25. 8. 2016

5+5 nejočekávanějších seriálů září 2016

Novinky, premiéry sérií, finálové epizody... Týdny a měsíce jsou plné událostí, na které seriáloví fanoušci s napětím čekají. V této rubrice se na ně podíváme podrobně a přehledně!

5+5 nejočekávanějších seriálů září 2016

Jak jsme se sem sakryš dostali? Vždyť je to tak 14 dnů zpátky, co jsme řešili Upfronts, konec sezóny, spoustu cliffhangerů a nekonečné letní čekání na to, až se nám seriály konečně vrátí zpátky na obrazovky. Jako mávnutím kouzelného proutku léto opět uteklo rekordně rychle. Zbývají nám poslední dny volna, než se sezóna v půlce měsíce rozběhne naplno. Nicméně premiérovat se pozvolna začne již od začátku září, takže skutečně mnoho odpočinku nečekejte. Snad se vám alespoň během prázdnin podařilo watchlist trošku zazelenat, protože červenění na sebe nenechá dlouho čekat.

Důkazem je fakt, že nás v nadcházejících 30 dnech čeká neuvěřitelných 94 premiér! Nejde pouze o Velkou pětku, i když samozřejmě její seriály tvoří podstatnou část výčtu. Ale přidávají se také kabelovky a sem tam prokoukne dokonce i britský seriál, takže možnosti toho, co sledovat, jsou skutečně široké. Ruku v ruce s tím jde samozřejmě také naše rubrika Novinka pod lupou, které si v září užijete dosytosti. Ze zmíněných 94 premiér je 34 novinek, což vychází na více než jednu každý den. Pokud tedy hledáte nějakou další závislost (jako bychom jich už tak neměli dost!), tak sledujte bleskovky, budou vycházet pravidelně.

S tím, kolik premiér v září je, je pětice seriálů do Top 5 skutečně málo. Rozhodli jsme se proto přistoupit k revolučnímu kroku :-D Poprvé v historii rubriky si můžete přečíst speciální vydání 5+5. I tak zvládneme zabrat pouze desetinu všeho, takže je jasné, že ve výčtu bude chybět spousta skvělých seriálů, které by se tam zcela jistě dostaly, kdyby měly premiéru například o měsíc dříve. Tak už to ale chodí, proto opět připomínáme seznam na konci článku, kde máte kompletní přehled o tom, co kdy začíná. V samotném žebříčku najdete 5 novinek a 5 navrátilců, na které se fanoušci obecně velmi těší. Druhá pětka je, mimochodem (bohužel?) o dost zajímavější, než kvintet novinkový. Ale uvidíme, třeba nakonec novinky příjemně překvapí. Každopádně po přečtení nezapomeňte zanechat pod článkem komentář, které seriály v září vyhlížíte vy a jakým novinkám dáte v tak nabitém programu šanci.

Na konci každého měsíce pro vás připravujeme článek, ve kterém se zaměříme na hlavní seriálové události. V první části článku se podíváme na zoubek pěti největším premiérám, na které se většina z nás třese nedočkavostí. Ve druhé části pak vytvoříme kompletní přehled toho, co nás čeká a nemine.

Pokud vám článek nestačí a stále hledáte inspiraci na to, co nového sledovat, určitě vám pomůže žebříček nejočekávanějších seriálů. Jsou to novinky, které zde na SerialZone sklízejí nejvíce pozornosti, nejvíce lidí si je přidává do svých watchlistů. Pokud tedy nechcete být pozadu ve všeobecném přehledu, seriály zde na předních příčkách by vám neměly uniknout :-)

Dost už ale úvodních řečí, jde se odpočítávat, na co se v září můžeme nejvíce těšit:

Novinky

Kdy a kde?
od 21. září na ABC
O co jde?
Kiefer Sutherland se vrací na televizní obrazovky v roli Toma Kirkmana, nízko postaveného člena vlády. Poté, co dojde ke zničujícímu útoku na Washington se Tom neočekávaně stává prezidentem Spojených států. Musí se postarat o ochranu země a pokusit se vyvést ji z chaosu, a to za situace jednoho z nejsložitějších prezidentských úřadování v historii.
Proč to sledovat?
Jack Bauer je opět na obrazovkách, tentokrát se vrhá na dráhu prezidenta. Designated Survivor je sice úplně jiný seriál než 24, ale pořád na první pohled vypadá o dost podobněji než nepovedený Southerlandův druhý pokus Touch. Jde bezesporu o jeden z méně okoukaných příběhů, mírně připomíná BrainDead, pokud si odmyslíte pár věcí. Jelikož mu ale chybí míra parodizující komedie, bude třeba, aby to dohnal svou kvalitou a hereckými výkony. Podle traileru to vypadá, že by mohlo jít o jedno z úspěšných dramat nové sezóny. Každopádně u ABC člověk nikdy neví, stanice v poslední době spíše klesá ve sledovanosti, takže bude zajímavé sledovat, zda diváci novince dají vůbec šanci.
4.
Kdy a kde?
od 6. září na Crackle
O co jde?
Všichni víme, že v dnešní ekonomice je rozhodnutí založit novou společnost velmi riskantní. Desetidílný seriál sleduje miamské ulice plné příležitostí, ale také velkých zklamání, která plynou ze snahy založit úspěšný byznys. Hrdinové mají brilantní, leč kontroverzní technický nápad. Chtějí založit GenCoin, společnost soustředící se na digitální měnu. Bohužel se nachází na špatné straně štěstěny. Nápad se pokusí prosadit tři cizinci, kteří rozhodně nespadají do škatulky technických géniů. Navíc mají neustále v patách do morku kostí zkaženého agenta FBI, který se nebojí překročit hranici, jen aby je srazil k zemi.
Proč to sledovat?
Pravděpodobně jste o této novince ještě neslyšeli. Určitě nejste sami, i já jsem ji objevila náhodou. Nicméně hvězdné duo v hlavní roli by mohlo napovědět, že půjde o seriál, který bychom měli minimálně vyzkoušet. Martina Freemana jistě znáte, ať už jste jeho um obdivovali ve filmech, v Sherlockovi, nebo třeba v první sérii Farga. Adam Brody je také ostřílený herecký veterán, mezi jeho nejznámější role patří bezesporu Seth z The O.C. Crackle je streamovací služba, která se nám prozatím do paměti příliš nevryla. Můžete znát z loňského roku The Art of More, o kterém jsme psali i Novinku pod lupou, ze starších kousků možná Chosen s populárním Milem Ventimigliem v hlavní roli. Startup podle obsahu a traileru vypadá na další skvělé syrové drama, která se obecně netěší velké popularitě, nicméně jejich kvality nezůstanou bez povšimnutí. Že by nová SZ kampaň? Snad seriál nezklame.
Kdy a kde?
od 19. září na NBC
O co jde?
Svěží chytrá komedie sleduje Eleanor Shellstrop, obyčejnou ženu, která se neobyčejnou shodou okolností dostává do posmrtného života. Až v tu chvíli si uvědomí, že během svého života na zemi nebyla moc hodná osoba. S pomocí svého nového a moudrého mentora je odhodlaná změnit svůj způsob žití a náhled na svět. Překvapivě zjistí, že i uvnitř jí samé se skrývá úžasný (nebo minimálně docela dobrý) člověk.
Proč to sledovat?
Komedie na Velké pětce to mají těžké. Nemůžou ničím moc vybočovat, zároveň ale svou neoriginalitou diváky, kteří jsou namlsaní z kabelovek, docela nudí. The Good Place vypadá jako jeden z nejnadějnějších půlhodinových počinů nové sezóny. Hvězdné obsazení, mezi kterým to skvěle jiskří, téma, jež nevídáme ve třiceti různých variacích ročně a trailer, u něhož se občas i zasmějete. Vše naznačuje, že bychom protentokrát nemuseli od obrazovek odcházet zklamaní a smutnit nad současnou komediální tvorbou. Zatím nejde moc co jiného prozradit, u novinek je to vždy buď a nebo. Někdy může seriál vypadat nadějně, ovšem po pilotu to vzdáte, jindy zase příjemně překvapí, i když byste mu normálně šanci vůbec nedali. To je kouzlo seriálů, nikdy nevíte, co se může stát :-)
2.
Kdy a kde?
od 9. září na Cinemaxu
O co jde?
Seriál je natočen podle bestsellerových knih Maxe Allana Collinse. Píše se rok 1972 a americký mariňák Mac Conway se vrací z války ve Vietnamu domů do Memphisu. Zde však zjistí neblahé následky. Je zaskočen chováním těch, které miloval, a odsuzován společností, za kterou bojoval. Hrdina se snaží vypořádat se s příšernými událostmi, kterým byl svědkem a mnohdy i účastníkem. V tomto procesu je však nedobrovolně vtažen do spletité sítě vražd, která sahá daleko za hranice řeky Mississippi.
Proč to sledovat?
Po skončení Banshee na Cinemaxu panovalo napětí. S čím kabelovka přijde dál, aby se dokázala vyrovnat tak výbornému počinu? Dokáže vůbec navázat na úspěch seriálu, nebo jeho zrušení byla největší chyba, jakou kdy udělala (víme, rozhodl to tvůrce, ale pro pointu to nechme, jak to je)? Přichází Quarry, drama, které na první pohled bude schopné naplnit díru, kterou Banshee zanechal v našem srdci. Jistě, není tu šerif, není tu Job, dokonce ani Proctor. Ale na druhou stranu bravo, že Cinemax nejde ryze jen přes kopírák ale snaží se přidat do příběhu jiné elementy. Trailer vypadá nadupaně a atmosféra je hodně podobná. To samo o sobě Quarry řadí hodně vysoko v žebříčku očekávaných zářijových novinek.
Kdy a kde?
30. září na Netflixu
O co jde?
Třetí ze série marvelovských seriálů na Netflixu. Hlavním hrdinou je Luke Cage, který po sabotovaném experimentu získá nadlidskou sílu a nezranitelnou kůži. Stává se z něj uprchlík, který se snaží začít nový život v současném Harlemu v New York City. Velmi brzy je však nucen vystoupit ze stínu. Musí začít těžký boj za samotné srdce města. Během tohoto boje je nucen postavit se čelem své minulosti, kterou se tak dlouho snažil ze všech sil pohřbívat.
Proč to sledovat?
Ostatní příčky v této první pětici jsou docela buď/anebo, ovšem první místo jde zcela bez rozmýšlení Netflixu. Přichází třetí ze série marvelovských seriálů, přičemž první dva fanoušky rozhodně nezklamali. I když se k Jessice lidé stavěli trošku zdráhavě, první sezóna dokázala přesvědčit o tom, že má své kvality. Díky tomu následně opadla velká část napětí, které se drželo okolo Lukea. Jistě, očekávání jsou hodně vysoká, aby si seriál dokázal udržet laťku dvou předchozích. Nicméně trailer ukázal, že na Netflix je spolehnutí. Opět půjde o akcí nabitou parádu, kterou si fanoušci komiksových seriálů užijí od začátku do konce. Hvězdné obsazení už je pouze třešničkou na dortu, který smlsnou všichni fanoušci seriálové zábavy.

Navrátilci

Kdy a kde?
od 19. září na CBS
O co jde?
Seriál o partičce geeků a jedné krásné, leč ne zrovna nejchytřejší blondýnce. S hrdiny nejslavnější komedie současnosti jsme se na jaře rozloučili, když se Leonard s Penny rozhodli znovu udělat svatební obřad, aby se ho mohli účastnit i jejich rodiny. Problémy nastaly noc před svatbou, když to Leonardův rozvedený otec dal dohromady se Sheldonovou matkou. Poté, co tito dva sdíleli společnou noc, se všichni musí vypořádat s trapnou atmosférou následující den. Na scénu přichází rodina Penny, konkrétně její věčně depresivní matka Susan a bratr Randall, který se živí jako drogový dealer.
Proč to sledovat?
To je vždy jako přes kopírák. Všichni tvrdí, jak kvalita upadá a kdesi cosi, ale všichni koukají dál a dál. Anebo se ozývají jen ti, kterým něco vadí, ale 99,9 % lidí Big Bang stále miluje, i když na COOLu neběží téměř nic jiného (vlastně se jen BBT střídá se Simspons). Ono je to vlastně jedno. Seriál vstupuje do své jubilejní desáté sezóny, kterou přivítá řadou hvězdných hostů. I kdyby však měl stát pouze na hlavní sedmičce, rozhodně to stojí za to. Ani po devíti letech totiž nemá okoukané všechny vtípky, stále své postavy posouvá dopředu a háže před ně další životní překážky. Není sporu o tom, že jde o jeden z největších fenoménů současné televize, který tu s námi bude ještě dobrých pár let, a místo v žebříčku si stoprocentně zaslouží.
4.
Kdy a kde?
od 19. září na Foxu
O co jde?
Lucifer vypráví příběh znuděného Satana, který opustí svůj trůn a usadí se v současném Los Angeles, kde založí noční klub. Poté, co se před dveřmi klubu stane tragická událost, rozhodne se asistovat svými službami detektivce LAPD ve snaze vyhledávat a trestat viníky. Kromě toho se musí vypořádávat s komplikovaným vztahem, který má s andělským bratrem, jenž se ho snaží dostat zpět do Pekla. Rodinné problémy budou ve druhé sérii ještě narůstat. Na scénu totiž přichází Luciferova matka, kterou hrdina pekelně dlouho neviděl.
Proč to sledovat?
Lucifer patřil k největším úspěchům loňské sezóny. Ještě před samotnou premiérou se na něj těšilo hodně lidí, ovšem během vysílání se zájem neskutečně rozrostl. Přispívá k tomu sympatický hlavní hrdina, který rozhodně není svatoušek. Fandíme mu, i když ne vždy využívá správné prostředky ke správným cílům. A co teprve kráska po jeho boku. Duo má mezi sebou skvělou chemii, která velkou mírou přispěla k popularitě seriálu. Teď musíme jen doufat, že druhá řada si zvládne udržet úroveň, protože druhý rok je pro seriály vždy kritický. Kolikrát už jsme viděli, jak naprostá bomba o rok později vybouchla. Na druhou stranu známe mnoho případů, kdy se kvalita ještě zvedla, takže necháváme mysl otevřenou a těšíme se, s čím novým tvůrci letos přijdou.
Kdy a kde?
od 22. září na Dave
O co jde?
Od doby před čtyřmi lety, kdy jsme naše hrdiny viděli naposledy, se mnohé změnilo. Trpaslíkáři se ocitnou v alternativní verzi Ameriky, kde je moderní technologie zakázána. To znamená, že jak Rimmer, tak i Kryten jsou protizákonní. Hrdinové se infiltrují do technologického podzemí a snaží se svrhnout autoritativní režim. A to je jen první díl, vězte, že vás čeká dalších pět!
Proč to sledovat?
