avatar uživatele

lu39ca

off
Jméno
Věk26 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky lu39ca
plakát
Páteční večeře
28. července 2013
další názory k seriálu

Páteční večeře

Pár dílů seriálu jsem viděla v televizi. Když jsem je viděla poprvé říkala jsem si co je to za kravinu, jak na tohle někdo může koukat, ale pak jsem asi jeden díl viděla do konce a vše co jsem si myslela před tím bylo pryč ...! Postavy se v seriálu skvěle doplňují a myslím, že u každého dílu se trochu zasmějete. A to je právě to co bych tomuto seriálu vytkla toho smíchu je tam poměrně málo...

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
O.C.
28. července 2013
další názory k seriálu

70%

Seriál, který nenadchne, ale ani nijak neurazí. Popravdě jsem ho viděla již dřív, ale ne celý, takže protože jsem se poslední dobou celkem nudila, tak jsem se k seriálu opět vrátila ... Většina věcí je tam dost předvídatelná a některé pasáže celkem nudné. Pak tam ale nastoupí Seth s nějakou svojí vtipnou hláškou a já se můžu směle dívat dál :D! Zatím jsem u druhé řady, tak uvidím, jestli to zvládnu dokoukat. Jinak seriál bych hodnotila pozitivně. A určitě je fajn ke shlédnutí při letních prázdninách, když nemáte co dělat.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Doktoři z Počátků
25. června 2013
další názory k seriálu

WTF?

Může mi někdo vysvětlit na co jsem se to teď těch třicet minut dívala? Tohle je už něco tak neuvěřitelného. Jako to si ty lidi co to točí myslí, že jsme tak tupí a že jim na něco takového budeme koukat? Něco tak předvídatelného jsem už fakt dlouho neviděla...! To Ordinace v Růžové Zahradě je oproti tomuhle NÁDHERA! Jsem z toho tak rozhozená, že ani nevím co bych k tomu ještě napsala. Ještě asi to, že máme opravdu málo herců, když vezmeme přehlídku toho, co tam vystupuje...! Nejvíc mě asi dostal Jaroušek (Martin Písařík), který hrál před tím Oskara Všetečku v Ordinaci v růžové zahradě a teď hraje v tomhle. Já tenhle seriál pochopila, že je to o Martinovy Stránském alias Dr. Kovář, takže jakoby Ordinace v růžové zahradě, ale zaměřená jen na něj. Moc tedy nechápu co tam dělá Martin Písařík, když už se tam jakoby objevil v podobě jiné postavy...! Lidi hlavně se na to za žádnou cenu nedívejte!

53 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
47 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 17 lidí
0 %
plakát
Upíří deníky
23. června 2013
další názory k seriálu

TVD

Chtěla jsem si to nejdříve přečíst, ale pak jsem si řekla: "Kašlu na to, jdu se dívat!" Je to opět o upírech ze střední školy. Hodně lidí by to přirovnalo k twilight, ale neřekla bych že to s tím má něco společného. Jediná společná věc je milostný trojúhelník mezi Elenou, Stefanem a Damonem. Seriál je již od prvních dílů celkem napínavý a řada od řady je drsnější a drsnější. Podle poslední série bych ale řekla, že už nevědí, jak to prodloužit. Je to jen můj názor. Jinak určitě doporučuji tomu, kdo nečetl knížku ať se podívá, protože je to velmi povedený seriál! A ten kdo knížku četl, tak se na to samozřejmě podívat může, ale bude z toho všeho trochu zmatený. V knížce jsou ty postavy popsané úplně jinak, než je to v tom seriálu a je jich tam i mnohem víc. ( Knížky jsem nečetla celé! Našla jsem si pár kapitol na internetu a asi u třetí jsem skončila, protože mě to pletlo)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
42 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %
plakát
Buffy, přemožitelka upírů
22. června 2013
další názory k seriálu

Buffy

Prakticky první seriál, kde se vyskytli naši oblíbení upíři. Viděla jsem všechny díly a když je budou opět dávat v televizi, tak se na to s chutí podívám zase. Je to prostě klasika, kterou by měl vidět každý. Je tam láska, akce, upíři, sem tam nějací démoni. Přišlo mi, že i když to mělo tolik řad, tak se na to dalo dívat a nebylo to nijak přeplácané... Prostě seriál mého dětství.

55 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
64 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
80 %
plakát
The Lying Game
20. června 2013
další názory k seriálu

(Y)

Na tento seriál jsem narazila čistou náhodou na jedné stránce, na které sleduji seriály. Po shlédnutí prvního dílu jsem měla trošku smíšené pocity. Chtěla jsem vědět jak to bude pokračovat, ale na druhou stranu mě ten první díl nijak neuchvátil. Takže jsem během večera zhlédla asi tak 10 dílů a už to bylo úplně jiné. Oblíbila jsem si postavy hlavně Emmu, ale Sutton mi bylo v některých chvílích líto. ŠKODA, že seriál ukončili v půlce druhé série. Mohli alespoň tu druhou sérii dokončit. Jako jestli se na to nemáte v plánu dívat, tak se na to ani nedívejte, protože ta druhá série je ukončená uprostřed děje a akorát z toho budete naštvaní, protože nebudete vědět jako to dopadne.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
Bylo, nebylo
20. června 2013
další názory k seriálu

Once Upon

Na jedné straně kouzelný svět plný pohádkových postav a na druhé straně náš svět plný pohádkových postav, ale vůbec to netuší. Jediná postava která to ví je zlá královna, která je do tohoto světa dostala zlou kletbou a takhle to všechno začalo...! Seriál, který je jedinečný svým tématem. Už tam nejsou upíři a bytosti podobné jim, ale pohádkové postavy např.: Sněhurka, Princ Krasoň, Rapelník, a mnohé další. Celý seriál je prostě jedna dlouhá pohádka. Myslím si, že dost vychytali i podobnost postav ( např.: Sněhurka tam několikrát byla viděna jako malá holčička a myslím, že ta podobnost nebyla vidět jen u její postavy ale i u jiných) Ten kdo seriál neviděl a chce se na něj v budoucnu podívat, tak doporučuji se podívat, protože seriál je jak po grafické stránce, tak i po příběhové stránce velmi zajímavý a rozhodně se u něj nebudete nudit.

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
22 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
The Carrie Diaries
22. března 2013
další názory k seriálu

60%

Asi takhle seriál jsem začala sledovat když jsem si krátila chvíli na mé oblíbené seriály. Na vyplnění času je seriál dobrý, ale to je asi tak nějak celé. Děj se točí kolem středoškolačky, která se vyrovnává se smrtí matky. V některých chvílích se jí snaží vyrovnat a hraje si na dospělou a to mě na seriálu vadí asi nejvíc! Ale zase z druhé strany se její chování dá pochopit. Jestli se vyloženě nenudíte tak seriál nedoporučuji. Je to jen ztráta času!

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
60 %
plakát
Vlčí mládě
22. března 2013
další názory k seriálu

Super!

Seriál jsem nedávno začala sledovat a popravdě jsem od toho nic moc nečekala, ale to jsem udělala chybu! Seriál je naprosto senzační. Je to zase něco trochu jiného a až na některé grafické nedostatky(např.:alfa), tomu nemám co vytknout. Ale na druhou stranu je to jen seriál ne žádný velkofilm, takže si na to zpodobnění alfy budu muset zvyknout!

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Prolhané krásky
2. ledna 2013
další názory k seriálu

P.L.L.

Myslím si, že tento seriál je jeden z nejlepších co jsem viděla. Má napínavý děj a hned od prvního dílu si oblíbíte i hlavní hrdinky. Každá z nich je něčím specifická. Doufám, že tu s námi tento seriál ještě chvíli bude. První série nijak neuchvátí, ale člověk furt čeká co se z toho vyvine. Zato u druhé série už u toho budete sedět, jako připoutaní, s otevřenýma očima. Myslím, rok od roku jsou série lepší a lepší a ten, kdo má rád tajemno s trochou romantiky ze střední školy doporučuji mu ať se na to podívá!

11 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %