avatar uživatele

Zdeny

off
JménoZdenál
Věk
BydlištěPLZEŇ
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Zdeny
plakát
Kancl
21. dubna 2012
další názory k seriálu

Jo,Jo,Jo....

Joo to je ono, tohle mohu, to je to u čeho se odreaguji a zasměji i když je to spíše k pláči.....no asi jsem krapánek ujetej na tenhle humor..A tak si říkám...!Proboha, jen ani nepomyslet na setkání s tak vynikajícím
managerem :-))
P.S. A kolega-představitel managera ze seriálu Office US ?? To je teprve nářez, to je masakr.. :-)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Naprosto dokonalé
20. dubna 2012
další názory k seriálu

Špica...

Tak tady i já musím napsat..anoo, to je nářez, to je masakr.....nemá to prostě chybu a název plně vystihuje vo co gou .-))

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Událost
20. dubna 2012
další názory k seriálu

Tak tedy můj pohled je .....

Když se jdu dívat na nějaký seriál, tak je více jak jasné, že si přečtu názor lidiček, abych si udělal jáákž,táákž představu....
Co tedy dodat k tomuto seriálu, když vše podstatné napsal Esnyr ??Jedině to, že mu dávám plnej souhlas se vším co napsal....popravdě ho obdivuji, že se na to vydržel dívat dál a dál....já tedy to nezkousl...pro mne to je chaotické,atd,atd...vadí mne opakování pasáží, když se to vrací zpět do nějakého "před" a prostě všechno ostatní...asi jsem zaujatý,divný,nechápavej nebo je fakt něco špatně...Prostě za mne píši néé, děkuji,zabalil jsem to po druhém díle... Raději jdu koukat na něco, kam budu moci napsat, jooo to je onooo..

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
14 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
30 %
plakát
Case Histories
19. dubna 2012
další názory k seriálu

Jednoduše.....je to dobrééé.....

V úvodu musím s větší částí co říká kolegyňka anjoa souhlasit.Ještě jsem nekoukal na tolik krimi seriálú tohoto druhu, ale přeci jen jsem se s tímto žánrem,pojetím setkal a oslovil mne. Zpočátku se to může zdát trochu nezáživné,deprimujíc až nudné,nebo taky bez šťávy.Záleží kdo se bude dívat...V každém případě nečekejte při každé scéně nějakou full akci v podobě, že budete vyklízet pokoj od nábojů, nebo budete mít honičku pamatovat si jména přehršle mrtvol a odborných pasáží.Pokud ale člověk má trochu trpělivosti a najde si k takovému seriálu cestičku, tak zcela jistě si myslím, že pak jen řekne, joo bylo to fain,bylo to dobrý..A vůbec by mne nevadilo, kdyby bylo nějaké další pokračování... Nicméně jsem si taktéž myslel, že přeci jen se aspoň člověk dozví, proč byl Brodie tak neoblíbený.Prostě buď mne to nějak uteklo,nebo jsem natvrdlej
:-).Tak snad příště.Jsem spíše realista a tak si myslím, tedy vím, že pokud byl tak neoblíben, tak v reálu života by bývalá kolegyně takhle s ním spolupracovat prostě nemohla....ale v tomto seriálu tedy budiž.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Grimm
13. dubna 2012
další názory k seriálu

Žádný zázrak, ale........

Jsem asi méně náročný divák a tak popravdě po prvním dílu/i když je to asi moc brzo/,ale podle jaký na mne udělal dojem.. mne to docela chytlo.I jsem se párkrát kůůrnik lekl :-)Takže jsem zvědav, jak dlouho mne to bude bavit.I jako méně náročný bych přesto pár výhrad sice měl,jako Grimma - policistu mohl hrád asi někdo zajímavější.Ten kluk mne na toho Grimma-poliše nějak nesedí.Dále mne nesedí, nebo nezapůsobilo vyšetřování případu, které je na mne moc rychlé a bez nějakého hlubšího zážitku.I si ani nedovedu představit, že by bez bouchačky bojoval s nějakým přízrakem....No, ale může překvapit,nebo i já budu možná po dalších dílech přehodnocovat...zatím je to ode mne za ...

30 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
50 %
plakát
Vyděděnci
13. dubna 2012
další názory k seriálu

Mne to chytlo...

Pro mne docela dobrý seriál.Sice z počátku jsem byl tak trochu zmatený,jelikož si myslím, že začíná bez ucelených informací, proč se lidé vlastně v této sitauci a tam někde ocitlo...budu doufat, že asi to tak má být a vše se postupem doby dozvíme. Musím ale podotknou a určitě mne dá pár lidí za pravdu, že to nebude seriál pro každého a každého kdo má rád scifi.Nečekejte akce,nečekejte masakry od mimozemšťanů a už vůbec se nesnažte to přirovnávat třeba k Terra Nově. Tenhle seriál má podstatu úplně někde jinde. Mne se to ale zamlouvá a hlavně zajímá mne, jak to bude pokračovat. Jen uvidíme, zda bude sledovaný, což bohužel v dnešní době je pro ty nenasyty z film.produkce důležité a co je zajímá především./sledovanost - prachy/
Jediné co mne tak trochu vadí jsou někteří herci,přesně jedna herečka.Prostě Hermione Norris. Ta mne na tu roli nesedí a mám pomalu z ní pupeny.Pořád má ufňukanej,brečící výraz, což mne drásá...:-( Ještě že to kompenzuje hezká Amy Manson,ta mne zase nevadí :-)
Takže jsem zvědav, jak se to dál bude vyvíjet,tedy pokud se bude vyvíje a ostatním mohu jen doporučit.Ale jak tak nějak už dnešní dobu znám,tak mamon a honba za prachama si myslím že dlouhou životnost seriál mít nebude....No škoda, to je jediné co mohu za sebe bohužel napsat.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Skladiště 13
12. dubna 2012
další názory k seriálu