Trpaslík ve dvou článcích po sobě? Je to tak :-) Jde jak o jeden z nejlepších britských seriálů, tak i o jeden z nejočekávaněj­ších. Na obrazovky se totiž vrací po čtyřech letech! Když jsme vám v dubnu 2014 poprvé psali, že byla potvrzena 11. série, připadal nám podzim 2016 vzdálen několik světelných mil. No a teď je to tady! Trpaslík je kultovní záležitost, kterou vyzdvihuje už jen fakt, že své role stále opakují původní herci, kteří se do nich poprvé vtělili téměř před 30 lety. To je opravdu úctyhodný výkon, co říkáte? Jde vidět, že oni sami seriál milují stejně jako fanoušci. Nemáme sebemenší pochyby o tom, že půjde o šest nadupaných epizod, které skvěle doplní videotéku milovníků tohoto nezapomenutelného sitcomového klenotu.
2.
Kdy a kde?
od 4. září na BBC
O co jde?
Ross Poldark se vrací roku 1783 z Ameriky, kde bojoval ve válce za nezávislost, do rodného Cornwallu. Najde otce mrtvého, rodinu zničenou, jejich důl zavřený a svou snoubenku zasnoubenou s jeho bratrancem. Po událostech z finále první řady si George Warleggan nyní skládá dohromady svůj případ proti Rossovi. Pascoe hrdinu připravuje na situaci, kdyby nastalo to nejhorší. Demelza navštíví souseda Raye Penvenena, aby získala spojence.
Proč to sledovat?
S druhým místem opět míříme do Británie. Poldark se zpočátku tvářil nevinně, ale první série dokázala rozpoutat vlnu nadšení. Seriál se řadí mezi nejlepší kousky současné britské dramatické produkce. Milují ho fanoušci i kritici, a to dokonce tak moc, že se jeden čas mluvilo o hromadném prodloužení pro následujících pět let, tedy do roku 2020. To samozřejmě bylo pouhé čeření vody, nicméně je velká šance, že to tak nakonec dopadne. Už nyní má Poldark jistou třetí řadu, takže fanoušci se budou moct kochat druhou sérií bez obav nad osudem seriálu. Aidan Turner pomalu ale jistě míří do gangu hereckých velikánů, kterým jedna role nestačí. Jak jinak si vysvětlit jeho bezchybný přechod od upíra Johna Mitchella až k bývalému vojákovi Rossovi Poldarkovi? Seriálový chameleon si stihl loni zahrát také ve velmi populární minisérii And Then There Were None. Každopádně Poldark nestojí pouze na skvělém hlavním představiteli. Funguje zde vše od historické doby až po umělecké zpracování. Jde o důkaz, že i adaptace slavných knih můžou vypadat skvěle, zvlášť když je má na starosti BBC.
Kdy a kde?
od 14. září na FX
O co jde?
American Horror Story je hororová antologie, kterou vysílá stanice FX. První série se týkala vražedného domu, druhá blázince, třetí čarodějnictví, čtvrtá cirkusu, pátá hotelu a šestá? Kdo ví. Dosud nebylo zveřejněno téma, takže v podstatě nemůžeme vůbec říct, o čem to bude. O to víc se ale těšíme.
Proč to sledovat?
Ani nevíme, o čem to bude, a stejně se těšíme jako děti na Vánoce. American Horror Story vstoupí již do své šesté série. Víme, že se vrátí oblíbení herci, víme, že všechny série jsou jakýmsi způsobem propojeny. Ale jak se to projeví v nové řadě? Opravdu těžko říct. Tvůrci i šéfové stanice FX se nechali slyšet, že letos skutečně chtějí téma držet pod pokličkou až do samotné premiéry. Když se nad tím zamyslíte, jde o geniální marketingový tah. Internet je plný spekulací a diskuzí nad tím, o čem nová řada bude. Neustále se o seriálu mluví a ve výsledku všichni usednou 14. září k televizi, aby viděli na vlastní oči, co si pro ně Murphy a spol. přichystali. My rozhodně také budeme s napětím očekávat. Zaslouženě jde o nejočekávanější seriál září.

