avatar uživatele

alyssa18

off
JménoPavlína
Věk
BydlištěUherské Hradiště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky alyssa18
plakát
Lost in Austen
23. prosince 2013
další názory k seriálu

60 %

S velkým nadšením jsem do toho nešla, ale o to víc jsem byla příjemně překvapená, jak jsem se u toho nasmála (a to myslím v tom dobrém slova smyslu). Jo, Austenová by asi hleděla, co z jejího veledíla stvořili, hlavní hrdinka nesympatická až běda, ale u mě to jako oddechovka na pochmurné odpoledne prošlo. :-)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Odložené případy
17. dubna 2013
další názory k seriálu

80 %

Odložené případy jsem registrovala v televizi už x let zpátky a občas, když jsem u ní byla ve správný čas, jsem se ráda mrkla na epizodu. A už tehdy se mi to líbilo. Teď sjíždím celý seriál od začátku. Nejzajímavější jsou na tom určitě flashbacky do minulosti, o tom žádná. Ale další věc, kterou se Cold Case liší od jiných kriminálek, je ta palba na emoce, co se odehrává pomalu v každém díle (Lilly a její přístup ke zločincům, duše zemřelých obětí na konci dílů atd.). Nebyl snad ani jeden díl, co by mě nebavil. Hlavní postavy jsou sympatické a hlavně, ani jedna mi neleze na nervy - ba naopak, mám Lilly i všechny ty chlapy na oddělení ráda (nejoblíbenější samozřejmě Scotty:-)). Začátkem třetí série nastala trošku změna - Lilly rozpustila vlasy a spolu se Scottym dali prostor i ostatním vyšetřovatelům, kteří byli zpočátku lehce v pozadí (mně osobně ale tahle změna moc nesedla, ústřední dvojici jsem si hodně oblíbila). Kupodivu jsem si zvykla i na nováčka Millerovou. Rozhodně doporučuju, je to jedna z nejlepších kriminálek, co znám.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Lovci duchů
24. února 2013
další názory k seriálu

80 %

Hodnocení po 5 sériích:
První série mě naprosto dostala. Supernatural mi každý dílem o novém démonovi nebo duchovi připomínali Čarodějky v mužské verzi s tátovým deníkem místo Knihy stínů, a proto jsem si to nemohla nechat ujít. Hlavní zápletka se řešila pomaloučku, polehoučku. Krásně jsem se bála a krásně jsem se taky nasmála, což ale díky Deanovi ostatně vydrželo do teď (ten je prostě k zulíbání - jeho hlášky a ksichtíky nemají chybu). Druhá a třetí série už mě až tak neohromily, ale děj se začal rozvíjet a vztahy se začaly prohlubovat. Konec třetí série byl famózní a ještě famóznější byla pak série čtvrtá. Sam i Dean se hodně změnili a změnil se i jejich vztah, což dodalo seriálu šťávu, kterou začínal trošku ztrácet. Nakopnula ho i přítomnost anděla Castiela (btw, chemie mezi ním a Deanem byla super). Pátá série s Luciferem v hlavní roli byla skvělá. Kluci ukázali, že už to vlastně nejsou žádní kluci, ale pořádní chlapi, a zakončili to fakt s noblesou. Z šesté série jsem viděla zatím jen první díl a je to teda obrovský sešup dolů. Jak skvělé bylo finále páté série, tak strašný byl začátek šesté. Kluci se navzájem strašně oddálili a odcizili... Zatím máme pauzu, sama jsem zvědavá, kdy se k sobě zas vrátíme.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Sex ve městě
18. února 2013
další názory k seriálu

80 %

Typicky ženská záležitost, která po letech dorazila i do mého počítače. A vážení, já se u toho bavím! Kdybych měla hodnotit objektivně, tak je to tak na 60 %, ale vzhledem k tomu, že jsem žena a módu, psaní, klábosení s kamarádkami, děti, lásku (a sex taky) mám ráda, tak to objektivně nejde. :-) (akorát uvažuju nad tím, proč se mi zdá, že jsou tam božští snad všichni chlapi kromě Božského)

22 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
80 %
plakát
Panství Downton
23. července 2012
další názory k seriálu

90%

S prvním dílem jsem celkem bojovala. Byla jsem zklamaná, protože jsem se u toho fakt nudila, ale naštěstí jsem to nevzdala, a ještě že tak! Od druhého dílu už se děj začal rozjíždět a všechno to nabralo spád. Kvalita seriálu tkví bezpochyby ve skvěle napsaných postavách, které jsem si vážně zamilovala a fandím jim (nebo některé vyloženě nesnáším:-)), ale taky ve výpravě, kostýmech a hudbě. A pak samozřejmě Maggie Smithová... ta žena je prostě úžasná. Co dodat... Mám za sebou první sérii a čeho se mi dostalo? Napětí, humoru, romantiky, zášti, intrik, lásky, soucitu, šoku, oddanosti, loajality a mnohem dalšího, co už ale každý musí objevit sám. Je toho na jeden seriál málo? :-) Vřele doporučuji!

91 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
91 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
90 %
plakát
Město žen
23. července 2012
další názory k seriálu

70%

Svěží seriál, který mě příjemně překvapil svou bezprostředností. Moc jsem od něj nečekala a tak k tomu i přistupuji. Beru jej jako pohodovou oddechovku, při které se odreaguji s oblíbenými postavami (nejoblíbenější je Laurie), co mě umí rozesmát. Na poli komediálních seriálů jsou jistě i zdařilejší kousky, ale Cougar Town si nehraje na novodobé HIMYM. Je to prostě jedním slovem taková "pohodička" a mně to v podstatě stačí. :-)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
Nemocnice Hope
16. července 2012
další názory k seriálu

60%

Lois Laneová a Elijah Mikaelson v jednom seriálu? To pro mě bylo dostatečným lákadlem, i když seriálům z lékařského prostředí zrovna neholduji. Nicméně po první epizodě jsem byla lehce zklamaná a trvalo mi přes měsíc, než jsem si stáhla a pustila další díly. Po zhlédnutí 6. epizody naštěstí můžu říct, že je to o chlup (nebo o dva) lepší. Alex i Joel mají každý samostatně rozjetou celkem zajímavou dějovou linku, přestože jsem čekala, že se děj bude nápadně točit kolem jejich vztahu (i když na to asi časem taky dojde). Akorát nějak pořád nevěřím té chemii mezi Alex a Charliem. Zatímco Joel si mě získal hned (jojo, má na tom podíl jeho působení v TVD), Charlie mi svou apatičností moc sympatický není. Ale v podstatě seriál hodnotím celkem kladně. Je tam pár postav (např. krátkovlasá doktorka Maggie), které mají slušně našlápnuto, že si mě určitě časem získají. Dávám tomu ještě pár dílů na rozjezd a uvidíme, zda budu hodnocení měnit. Zatím je to u mě na 60%.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
60 %
plakát
Alcatraz
15. dubna 2012
další názory k seriálu

70%

K seriálu mě přitáhlo hlavně San Francisco, které zbožňuju, ale musím teda říct, že jsem čekala trošku víc. Myslela jsem, že se bude děj točit okolo Jacka Sylvana, vězně z pilotní epizody, ale postupem času se ukázalo, že co každý nový díl, to nový zločinec, kterého musí Madsenová s doktorem a Hauserem chytit a znovu zavřít. Takové schéma je podle mě trošku nezáživné a stereotypní. Zlom nastal až v 9. díle, který byl opravdu famózní a konečně v něm bylo to, co by v seriálu podobného žánru nemělo chybět - napětí a akce. Finále víceméně splnilo má očekávání, i když nutno podotknout, že jsem žádné zázraky nečekala, takže možná proto jsem nebyla zklamaná. Nejzajímavější postava je u mě Tommy Madsen. Škoda, že seriál nedostal šanci na druhou sérii, myslím, že zlepšení by určitě přišlo.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Prostřeno!
14. dubna 2012
další názory k seriálu

60%

Zajímavý pořad, který občas sleduju, když je čas. Pět neznámých lidí si navzájem vaří večeře, které pak hodnotí, a já jako divák při troše štěstí posbírám pár nových receptů. Bohužel toho štěstí na dobré recepty je fakt málo. Týden co týden je to čím dál horší, protože už to není o vaření, ale o tom, kdo na koho víc řve, nebo kdo koho víc pomluví, že nemá utřený prach, nebo má v šuplíku vibrátor (to šmejdění se mi moc nelíbí). Obzvlášť tento týden (od 9. dubna) byla fakt divná parta lidí. Ale jak se říká, když se dva hádají, třetí se směje, takže když už tam po sobě štěkají, tak se aspoň pobavím lidskou hloupostí. :-)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Hra o trůny
12. února 2012
další názory k seriálu

Zima se blíží...

O Game of Thrones jsem slyšela už dřív, ale až teď jsem se do toho pustila. Sleduju seriály docela jiného zaměření (podobní tomuhle jsou z mého záběru snad jen Tudorovci), takže Game of Thrones není něco, co bych normálně sledovala, ale dostalo mě to. Nejvíc si mě získala blonďatá Daenerys. Po posledních dvou dílech první série, kdy děj nabral pořádné grády, ale kdy mi zabili mé dva oblíbené chlapy, musím zvýšit hodnocení a uznat, že to závislost přece jen bude...
Edit po 7. dílu 2. série - závislost to je. Každý týden doslova "čumím jak puk". Je to strhující, napínavé, překvapující, zábavné. Co víc od seriálu chtít?

69 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 16 lidí
90 %
1/2
12