Lehce a v pohodě...

I když se jedná o seriál ke kterému si musí každý strávník najít cestu, tak si myslím, že cesta tam je. Mne se to povedlo cca po třech prvních dílech a popravdě řečeno, nelitoval jsem.Pojetí seriálu je někdy lehce humorné,no někdy v určitých momentech si myslím, že až moc, ale až tak mne to nevadilo.Seriál spíše jde na pohodu a oddech.Žádné komplikované přemýšlení atd..Herci jsou v podstatě nekonfliktní a skvadra skladiště se k sobě podle mne docela hodí.Obzvláště pro mne móócinky sympatická Allison Scagliotti.No a jasně že nezapomenu ani na Jaime Murray. Osobně bych ve skladišti chtěl dělat :-))
Zkouknul jsem všechny díly byl jsem spokojen, jen mne mrzí že není na co koukat dále.Asi nejsem až tak náročný divák, nebo nepotřebuji za každou cenu vše perfektní.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Dokonalý podraz
7. dubna 2012
další názory k seriálu

Takžéééé....

Seriál není špatný,ale jak už to u mne bývá, tak vždy trochu srovnávám s realitou,zda by se to dalo to či ono aplikovat v pravém životě.Tady to je taky tak trošku přehnané,ale dá se to zkousnout.Je pravda, že jak píše Fruiko, nemělo by se to srovnávat s Hustle...což je pravda, jelikož tohle je rozhodně lepší seriál než Hustle.Aspoň z mého pohledu.Bavilo mne to, ani jsem se při tom nenudil.Jen se obávám,že v těchto seriálech se většinou pointa opakuje a bojím se, že to zevšední a bude nuda.No uvidíme.Pár dílů mám zkouknuto.Je také pravda, že lepší a více si to užívám v originále,než dabing nebo titulky.
Takže tento seriál jako oddechovlu vřele doporučuji.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Podfukáři
6. dubna 2012
další názory k seriálu

Dívat či nedívat...?

Tak jsem si napřed přečetl vaše názory a mohu říci, že jsem se těšil a říkal si,hmmm tak to je paráda, že jsem tenhle seriál našel.Nemohl jse se dočkat, až si lehnu a budu se na tu pecku dívat.Myslím ale, že co člověk to názor a tedy já si ho troufám napsat hned po prvním díle.Nic převratného se v ostatních dílech asi nedá očekávat a tak tedy možná ještě na nějaký mrknu.Pro tentokráté mne to stačilo.Ptáte se proč?
Asi jsem v tomle trochu náročnější.Nebo jsem divnej..čert ví :-) Neříkám ani, že je to až tak špatné, ale mne se to jeví jednak komické,pak jednoduché, někdy až s realitou nemožné.Dále je to uspěchané a já jsem se tak nějak nestačil ani ponoři do děje,pokud chápete co tím myslím a je konec.Jedna z mála věcí, tedy osůbek proč jsem to dokoukal je, že tam hraje osůbka ze seriálu Skladiště 13...asi víte která :-) a ta mne je velice milá...Jaime Murray.
Možná si řeknete co jsem za individum, ale to je prostě můj subjektivní názor.Neříkám vysloveně, že je to špatné,koukat se na to dá, ale že bych z toho byl odvázaný, tak to rozhodně né.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
40 %
plakát
Pravěk útočí
4. dubna 2012
další názory k seriálu

Oddechovka.....nic náročného

Z počátku musím přiznat, že jsem se díval cca 20 minut a šel jsem od toho.Převládal pocit ze směšnosti,laciného zpracování spojené s trapností...Jéénže...prostě mne všelijaké témata o cestování v čase a scifi zajímá.Taky zrovinka Zdenda neměl na co koukat, tak jsem se k seriálu vrátil. Mohu říci,že i když mne tam občas něco nesedělo a smíříte se, že drobounké ženské pohlaví je schopné s pistolkou čelit Tyranosaurusu rexovi,tak si člověk tento seriál oblíbí...Tak jako určité postavy.Jako v mém případě.:-) Nepočítejte ale s žádným velkým vodvazemm. Viděl jsem a vydržel jsem se dívat na všechny díly no a docela mne mrzí, že teď už není na co koukat.
Myslím si, že je ale stále co zlepšovat a proto hodnotím tak jak hodnotím.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
50 %