avatar uživatele

Cerolline

off
JménoKarolina
Věk
BydlištěZlín
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Cerolline
plakát
The Carrie Diaries
14. dubna 2013
další názory k seriálu

Až na druhý dojem

Tento seriál jsem poprvé odsoudila už jen podle názvu. To si vážně myslí, že můžou jen tak zasáhnout do starého dobrého Sexu ve městě a vytvořit nějakou novou sladkou nevinnou Carrie?
No a jednoho dne, když vyšel první díl, jsem ho ze zvědavosti zkoukla a byla pěvně rozhodnutá ho odsoudit a už se na něj více nepodívat. Ach, jak šeredně jsem se spletla.

Čím mě dostal? Mým vysněným městem New York, otevřeností k sexu, ale trochu jiným nevinnějším způsobem, hudbou i stylem osmdesátých let, skvělými postavami jako Larissa atd.
Jasně, máme tu sladkou Carrie, která mi ale kupodivu nepřijde otravná, možná jen trochu naivní, ale lehce jsem se dokázala vžít do jejích problémů. V podstatě mám v tomhle seriálu ráda všechny postavy.
Neočekávejte však žádný napínavý děj, je to prostě skvělý oddechový seriál, ale právě tou atmosférou mě nejspíš tak nadchnul.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Horákovi
2. června 2012
další názory k seriálu

Jeden z mála českých seriálů, které jsem měla ráda

Už je to nějakou dobu, co jsem se dívala na poslední díl, ale vím, že tento seriál jsem pravidelně sledovala a moc se mi líbil. Některé díly byly slabší, ale i tak jsem se u nich bavila a zalezení do postele s kafíčkem a Horákovými bylo skvělým odreagováním.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Partička
2. června 2012
další názory k seriálu

Pořád mě baví

Tuhle partu miluju, vždy se u nich dobře pobavím a zvednou mi náladu. Jen by tam nemuseli dávat tu Vilhelmovou. Kdyby tam byl nějaký host, který prostě umí pobavit - klidně ne tak, jako kluci z Partičky, ale aspoň trochu - tak by to bylo v pohodě, ale ta Vilhelmová mě vtipná nepřijde.
A Genzer a Suchánek? Někoho už možná přestal jejich humor bavit, ale mě ne - naštěstí :)

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Dexter
2. června 2012
další názory k seriálu

Řezník ze zálivu

Tento seriál mám přidaný v zamilovaných, takže nemá cenu, abych se tu rozepisovala. Zkrátka je to úžasný seriál, skvělí herci i děj. Šestá série mě bohužel trochu zklamala, nic moc se tam nedělo, ale pak přišel ten konec a už se nemůžu dočkat další série!

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Marina
1. června 2012
další názory k seriálu

Já jsem jen holka z ulice..

Já prostě miluju telenovely - proč? Protože se u nich pokaždé zasměju. V podstatě je to furt to samé - Marina se dohaduje s Ricardem, že ho nemiluje a on ji přesvědčuje o tom samém, ale pak při dojemných chvilkách fňukají, jak se strašně milují a tak je to furt dokola. Herci jsou naprosto šílení, dovolila bych si říct, že snad ještě nikdy nestáli před kamerou nebo že dokonce v životě neviděli normální film, protože to co tam předváděli.. no,normální člověk by určitě do takového scénáře ani nešel. Jenomže právě u těch keců se člověk pobaví. Na tuhle telenovelu dlouho nezapomenu už jen proto, že mi o pár dobrých měsíců prodloužila život ;)
Doporučila bych se taky podívat na hádku Eleny a Diega z 92. dílu Hříšné lásky - obzvlášť jestli jste měli stresující den, tak tohle vám zvedne náladu, jen si musíte uvědomit, že ten kdo psal scénář, u toho nepřemýšlel..

Hodnocení: 50% za humor
-50% za demenci

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
50 %
plakát
American Horror Story
1. června 2012
další názory k seriálu

Dobrý efekty, ale to ostatní?

Takže upřímně: Má to dost divný děj,postavy i scénář celkově. Z prvních chvílí jsem byla nadšená, ale to nadšení opadlo, když jsem se dostávala ke konci 1. dílu, kde byl nějaký úchyl v černém kostýmu, kterého jsem vážně nepochopila. Přišlo mi to na první díl moc přehnaný a nevím, prostě divný. Možná jsem zvyklá, že začátek má být prostě rozjezd ale i tak tu máme pořád ten děj, který mě nezaujal. Co se mi ale hodně líbilo, a za to dám 40%, tak byly efekty.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 17 lidí
40 %
plakát
Chuck
31. května 2012
další názory k seriálu

Když si nezamilujete Chucka, tak Caseyho určitě!

Poprvé jsem Chucka viděla v televizi a pak jsem se jen tak ze zvědavosti podívala na popis, o čem to je. Nějak úžasné mi to nepřišlo, ale pak jsem viděla jeden celý díl, a pak další.. A pak jsem se prostě musela podívat na celou první sérii. Oblíbila jsem si tento seriál už jen kvůli postavám, a to především Caseymu - jeho humor a to jeho vrčení mě dostávalo v každém díle. A pak taky Chuck - super kluk, který ale vždycky všechno zkazí (jsme si v tomhle dost podobní..). Nebo Morgan a vůbec celou tu praštěnou partu. Má humor,akci,šťávu i děj. 4 série mi přijde zatím trochu slabší, ale nemůžu samozřejmě kritizovat, jelikož jsem ji neviděla celou. Dodívám se na ni a zatím dávám 100%,protože jsem se bavila opravdu u každého dílu.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Teorie velkého třesku
31. května 2012
další názory k seriálu

Originální a stále vtipný

Na poprvé mě, přiznám se, tento seriál nenadchnul. Až nedávno jsem dokoukala zatím všechny odvysílané díly a vždycky jsem se těšila, až si pustím další. Byla tam jedna série, u které jsem se zas tak nebavila (už přesně nevím, která to byla), ale po ní přišla další, u které jsem se smála pokaždé.
Takže jsem ráda, že jsem tomuto seriálu dala šanci a hlavně geniálnímu Sheldonovi, který je pro mě tou nejoriginálnější postavou, co jsem v seriálovém světě kdy viděla :)

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Tajemství kruhu
26. května 2012
další názory k seriálu

Nuda

Miluju nadpřirozeno, takže jsem se po tomhle seriálu hned vrhla a sledovala asi tak do 12 dílu - ztráta času. Asi nebyly peníze na efekty, protože jinak si fakt neumím vysvětlit, proč si tam párkrát pohráli s ohněm nebo blesky,odříkaly básničku a na scénu přišly nudní lovci čarodějů atd. Byla jsem hodně zklamaná i z postav. Cassie mi nebyla sympatická vůbec, působila jako malé nechápavé dítě stejně jako sladká Diana. A pak tam byl Adam, který na mě působil stejně, jen v „emo verzi". Jediný, koho jsem tam měla ráda byla Faye. Jelikož ji znám ze seriálu H2O jako úplně jinou postavu, bylo fajn vidět ji v roli holky, která se nebojí rizik a dobrodružství. Dávám 30% za slušný konec - Adam se konečně vybarvil..

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
30 %
plakát
Super drbna
26. května 2012
další názory k seriálu

Teenage seriál nebo telenovela?

Z prvních dvou sérií jsem byla naprosto nadšená. Už od začátku jsem si zamilovala Chucka a Blair, každý díl měl skvělý zvrat a když se navíc z malé Jenny stávala mrcha, to jsem hltala jeden díl za druhým. Ke konci třetí série jsem se však začala trochu nudit a věděla, že na čtvrtou se asi nedokoukám. Začalo toho už být prostě moc a ze Super drbny se stala „Super kravina". Nedávno jsem ale narazila na díly z páté série a zkoukla je. Většinu scén kromě Chucka a Blair jsem přetáčela, ale pak se dala Blair dohromady s Danem a nějak jsem úplně ztratila zájem. Možná se ještě podívám na konec, abych aspoň věděla, jak dopadl seriál, kterému dávám 80% PŘEDEVŠÍM za první polovinu pořadu.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
1/2
12