avatar uživatele

martina.sal12

off
JménoMartina
Věk32 let — narozeniny slaví za 152 dní (Štír)
BydlištěOlomouc
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky martina.sal12
plakát
Misfits: Zmetci
2. října 2013
další názory k seriálu

Misfits

Perfektní, nic tomu nechybí, srandy je tam až moc, příběh, zvraty, všechno to má. První 3 série perfektní, ve 4. sérii mi chyběli některé postavy, ale jinak byla taky skvělá.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
100 %
plakát
Láska je Láska
1. října 2013
další názory k seriálu

TLW

Jednoznačně lepší než Queer as Folk. Samozřejmě je to možná způsobené tím, že jsem žena a tohle je seriál o ženách pro ženy. Takovej lesbickej Sex ve městě. Téma moderní doby, které jednoznačně je zapotřebí a to hlavně ve světě plném homofobů a odsuzujících lidí.
Velice dobře napsané postavy (já milovala nejvíc Helenu, ale i Bett a Alice jsem měla hodně ráda), tedy až na světlé výjimky jako je Jenny (ta snad musí vadit úplně každýmu)a taky jsem zrovna moc nemusela Shane. První 3 série jsou nejlepší, posléze už kvalita seriálu upadá.

87 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 15 lidí
100 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
1. října 2013
další názory k seriálu

HIMYM

Ze začátku paráda. Seriál, který sem si strašně oblíbila a pokaždé se u něj bavila. Pak se, ale něco stalo. Nevím přesně co, ale kvalita šla dolů. Za první čtyři řady jednoznačně plný počet z hodnocení a v dalších řadách mě to už tolik nenadchlo. Skvělý seriál, který sklouzl k průměru.
Zbytečně prodloužený seriál, měli to utnout, dokud to mělo takový úspěch.

91 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
91 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
90 %
plakát
Dva a půl chlapa
1. října 2013
další názory k seriálu

Dva a půl chlapa

Není to vyloženě pecka jako BBT, ale přesto je to seriál velice populární, který mě dost pobaví. Každopádně jsou slabší díly a lepší díly, ale celkově patří do té lepší skupiny mezi seriály. Ale po odchodu Charlieho Sheena bych řekla, že kvalita tohoto seriálu klesla, ze začátku jsem si to tam bez něj nedovedla představit, ale nakonec jsem si zvykla i na Ashtona Kutchera.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 16 lidí
100 %
plakát
Živí mrtví
1. října 2013
další názory k seriálu

The Walking Dead

První dvě série na hranici sledovatelnosti, třetí konečně slušná, takže by se zdálo, že se seriál povedl, protože jsem ho dokoukala s dobrým pocitem.
Dost dílů je ale naprosto tragických, nehledě ke katastrofální nelogičnosti a nesmyslnosti všeho, co se ve filmu děje. Pokud si chce člověk seriál užít, nesmí přemýšlet o jednotlivostech, tam to jde úplně do kopru. Je třeba přijmout hru a nechat se bavit příběhem a nebazírovat na detailech, příběh není propracovaný a postrádá logiku a soudržnost.

58 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
53 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 19 lidí
80 %
plakát
Jmenuju se Earl
30. září 2013
další názory k seriálu

Earl

Není to až taková (přesto dost velká) smršť hlášek jako je místy namíchaná v mých jiných oblíbených komediálních seriálech, nicméně to co mám na tomhle seriálu nejradši je jeho naprostá ladnost a pohodovost. Tak uvolněně a klidně jsem se u žádného sitcomu dlouho necítila.
Earl je navíc pořádnej týpek, jeho bratr dokonalej moula co dokáže zabít každou situaci svojí krutou hláškou, Krabák něco podobného v černém, Joy coby pipka největšího kalibru je též dokonalá a Catalina sladká třešnička na dortu.
Nejoriginálnější sitcom, který znám. Navíc perfektně zpracovaný, skvělé herecké výkony.
Zápletka točící se okolo existence vyšší síly je dobře podaná. Nevadí, že v podstatě všechny díly mají stejné schéma - něco zkusím napravit, nejde to, tak to zkusím znova a hele! Karma se mi odměnila. A když už konce druhé série začalo toto schéma nudit, tak scénaristi šli s kůží na trh - kompletně vyměnili prostředí, změnili zápletku. A ono to vyšlo! Seriál získal nový spád. Škoda jen, že mu nebyla prodloužena licence - obzvláště, když poslední díl má otevřený konec.

92 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
92 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %
plakát
Agentura Jasno
30. září 2013
další názory k seriálu

Psych

Tento seriál mě neskutečně baví především kvůli pro mě vtipným, ačkoliv někdy dost absurdním rozhovorům mezi hlavními představiteli. Detektivka podaná svěží zábavnou formou, která mě na rozdíl od jiných nenudí. Tohle je nejlepší seriál všech dob. U ničeho jiného se tolik nebavím.
Od 2. sezóny mu není co vytknout. Samozřejmě originální znění mu hodně přidává, u tohohle typu seriálu obzvlášť.
S dalšími díly a sériemi je seriál lepší a lepší, na Psych prostě nedám dopustit.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %
plakát
Dexter
30. září 2013
další názory k seriálu

Dexter

Na mém žebříčku nejlepší seriál dnešní doby. První série pro mě sice nebyla stoprocentní a musím uznat, že mě moc nechytla, ale vygradovala do druhé série, která byla dokonalá a více rozvinula Dextrův charakter a jeho strach z polapení.
Kvalita s přibývajícími řadami neklesá a nesmyslně neopakuje motivy. Každá série má svůj uzavřený příběh - jediné co se vyvíjí jsou samotné postavy, které nemají v seriálové škatulce obdoby.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 16 lidí
100 %
plakát
Teorie velkého třesku
30. září 2013
další názory k seriálu

TBBT

Stačil první díl, abych si tento seriál oblíbila. Neuvěřitelná dávka zábavy, kterou dokáže tento seriál v jedné epizodě poskytnout. Skvěle sladěná partička looserských intoušků a dívka od vedle. Nejde se snad do tohoto seriálu nezamilovat.
Někdy kolem 2. nebo 3. řady to sice maličko polevilo v kvalitě, ale to, co přišlo poté, to tisíckrát vynahradilo. Čím novější díl, tím vtipnější (jediný pořad, u kterého jsem schopna se smát bez přestání celý díl). Když to označím za nejlepší sitcom, který se vysílá a kdy vysílal, tak prostě nikdo nemůže nesouhlasit.

93 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
93 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
100 %
plakát
Ulice
29. září 2013
další názory k seriálu

Ulice

Ulici sleduji spíš jen ze zvyku, protože jsem zvědavá jak bude pokračovat, když už jsem se na něj začala dívat od první epizody. Ale musím uznat, že se seriál vypracoval na vyšší kvalitu, i herecké výkony jsou lepší. Když si zpětně vzpomenu na díly před několika lety, asi bych se znovu na ně dívat nemohla, připadali mi nezajímavé, některé až nudné.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
79 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
60 %
4/4
1234