho se rozhodně nedočkáte. Herci jáákž táákž,ještě že tam je aspoň Omar Epps,od House... Jinak nic moc.
Na závěr uvedu, že bych nikdy neřekl, že škoda, že to nemá další díly. No možná se dočkám. , že by to byla nějaká hitovka. Ale přesto změním mejch počátečních 20% na 50% .Což si myslím úplně stačí. Takže asi tak. Ahoj.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
50 %
plakát
Kancl
26. prosince 2014
další názory k seriálu

Ale no táák lidi.....

Když člověk viděl origoš, ano viděl, nicméně v té době, když jsem to viděl poprvé, tak jsem si říkal "pane bože" to není možný co angláni vypustí všechno ven...no a teď to máte tady v česku a jste zase chytří,cože to to ten náš český umělec natočil....
Prostě pro nezasvěcené to je zcela jistě k nepochopení vo co tady gou, ale pro zasvěcené a hlavně chápající jaký to má splňovat účel si já myslím, že šanci to má dostat.Nehledě na skutečnost, že mne připadá celá tahle republika, jako jeden kancl :-))což zábava není...ale tímhle kanclem se já bavím docela na uvedených

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
60 %
plakát
Vesmírná loď Ascension
21. prosince 2014
další názory k seriálu

Co vlastně říci ?

Ani popravdě nevím...sci-fi mám moc rád, nicméně zase tak velkej odborník na to nejsem, ale i já poznal, že to bude na obsah jednoduší. Takže čistě z amatérského pohledu bych tomu dal ještě šanci.Ten samotný závěr mne tedy hecnul a bude mne zajímat, co bude přístě../pokud nějaké příště z pohledu těch co o seriálech rozhodují vůbec bude/ ...Takže,takže za mne zatím..

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
70 %
plakát
Záhada hlavolamu
6. prosince 2014
další názory k seriálu

Kdo neviděl, tak nežije.......

Lidi, prostě ať je to, jak je to, ať to byla doba jaká byla, prostě tohle je moje mládí a nenechám si vymluvit, že pokud někdo něco takového nezažil,neviděl,nebyl toho součástí, tak neví o čem je dětství a mládí.Bohužel současné generaci dětí a mláděže tohle ale vůbec nic neřekne,spíše to bude terčem posměchu a trapných narážek.Bohužel je to smutné,je to tak a nejhorší na tom je, že není síla která by to změnila...

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Wallander
6. prosince 2014
další názory k seriálu

Par excellence ...

Prostě co se týká severských seriálů, zvláště s policejní tématikou, nemá se cenu rozepisovat,musí se prostě vidět, bezmála nikdy nezklamou!Excelentní zážitek z každého dílu.Přesná realita života ve spojení práce a soukromí.Jediné co mne tak na ulehčení napadá je to, že když bych bral pohled na Švédsko podle tohoto seriálu, tak to zase tak vzorová země není :-)Přesto je velká škoda, že jsou jen 3 série po třech dílech :-( No a popravdě taktéž mne spíše fakt baví sledovat seriály v originále. Zkusil jsem dabink a prostě něco mne tam neštimuje.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Neviditelní
4. prosince 2014
další názory k seriálu

Pro mne příjemné překvapení....

No tééééda....musím tedy říci, že jsem se na nějaký český seriál nedíval dobrých 10-15 let. O tomhle jsem slyšel, ale popravdě jsem si rovnou řekl, že to zas bude p......a, vlezte mne na záda. Pak když jsem tam viděl nějaké Novácké ksichty, tak jsem si nadále myslel, že to bude p......a,ale začalo se v práci o tom mluvit, smát se a dělala se prča, tak jsem si řekl, že to holt zkusím.
Sice nevím, proč je na titulní fotce ta mejkapová Danková, která tam zaplať bůh jen přicmrndává a evidentně jsou to nejlehčejc vydělaný prachy, ale na fotce by si zasloužil být úplně někdo jiný.
Ale ve zkratce: Sobota mne mile překvapil, že přeci jen něco umí, Barča a Simča excelentní a příjemně překvapil i Bartoška. Holky,všechny ostatní, týká se dalších rolí,tak ty se mne zamlouvaly taky móóc. Langoš byl ale vlastně u mne hlavní tahoun, proč jsem se začal vlastně dívat. Vysloveně mne tam nebyl nikdo, kdo by mne lezl na nervy, joo snad jen ta Danková, ale ta je nasáklá Novou a to je jeden z důvodů, proč ji opravdu nemusím...Kryštov taky dobrý.Ovšem sympaťák je Krysa, ještě teď když si ho vybavím. třeba s hláškou Dynamit..joo 20 století že..atd tak se směji.
I mne to docela zamrzelo a to se tedy dááá co říci, že je jen 13 dílů.
Takže pokud bude druhá řada, tak se budu těšit a se mnou můžete tedy počítat.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Klondike
23. listopadu 2014
další názory k seriálu

Uvidíme co dále ...

Zatím po prvním díle pořád hledám k tomu cestu, neříkám že to je špatné, nebo laciné, přesto musím říci, že mne tam něco chybí. Já jsem spíše realista, takže mne vadí, že přeci jen se musí denně jíst, pít, mejt,topit atd...takže kde bere peníze na jídlo, když ještě ani nekopl, a nic nenašel, jaký je podrobnější život v osadě a co to vše obnáší, než se začne kopat.To mne tam nějak stále chybí. Proto zatím k tomu hledám cestu.Nicméně při představě bejt tam v té zimě, špíně,bahnu atd...no to by mne to zlato bylo pěkně ukradený.Tak když to dokoukám, tak snad v hodnocení přidám.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Knick: Doktoři bez hranic
19. září 2014
další názory k seriálu

jooo,jooo....tak,tak

Co více dodat než Liduška??? No je to zvláštní seriál, né zrovna pro mne až tak se sympatickým obsazením, ale je to prostě , někdy tichý a zvláštní masakr vážení...už v prvním díle jsou scény, kdy se odvracím při operacích.Tak nevím co bude následovat příště...Prostě jsem citlivější na scény kdy se někdo hrabe jakoby v těle :-)Dobově zvládnuté na jedničku.Zase jsem si potvrdil,že jsem ale opravdu moc rád, že mám to štěstí existovat až právě teď v této době.Pořád si musím říkat, jak to ty lidičky v tom bordelu,špíně,smradu a pro většinu v chudobě a já nevím co ještě,prostě všechno zvládli...brr. Možná že za 100 let se zase budou lidi divit dnešní době,ale to už mne bude volný :-) já jsem prostě spokojený.
To je co říci. Nemocniční témata a prostředí opravdu až tak nemusím, ale tady je to za mne za plný počet.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
The Graham Norton Show
21. srpna 2014
další názory k seriálu

Prostě pecka !!!

Jedna z nejlepších šou jaké sleduji...nikdy nezklamala !!

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %