avatar uživatele

Destinytte

off
JménoEma
Věk29 let — narozeniny slaví za 10 měsíců (Ryby)
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Destinytte
plakát
Mé nové Já
28. ledna 2015
další názory k seriálu

Eh.

U seriálů moc nehledím na celkové hodnocení, když mi přijde zajímavý popis, prostě do toho jdu. Myslím, že po tomhle zážitku to změním.

Kdybych měla Enlightened/ Mé nové já popsat jedním slovem, bylo by to prostý a krátký "Eh.".
Jedna postava nesympatičtější než druhá, na vrcholu toho je hlavní "hrdinka" Amy. Horší ženskou poznat nemůžete.
Po psychickém zhroucení v práci a následné léčbě na Hawaii se Amy vrací do svého starého života, plná radosti, naděje, optimismu a pocitů, které má nutkání sdílet snad s každým. I přes její optimismus a snahu se jí nedaří, neustále vše kazí a leze lidem na nervy svou přílišnou snaživostí a neustálým kňouráním. A mně lezla na nervy fakt hodně.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
10 %
plakát
Nebezpečná identita
26. ledna 2015
další názory k seriálu

Ne-e.

Další ze seriálů plných lží a faleše. Pro mě bylo těžké najít si nějakou oblíbenou postavu. Blonďatá hlavní hrdinka tomu moc nepomáhala. Sarah Michelle Gellar mi nikdy nebyla moc příjemná. Celý seriál jsem projela bleskovou rychlostí jen proto, abych ho už měla za sebou. Vlastně je to Lying game (2011) v trochu jiném kabátku. Řekla bych, že jsou na té samé úrovni, takže hodnotím stejně.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
40 %
plakát
Živí mrtví
26. ledna 2015
další názory k seriálu

Zabij

Pokud jste někdy při hraní vaší oblíbené počítačové hry, kde svět pomalu ovládají zombíci, přemýšleli, jak by to vypadalo, kdyby se to skutečně stalo, je tenhle seriál určen pro vás. Ale určitě vás bude bavit, i když máte rádi napínavá dramata s kapkou hororu. Seriál bych nedoporučila někomu, kdo se nerad dívá na krev, té je tu požehnaně. (No, co jiného čekat, když někomu vrazíte lopatu do hlavy.) Pro mě je Walking Dead velký překvapení, protože první díl jsem jen těžko dokoukala.
Tak vítejme ve světě, kde se všechna známa pravidla změnila na jedno: Zabij, neboj budeš zabit
(Přesněji - zabij mrtváka.)

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Machři a šprti
26. ledna 2015
další názory k seriálu

I love it!

Komediální drama o typické americké střední škole na začátku 80. let. Žactvo by se zde dalo rozdělit na dvě skupiny "freaks" a "geeks". My sledujeme jejich všední problémy se vztahy, přátelstvím, rodiči, spolužáky a školou celkově. Nedokázala jsem si tu najít takovou tu nejoblíbenější postavu, protože mě pokaždé dostal někdo jiný. Výkony herců jsou briliantní a celý seriál je pojat velmi příjemně. Objevila se zde spousta skutečně kvalitního humoru.
A to herecké obsazení! I love it.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Mrcha od vedle
26. ledna 2015
další názory k seriálu

Don't trust..

Na jednu stranu mě příšerně štval do sebe zahleděný James, příliš snaživá June a Chloe, která je prostě... Chloe, kterou se zájmem sledujete, ale její kamarádkou (či snad spolubydlící!) byste být nechtěli.. Ale nějakým způsobem jsem si vždycky s radostí pouštěla nový díl a dokonce jsem se i přistihla, jak si při openingu zpívám "I'm not perfect, I'm no snitch but I can tell you she's a b*tch." Damn. Byla jsem tedy mile překvapená. Don't trust the b*tch in apartment 23 je příjemná oddechovka, která nezabere moc času.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Pomsta
26. ledna 2015
další názory k seriálu

Bohatí lidé s problémy bohatých lidí

Double infinity.
Čekala jsem velký nic, tak jsem mile překvapena. Když můj zájem začal opadat, zase to trochu rozproudili kolem čtrnáctýho dílu.
Seriál mi byl (ne)doporučen s tím, že je o bohatých lidech s problémy bohatých. Trefné. Všichni jsou falešní, že by mohli soutěžit, kdo víc. Chodí na snobské akce... A doufají, že na jejich tajemství nikdo nepřijde. Asi je nepohřbili moc hluboko. Alespoň jednou zaplatí něčím jiným než penězi. Celou dobu mě fakt dost irituje Ashley, oblíbila jsem si Nolana.
Miluju Emily.
A Aidena, ach.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Sugar Rush
26. ledna 2015
další názory k seriálu

Ale jo.

Britské drama o dospívající dívce Kim, která si po přestěhování najde kamarádku Sugar , do které se zamiluje. Jenže Sugar má až moc ráda kluky, tak za ní Kim běhá jako poslušnej pejsek a doufá, že se jí taky něčeho dostane.. A pak přijde pár šmodrchanců a všechno je jinak. Za zmínku určitě stojí i její pošahaná rodina - rodiče Stella a Nathan, kteří mají docela obyčejné manželské problémy (ale způsoby, jakými je řeší, často rozesmějí) a bratr Matt, který je údajně z jiné planety (docela bych tomu věřila). Pár dílů mi trvalo, než jsem si k Sugar Rush našla cestu. V závěru mi je docela líto, že jsou pouhé dvě série. I když jsem za celou dobu nepochopila, proč se Kim tak moc líbila zrovna Sugar, která měla na čele nápis DĚVKA, mně přišla jednoduchá a nechutná. Jako nejlepší postavu hodnotím na 100% Matta, vždycky mě dostal, na scény s ním jsem se těšila nejvíc, škoda, že se tam neobjevoval víc. Nejde si neoblíbit někoho, kdo spí v rakvi! Nakonec hodnotím trochu rozpačitými 80%. Ale jo, zaslouží si to.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Záměna
26. ledna 2015
další názory k seriálu

Bay and Emmett

První díly se mi líbily hodně, líbil se mi ten nápad, ale bohužel scénáristi z toho vyždímali všechno příliš rychle a od půlky PRVNÍ série je to zbytečně protahující se drama. Vypadalo to na příjemný seriál zabývající se problematikou výměny při narození, zblízka můžeme vidět, jak se se zjištěním, že došlo k výměně dětí, vyrovnávají rodiče, děti samotné a v neposlední řadě i jejich okolí. Teď se z toho stal poněkud obyčejný vztahový pletenec a takové můžeme najít snad v každém jiném seriálu.

SAB nadále sleduji jen kvůli tomu, že se zajímám o znakový jazyk a tím je tento seriál jedinečný.

A pár Bay a Emmett.. jsou tak kawaii.)

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
50 %
plakát
The Glee Project
26. ledna 2015
další názory k seriálu

Glee

Asi jediná reality show, která mě kdy bavila.
Seriál Glee není sice TOP, ale mám ho celkem ráda, tohle pro mě bylo něco na vyplnění času při čekání na další díly seriálu. I přes to, že vždycky celý týden shrnou do čtyřiceti minutového dílu, tak máme šanci poznat účastníky opravdu blízce, protože právě při pracování na zadaném úkolu, poznáváme jejich vlastnosti, slabosti a přednosti.
V první sérii mě zaujal Damian McGinty... Zakončení bylo dost napínavé a dojalo.
Ve druhé mě nikdo moc nezaujal.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
American Horror Story
26. ledna 2015
další názory k seriálu

Jen první

Jako velkej strašpytel jsem k AHS přistupovala se strachem. Ten byl zbytečný, protože i kdyby to bylo to nejděsivější, co jsem v životě viděla, musela bych se dívat dál. Nešlo se odtrhnout.

První série: "Here piggy pig pig." Wow, tohle je něco, co si zaslouží 100%. Úžasná atmosféra, scénář, prostředí.. Musím přidat pochvalu za výběr herců, pro mě byli neokoukaní a myslím, že do rolí perfektně zapadli. Taissa Farmiga mě totálně okouzlila hned po několika prvních minutách a Evan Peters byl dokonalý, všechno jsem mu uvěřila a hltala každou vteřinu, kdy byl na scéně.

Druhá série pro mě ztrácí na kvalitě, ze třetí jsem znechucená. Čtyřka skore zase trochu vylepšuje.

78 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
70 %