Drunk_Queen

off
Jméno
Věk26 let — narozeniny slaví za 11 měsíců (Býk)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Drunk_Queen
plakát
Lidský terč
1. března 2014
další názory k seriálu

Bacha, on je nezničitelný!

Sice strašně zbožňuju seriály, kde na jednoho maníka střílí 135 sniperů a útočí na něj 73 ninjů, a navíc na něj padá jaderná bomba, ale tohle bylo i na mě moc. Vzhledem k tomu, že to asi bylo myšleno vážně a ne jako komedie.
Zbytek seriálu je vážně fajn, sympatické postavy, zajímavý děj, ale tahle nereálnost příběhu hodně ubližuje.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
20 %
plakát
Top Gear
25. února 2014
další názory k seriálu

Top Gear

Už odmalinka jsem měla ráda auta, ale upřímně - TopGear ze mě udělal naprostého blázna do aut. Ale proč mám vlastně TopGear ráda?
- Trio perfektních moderátorů, kteří se museli nejspíš hodně dlouho hledat. I přes četné rozdíly k sobě padnou jako puzzle. Stačí jen jeden pohled a umírám smíchy. Navíc to jsou velcí sympaťáci. Někdy mám podezření, že Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May vlastně nikdy nedospěli a pořád to jsou 10letí kluci, tedy, to podezření mám stále a obávám se, že je to pravda. Mimo jiné jsou to kamarádi dělající si spoustu naschválů, dělající spoustu pitomostí. Ukazují nám, že auta nejsou jen auta a že s nimi člověk může zažít spoustu úžasných zážitků. Dokážou nás nadchnout do naprosto všeho, dokážou nás rozesmát i rozesmutnit. A také nám občas vysvětlí, proč je Porsche 911 nebo Dacia Sandero a nebo něco jiného to nejlepší auto na světě.
- Stig. Bílá kombinéza, bílá helma (fajn, dřív byl v černém) a spousta tajemna. Stig je taková mýtická postava, o které jistě víme jen jedno - My víme jen to, že si říká Stig.
- Testy aut. Samozřejmě, auta se testují v každém motoristickém pořadu, ale upřímně, všude mi přijde, jako bych se dozvídala informace pateticky přečtené v brožurce. Jenže číst umíme i sami, ne? Když auta testuje TopGear, dozvíte se jak různé pocity z jízdy, tak... naprosté pitomosti. Například jestli je vážně zelené, jestli se do něj vejde obří pes, který má být i šťastný, jestli s ním projedete obchoďákem... Ano, to jsme vážně potřebovali vědět.
- Potom tu máme zprávy. Neočekávejte vskutku důležitou žurnalistiku, v těchto "zprávách" se dozvíte jak novinky o autech, různé motoristické zážitky, ale také velmi pravděpodobně si budou moderátoři dělat ze všeho srandu. Otáčení se na kancelářské židli, předvádění srandovních obličejů, lekce kreslení, či důležitá diskuze o funkčnosti hlasového ovládání s ukázkou, pizza a rukavice, oblečení, knížky o traktorech... Možné je všechno.
- Výzvy a speciály. Ať už kluci dostanou jen několik tisíc liber, za které si koupí nějaké hodně ojeté auto, a nebo naopak vyjedou se superautem či hatchbackem, nebo sedanem nebo s čímkoliv, jedno je jisté - bude to zábava. Pokaždé je to dlouhá cesta plná různých zážitků, klidně i karavaningu a závodů, jenže i různých neplech, poruch a dalších problémů. Plynule přecházím na speciály, které jsou ještě plnější pravých chlapských zážitků plných testosteronu. A samozřejmě výpočtů toho, co všechno Richard nerad. Překážky, napětí, auta, poruchy, smích - to všechno k TopGearu neodmyslitelně patří. V takovýchto speciálech obzvlášť.
- Hosté v "autě za rozumnou cenu". Nemůžu říct, že ty hosty znám, většina z nich je pro mě velkou neznámou. I tak se ale vždy dozvím něco zajímavého, pobavím se a někdy jako bonus do rozhovoru vtrhnou Richard s Jamesem.
- Srovnávací tabule. Někdy to nedává smysl, někdy jsou důvody ryze topgearovské. Umístění aut na srovnávací tabuli je občas takové dogma - prostě to tak je, protože to tak prostě je. A když už se někdy k tabuli dostaneme, je jistota, že mezi moderátory proběhne nějaká hádka, proč má být něco někde jinde... a nechybí ani kladiva, krabice, židle... to se v TopGearu stává normálně.
- Teď bych se to všechno měla nějak pokusit shrnout. Je to pro mě docela těžké, ale snad jsem se už vykecala dost :D. TopGear mi dozajista prodlužuje život, je to má televizní láska už skoro 5 let. Pokaždé je to úžasný zážitek, pokaždé se skvěle pobavím. Tedy, upřímně, zemřu smíchy. A TopGear mě vždy tak rychle vtáhne do děje, že po dvou minutách mám pocit, jako bych koukala už aspoň půl hodiny. Rozhodně to není tím, že bych se nudila, spíš tím, že TopGear je nabitý dějem natolik, že už v první minutě je rozjetý naplno a jede na plný plyn až do titulků. Můj finální verdikt musí být asi jasný. Nejspíš přehlížím spoustu chyb, ale vzhledem k tomu, že mě TopGear tak moc baví, tak je snad trocha slepoty dovolena :D. A tak si přiznávám, že zkrátka miluji britský humor, že jsem těmto třem idiotům úplně propadla a pokorně přiznávám, že tomu TopGearu ani stovka nestačí. 1.000%

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Bučkovci
22. ledna 2014
další názory k seriálu

Zabijte mne. Prosím.

Koho tohle, sakra, napadlo natočit? Reality show o rodině, která si myslí, že všichni její členové jsou děsné STÁR, kde všichni jsou jak psychopati a pořád na sebe řvou. Díky, nechci. Už nikdy víc.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
0 %
plakát
Kriminálka Anděl
18. ledna 2014
další názory k seriálu

Příjemné překvapení...

Z mých úst (teda vlastně mé klávesnice) to musí znít divně, já vím. Ale i tak to řeknu. Tenhle ČESKÝ seriál se mi líbí. Nestává se často, abych při sledování českého seriálu neumírala nudou a nemlátila hlavou do zdi. O to víc si takové chvíle vážím. Postavy jsou sympatické (tzn., že nejsou otravné, a dokonce jsem si je i oblíbila), příběh a děj nemusím hledat lupou a občas se dostane i na nějakou tu akci. Díly pokaždé příjemně ubíhají a já bez jakýchkoli zlostných komentářů viděla všechny díly. Jak už jsem napsala v nadpise, Kriminálka Anděl je pro mě příjemným překvapením, které se dokázalo vyhnout českému seriálovému bahnu. Asi je k tomu, aby se nám seriál povedl, třeba vraždička :-D. Myslím, že Kriminálka Anděl se nemusí stydět ani v porovnání se zahraničními kriminálkami. Samozřejmě je pořád co dohánět, ale i tak myslím, že je to velmi podařený pokus a jeden z lepších seriálů, co nám Česko dokázalo dát.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Sestřička Jackie
16. ledna 2014
další názory k seriálu

Sestřička Jackie...

Pro tenhle seriál asi nejsem správný divák. Seriál je pro mě sice koukatelný, ale i tak jsem z něj nadšená rozhodně nebyla. Většina postav je nesympatická ve všech směrech, a to bohužel i včetně sestřičky Jacks. Během každého dílu jsem seriálu věnovala maximálně jeden úsměv, což je katastrofálně málo. Nezaujaly mne ani postavy, ani příběh. Vážně nechápu srovnání s géniem Dr. Housem. I když mám mnoho dalších seriálů mnohem radši, dala bych si raději celotýdenní maratón House než jediný díl Jackie. Celkově koukatelné, ale jinak je to... hrůza. Bohužel.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
20 %
plakát
Česko Slovensko má talent
31. prosince 2013
další názory k seriálu

Není to tak zlé...

V rámci naší domoviny jedna z lepších talentovek, která narozdíl od jiných potěší zábavnými a příjemnými moderátory Jakubem Prachařem a Martinem "Pyco" Rauschem. Často provádí kousky, kterým je pro mě těžké se nezasmát. Jaro je správný tvrďák, co nesnáší kostkované košile a kouzelníky, Leoš je pro mě velkým překvapením, protože i přesto, že jsem od Leoše čekala dávku trapných řečiček, během sledování 4. řady ČSMT jsem dostala příjemného vtipálka. Ale i po 4. řadě musím říct, že je pro mě stále dost těžké vyrovnat se s přítomností Lucie, která je sice celkem často fajn, ale přibližně stejně často je neuvěřitelně otravná a svými přeslazenými řečičkami, neustálým ječením a obrovským strachem ze všeho mi dokáže naprosto zkazit náladu. Samotní soutěžící mě překvapovali ať už svým talentem, a nebo mě rozesmáli tím, jak hrozní byli, a divila jsem se, že se vůbec odvážili do talentové soutěže jít. Samozřejmě, že v tomhle pořadu jde nejvíc o dojemné příběhy soutěžících (což je pro mě obrovské mínus). Přežijte tři rakoviny, přijďte o manžela a všechny děti a máte o postup postaráno. Čím víc ran osudu, tím větší bomba pro diváky, že? Ale i přes to, jak nemusím Lucii, hodnotím tuhle talentovku hodně kladně, protože myslím, že v našich končinách je tohle nadprůměr. A myslím, že skvělí moderátoři Jakub a Pyco na tom mají velký podíl.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %
plakát
Vetřelci dávnověku
31. prosince 2013
další názory k seriálu

Obávám se, že vetřelci jsou tvůrci tohoto dokumentu.

Tohle jsem skoro každý týden nucená tátou sledovat. A víte co? Ještě nikdy jsem tak často neprotáčela oči. Skoro mi vypadly. Ale teď vážně. Nikdy nebudu tvrdit, že jsme ve vesmíru sami. Věřím, že tam někde, ať už daleko nebo blízko, někdo je. Jenže tenhle dokument jako by chtěl všechny mimozemské civilizace zesměšnit...
První díl, který jsem viděla (byla nucena vidět), byl o Bibli. Konkrétně o Noemově arše, kterou prý Noemovi přikázali postavit mimozemšťané. A znáte tu historku, jak tam měl od každého druhu pár? Tady loď sloužila jako DNA banka.
Rozhodně nikomu neberu jeho víru, ale základat vědu na Bibli? Obávám se, že se v příštím díle dozvím, proč jsou určitě mimozemšťané v knížkách od Boženy Němcové... A nebo ve filmech a seriálech... Ještě se dozvím, že všechno v televizi je založeno na pravdě, ne? Třeba takovej ALF tady vážně přistál...
A po těhlech myšlenkách jsem nad tímhle dokumentem navždy zlomila hůl...
VD je natočeno velmi dobře, ale někdy je pro mě zkrátka těžké překousnout tyto očividné hlouposti.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %
plakát
Pátá rychlost
30. prosince 2013
další názory k seriálu

Neoriginální a nezáživná show o autech

Nemyslím si, že jsem nějaký obrovský fanoušek do aut, ale třeba takový TopGear miluju. Když se místo něj chvíli vysílal FifthGear, říkala jsem si "vypadá to slibně, nejspíš to bude vtipný jako TopGear". Ale ouha! Koukám, koukám, čekám na příležitost se zasmát a ona nepřichází. Ale i tak dobrý pořad o autech. Myslím, že bych hodnotila výš, kdybych nikdy neviděla TopGear a už tak nějak automaticky neočekávala zábavu. Příště by si měli jít svou cestou a nekopírovat. A nebo aspoň nekopírovat tak viditelně :).

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
50 %
plakát
Wilfred
30. prosince 2013
další názory k seriálu

Taková komedie bez komedie

Wilfred mě dost zklamal... Čekala jsem jízdu plnou srandy a místo toho jsem se docela nudila a smála jsem se asi tak 1x - 2x za díl. Není to málo? Ryan vypadá celou dobu jako troska, která chce každých 5 minut spáchat sebevraždu, a Wilfred se chová zase jako největší úchyl. Povahy postav by mi ale zas tak nevadily, kdyby téhle komedii nechyběla KOMEDIE.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
30 %
plakát
Šestej smysl
30. prosince 2013
další názory k seriálu

Každý něco hledá

Milý seriál, taková oddechovka na volný večer o šáhlém válečném veteránovi a jeho kamarádech, navíc vyšetřující případy. Postavy jsou sympatické všechny, ale asi nejsympatičtější postavou je pro mě Leo Knox, který by se sice mohl zdát jako velký naštvaný svalovec, ale má zlaté srdce. I když jsem se bála, čeho se to vlastně dočkám, nenudila jsem se a příjemně jsem se bavila.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %