Drunk_Queen

off
Jméno
Věk26 let — narozeniny slaví za 11 měsíců (Býk)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Drunk_Queen
plakát
Sherlock Holmes: Jak prosté
17. srpna 2014
další názory k seriálu

Elementary

Nikdy, ani před zhlédnutím prvního dílu, jsem seriál nesoudila jako napodobeninu britského Sherlocka. A po tom, co jsem zatím viděla, si zatím pořád stojím. Elementary si jde svou vlastní cestou. Samozřejmě - koncept je u všech Sherlocků stejný - Sherlock Holmes, Watson, vraždy, ale kromě toho základu se Elementary od britského Sherlocka v mnohém liší.
Nejdřív jsem se bála, jak dopadne "dámská verze" Dr. Watsona. Joan ale příběhu sedne a s Sherlockem jsou skvělá dvojka. A jak se z Joan stala Sherlockova spolupracovnice a zanechala mentořiny, kdy se dostalo ještě víc do popředí vyšetřování a vymizely takové ty "emoční výslechy", se mi seriál zalíbil ještě víc. Jinak jsou Joan i Sherlock velmi zajímavé charaktery, skrývající spoustu tajemství, která se postupně odkrývají. Oba tyto charaktery jsou pro mě ale sympatické natolik, že mě tohle všechno baví odkrývat a sledovat postupný vývoj postav.
Tenhle typ kriminálek, kde se na vše jde spíše dedukcí než vesmírnou technikou (výjimky se najdou) mám ráda, takže Elementary mi sedlo. Nebudu tvrdit, že je to něco výjimečného, kriminálek tohoto typu je spousta, ale Elementary mezi ostatními může stát více než důstojně a nemusí za vůbec nic stydět, je to skvělý seriál. Je jiný, každopádně ne špatný.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
American Horror Story
21. července 2014
další názory k seriálu

American Horror Story

Tak tohle mě vůbec nechytlo. Postavy jsou skvěle obsazené a zahrané, charaktery vymyšlené zajímavě, ale to je možná jediné, co se mi na tomto seriálu zamlouvá.
Asi mezi největší negativa podle mě patří to, co má tento seriál dělat hororový. Umírání postav. Pokud mají někoho vyděsit hektolitry stříkající krve, já to zkrátka nebudu. Ani to, když smrt dané postavy doprovází ječení jako efekt. Další z věcí, které se mi nelíbí, je rasismus. Na to, aby někdo v seriálu v každém díle (hlavně v Coven) říkal, že černoši jsou bezcenná rasa (ať už se děj odehrává v historii nebo ne) a že se nikdy nemohou vyrovnat bělochům, je na mě moc. Tedy, když je to myšleno smrtelně vážně, jako zde. Atmosféra nulová, seriál nedokáže zaujmout. Kromě již zmíněného jekotu je hudba perfektní.
Skvělý příběh, skvělé obsazení a postavy, dokonalá hudba, a přesto bez atmosféry, přehnaný rasismus, hektolitry krve a "děsivé" mrtvoly všude. Navíc, když se my všichni u televize začneme nudit natolik, abychom se začali bavit a seriál příliš nevnímali, to je také špatně. Tentokrát pro mě bohužel negativa převažují nad pozitivy. Špatně zpracované.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 20 lidí
20 %
plakát
Doctor Horrible's Sing-Along Blog
13. července 2014
další názory k seriálu

Doctor Horrible's Sing Along Blog

Na tohle jsem se podívala jen ze zvědavosti, párkrát jsem o tom něco četla. Nakonec mě to k sobě přitáhlo natolik, že jsem se vážně podívala. A jaký Doctor Horrible's Sing Along Blog podle mě je? Úžasný! Seriál utekl jako voda a já nakonec jen zůstala zmatená koukat na monitor. Úžasná jízda se skvělými a skvěle obsazenými postavami, trvající bohužel necelou hodinu. Tohle je přesně ten případ, kdy jsem si oblíbila záporáka (Dr. Horrible), který je vlastně tak trochu klaďas, a hrdinovi (Captain Hammer) fandila v tom smyslu "Hlavně, ať tě Dr. Horrible porazí.". Písně mi zněly v hlavě ještě dlouhou dobu. A já nemůžu říct nic proti. Možná jen proti délce, protože 45 minut je proklatě málo.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Manžel k pohledání
11. července 2014
další názory k seriálu

