avatar uživatele

theia.gab

off
JménoLea
Věk2023 let — narozeniny slaví za 154 dní (Štír)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky theia.gab
plakát
Hannah Montana
17. srpna 2016
další názory k seriálu

Seriál mého dětství

Seriál by se sice nedal zařadit mezi nejrozumější a smysluplné, ale rozhodně je to úžasná oddechovka pro mladší slečny. Nikdy jsem neměla kanál, na kterém HM dávali, ale na internetu jsem nad ním strávila nejednu noc. V určitém věkovém rozmezí (cca 10-15 let), jsem hltala každou epizodu a to ne pouze jednou.
Teď už je pro mě příjemnou nostalgií.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Stitchers
9. srpna 2015
další názory k seriálu

Stojí za to!

Ani sama nevím proč, ale tento seriál si našel místo u mě v srdci. Hned po prvním dílu jsem se do něj zamilovala.
Dle mého má originální námět. Baví mě sledovat vztahy mezi hrdiny (hlavně mezi Kirsten a Cameronem), objevovat tajemství Kirsteniny existence a sledovat, kam se to vše vyvýjí. Seriál zatím není roztahaný a série po deseti dílech je jen jednohubka, po které chci víc. Myslím, že se seriál nezalíbí úplně každému, spíše mladším a dívkám. Nicméně alespoň stojí za to se kouknou alespoň první díl a sami uvidíte, jestli Vám seriál sednul do gusta, mně tedy rozhodně ano. :)

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Tři kluci a nemluvně
17. listopadu 2014
další názory k seriálu

Neurazí, nenadchne

Seriál je zajímavý sitcom, herci v hlavních rolích jsou úžasní, miminko roztomilé.Příběh o vychovávání je někdy trochu nereálný, neukazuje plně starosti spojené s nedostatkem času a tím i nedostatkem času pracovat.
Skvělé je obsazení role matky kluků, která jim pomáhá, tu ocení hlavně milovníci Zasloužilé matky, kdy se zde ukazuje herečka postavy Barbary Jean.
Jak z titulku naznačuje, je to podle mě seriál, který je zajímavý a fajn, ale není to ten seriál, který by jste museli nutně vidět a natož pak být netrpělivý v z dalšího dílu z důvodu, že by byl napínavý.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Gilmorova děvčata
17. listopadu 2014
další názory k seriálu

Legendární seriál

Je skupina seriálů, které jsou všeobecně známé, jedinečné a oblíbené.Tento patří k nim.
Perfektní herecké výkony.Pokud se Vám zalíbí první série budete milovat celý seriál.Nápad se nemění-ukecanost, vztah matky s dcerou který by mohl kdekdo závidět, úžasné maloměstečko, ale i několik otravných lidí, kteří dokonalost života děvčat narušuje nebo dokonce uceluje.
Příběh seriálu je úžasný a realistický.
Je to seriál, který v televizi nikdy neomrzí.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Jekyll
16. listopadu 2014
další názory k seriálu

Úžasný herecký výkon hlavní role!

Skvělý, leč krátký, seriál.Klasický příběh zobrazený do seriálu, který díky hlavní postavě stojí za zhlédnutí.
Osobně jsem byla samotným příběhem Jekylla a Hyda fascinována, a tak jsem se koukla na tento seriál.Je skvělý, protože je to v nové podobě a hlavní herec podal úžasný výkon.Málokdo by dokázal ztvárnit reálně dvě postavy a přitom vypadat skoro stejně, udělat je jen pomocí chování.On to dokázal.Celý seriál se proto kochám jeho výkonem a opravdu se i občas bojím, protože aniž by byli seriálové triky laciné, tak se pana Hyda jde bát.
Rozhodně tleskám a je škoda, že seriál má jen pár dílů, i když je zase asi lepší skončit v nejlepším.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Skins
9. listopadu 2014
další názory k seriálu

Realistický seriál ukazující zlou stránku mládeže dnešní doby ve VB

Není to špatný seriál.Jeden z těch realistických, který nám ale neukazuje zazobance a ty jejich trapné problémy tipu-máma mi nedovolí koupi si auto za několik mil. a ani iphone... Tento seriál se zaměřuje na to, co se děje u těch, kteří udělali nějakou chybu, nejsou perfektní a pořád happy.Na můj vkus je tam až moc drog, což si myslím, že třeba tady v ČR zas až tolik není, ale ve VB možná ano.Nicméně problémy postav jsou opravdu hezky znázorněny, nejsou stejné a každý je specifický i svým příběhem.Takže je to celkem dobrá oddechovka.Rozhodně nečekejte něco napínavého, ale jako doplnění volného času je to perfektní, pokud z toho nebudete mít trochu depresi.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
70 %
plakát
Buffy, přemožitelka upírů
9. listopadu 2014
další názory k seriálu

Skvělá upírská klasika.

Miluju tento seriál.Sice spíše když jsem byla mladší, měl svou éru, ale i nyní se k němu dá vrátit a říct o něm, že on je jedním z nejlepších začátků upírů v seriálu.Skvělé výkony herců, zpracování seriálu a děj, který se vyvíjí a dává smysl.Hodně napínaví a romantický seriál.Rozhodně zde není nouze o krásné herce i herečky a scény tipu-zachránění někoho, koho milujete.
Jeden ze seriálů, u kterých by nevadilo, kdyby nikdy neskončil.
Mimochodem, ohledně konce, ten byl tak úžasný a konečně jiný než "A žili šťastně až do smrti", že se tam odrazilo to, jak je seriál úžasný.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Království
9. listopadu 2014
další názory k seriálu

Pro milovníky historie?

Podle mě povedený seriál.Zajímavý námět, úžasné zpracování kostýmů, dobré herecké obsazení, které není okoukané, ale rozhodně je sympatické (pokud má být, záporné postavy už tak sympatické samozřejmě nejsou).Nicméně pro toho, kdo má rád historii a rozumí ji to rozhodně nebude ukazatel opravdových událostí, protože ačkoli námět z historie tam je, tak se skoro ve všem dále seriál se skutečností rozchází.
Celkově je to fajn oddechový seriál, který ale dokáže někdy i dost překvapit a napínat, nalákat na další díl.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Stalker
8. listopadu 2014
další názory k seriálu

Stojí seriál za stalking?

Tento seriál mi přijde jako příjemná oddechovka. Je to průměrná detektivka, ale nápad, který se týká stalkingu je pro seriál neohraný.Nejedná se však o kdovíjak dobrou detektivku.Jak jsem již psala, nenajdete zde moc velké napětí a ve většině případech (skoro ve všech) se dá děj v díle po pár minutách uhádnout a říct, kdo za tím stojí, kdo je vinný.
Navíc chybí podle mě oblíbený prvek v seriálech a to je nějaká romantika, nějaký pár, kdy se buď pošťuchují nebo se srdcelivně zachraňují (většinou parťáci).
Příjemné je tedy nápad stalkingu, protože to není otřepané a mě, možná i někoho jiného, to fascinuje, to co někdo dokáže dělat.

Takže celkově slabší detektivka s dobrým nápadem na typ zločinu, ale opravdu je zde o napínavost a nějakou jiskru nouze.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
30 %
plakát
Pomsta
8. listopadu 2014
další názory k seriálu

Je tato pomsta sladká?

První série seriálu je naprosto úžasná.Celkově obsahuje spoustu napětí, ale i romantiky a citů lásky, ať už se jedná a milostné vztahy, tak o vztah rodinné- a to hlavně u otce a dcery.Hned první díl skvěle diváka vtáhne do děje, nejste zmatení, víte o co se jedná a hlavně chcete vidět víc, protože rozhodně celá série je velmi napínavá a mně osobně i sympatická.
Druhá série je opět úžasná.Nečekaná, vášnivá a emoční.
Třetí jakbysmet.
Nyní vysílaná čtvrtá série nám opět ukazuje nečekaný a napínavý děj, který opět stojí za to.Po každém dílu se těším na další a sama si říkám, jak by to asi mohlo pokračovat, protože mi hlavní hrdinka přirostla k srdci a myslím, že přiroste i k jiným.

Takže celkově za mě jeden z top seriálů-opravdu napínaví, ne roztahaný, plný emocí, dobrých hereckých výkonů a originální.Rozhodně stojí za zhlédnutí!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
1/2
12