Tulrika

off
JménoUlrika
Věk37 let
BydlištěKladno
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Tulrika
plakát
Fargo
23. února 2015
další názory k seriálu

Můj mrazivý Billy Bob

Fargo jsem si pustila jednou večer ze zvědavosti. Na konec jsem ho zkoukla na jeden zátah.
Ten serál má všechno - napětí, mrazivé počasí i humor a tak skvělé obsazení, že je paráda koukat i na titulky. Vůbec herecké výkony jsou úžásné, děj překvapivý. Nemám nic co bych proti tomu řekla.
Billy Bob jako zabiják je vynikající a já z něj mám husí kůži. Jsem ráda, že jsem si nechala poradit a Fargo mě neminul. Je to seriálová lahůdka.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Liga snů
15. února 2015
další názory k seriálu

Shivakamini Somakandarkram

Parta kámošů, co tráví svůj dospělý život fiktivní hrou o fotbale. Že to zní jako blbost?
Pokud fandíte trochu drsnější mluvě, sexuálním narážkách a parádním dialogům mezi postavami - tak jen do toho.
Máme tu manželstký pár s dětmi, rozvedeného chlápka, židovského sprostého právníka ženatého s Kolumbijkou, plešatého plastického chirurka se specializací na lýtka a podivína, co se jmenuje Taco a rád zpívá, hulí, balí holky a otravuje.
A všichni tihle kámoši zasvětili svůj život získání Shiva trofeje. Kdo při tom přijde k úrazu, kdo prodá jméno svého dítěte, kdo dostane infarkt a kdo sklátí opravdickou Shivu.....se dozvíte v seriálu.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Pan Selfridge
14. února 2015
další názory k seriálu

Jak se dělá obchod

Další britský seriál, který se veze na vlně populárního Panství Downton. Ze začátku mě příběh skromného amerického boháče s velkým snem, který přijede na ostrovy, aby všem ukázal, jak má vypadat obchoďák, příliš nezaujal.
Začátek mi přišel nudný. Díly typu... kdopak se komu líbí v oddělení klobouků jsem přetrpěla. Pak se začaly projevovat charaktery postav, nějaké to morální škobrtnutí, hysterická milenka od divadla, co šňupe drogu se stříbrné tabatěrky... a už se bylo na co dívat.
S druhou řadou dorazil manžel lady Mae, který se projevil jako slizký záporák. Muži jako on jsou kořením každého seriálu.
Ze seriálu nesálá takový ten dobový pocit jako z Panství, ale pokud máme rádi historické seriály, kde se mluví a zase tolik neděje - zkuste ho.
Co se mi opravdu líbí je vývoj chování ženských charakterů. Od těch ušlápnutých dívek, co byly štěstím bez sebe, že můžou pracovat v obchodě až po ty sebevědomé poválečné holky, co chtějí volební právo a řídí dodávky.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Volejte Saulovi
12. února 2015
další názory k seriálu

Saul bez peněz a bez perníčku

Na tuhle novinku jsem se obzvláště těšila. Snažila jsem se k tomu přistoupit bez přehnaného očekávání a nekoukat na to jen jako na určitou připomínku Breaking Bad.
Tak tu máme příběh právníka v rozbitém autě, kterému se příliš nedaří. Rád by se dostal výš a udělal si jméno a nebojí se použít trochu špinavých triků. Problém je, že mu to moc nevychází. Zatím...
Dlouhé a megalomanské proslovy hlavní postavy se mi líbí. Člověk má pocit, že stojí na jevišti a všechny světla míří na něj. Určitě si to tedy myslí on. Těším se, jak se pomalu bude měnit v toho skoro všemocného vyvrhele práva.
Myslím, že by se seriálu měla dát šance. Není to Breaking Bad - jen něco z jeho světa. Může se tedy dívat každý, kdo zmíněný serál neviděl. Ty co viděli si ho ale užijí trochu víc. Bude fajn se potkat s některými starými postavami.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Galavant
6. ledna 2015
další názory k seriálu

Rytíř jako z West side story

Musím přiznat, že takhle jsem se dlouho nepobavila. Seriál jde s písničkou na rtech a nakopává všechna ta klišé. Je to bláznivý, přehnatý a stojí to za podívání.
Postavy jsou dobře vybrané. Zvlášť králi Richardovi docela fandím (i když je zloduch se špatným vkusem).
Děj se nedá moc popisovat, musí se to vidět. Klaďas má holku, seberu mu jí zloduch, klaďas má už jen korbel piva a pak ho píseň vyžene zpátky do sedla. Doufám, že to udrží tempo

91 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
82 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
90 %
plakát
Vinaři
8. září 2014
další názory k seriálu

Bez duše

Tohle je seriál bez duše. Podle receptu vezmeme krásné a neokoukané prostředí, chytlavou písničku. Dáme tam známé herce, přidáme nějaký ten alkohol a milostné pletky - a bude to hit.
Nějak se to nepovedlo. Je pravda, že je ještě brzy na soudy, ale to co jsem viděla mě poměrně odradilo. Za dva díly stihly urazit Moraváky, kteří jen pijí a potácí se po vinohradech ve starých montérkách a gumácích od hnoje a parodují všechna možná klišé. I Kladeňáky ( ale to mi přišlo celkem dobrý, protože k nim patřím). Herci jsou celkem v pohodě. I když Kostková hraje v téměř každém seriálu a už se poněkud ztrácím.
A moji příbuzní z Moravy tvrdí, že se sklípek neříká. Že to je a byl vinný sklep. Nevím jestli je to pravda, ale celé osazenstvo seriálu chodí do sklípku a určitě nepoužívají nářečí - jen nějakou hatmatilku
10 za písničku a 10 za parodování Kladna. Jo a ten kluk co dělal striptýz jako scénu z Hair byl taky docela fajn

58 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
58 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
20 %
plakát
Crossbones
21. července 2014
další názory k seriálu

Pirátská republika

Četla jsem mnoho poznámek o tom, že tenhle seriál je trapas léta a jak všechny zklamal.
Já si to nemyslím. Líbí se mi od první chvíle
1. trpím na lodě a plachetnice a celkově ne- disney piráty
2. mám moc ráda herce Richard Coyla, který hraje doktora Lowea
3. nevadí mi dlouhé slovní výměny

Prostředí mi přijde uvěřitelnější než v Black sails. Příběh je zajímavý, komodor - Malkovich zběsile kuje pikle, piráti jsou drsní a záběry z moře mi taky přijdou super. Celkově tomu seriálu fandím.
Taky jsem raději, že příběh ubíhá a nemusí se každých deset minut někdo svléknout. Poslední dobou mi přijdou tyhle scény v seriálech absolutně prvoplánové...
Ale abych jen nechválila. Musím uznat, že postavy mají často divné a nepochopitelné motivy. Malkovich se v určitých chvílích tváří jako blb a nepůsobí na mě tak drsně, jak by asi měl. A ty jeho vize si mohli odpustit. Co to zase je? V historickém seriálu?
Jinak se ale těším na každý další díl

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Masterchef Junior
24. května 2014
další názory k seriálu

Děti šéfkuchaři

Sledovat bandu dětí, co vaří jako profíci, byl pro mě šok. Ale musím uznat, že to bylo zábavné a vcelku vkusné. Také jsme si na chvíli odpočinuli od Ramsayho sprosťáren, protože by řvaním na děcka ztratil popularitu.
Nevím sice jestli je pořad úplně morálně správný, protože jsem měla pocit, že ty děti musí doma dost trénovat pod kontrolou svým agresivně ambiciozních matek a hrát si můžou jen po upečení dokonalého red velvetu....
Ale pro nás pro diváky fajn

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Předstírání
3. května 2014
další názory k seriálu

Překvapení

Líbí se mi nabourávání klišé. Tolikrát jsem toužila, aby hlavní blonďatou krasavici, co každého komanduje, někdo nakopal a zvítězil hlas rozumu. A tady se to děje.
Pár dobrých hlášek, dobrý nápad, sympatické hlavní hrdinky, co předstírají, že jsou lesby. Po prvních dílech se ještě nedá říct, co se z toho vyvrbí a jak příběh půjde dál.... Ale pro mě to bylo příjemné překvapení. A příjemná změna sil na americké střední škole

64 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
82 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
90 %
plakát
The 100
24. března 2014
další názory k seriálu

100 delikventů

Musím uznat, že se mi to docela líbilo. Skvělý nápad, ale zpracování horší. Pořád mě přepadaly pochybné otázky...
Proč jim nikdo nedal žádný základní výcvik?
Proč jen hlavní hrdinka projevuje starost o radiaci? A jediná používá mapu?
Jak to, že i po 97 letech ve vesmíru mají všichni dokonalé vlasy a bezchybnou pleť?
Proč si někdo myslel, že sto pubertálních delikventů bez dohledu, poslechne rozkaz a bude lidstvu k užitku?
Takže slabý odvar Hunger games, Misfits a Survivor.
Uvidíme dál....

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
50 %