Happily Divorced

V tomto případě se dá srovnání s Chůvou k pohledání vyhnout velmi těžce. Po legendární Chůvě, na kterou jsem v dětství koukala při každé repríze, je to s Manželem k pohledání o poznání horší.
Postavy nejsou nic moc, zapadají do průměru. Fran je v pohodě, ovšem pořád mě bije do očí to, jak by si mohla nevšimnout něčeho tak moc očividného. A jak by jí v tom rodiče 18 let nechali. Pokud byl exmanžel skutečné Fran Drescher podobný seriálovému Peterovi, tak to potěšpánbůh. Proti Peterovi také nic nemám, ostatně jako vůči všem ostatním postavám. Žádnou z postav jsem si ale ani neoblíbila. Přijde mi zvláštní, že ti dva spolu stále bydlí. Ať už jsou v jakékoliv finanční situaci, vyřešit by se to dalo snad i jinak. A tady to soužití vypadá v každém směru prostě zvláštně. V tomto seriálu je podle mě vše zahnáno až do přílišných nereálných extrémů. Občasné připomínky na The Nanny jsou fajn. Občas se zasměju, ale jinak nemám vlastně co jiného říct. Samozřejmě, když na tohle zrovna narazím, klidně se na to podívám, ale jinak nemám důvod sledovat dál. Nic mě na tomto seriálu nezaujalo a ani nechytlo natolik, abych dál sledovat chtěla. Tento seriál se pro mě zkrátka nevymanil ze stínu Chůvy k pohledání ani napůl. I přes napůl shodný název v češtině.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Neviditelné světy Richarda Hammonda
3. července 2014
další názory k seriálu

Richard Hammond's Invisible Worlds

Invisible Worlds neboli po našem Neviditelné světy mě jako divákovi servírují dokonalou kombinaci bližšího pohledu na všechno, co přehlížíme. Ať už pro to, že je to pro naše oko příliš malé, příliš rychlé, příliš pomalé, nebo neviditelné. Přináší spoustu nových informací, u kterých se člověku mnohdy až zatají dech. A to v kombinaci s moderátorem Richardem Hammondem, který své nenápadné nadšení přenáší i na diváka a který svým zajímavým komentářem občas obsahujícím něco z britského humoru všechno dokonale dotváří. Tohle všechno dohromady alespoň pro mě vytvořilo úžasný dokument plný informací a přesto zajímavý. Dokument, který mě udrží celou hodinu napjatou a přivrtanou u televize a u kterého se těším na každý další díl, na který se podívám.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
První republika
14. června 2014
další názory k seriálu

První republika

Tahle diváky hodně očekávaná novinka mě zklamala. Tedy, není to až taková hrůza, když se přemůžu, koukat se na to dá. Bohužel se u mě znovu dostavil pocit jako u většiny českých seriálů. Že je to otřesná nuda bez děje. Ach jo...
Seriál se totiž zaměřuje na vztahy hlavních hrdinů. Což nebaví každého, obzvlášť, když většina postav není téměř ničím sympatická, či zajímavá. Alespoň pro mě ne. Je mi líto také mnoha nesmyslů z historického hlediska.
Ovšem nápad zasadit do historického období a ukázat ho lidem, rozhodně chválím.
Seriál si své diváky rozhodně najde. Já mezi nimi ale nebudu.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
20 %
plakát
Kanadská soda
14. června 2014
další názory k seriálu

Celkem fajn...

Někdy jsou scénky vtipné a pobaví mě, někdy téměř umírám smíchy, ale někdy se jen pousměju. Fajn pořad, bohužel asi pokaždé nerozumím kanadskému humoru. Je celkem škoda, že je lol;-) beze slov, podle mě by to určitě přidalo na vtipu a ubralo na těch zvláštních pazvucích, co herci často vydávají...

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Zhubni, nebo přiber!
17. května 2014
další názory k seriálu

Moc nebo málo? Středně.

Někomu možná přijde, že jsou tyhle výměny stravovacích zvyků úplně na nic, ale když se zamyslíte, smysl to má. Když se tak člověk stravuje sám, nikdy mu to nepřijde divné. Jenže když tohle sdílíte s další lidskou bytostí a vidíte to, najednou prozřete a jistojistě víte, že něco je špatně. Tahle léčba šokem ukazuje, jak se člověku může všechno vymknout kontrole a svůj život neovládá on, ale jen jídlo. Ať už je člověk na jakékoliv straně, musí si uvědomit, že nic není, jak by mělo být. Samozřejmě, tahle dvoudenní výměna je spíš jen o tom prozření, ale bojovat dál chce sílu a motivaci. O to lepší je, když se zadaří. Moderátor je fajn, ví co dělá a jeho snaha přináší ovoce. Je ale škoda, že tenhle pořad neuvádí víc rad obou stranám, protože když už takovou nemocí trpíte, každou radu oceníte...
Ovšem moderátorky, cvičící s několika Britkami, to je katastrofální. Tato část mohla být vynechána a věnována něčemu potřebnějšímu.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Tělo jako důkaz
18. dubna 2014
další názory k seriálu

Body of Proof

Tenhle seriál, se zrzkou Danou Delany, mě nechytnul hned od začátku. Nechápejte mě špatně, ale na tyhle charaktery podobné Dr. Houseovi nebo třeba Kůstce je potřeba si zvyknout. A Megan je ze začátku přesně taková. Nafoukaná, arogantní... Ale stačilo tohle překousnout, koukat dál a seriál jsem si zamilovala. Nevím, jestli se Megan změnila, nebo já na ní začala vidět něco dobrého a nebo jsem si na to prostě jen zvykla.
K samotnému ději seriálu - BoP je kriminálka, takže je jasné, že tu jsou vraždy, smrt, oběti, vrazi a na druhé straně detektivové a další lidé snažící se najít pravdu. Jako všude. Oběti vyprávějí svým způsobem různé příběhy a je jen na divákovi, jestli si je poslechne, nebo ne. Charaktery postav jsou naštěstí celkem výrazné a sympatické.
Co vytknout? Samozřejmě se mi hned nabízí Megan a její outfity. Netuším, jak moc se na práci patoložky hodí různé kostýmky a šaty, ale nevadí, to se dá přehlédnout. Ale co mě zaráží, je to, jak dokáže celé dny běhat po jehlách. Mně na nich stačí rychlejším tempem ujít 2 kilometry a už pomýšlím na nejhorší. Toť k mým výhradám asi vše :-).
Seriál je podle mě hodně povedený a vzhledem k tomu, jak těžké to v televizním světě měl, popral se s tím statečně. Ať už jako sympatická oddychovka na nedělní dopoledne, nebo jako večerní trhák, na který se můžeme těšit každý týden...

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Kriminálka Miami
18. dubna 2014
další názory k seriálu

Horatio, jeho brýle a vraždy

Série CSI je jeden velký průměr, protože se všechno řeší až moc kosmicky, a nic jiného se nedělá. Vypadá to spíš jako přehlídka nových technologií. Jednou věcí mi ale CSI: Miami od svých bratříčků vybočuje: Horatiovo (Carusovo) nasazování slunečních brýlí. U toho vždycky umírám smíchy. Proč si nenasazovat brýle i ve tmě, že? :D

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %