Frankiena

off
Jméno
Věk31 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Frankiena
plakát
American Horror Story
18. března 2015
další názory k seriálu

Horror story

Po několika měsících, kdy jsem viděla první díl a absolutně jsem ho nepochopila, jsem dala AHS ještě jednu šanci. A jsem za to ráda. Přece jen jako hororovému nadšenci mi tento seriál nemůže ujít. Téma domů, kde se vraždilo mám nejraději a tady je to vymyšlené do posledního detailu. Téměř do posledního dílu jsem nevěděla, kdo je tedy mrtvý a kdo živý, temná atmosféra umocněná skvělou hudbou a úžasnými výkony herců, dům, který v lidech probouzí to nejhorší a postupně odkrývané tajemství postav... prostě dokonalé. Nejvíc se mi líbil závěrečný díl, ten mě asi i nejvíc pobavil. Tedy hodnocení po první sérii... 100%.
Nadchlo mě to tak, že jsem se pustila i do 2. První díl opět pro mě trochu zmatený. Oproti 1. sérii mi přijde Asylum o hodně víc depresivnější a větší psycho, více krve a nechuťáren a více osob, který mi neuvěřitelně lezou na nervy a každým dílem doufám, že bude jejich poslední. Téma psychiatrické léčebny je pro horory jako dělané a tady je vykreslené opravdu děsivě. Při představě, že bych se tam dostala mi běhá mráz po zádech. Tady se totiž musí zbláznit i úplně normální člověk, zvlášť když tu hraje pořád dokola ta samá písnička. Ze začátku jsem nesnášela Judy, od půlky už jsem jí fandila a při posledním dílu mi ukápla i slza... 90%.
Revize po třetí sérii....
Na čarodějky jsem byla hodně zvědavá, protože je to jedno z mých oblíbených témat. Opět dost nechutné výjevy, ale bavila jsem se asi nejvíc ze všech 3 shlédnutých serií. Trochu mi vadilo, že v některých chvílích asi zapomínaly že jsou čarodějky, protože jinak fakt nechápu, jak mohly dopustit aby se stalo tolik špatných věcí, které se občas daly i zvrátit. Proč někoho oživí a někoho ne? Nechápu... No každopádně provedení bylo opět hodně vydařené, Emmu Roberts mám ráda, ale tady jsem ji fakt nesnášela. A přišlo mi, že Lily Rabe tahle série sedla nejvíc.. 90%
Líbí se mi, že každá série se odehrává v jiném místě i čase, takže si každý může najít své oblíbené téma. Mé zatím zůstává vražedný dům.
A musím říct, že Jessica je v každé sérii a roli naprosto úžasná.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
90 %
plakát
Sherlock
25. ledna 2014
další názory k seriálu

Velkolepé překvapení

Dlouho jsem u tohohle seriálu váhala. I přesto, že mi ho kamarádka doporučila, myslela jsem že je to o něčem jiným a nechtělo se mi do toho... Sherlock Holmes v dnešní době? To bude blbost... ale nakonec jsem se asi před rokem donutila. A Jak jsem se mýlila!
Je to naprosto ohromující podívaná. Jednotlivé díly jsou sice dlouhé jako filmy, ale jsou napínavé a zábavné. A to jak to převedli do dnešní uspěchané moderní doby plné techniky a chytrých telefonů je prostě bomba :)Jak už tu někdo uváděl Sherlocka s Downeym, nedá se to srovnávat. Seriál je více promyšlený.
Pro mě bylo překvapení, když jsem ve Watsonovi poznala Bilba, protože jsem o seriálu a hercích netušila vůbec nic.
No nechci to tu roztahovat...
Prostě: skvělí, sympatičtí a skvěle se doplňující hlavní hrdinové, promyšlené příběhy, velkolepé umění dedukce, plno hlášek a ukecaný Benedict.(dívám se raději na filmy v originále, ale tady prostě nestíhám :D)
Nejhorší bude zase to čekání na další pokračování... ach jo.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Crash testy Richarda Hammonda
20. listopadu 2013
další názory k seriálu

Malý, ale odvážný...

Jelikož je Richard mým miláčkem v TG, musela jsem se podívat i na pořad, kde dělá něco úplně jiného než tam. A musím říct, že je opravdu zajímavý a zábavný. Ať si říká kdo chce co chce, to co tam Richard předvádí je úžasné. Neviděla jsem sice úplně všechny díly, ale těch pár stačilo na to, abych ho ještě víc obdivovala. Sama bych si teda na všechno netroufla.
Víc se mi asi líbí druhá serie, kdy zkouší různá povolání (nejlepší byl rančer), i když těžká technika taky není špatná. Všechno dokáže podat s humorem sobě vlastním a i když má strach, nenechá se odradit a vrhne se do všeho s úsměvem.
Je to prostě malý muž s obrovskou kuráží :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Top Gear
12. listopadu 2013
další názory k seriálu

Nejlepší humor!

Jediný pořad o autech, který si musí zamilovat i ženy! :) Už dřív jsem viděla sem tam nějaký díl v TV a bavila jsem se u toho, ale až poslední dobou jsem se o Top Gear začala zajímat nějak víc a během pár dní jsem se do něj absolutně zamilovala.
Kdo by řekl, že tři starší chlapíci dokáží udělat tolik legrace při představování nových aut? Mým favoritem je jednoznačně malý medvídek Richard a jeho oslňující úsměv a nadšení pro všechno. Samozřejmě, že bez kolegů- uremcaného Jeremyho a zmateného Jamese- by to nebylo ono. Ti tři si prostě sedli a tak se můžeme bavit, když zkouší vymyslet všelijaké zlepšováky a závody, které by normálního člověka asi nikdy nenapadly.
Speciály, kde se vydávají do všech koutů světa s levným ojetým autem a dělají si naschvály, jsou naprosto boží. Nejlepší je asi bolivijský a vietnamský. I když je mi jasné, že plno věcí je nahraných, vždycky se skvěle pobavím :)
Nikdy jsem se o auta víc nezajímala, můj největší výkon byl rozpoznat značky. Teď toho vím díky Top Gearu mnohem víc a ještě jsem si prodloužila život, neboť při sledování tohohle zábavného pořadu mi tečou slzy smíchem :D
Prostě chlapci jsou úžasní a dokonce se jim podařilo udělat fanynku Top Gearu i z mamky, kterou auta vůbec neberou.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Sběratelé kostí
16. února 2013
další názory k seriálu

Kosti

Bones patří právě teď mezi mé nejoblíbenější seriály. Kriminálek jako takových je hodně, ale tato je zase něčím jiná. V první řadě jsou to ty nejnechutnější mrtvoly, které kdy mohl někdo vymyslet a stále se divím, kde tvůrci chodí na ty originální nápady. Ze začátku mi to trochu vadilo, ale teď se na Bones dívám většinou při jídle :) Hlavní postavy jsou zajímavé, každá má svůj osobitý charakter, který herci zvládají velice dobře.
V další řadě je to taky humor, někdy trochu černý nebo sarkastický, ale u každého dílu se vždy pobavím nějakou úžasnou hláškou.
Před nedávnem jsem si začala pouštět všechny díly pěkně popořádku,protože jsem viděla jen několik dílů z každé série, takže mě docela zaskočila výměna Zacka za jiné asistenty, ale je to náhodou dobrý nápad. Každý z nich je trošku jiný a je to lepší než kdyby tam byl pořád ten stejný. Já osobně jsem si oblíbila Vincenta a pak Arastooa.
Sledovala jsem díly v češtině a pak ty poslední v originále a musím říct, že se mi asi víc líbí dabing. Both má v češtině takový příjemné hluboký hlas, v originále takový nezajímavý. Naopak Kůstka má v originále až moc hluboký hlas na ženu. Navíc při jejich rychlém drmolení nestíhám číst titulky s šílenými vědeckými názvy. Za mě jednička s hvězdičkou, i když musím přiznat, že mi postupně začíná lézt to vychloubání a arogance Brennenové docela na nervy.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Chůva k pohledání
9. února 2013
další názory k seriálu

Staré ale dobré

Tenhle seriál je vážně dobrý, i přes to, že už má svá léta za sebou. Nikdy jsem neviděla všechny díly, ale přesto jsem si ho oblíbila. Už jen kvůli Nilesovi, který je naprosto skvělý a navíc hlas Vladimíra Čecha k němu parádně sedí. Jeho hlášky a vtípky na C.C. nás s mamkou vždycky dostanou. Je pravda, že některé postavy jsou dost přehnané, ale to byl nejspíš záměr. Docela závidím slečně Fine všechny ty její oblečky a šaty, musela si to při natáčení docela užívat:)

Je to jeden z mála amerických sitcomů, na které se dá dívat. A podle mého názoru je mnohem lepší než ty dnešní, které jsou někdy naprosto trapné.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Agentura Jasno
5. února 2013
další názory k seriálu

Psych

Viděla jsem sice jen pár dílů, ale pokaždé jsem se dobře pobavila. Ty dialogy a hlášky jsou naprosto super. I když být Gusem, tak někdy Shawnovi vážně vrazím.
Je to zase úplně jiný druh kriminálky a myslím, že se jim povedl. I když pro mě bude vždycky lepší Mentalista, kde je mi Patrick Jane mnohem sympatičtější než tady Shawn :)

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Grimm
5. února 2013
další názory k seriálu

Grimmové...

Seriál Grimm mě zaujal už při první ukázce v televizi. Jakmile jsem uslyšela, o čem má být, okamžitě mě to začalo zajímat. A když jsem shlédla první díl, bylo mi jasné, že tenhle seroš bude můj oblíbený. Je sice pravda, že druhá serie je podle mě trošku slabší, zvlášť když dojde k tomu, k čemu dojde (nemůžu to prozrazovat, pokud to někdo ještě neviděl). Každopádně souhlasím s názorem, co tu někde padl, že výběr herců je skvělý. Žádní sexy borci, kvůli kterým celý díl provzdycháte, ale normální chlapi (a ženy :) Mojí oblíbenou postavou je samozřejmě Monroe, který je naprosto skvělý. Co se týče pohádkových postav a nestvůr, tak ty jsou také skvěle provedené a vymyšlené. Jen mě mrzí, že je teď taková velká přestávka, zrovna když poslední díl skončil tak napínavě. Ale jinak je to dobrý nápad, natočit seriál s tímto tématem. Doufám, že s dalšími díly neklesne kvalita.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Hvězdná brána: Atlantida
25. ledna 2013
další názory k seriálu

SGA

Když jsem chodila na základní školu, nechápala jsem, jak můžou být spolužáci tak unešení z SG-1. Až do nedávna pro mě byla Hvězdná brána strašná blbost, která nemá hlavu ani patu a ještě navíc tam běhá nějakej chlapík s razítkem na čele. Pak jsem ale jednou náhodou viděla jeden díl Atlantidy a naprosto mě to chytlo. Každý díl nepostrádá vtip, napětí nebo přestřelky. Po několika dílech jsem se stala na SGA závislá a i přesto, že jsem všechny díly viděla snad desetkrát, si je prostě musím pustit.
Až na Weirovou, která mi tam prostě nějak nesedla, miluju všechny postavy. Nejvíc asi Ronona, Shepparda a McKaye. Sestava Sheppardova týmu je podle mě prostě dokonalá a nedokážu si představit, že by hlavní hrdiny hráli nějací jiní herci.
Hlavní nepřátelé- wraiti, kteří prostupují téměř všemi díly až do závěru, jsou vypracovaní velmi povedeně. I po grafické stránce je seriál podle mého názoru dosti vydařený. Úvodní znělku jsem si musela nastavit jako budík, protože ta hudba je naprosto bezchybná.
Podle mě je SGA mnohem zábavnější a tak nějak i zajímavější než SG-1, ale je to jen můj názor.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Comeback
4. ledna 2013
další názory k seriálu

Příjemná změna

První dojem, když jsem viděla kdysi ukázku, byl Proboha, to zas bude kravina!! No, nemýlila jsem se. Je to kravina, ale dobrá:) Jedinej českej seriál, na kterej se dá dívat. Je pravda, že některé díly jsou slabší, ale hlášky snad z každýho dílu, hlavně z těch starších, znám nazpaměť a často u nás doma padají, jelikož ten seriál doma milujeme všichni. Ze začátku mi teda hodně vadil ten smích, ale na to jsem si celkem zvykla, protože to k sitcomu prostě patří :) Na tenhle seriál existují podle mě jen dva názory- buď ho milujete nebo nesnášíte. Myslím, že by mohl konkurovat zahraničním, protože ty vtipy, co tam padají jsou současné a dost trefné :)

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
1/2
12