avatar uživatele

bary

off
JménoNemám
Věk
BydlištěAustralska buš
Twitter@bojim se litaní
Instagram
Facebookachnechcesemikopirovat.com
Poznámka
http://www.youtube.com/watch?v=9N5KyjM5v0c
Názory uživatele bary
plakát
Friends with Better Lives
6. dubna 2014
další názory k seriálu

new friends? hardly but.....

Staré koště…. Však už to znáte. A to se dá říct i o tomto seriálů. Nic nového nepřináší. Je zde sympatická parta, pár povedených vtípku a nulová originalita. Ale no co, ono to vlastně stačí. Co víc si přát od komedie než čistou půlhodinovou zábavu a tu zaručeně dostanete. Na herce i po třicítce se dá koukat. Hlášky jsou podaný vtipně, i když někdy jsem měl pocit, že herci svoje postavy přehrávají. No nic není dokonale. Tvůrcům se povedlo navodit rodinou a přátelskou atmosféru, až má té pocit sednout si s touhle sympatickou partou na gauč a sledovat epizodu Homelandu. Pšš nemoc hlasitě ať nevzbudíte dítka z postele.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %
plakát
Believe
6. dubna 2014
další názory k seriálu

Věřit se vyplatí

Believe jak výstižné. Po dost rozpačitém pilotu tvůrci šlápli na plyn a aktivovali pár mozkových závitu a seriál po každém dílu zvyšuje pomalu svoji kvalitu. Snad nepřijde mrtvice a seriál nespadne do nekvalitních základu. Úvodní díl mi připadal dost nedodělaný jako by tvůrci nevěděli sami co chcou. Prvních 5 minut pilotu je povedených pak ale přijde blonďatě děvče s pistoli v ruce, par stupidně vypadajících rvaček a několik klišé, které zapomínají, že jsme lidé s mozkem v hlavě. Po pilotu si někdo uvědomil, že to takhle dále nejde a tak to zkusili znovu a lepe. Najednou hlavnímu padouchovi rozumíte proč je taková svině. Jsou zde vysvětleny schopnosti kouzelného dítěte a postupně se smíříte i s novým účesem hlavního hrdiny. Seriál má dokonce i hloubku a v povedených flashbacích se dozvíte o motivech postav a jak to všechno vlastně začalo. Děj každého pilotu je zatím pořád stejný. Především se utíká před zákonem, mezitím se stihne pomoct nalézt zatracenou lásku čí matku a menší ukázka zvláštních schopnosti. Triky se vylepšují, ale zázrak to také není. Herci jsou v hlavních rolích sympatičtí a svoje role hrají dobře. Zvlášť výpomoc od tvrďáckého Banshee se povedla. Seriál postupně nabral na logičnosti a je to jenom dobře. Sice žádnou výraznou promyšlenost ani husinu nečekejte, přesto to začíná byt zábavné. No konečně.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %
plakát
Mixology
25. února 2014
další názory k seriálu

Amormanie

Povedená oddychovka. Zde nemusíte přemýšlet, stačí pouze nechat se unést jednoduchým a zábavným dějem. Postavy jsou sympatické a každý si zde najde svého prince čí princeznu na bílém koní. Jeden večer, jeden noční klub a spousta opilých dvounožců. Hádejte, kdo spolu nakonec skončí v milostném objetí? Po pilotu je jasné, že okřídlený Amor to nebude mít jednoduché a tak jsme svědky opileckého zvracení do kabelky vaší možná budoucí polovičky a klasického poroschodového zhroucení. Seriál nic nového nepřináší ani neposouvá komediální žánr někde do nebeských výšin. Jede si hezky podle sebe, na nic si nehraje a nabídne pohodovou a zábavnou půl hodinku až je vám lito, že seriál nemá delší stopáž. Při sledování se odpočinete od problému běžného života a dokáže zlepšit vaši náladu. Co víc si přát? S pytlíkem na zvracení na prvním rande…….

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Láska ve hvězdách
22. února 2014
další názory k seriálu

Cool tykadla

Povinně vypnout logické obvody v hlavě a povedeny seriál je na světě. Pokut tak neuděláte, budete často kroutit hlavou tam a spět co to na nás tvůrci zase zkoušejí. A zkoušejí toho dost. Hlavně moji trpělivost s milostnými trojúhelníky. Na druhou stranu nedopadlo to tak strašně jak jsem čekal. Čistá stupidita se nekoná a sem tam mate pocit, že pokut by do rukou vzal tento projekt někdo schopný s láskou pro detail, mohlo by se jednat o povedenou jednohubku, co to s námi potáhne dlouho. Pilot jede ve znamení rasistických tlachů ve stylu ,,Přišli jsme v míru“ ,,Nezájem mrtvý E.T. dobry E.T.“. Aby to zelení cestovatelé neměli jednoduché strčí je na střední školu mezi puberťáky. No ještě že lidé chrání svoje investice. Postavy mi nepřirostli k srsti, ale na první díl to zatím stačí. Hudební vložka seriálu je povedená, jen od CW jsem čekal víc aktuální songy. Tvůrcům se celkem povedlo vytvořit cool budoucnost plných hologramů a technických věciček. Snad v budoucnu někdo nehodí zpátečku a seriál nebude připomínat svět dneška než zítřka. Při menší návštěvě mimozemského geta tvůrci předvádí jejich kulturu povedeným způsobem. Jen do budoucna čekám víc originality nejenom předvádění směsku pozemských kultur. Zatím mám chuť podívat se i příště. Doufám že tvůrci nebudou spoléhat jenom na milostnou dvojici a nabídnou zajmavy a aspoň trochu originální děj. S přáním až na moji zahrádce ztroskotá vesmírná loď......

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
79 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
50 %
plakát
Pod černou vlajkou
19. ledna 2014
další názory k seriálu

Na plné plachty....

Ať se dívám na pravobok či levobok v Tv nevidím žádný pirátský seriál. Konkurence tedy žádná a seriál připlul do neokoukaných vod. Pokud tedy nepočítáte různé filmy čí hry. V televizi se však jedná o zajmavý a podle pilotu i dráhy a odvážný kousek. Pilot má zhruba hodinu, plus mínus nějaké ty sekundy. Za tu to dobu předvedl bitvu na moří, mocenské čachry a ke konci i komorní rvačku mezi chlapy. Nesmím, zapomenou ani na erotické scény, které k tomu to typu seriálu prostě patří jako sprostá slova a shnilé zuby. Pokut jste fandy různých pirátských filmů, nic vás nedokáže vyvést z míry. Přesto pilot je zábavný a má správnou pirátskou energii. Seriál se drží prozatím reálnosti obyčejného světa, takže tady kouzelné kompasy či vesmírnou technologii nečekejte. Což se mi líbí. Atmosféra je skvělá zvlášť prvních 10 min. vás zaručeně dostane. Potom však příchozí odlehčení a celkově hutná a temná atmosféra se vytrácí. Postavy jsou sympatické a u nikoho jsem neměl vyloženě pocit vyhodit ho z lodě. Děj je jednoduše klasický o nalezení bohatství. No, vlastně nic víc se ani čekat nedalo. Triky jsou kvalitní jako rekvizity či kostýmy. Výprava se povedla za jedna. Kamera i střihy jsou místy zajmavé a už se těším, co nám tvůrci předvedou příště. S přáním dovolené v Karibiku……….

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
58 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
60 %
plakát
Temný případ
14. ledna 2014
další názory k seriálu

True Quality

Musím říct, že kriminálky všeho druhu mě nepřipadají tak zajmávé jako ostatní populaci planety. Přesto par dílu NCiS, CIS……, Bons nebo Hanibala jsem skousnul. Dokázala tahle detektivní dvojice rozproudit dost ospalé vody kriminálního žánru? Svým způsobem Ano. Přestože jsem po zhlédnutí úvodního dílu měl pocit přiložit si k hlavě zbraň a zmáčknout spoušť pistole. Nebojte, myslím to obrazně. Tady se na dobrou náladu nehraje. Atmosféra je tak ponurá a depresívní že si říkáte, že už to snad horší být nemůže. Osobně nevím, zda to myslet pozitivně. Kdo se chce cítit depresivně? Ovšem nedá se upřít, že něco podobné v televizi zatraceně chybělo. Normální život není jenom o dvojitých duhách a skákajících pokémonech. Je i o hnusných věcech, které si necháváme raději pro sebe. Seriál tak ukazuje život takový jaký je. Ústřední dvojku se podařilo dokonale odlišit. Tvůrci nám tedy přichystali taťku od rodiny, který si jen škudlí na své poslední prázdniny. Jeho parťák je zas cynický chytrolín. Tu to osobu by sté v blízkosti tlačítka, co může zničit zemí, zrovna vidět nechtěli. Herecké výkony jsou samozřejmě na špici televizního ledovce a ani sebevětší vánek je nerozhodí z role. Dialogy jsou vybroušené do poslední samohlásky, tady stupiditu nečekejte. Scény jsou natočeny s citem pro detail. HBO zas jednou jede na plné obrátky. Samotný bratranec Hanibala to sice v hlavě v pořádku nemá ale naaranžovat mrtvolu do zajmavé formy umí dobře. Sice nic překvapivého ani vražedně šokujícího se nekoná. Seriál posouvá krimi žánr v televizi na jinou dospělejší uroněn. Všechny prvky všech možných kriminálek dokázal vybrousit k dokonalosti. Není to však revoluce spíše evoluce. Pro mě zatím nejzajmavější kriminální seriál současnosti a předvedení kvalitní práce.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
90 %
plakát
Bitten
12. ledna 2014
další názory k seriálu

Hot Bitten

Na tuhle novinku jsem se podíval protože jsem byl zvědavý, jak si autoři poradí z danou mytologii. Žádné překvapení se nekoná, je tu další tuctovka. Poměrně brzo zjistíte, že seriál sází nejvíce na erotické scény a vypracované svaly. A tak v pilotu jsou servírovány nahé zadky všech velikostí a barev, dojde i na ruční práce ústřední blondýnky a méně odvážnou trojku v posteli. Osobně nemám příliš rad sazku na tuhle kartu. Působí to lacině. Na druhou stranu seriál staví na zvířeti uvězněném v člověku, tak je logické že bez nahoty se to neobejde. Tak proč toho nevyužít a vytvořit Teen Volf pro dospělé. Nicméně vše zůstává v rozumných mezích a čtenáři 50 odstínu jsi i zazívají. Děj pilotu začne mít spát po objevení ženské mrtvoly v lese. Když to vůdce chlupaté smečky zjistí, dojde na zběsile smskování. Všichni členové vlčí party se sejdou na rodnné pudě aby pachatele vyčmuchali a rozhodli co dále. Hlavní hrdinka se však braní nejvíce a její rozhodování opustit velkoměsto sledujete po zbytek děje. Kupodivu nepůsobí to stupidně. Hlavní hrdinka má svého přítele, dobré kamarády a vysněný normální život ve městě. Je tedy logické, že se ho nezdá lehce. Děj pilotu je přesto jednoduchý a postrádá nápady i akční scény. Jednotlivé postavy vlčí smečky jsou od sebe dobře odlišeny a je zde představeny mlčenlivý vůdce, lázeňský frajírek a vysokoškolský New Yorkský učitel, který svou temnou stránkou přitahuje všechny dívky ve škole. K hlavní hrdince nemám výhrady. Pokut se vám líbila i v předešlých rolích zde budete také spokojení. Triky jsou na seriál dostačující něco ve stylu Twailat sagy. Schopnosti vlčích hrdinů jsou klasiky lepší sluch, čich a přeměna ve vlka kdy se jim zachce. Prozatím seriál postrádá pořádného záporáka a nějaký Wou efekt, který diváka přilepí k obrazovce. Pokud to však tvůrci nezvorají a nehodí zpátečku, může se jednat o zajmavé překvapení roku. S očkováním proti vzteklině......

27 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
27 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
40 %
plakát
Helix
11. ledna 2014
další názory k seriálu

Nebezpečný Helix

Pro mě je Helix nejočekávanější novinka tohoto roku. Pokut tedy nepočítám Last Ship. Takže má očekávání jsou veliká. Dokázal pilot zvednout mě ze židle? Bohužel ne. Dokonce jsem trochu usínal. Děj v některých místech ztrácí pozornost diváka a postupné odkrývání tajemství základny a záhadného viru vás nepřinutí k pozornosti. Tedy pokut nepočítám posledních 5 minut života tehlete novinky. Ty vás zaručeně přinutí se podívat i příště. Zajmavé scény tady přesto najdeme, zvlášť opičí sněhuláci se povedly. Taky honička nakažených ve stylu vetřelce není špatná, i když jsem měl pocit, že jsem už to několikrát viděl. A to je vcelku ten problém. Pokut se seriál snaží diváka vystrašit originální zrovna není a vždy vás na vybafnutí upozorní. Z traileru jsem čekal víc dramatičnosti i hororovosti. Holt očekávání je někdy svině. Herecké výkony jsou skvělé a postavy jsou díky tomu uvěřitelné a dokonce i sympatické. Tvůrci v pilotu představují jejich charaktery a snaží se přiblížit je více k divákovi. Vcelku povedené, přestože tady napětí seriál ztrácí nejvíce. Hudební stránka se vice méně povedla. Při úvodu vás naladí, potrhlá výtahová písnička. Tvůrci sní, však poměrně plivají a ke konci nepůsobí tak prima ulítle jako na začátku. Kamera je některých místech podařená a dojde i na reálné scény z pohledu očí. Nechybí ani celková celistvost příběhu. Co dodat? Jak jsem psal výše, čekal jsem více. I tak zatím nejpovedenější novinka roku.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
80 %
plakát
Killer Women
8. ledna 2014
další názory k seriálu

