25. 6. 2017

5 nejočekávanějších seriálů července 2017

Prázdniny začínají! Pojďte se podívat, u jakých seriálů si budete krátit dlouhé letní večery :-)

5 nejočekávanějších seriálů července 2017

Červen byl takovým dělícím měsícem, propojujícím konec sezóny a letní období. V červenci už naplno najíždíme na letní koleje, čeká nás jen hrstka premiér a ještě méně finálových epizod. I tak je ale z čeho vybírat, stačí, když se podíváte na seznam na konci článku, kde si určitě své oblíbence vyberete.

Co se týče očekávaných novinek, máme tu několik zajímavých kandidátů. Nechybí fantasy Midnight, Texas, antologie Room 104, retro drama The Last Tycoon nebo komedie Friends from College s hvězdným obsazením. Dejte nám vědět, na jaké novinky jste zvědaví!

Na konci každého měsíce pro vás připravíme článek, ve kterém se zaměříme na hlavní seriálové události. V první části článku se podíváme na zoubek pěti největším premiérám, na které se většina z nás třese nedočkavostí. Ve druhé části pak vytvoříme kompletní přehled toho, co nás čeká a nemine.

Pokud vám článek nestačí a stále hledáte inspiraci na to, co nového sledovat, určitě vám pomůže žebříček nejočekávanějších seriálů. Jsou to novinky, které zde na SerialZone sklízejí nejvíce pozornosti, nejvíce lidí si je přidává do svých watchlistů. Pokud tedy nechcete být pozadu ve všeobecném přehledu, seriály zde na předních příčkách by vám neměly uniknout :-)

Dost už ale úvodních řečí, jde se odpočítávat, na co se v červenci můžeme nejvíce těšit:

5
The Last Tycoon

The Last Tycoon

Kdy a kde

od 28. července na Amazonu

O co jde

Seriál je adaptací románu The Love of the Last Tycoon od F. Scotta Fitzgeralda. Monroe Stahr je jednou z hollywoodských zářivých hvězd studiové produkce. Jsou 30. léta a hrdina stoupá na vrchol slávy i moci. Dostává se do křížku se svým mentorem a současným ředitelem studia, podsaditým, impozantním, okouzlujícím a ješitným Patem Bradym. Brady se na vrchol dostal od samého dna a rozhodně nemá v úmyslu vrátit se ke svému chudému způsobu života. Je rozhodnutý zařídit, aby jeho studio bylo úspěšné, i když kvůli tomu musí odložit svou osobní morálku stranou.

Proč to sledovat

The Last Tycoon dokázal zaujmout veřejnost již v loňském roce, kdy Amazon poprvé zveřejnil pilot. Hvězdné obsazení, příjemné prostředí, luxusní kostýmy a celé to pozlátko zlaté éry Hollywoodu dělá z této novinky jeden z nejočekávanějších seriálů měsíce. Pokud jste pilot zatím neviděli, můžete se nechat nalákat v Novince pod lupou, abyste se ujistili, že tohle je rozhodně seriál, o který nechcete přijít.
4
The Strain (Agresivní virus)

The Strain (Agresivní virus)

Kdy a kde

od 16. července na FX

O co jde

Od událostí z konce třetí řady již uběhlo devět měsíců. Svět se ponořil do temnoty, strigoi mají kontrolu.. Exploze spustila globální nukleární apokalypsu, která jim umožnila pohybovat se venku i při denním světle a Pán získal naprostou nadvládu. Živí se strachem lidí, kteří pro ně nyní pracují. Buď spolupracují, nebo zemřou. Hrdinové musí přijít přes vlastní překážky, aby měli byť jen sebemenší šanci na boj. Mají ale na to, aby zachránili lidstvo?

Proč to sledovat

Již od první série se o The Strain hodně mluví a nejen u nás, ale i ve světě patří mez očekávané letní kousky. Tento rok vstupujeme do závěrečné série, sázky jsou proto ještě vyšší. Dokáží tvůrci vytvořit uspokojivé zakončení? Mluví o něm již od samého počátku, takže máme naději, že skutečně příběh dojde k takovému konci, jaký si tvůrci od začátku představovali a fanoušci na konci nebudou mít pocit, že u něj promarnili poslední čtyři roky. Co vy, máte nějaké teorie, jak by seriál mohl skončit?
3
Midnight, Texas

Midnight, Texas

Kdy a kde

od 24. července na NBC

O co jde

Novinka je adaptací bestselleru od Charlaine Harris. Hlavním hrdinou je Manfred, okouzlující a mocný jasnovidec, který dokáže komunikovat s duchy. Manfred najde útočiště v městečku Midnight, kde společně žijí lidé a hodné nadpřirozené bytosti. Jejich poklidné soužití však naruší nebezpečné síly, které ohrozí celé město i jeho obyvatele. Hrdina se jim spolu s novými přáteli musí postavit a vybojovat si své místo.