Kompletní přehled

Premiéry:
1. 9. 2016 The Collection (Amazon, 1. série)
2. 9. 2016 Narcos (Netflix, 2. série)
2. 9. 2016 Já, Mattoni (Česká televize, 1. série)
2. 9. 2016 Swedish Dicks (Vivaplay, 1. série)
4. 9. 2016 Poldark (BBC, 2. série)
4. 9. 2016 Tvoje tvář má známý hlas (Nova, 2. série)
5. 9. 2016 Harley & The Davidsons (Discovery, minisérie)
5. 9. 2016 Mary + Jane (MTV, 1. série)
5. 9. 2016 Hit the Floor (VH1, 4. série)
5. 9. 2016 Loosely Exactly Nicole (MTV, 1. série)
6. 9. 2016 StartUp (Crackle, 1. série)
6. 9. 2016 From Dusk Till Dawn: The Series (El Rey, 3. série)
6. 9. 2016 Atlanta (FX, 1. série)
6. 9. 2016 Queen Sugar (OWN, 1. série)
7. 9. 2016 Full Circle (DirecTV, 3. série)
8. 9. 2016 Better Things (FX, 1. série)
9. 9. 2016 One Mississippi (Amazon, 1. série)
9. 9. 2016 Quarry (Cinemax, 1. série)
11. 9. 2016 Masters of Sex (Showtime, 4. série)
11. 9. 2016 Son of Zorn (Fox, 1. série)
12. 9. 2016 Dancing with the Stars (ABC, 23. série)
14. 9. 2016 American Horror Story (FX, 6. série)
14. 9. 2016 Blindspot (NBC, 2. série)
14. 9. 2016 South Park (Comedy Central, 20. série)
14. 9. 2016 Legends of Chamberlain Heights (Comedy Central, 1. série)
15. 9. 2016 Project Runway (Lifetime, 15. série)
16. 9. 2016 Z Nation (Syfy, 3. série)
16. 9. 2016 High Maintenance (HBO, 1. série)
19. 9. 2016 The Big Bang Theory (CBS, 10. série)
19. 9. 2016 Gotham (Fox, 3. série)
19. 9. 2016 The Voice (NBC, 11. série)
19. 9. 2016 Kevin Can Wait (CBS, 1. série)
19. 9. 2016 Lucifer (Fox, 2. série)
19. 9. 2016 The Good Place (NBC, 1. série)
20. 9. 2016 Brooklyn Nine-Nine (Fox, 4. série)
20. 9. 2016 NCIS (CBS, 14. série)
20. 9. 2016 New Girl (Fox, 6. série)
20. 9. 2016 Bull (CBS, 1. série)
20. 9. 2016 Scream Queens (Fox, 2. série)
20. 9. 2016 Agents of S.H.I.E.L.D. (ABC, 4. série)
20. 9. 2016 NCIS: New Orleans (CBS, 3. série)
20. 9. 2016 This Is Us (NBC, 1. série)
21. 9. 2016 The Goldbergs (ABC, 4. série)
21. 9. 2016 Lethal Weapon (Fox, 1. série)
21. 9. 2016 Speechless (ABC, 1. série)
21. 9. 2016 Empire (Fox, 3. série)
21. 9. 2016 Law & Order: Special Victims Unit (NBC, 18. série)
21. 9. 2016 Modern Family (ABC, 8. série)
21. 9. 2016 Black-ish (ABC, 3. série)
21. 9. 2016 Chicago P.D. (NBC, 4. série)
21. 9. 2016 Designated Survivor (ABC, 1. série)
21. 9. 2016 Survivor (CBS, 33. série)
22. 9. 2016 Easy (Netflix, 1. série)
22. 9. 2016 Grey's Anatomy (ABC, 13. série)
22. 9. 2016 Rosewood (Fox, 2. série)
22. 9. 2016 Superstore (NBC, 2. série)
22. 9. 2016 Chicago Med (NBC, 2. série)
22. 9. 2016 Notorious (ABC, 1. série)
22. 9. 2016 Pitch (Fox, 1. série)
22. 9. 2016 Red Dwarf (Dave, 11. série)
22. 9. 2016 The Blacklist (NBC, 4. série)
22. 9. 2016 How to Get Away with Murder (ABC, 3. série)
23. 9. 2016 Longmire (Netflix, 5. série)
23. 9. 2016 Transparent (Amazon, 3. série)
23. 9. 2016 Hell's Kitchen (Fox, 16. série)
23. 9. 2016 Last Man Standing (ABc, 6. série)
23. 9. 2016 MacGyver (CBS, 1. série)
23. 9. 2016 Dr. Ken (ABC, 2. série)
23. 9. 2016 The Exorcist (Fox, 1. série)
23. 9. 2016 Hawaii Five-0 (CBS, 7. série)
23. 9. 2016 Blue Bloods (CBS, 7. série)
23. 9. 2016 Van Helsing (Syfy, 1. série)
24. 9. 2016 Star Wars Rebels (Disney XD, 3. série)
25. 9. 2016 Bob's Burgers (Fox, 7. série)
25. 9. 2016 Once Upon a Time (ABC, 6. série)
25. 9. 2016 The Simpsons (Fox, 28. série)
25. 9. 2016 Family Guy (Fox, 14. série)
25. 9. 2016 Secrets & Lies (ABC, 2. série)
25. 9. 2016 The Last Man on Earth (Fox, 3. série)
25. 9. 2016 Quantico (ABC, 2. série)
27. 9. 2016 Aftermath (Syfy, 1. série)
27. 9. 2016 11. 10. 2016 Channel Zero (Syfy, 1. série)
27. 9. 2016 Tosh.0 (Comedy Central, 8. série)
27. 9. 2016 Drunk History (Comedy Central, 4. série)
28. 9. 2016 Criminal Minds (CBS, 12. série)
28. 9. 2016 Code Black (CBS, 2. série)
28. 9. 2016 Younger (TV Land, 3. série)
28. 9. 2016 Impastor (TV Land, 2. série)
28. 9. 2016 Lip Sync Battle (Spike, 3. série)
30. 9. 2016 Crisis in Six Scenes (Amazon, 1. série)
30. 9. 2016 Luke Cage (Netflix, 1. série)
30. 9. 2016 HIM (ITV, 1. série)

