avatar uživatele

Zdeny

off
JménoZdenál
Věk
BydlištěPLZEŇ
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Zdeny
plakát
Hvězdná brána: Třetí říše
5. června 2018
další názory k seriálu

Jak lze hluboko klesnout......

To bylo tak chudý, že neměli ani na sklíčka do brejlý pro tatínka.....no hrozný. Asi jsem divný, ale vůbec jsem nepochopil proč to vzniklo.....to si Stargate nezaslouží.A korunu tomu dal gestapák který přijde s náčrtkem brány a co to je a k čemu to je....
Ten svět je fakt divnej.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
10 %
plakát
Star Trek: Discovery
4. června 2018
další názory k seriálu

Tak Vám nevím.....

Star Trek...moje mladí....můj oblíbeňák,můj favorit. Kdyby mne někdy někdo řekl, že až bude nový Star Trek, tak si dáš při něm i dvacet, tak bych absolutně na něj zíral a nechápal o čem to mluví.
No bohužel stalo se skutečnosti,že při 3 díle k tomu došlo.
Je to pro mne nějaké, bez chutě, akce, zážitku...prostě jak se říká nemasné, neslané.
Snad se v lepší obrátí.Budu doufat...Protože výprava a efekty se mne docela zamlouvaji.Uvidíme...
Tak tedy dokoukáno a pro mne druhá polovina dobrá a chytla mne.Takže za mne spokojenost.Jen tedy, né že bych měl něco proti ženskému pohlavi na velících postech, ale s výběrem admirálky to tedy tedy byl pro mne úlet...hrozný.Tak snad příště.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Minority Report
12. června 2016
další názory k seriálu

Přesně jak přísloví...

jednou a dost.....nic moc, jeden díl a možná někdy.Nechytlo, nenadchlo.Takže asi u mne už néé.Ale snaha se cení.U mne tedy za ..

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
40 %
plakát
Bosch
12. června 2016
další názory k seriálu

Prostě BOSCH

Před nějakou dobou jsem se dostal k první serii a pustil jsem si první díl. No asi né v tom pravém naladění, takže jsem to vzdal.
Nicméně jsem teď narazil na díly a že to tedy vyzkouším. Musím říci, že jsem udělal dobře. Seriál opravdu dobrý, Bosch se mne začal zamlouvat a děj je takový, že se nenudím a chytlo mne to.Ale myslím si, že někomu se to zamlouvat nemusí.Má to prostě svůj styl.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Dallas 63
3. dubna 2016
další názory k seriálu

Něco pro mne....

Cokoliv co se týká cestování v čase a nejvíce do minulosti, je pro mne prostě srdeční záležitost. Takže kritiku nevnímám a u mne je to za plnej počet. Jen zamrzí, že toho je tak málo ..

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Most
3. dubna 2016
další názory k seriálu

prostě dobrý......

Od prvního dílu jsem se těšil na další a další díl.Prostě severské krimi je bych řekl jednou z nejlepších.Saga mne svou zvláštností bavila,ale popravdě dělat s ní? No nevím,nevím. Parťáka udala a čert ví jak to je s ní....Ale zaávěr přesně jak život sám...když se to....,tak se to....Vubec bych se nezlobil za další řadu, nebo něco podobného.Takže mne nezbejvá než se jen těšit na něco nového a doufám že stějně, nebo i více kvalitního.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Modus
1. ledna 2016
další názory k seriálu

Zvláštní a uspávací...

Tak jsem zhlédl prví tři díly a nemohu si pomoci, ale u každého jsem si zdřímnul.Tudiž jsem si ho musel opakovat.Že by to byl účel? No nevím :-),leč mám ze severu krimi seriály rád. Jednak tím, že jsou zvláštní,prostě jiné a nezklamaly, ale tady jsem opravdu v rozpacích.
Do třetího dílu jsem vydržel možná proto, že mám rád severské jazyky. Nicméně nejsem žádný odborník, píši jen můj pohled na seriál, který se nemusí opravdu každému zamlouvat. Nemohu ale ani říci, že by nebyl zajímavý, nicméněn svou zvláštností možná přitáhne další sledující.Spíše ale jen určitou skupinu zájemců. Nemyslím si, že bych si na něj za pár měsíců myslel.Mne tři díly zatím stačily. Možná někdy, když bude nálada, tak se k němu vrátím.Jedna věc se musí ale nechat, mají tam krásnou zimu s plno sněhem.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
50 %
plakát
Policie Chicago
30. listopadu 2015
další názory k seriálu

Musím říci, že tedy dobrýýý...

Začnu jinak. Takže, Fire mám zkouknuté do maxima co jen jde a PD jsem přemýšlel, zda to vůbec zkusím. No protože popravdě, když jsem viděl Voighta, tak první reakce byla a jééžiši, ten co mne lezl ukrutně na nervy ve Fire je tady a to pořád a všude....No, nicméně jsem to risknul a musím tedy říci, že jsem překvapený a ještě navíc sám tomu nemohu pořád uvěřit, Voight je můj oblíbenec....no a taky se mne mooc zamlouvá, že ta vidím jako doplněk lidi z Fire, což podle mne je fakt fain a nápadité. Prostě tyto dva seriály u mne získaly oblibu.Proto pro mne je to za plnej nářez a jen doufám, že jen tak oba seriály neukončí, protože se na další pokračování vždy těším.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Mr. Robot
4. září 2015
další názory k seriálu

Řekl bych asi toto......

zvláštní, rozhodně néé pro každého, nicméně pro mne ano.
V každém případě i když se to třeba nebude někomu zamlouvat,tak mají ve všem pravdu.

Jsme banda ovcí, která se dá zmanipulovat, lidi jsou nenažraný a svět je prohnilej.

Co s tím ? ...otz. již spíše pro mladou generaci.

10 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Poslové
10. května 2015
další názory k seriálu

Že by něco nového...?

Odpověď je jednoduchá - Ano i ne ! Když nejsi věřící a ve střehu, budeš se v tom plácat :-) a tak musíš i přemýšlet a dávat majzla o čem je řeč a vize. Ty jsou tak rychlé, že je nepostřehneš a diskuse je zdlouhavá, asi proto, aby se vysvětlilo o co tu vlastně jde.
Popravdě se v poslední době nějak roztrhl pytel s těma oživlejma mrtvolama. Nicméně jsou výjimky které mne docela baví. Protože ty křídla jsou hustý a bral bych je taky :-)) I bez Redbullu :-))
Je pravdou, že nejsem sice takovej profík,ale já neznám ani jednoho herce, ale to neznamená, že to nemůže být dobré. Ncméně není zatím obsazená role, která by mne vysloveně neseděla obsazením. Takže zatím jsem jakž, takž spokojen.Uvidíme co dál a jak se to bude vyvíjet, nebo jestli to má budoucost.
Jen mne trošku vadí, že u všech seriálů se více neřeší z čeho ty lidi žijou, kde berou prachy, když nabourá auto a hned má nové, jíst nepotřebujou, do školy a školky nemusí, nemá na hypotéku, ale bydlí dál...nebo jak sakra to je...prostě asi mají všichní našpárováno, nebo v tom umí chodit, nebo cooo? Možná to do seriálu nepatří, jde přeci jen asi o něco jiného. Bylo by vše 2x tak dlouhé a to není asi účelem, když se každej štve za každým doláčem....Já zatím hodnotím za..

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
60 %