kill or be killed

Ranger v sukni, a že ji to sluší. Další sněhová novinka je zde, snad nám neroztaje. Děj novinky začíná krvavě zavražděním nevěsty ve stylu Kill Billa. Tak trochu ho seriál připomíná i nadále. Vražedkyně však tak špinavá není a je na ex-cylonce zjistit pravdu o motivech ženy v červených šatech. A to je vlastně vše. Další vyšetřovací seriál. Nic zajmavějšího nečekejte. Je to však špatně? Tvůrci se snaží vykreslit charakter hlavní hrdinky po svém a tak tady máme představení rodiny, temnější minulost a dojde i na hudební číslo. Bohužel nic zajmaveho ani originálního. Mate vlastně pocit, že se to tak trochu i čekalo. Polo blonďaté děvče v akčních scénách ukazuje, že umí parádně řídit, okukovat zásahový tým v dodávce a na konec i zmáčknout spoušť pistole. Trochu málo na moderní Xenu. Ne že by měla zběsile vykopávat dveře, ale přesto to chce přidat plyn a pár vylomených zubu. Tohle je Texas baby, ne přehlídkové molo. I přesto pilot je napínavý a dokáže si vaší pozornost udržet až do konce. Soundtracku se nedá co vyčíst v seriálu působí skvěle a navodí správnou Texaskou atmosféru. Dokonce i prostření jsou velice povedené a Texas tady číší v každé scéně. No nevím, zda se budu dívat i nadále. Ne že bych byl zklamaný. Jen novinka mě nepřesvědčila, že bych to měl zkusit i příště.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
40 %
plakát
Kyberagent
8. ledna 2014
další názory k seriálu

Lost Intelligence

No, je to tady začíná nový rok a sním i mrazivé novinky. Tahle se k mému překvapení povedla. Nastup blonďatého Chucka do TV je osvěžující. Sice ne dokonaly ale i tak jsem spokojený. Hlavní hrdina je správný típek, který má v hlavě Intel. Díky tomu dokáže vytáhnou veškeré info o vaší učitelce a sestaví si ve své geniální mysli i budoucí prezentací Applu a to hned v reálu v 3D. To mu říkám kino. Dva lístky prosím. Prezentace schopností samotného čipu a člověka je vnikající. Zvlášť úvodní scéna se povedla, rekonstrukce přestřelky je efektní, plná nápadu a povedených triku. Druha podobná scéna nám ukazuje, že i když má hrdina v hlavě čip, bez lidské inteligence a představivosti to nelze. A tak funkčnost čipu posouvá za nemožné hranice. Vedlejší postavy dostávají v pilotu docela dost prostoru. Tvůrci se snaží divákovi je přiblížit a vykreslit jejich motivaci a charaktery. Nejsou to zrovna srdce rvoucí příběhy, ale na pilot to stačí. Příběh se patrně bude točit okolo nalezení ztracené a (ne)zrádné hrdinovy manželky a vypořádaní se s neplechami, která natropí čínská strana s podobným čipem v hlavě v čele. Děj pilotů naznačuje a rozbíhá právě tyto dvojité dějové linky. Příběh je napínavý je zde hodně akčních scén, povídaní a představování s menším dějovým překvapení. Musím uznat, že jsem se nenudil. Akce je dobře rozesetá mezí kecaním a prezentací schopnosti čipu. Na nudu tady není čas. Stane se toho hodně. Pilotu se bohužel nevyhnuli par drobných chyb. Některé lokace a to hned v úvodu nepůsobí jako z daleké země. Taky vykecávaní státních tajemství na chodbě plných lidí taky není zrovna inteligentní. Podobných malých chyb v reálnosti a logice příběhu je více ale to už je jen na vás zda je najdete. Stojí tedy ochrana života hlavního hrdiny víc než život prezidenta USA? Nezbývá nic než zjistit to příště. S nadějí do příště…..

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
70 %