30. 6. 2019

5 nejočekávanějších seriálů července 2019

Pojďte se spolu s námi podívat, na jaké seriály se můžeme těšit v prvním prázdninovém měsíci. Najdete mezi nimi i své oblíbence?

5 nejočekávanějších seriálů července 2019

Červenec se ponese v relativně poklidném duchu. Vysvědčení jsou rozdaná, dovolené oznámené a nezbývá, než si užívat sluníčko, vodu a zmzku. V seriálovém světě panuje také prázdninová atmosféra; čeká nás jen hrstka finálových epizod a několik premiér. Z nich však spousta veteránů i novinek patří právem k velmi očekávaným, mnohdy jedněm z nejočekávanějších seriálů celého roku! Dnešní rozdíl mezi prvním a druhým místem je skutečně minimální, však posuďte sami a rozhodněte se, na který z této dvojice se těšíte více.

V červenci se rozloučí seriál Jane the Virgin a Orange Is the New Black. Také nám začne poslední série Suits, takže se rozhodně nedá říct, že by šlo o suchý měsíc.

Na konci každého měsíce pro vás připravujeme článek, ve kterém se zaměříme na hlavní seriálové události. V první části článku se podíváme na zoubek pěti největším premiérám, na které se většina z nás třese nedočkavostí. Ve druhé části pak vytvoříme kompletní přehled toho, co nás čeká a nemine.

Pokud vám článek nestačí a stále hledáte inspiraci na to, co nového sledovat, určitě vám pomůže žebříček nejočekávanějších seriálů. Jsou to novinky, které zde na SerialZone sklízejí nejvíce pozornosti, nejvíce lidí si je přidává do svých watchlistů. Pokud tedy nechcete být pozadu ve všeobecném přehledu, seriály zde na předních příčkách by vám neměly uniknout :-)

Dost už ale úvodních řečí, jde se odpočítávat, na co se v červnu můžeme nejvíce těšit.

5
The Boys

The Boys

Kdy a kde

od 26. července na Amazonu

Proč to sledovat

Člověk by řekl, že superhrdinů je všude plno. Ale když se začínají čím dál více točit vtipné, a přesto drsné kousky, které jsou dokonalou kombinací zábavy a akce, tak to člověka skoro neomrzí. Trailer k The Boys dokazuje, že půjde opět o výbornou podívanou ve stylu Deadpoola, ke které si najde cestu spousta fanoušků tohoto žánru. Amazon umí udělat seriály, tak doufejme, že i tento se streamovací službě povede a že nás bude čekat další neotřelé zpracování, podobně jako tomu bylo např. u The Umbrella Academy.
4
Orange Is the New Black

Orange Is the New Black

Kdy a kde

od 26. července na Netflixu

Proč to sledovat

O čtvrté místo by se mohly dělit dva seriály. Stejně jako Orange, tak i Suits odvysílá v červenci premiéru své závěrečné série. Rozhodně se dá říct, že nás čekají konce velkých seriálů, u kterých mnoho z nás strávilo spoustu let života. Konec Orange je však ještě blíž tím, že poslední sérii Netflix vypustí najednou, takže ti rychlejší (s více volným časem) si budou moct vychutnat finále možná ještě tentýž den. Ačkoliv se spekuluje o tom, že kvalita u obou seriálů postupem času klesala, stále jde o fanoušky oblíbené seriály, se kterými se mnozí budou jen těžko loučit.
3
Pennyworth

Pennyworth

Kdy a kde

od 28. července na Epixu

Kdo

Jack Bannon, Ben Aldridge, Ryan Fletcher, Hainsley Lloyd Bennett, Paloma Faith

Proč to sledovat

Epix většinou není stanicí, která by měla nabízet ty nejočekávanější seriály. Ale Pennyworth dokazuje, že i pravidlo může mít výjimku. Jedna z nejočekávanějších letních novinek se opět nebojí přitlačit na pilu, co se násilí týče. Není se čemu divit, když jde o adaptaci komiksové předlohy, které si většinou servítky příliš neberou. Alfred Pennyworth je v batmanovských kruzích známé jméno. Nyní vidíme jeho mladou verzi – bývalého britského vojáka, který si vytvoří bezpečnostní společnost a začne pracovat v 60. letech v Londýně pro Thomase Wayna. I když seriál nemá přímé propojení s Gothamem, fanoušci letos skonečného seriálu by této novince jistě měli věnovat pozornost.
2
Veronica Mars

Veronica Mars

Kdy a kde

od 26. července na Hulu

Proč to sledovat

Přiznám se, že jsem první a druhé místo několikrát přehodila, než jsem se rozhodla pro konečné pořadí. Oba seriály jsou velká senzace a očekávají je s velkým napětím fanoušci po celém světě. Nakonec rozhodlo hodnocení zde na SerialZone a fakt, že jednička je přece jen aktuální bomba, kterou milují masy lidí. Veronica Mars se ale rozhodně nemá za co stydět. Tahle dnes již dospělá chytrá kočka se po letech vrací na obrazovky s novým případem. Stejně tak se vrátí i velká část původního obsazení, takže pokud jste tak ještě neučinili, je nejvyší čas dát si maraton předchozích tří sérií a filmu, abyste měli všechny čerstvě v paměti. Streamovací služba Hulu znamená poměrně dobrou jistotu, že nás nečeká žádný brak, ale skutečná revivalová lahůdka.
1
Stranger Things

Stranger Things

Kdy a kde

4. července na Netflixu

Proč to sledovat

Fanfáry v červenci troubí pro seriál od Netflixu. Stranger Things se vrací na obrazovky s dlouho očekávanou třetí řadou, na kterou si fanoušci museli počkat dlouhých 19 měsíců. Podle dostupných trailerů a obrázků je už ale jasné, že čekání za to stálo. Opět se můžeme těšit na zábavnou podívanou, uhrančivý příběh a výborné herecké výkony známých tváří. Přiznejte se, kdo má v plánu strávit páteční volný den sledováním tohoto nadpřirozeného maratonku? Kdyby jen těch osm epizod neuteklo vždycky tak hrozně rychle…

Kompletní přehled

Premiéry:
1. 7. 2019 Divorce
4. 7. 2019 Stranger Things
7. 7. 2019 Saints & Sinners
8. 7. 2019 Scream
10. 7. 2019 Harlots
10. 7. 2019 Snowfall
11. 7. 2019 The Outpost
14. 7. 2019 Sweetbitter
17. 7. 2019 Suits
17. 7. 2019 Pearson
19. 7. 2019 Killjoys
19. 7. 2019 La Casa de Papel
26. 7. 2019 The Boys
26. 7. 2019 Light as a Feather
26. 7. 2019 Veronica Mars
26. 7. 2019 Orange Is the New Black
28. 7. 2019 Pennyworth

Finále:
10. 7. 2019 Scream
14. 7. 2019 Our Cartoon President
21. 7. 2019 Big Little Lies
21. 7. 2019 American Princess
22. 7. 2019 The Code
26. 7. 2019 Andi Mack
31. 7. 2019 Grown-ish
31. 7. 2019 Jane the Virgin

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
Atice

Atice

Stranger Things je zatím super! Jsem zvědavá na Orange is the New Black. Myslím si, že to bude hodně silná...
před 4 roky
Caroline115

Caroline115

Pro mě je nejočekávanější Veronica Mars :-) No a kouknu ještě na Scream a Stranger Things.
před 4 roky
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Vyšlo velké množství povedených anime: 2.7. - Tejina Senpai 2.7. - Sounan desu ka? 3.7. - Dumbbell Nan...
před 4 roky
Další články k tématu