Proč to sledovat

Druhou a poslední novinkou v Top 5 je nadpřirozené drama Midnight, Texas. Stanice NBC ho původně objednala pro hlavní sezónu, ale nakonec se rozhodla odsunout jej až na léto, což ho na jednu stranu může potopit, na druhou ale i zachránit. Vše bude záležet na diváckém zájmu. Podle traileru a popisu to ale vypadá na typ seriálu, který je v našich končinách obecně velmi populární. Dočkáme se důstojného nástupce Grimma a Constantina? Dozvíme se již brzy.
2
Suits (Kravaťáci)

Suits (Kravaťáci)

Kdy a kde

od 12. července na USA Network

O co jde

Úspěšný právník Harvey Specter udělá velký krok do neznáma, když se rozhodne najmout Mikea Rosse, chytrého vysokoškolského odpadlíka. Mike se stane jeho společníkem prestižní korporátní advokátní firmy na Manhattan. Nyní nás čeká již sedmá řada a nevypadá to, že by se seriál chystal zpomalovat.

Proč to sledovat

I Suits je seriál, který v očekávaných žádný rok nemůže chybět. Je až s podivem, že i po tolika letech si stále dokáže udržovat diváckou pozornost. Už loni se začalo spekulovat o tom, že by předchozí sezóna mohla být poslední, ale stanice USA Network toto podezření rychle vyvrátila a objednala další řadu. Dokonce se mluví i o spin-offu, takže i kdyby se Suits náhodou blížil ke konci, pořád to nutně neznamená, že by musel být konec. Co vy, myslíte, že už je na čase příběh ukončit, nebo by si seriál ještě několik řad zasloužil?
1
Game of Thrones (Hra o trůny)

Game of Thrones (Hra o trůny)

Kdy a kde

od 16. července na HBO

O co jde

Ačkoliv je léto, zima je za rohem. Game of Thrones se vrací se sedmou řadou a jako každý rok, ani nyní o příběhu nevíme téměř nic. Plakáty jsou plné atmosféry, trailery vypadají hodně nadupaně, nezbývá, než jen odpočítávat dny do premiéry, kdy se vrátí epická bitva o nadvládu nad bouřlivým královstvím plným násilí a krve.

Proč to sledovat

První místo ani nemůže patřit nikomu jinému. Letos si fanoušci museli čekat extra dlouho, je to už více než rok od odvysílání finále šesté řady. Sedmička navíc znamená začátek konce, zkrácená série je pro jedno z nejúspěšnějších fantasy posledních let totiž předposlední. GoT je stále nejsledovanějším počinem na HBO, není proto divu, že stanice vyvíjí pět různých spin-offů. Je to sázka na jistotu, jakékoliv pokračování vyvolá ve fanoušcích rozhodně velkou zvědavost. Na druhou stranu to musí být těžké, ukončovat něco, co pořád tolik táhne, ale takto fanoušci můžou mít jistotu, že úroveň neklesne jen kvůli tomu, že seriál je tu nad svou trvanlivost.

Kompletní přehled

Premiéry:
5. 7. 2017 Snowfall
7. 7. 2017 Castlevania
10. 7. 2017 Will
11. 7. 2017 The Fosters
11. 7. 2017 The Bold Type
11. 7. 2017 Still the King
12. 7. 2017 Salvation
12. 7. 2017 Suits
14. 7. 2017 Friends from College
16. 7. 2017 Game of Thrones
16. 7. 2017 The Strain
17. 7. 2017 Being Mary Jane
18. 7. 2017 Shooter
23. 7. 2017 Ballers
23. 7. 2017 Insecure
24. 7. 2017 Midnight, Texas
24. 7. 2017 Somewhere Between
24. 7. 2017 People of Earth
28. 7. 2017 The Last Tycoon
28. 7. 2017 Room 104
30. 7. 2017 Teen Wolf

Finále:
1. 7. 2017 Doctor Who
9. 7. 2017 Fear the Walking Dead
14. 7. 2017 Playing House
26. 7. 2017 Nightcap
29. 7. 2017 Still Star-Crossed

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
Tormund

Tormund

GoT je u mě jasná :) poté Killjoys a z novinek dám šanci Midnight, Texas, a nejspíš i Last...
před 6 roky
ragelly

ragelly

30. července - Teen Wolf :)
před 6 roky
Sir Drake

Sir Drake

Teen Wolf a G.O.T
před 6 roky
Další články k tématu