avatar uživatele

moadyb

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele moadyb
plakát
V zajetí kouzel
25. února 2018
další názory k seriálu

Po půlce 3 série

Amorální hnus, který nemá pořádný děj.
Sex každého s každým, věrnost je přežitek, city normální jsou přežitek, láska také atd.
Příběh je mixem Narnie jak z parodie, Harry Pottra (je tam škola) a bůh ví čeho ještě.
Seriál dnešní doby, jakoby to nešlo natočit normálně, neb to není cool.
Postavy jsou vypatlaná hovada, co bych někam zavřel. Triky ujdou. Ženy jsou sexy a povolné asi každému v tu správnou chvilku, protože o to tu hlavně jde, chlapy nevnímám či mě spíš lezou na nervy.
Více tam není. Existuje hromada lepších seriálů.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
10 %
plakát
Terra Nova
1. dubna 2012
další názory k seriálu

Ježiš...

Viděl jsem jen pilotní díl a i ten jsem měl problém dokoukat. Už námět je těžce nedomyšlen a odporuje i zbytku logiky, co jsem v sobě v době dívání měl. Děj žádný, postavy směšné či spíše na odstřel za každou druhou větu i skutky atd. Tohle není scifi, to je kravina na entou, kdy děj tvoří naprosto dementní vztahy-aby se prý něco zajímavého dělo a rádoby tajemno ala Ztracení.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
20 %
plakát
Ztraceni
6. března 2012
další názory k seriálu

Je to tááák dlouhééé...

První sérii jsem poctivě shlédl a dodnes nechápu, jak jsem to dokázal. Neuvěřitelně nudný a natahovaný seriál, kde převážnou část děje tvoří flashbacky všech postav (a že jich tam je jak máku). Flasbacky o ničem, které děj neposunou ani o palec, ale otázek položí asi deset na každý díl. Je to seriál, který o tajemnu nemá ani páru. Dávkování napětí, budování atmosféry jde zcela mimo mě (kde je tempo?)-nefungovalo to na mě od prvného dílu a celou sérii jsem čekal-co z toho tedy bude. Postavy mě nezaujaly a jejich konání - natož vzpomínky mě byly ukradené. Když už "děj" zodpoví otázku, tak odpověd je taková blbost, že člověk jen tupě zírá, co to má být. Jak jsem tak četl o konci celého seriálu a o odpovědích na tu tunu otázek, tak jsem štastný, že jsem zkusil jen první sérii a pak tento skvost zavrhl. Je to prostě přecenovaná blbost podle mě, ale to už vám asi došlo:-)). Těch 3o% je za relativně dobrý námět.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
30 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
30 %
plakát
Spartakus: Krev a písek
6. března 2012
další názory k seriálu

Těžko říct...

Těžko říct, zda se mě seriál líbí či nelíbí. Jsem těžce alergickej na dnešní styl - soft porno, intriky, brutalita, krev a vulgárnost, která tvoří "děj". Což tady je. Na druhou stranu není příběh až tak nezajímavý a špatně udělaný. Souboje ujdou a chlapů jako hora je tam dost. Řekl bych, že je to pro mě průměr, který mě stačí vidět jen jednou.

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
60 %
plakát
Čarodějky
16. února 2012
další názory k seriálu

Je to prostě odpočinkovej seriál

A o tom to celé je. Platí to tak skoro o každém dílu. Ideální seriál na sobotní odpoledne, kde chce člověk vypnout a necelou hodinku se dívat na celkem neškodnou blbůstku pro zábavu. Není to žádný zázrak, hluboké myšlenky tam člověk moc nenajde, ale na odpočinek je to ideální.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
70 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
70 %
plakát
Heuréka - město divů
16. února 2012
další názory k seriálu

Člověk si musí zvyknout, ale...

Je to už nějáký ten pátek, co jsem seriál sledoval. První série mě zaujala až po pár epizodách a to hlavně díky humoru, který mě v seriálech velice chyběl. Tak to pokračovalo až do jistého dílu jedné epizody, kdy se naprosto překopal celý děj a postavy a od té doby seriál nesleduji. Znechutili mě ho tímto "zvratem - aby se něco dělo" opravdu důkladně! Někomu to nebude vadit a někomu ano. Zkuste a uvidíte.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
Pravá krev
14. února 2012
další názory k seriálu

Nesedlo mě to.

A to pořádně. Postavy strašné. Zase tam každý souloží, jako kdoby zato dostával odměny manažerů, chemie mezi hlavní dvojicí je nulová a příběh mě nezaujal vůbec. Nápad výtečný, ale to co z toho vzniklo je zcela mimo můj vkus. Seriál je téměř komplet tvořen jen vztahy kdo s kým,jak a kdy spal či bude spát nebo by to chtěl. Dle mého názoru (po první sezoně) je to promarněná příležitost.

31 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
23 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
50 %
plakát
Za svitu měsíce
14. února 2012
další názory k seriálu

Upíři? Ale ano a to budete koukat:-)

Stručně řečeno je to podle mě ten nejlepší seriál o upírech, co se vůbec natočil a jsem velmi smutný z toho, že je natočena jen jedna sezona. Perfektní postavy, kde to konečně jiskří mezi mužem a ženou, jak má a nebylo k tomu potřeba, aby byla soulož před a po každé reklamě. Upír je detektiv s přirozeným a nenásilným charizmatem a hnedle je tu děj. Skoro každý díl má uzavřený příběh sám o sobě a každý díl trochu posune hlavní příběh dál. A jaký je hlaví příběh? Žádný zázrak, ale utíká to a není to natahované, což je dneska zázrak, kterého si vážím.

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
M.A.S.H.
14. února 2012
další názory k seriálu

Klasika s duší

Jaký jiný seriál má humor a zároven hloubku? Ano, smál jsem se často (hlavně po příchodu Charlese a spol), ale zároven jsem byl smutný z toho, že tam ti doktoři, sestry a další musejí být a kukat na lidi, které vylečej, jak je někdo ve válce zastřelí. Přesto si seriál většinou udržel zábavnost a nesklouzl do přehnaného moralizování, poučování a vážnosti. Kdo nezná, at zkusí. Tolik neuvěřitelných hlášek, slovních hříček a propovídek, tolik perfektního slovního humoru se jen tak nevidí. A pozor lidé-dokonce je to humor nevulgární(později je mnohem lepší), milej a lidskej. Kde to jinak najdeme?Doporučuji!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Battlestar Galactica
14. února 2012
další názory k seriálu

BSG

Souhlasím s Alouattou. Jen dodám, že mě osobně seriál celkem bral celou jednu sezonu, druhou už méně a další sezony mě vyloženě nebavily. Vybavuju si, že se tam řešily samé vztahy ten s tou a ta s tím. To mě vadilo nejvíce, protože to měl být ten děj. Nic pro mě.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %
1/3
123