Finále:
1. 9. 2016 Sex&Drugs&Roc­k&Roll (FX, nerozhodnuto)
2. 9. 2016 Killjoys (Syfy, nerozhodnuto)
4. 9. 2016 Murder in the First (TNT, nerozhodnuto)
5. 9. 2016 Rizzoli & Isles (TNT, zrušeno)
6. 9. 2016 Difficult People (Hulu, prodlouženo)
6. 9. 2016 Zoo (CBS, prodlouženo)
6. 9. 2016 Mistresses (ABC, nerozhodnuto)
7. 9. 2016 American Gothic (CBS, nerozhodnuto)
7. 9. 2016 Tyrant (FX, nerozhodnuto)
10. 9. 2016 Aquarius (NBC, nerozhodnuto)
11. 9. 2016 BrainDead (CBS, nerozhodnuto)
11. 9. 2016 Ray Donovan (Showtime, prodlouženo)
11. 9. 2016 The Last Ship (TNT, prodlouženo)
14. 9. 2016 Mr. Robot (USA Network, prodlouženo)
15. 9. 2016 Queen of the South (USA Network, nerozhodnuto)
15. 9. 2016 Beauty and the Beast (The CW, zrušeno)
16. 9. 2016 Dark Matter (Syfy, nerozhodnuto)
18. 9. 2016 Vice Principals (HBO, prodlouženo)
25. 9. 2016 Power (Starz, prodlouženo)
25. 9. 2016 Ballers (HBO, prodlouženo)
25. 9. 2016 Survivor's Re­morse (Starz, prodlouženo)

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře43zobraz všech 43 příspěvků
misiacik0308

misiacik0308

Blacklist, NCIS, Quantico a TBBT. KONECNE
před 7 roky
dominik3

dominik3

Pre mňa trpaslik
před 7 roky
ragelly

ragelly

Hororová antologie Channel Zero od Syfy byla posunuta o dva týdny, premiéra bude až 11. 10. 2016.
před 7 roky
Další články k tématu