avatar uživatele

hlupec

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky hlupec
plakát
Bylo, nebylo
7. října 2015
další názory k seriálu

Vzdávám to

První série byla bomba, ta mě opravdu chytla. Mizerné efekty ničemu nevadily a bylo to prostě napínčo:) Druhá už mi přišla trošku divná, jak na sebe v dnešním moderním světě postavy volaly svými pohádkovými jmény, no ale nakonec jsem se také ponořila. Bohužel to pro mě zabila třetí série a Neverland - už se asi tak rok nutím do skouknutí dálšího dílu, ale teď jsem si uvědomila, že to vlastně nemam zapotřebí:)

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
60 %
plakát
Pod kupolí
6. října 2015
další názory k seriálu

Postupný úpadek

Jak to tak bývá u podobných seriálů, nejlepší byla první série. Jakmile se začne vzniklá záhada nějak vysvětlovat, je z toho většinou pěkný galimatiáš. Upřímně mi to vysvětlení ani nepřišlo úplně logické - hlavní body ano, ale ty detaily nějak neseděly. V posledních dílech už mi vadily i herecké výkony, docela by mě zajímalo, jestli byly špatné od začátku, nebo se to pak nějak zvrtlo:)

Každopádně jsem dokoukala celý seriál, takže hodnotit musím spíš kladně, člověk se nenudí a zvlášť v první sérii je to hodně chytlavé. Žádné mistrovské umění to ale není.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %
plakát
Minority Report
27. září 2015
další názory k seriálu

Po pilotu

Hodnotím po pilotu, protože dál koukat zřejmě nebudu. Je to takové nemastné, neslané - herci, postavy, příběh, tajemství, zpracování ... prostě nic zajímavého. Na druhou stranu to není úplně blbé :) Je to trochu jako Almost Human bez humoru (až na jednu či dvě světlé výjimky). Dvěma slovy: neurazí, nenadchne. Alespoň mě ne ;)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
50 %
plakát
Dark Matter
24. září 2015
další názory k seriálu

Just pilot

Od shlédnutí pilotu uplynulo už mnoho dní (pár měsíců?), tak si říkám, že mě seriál asi dostatečně nezaujal. Jediné, co si o něm pamatuji je to, že bitky vypadali dost směšně, téměř jakoby to byla parodie. Bohužel nic jiného tomu nenasvědčovalo, takže to asi bylo myšleno vážně. Spolu s Killjoys je to další nudné a neoriginální sci-fi (a to jsem všechny Stargaty shlédla párkrát tam i zpátky - moc náročná tedy nejsem:)).

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
50 %
plakát
Zoo
22. září 2015
další názory k seriálu

Zoo

Přestávám koukat po 13.dílu první série - nevím, zda to bylo finále, či bude série pokračovat, ale posledních 5 dílů jsem se jen modlila, aby už to skončilo.

Je to takové celé levné, i když ze začátku jsem si říkala, že to mohlo být horší. Vědecká stránka věci je ptákovina a jak tak nad tím přemýšlím, moc se mi nezamlouvá to, že zvířátka jsou tam hlavní (inteligentní) záporák - proč by se kočky, jež nás úspěšně domestikovaly, pokoušely najednou o naši záhubu? Chápala bych prasata, kuřata, krávy i koně, ale proč kočky a psi?

No, takže ... pokud už opravdu nemáte do čeho píchnout, pár dílu tohoto se snést dá, ale jak to zajede do svých trapných kolejí, rychle pryč;)

42 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
42 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
40 %
plakát
Falling Skies
9. září 2015
další názory k seriálu

Čím dál tím horší

Dokoukala jsem to jen s vypětím všech sil. Bohužel šlo o ten typ seriálu, který se s každou sérií stával víc a víc nesmyslným - jak se začne s vědou a vysvětlováním, jde to do kopru :)

První série ale byly dobré a stačilo to natolik, aby mě zajímalo jak to skončí. Díky bohu, že už to skončilo :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
50 %
plakát
Killjoys: Vesmírní lovci
5. září 2015
další názory k seriálu

Nuda

Zvládla jsem jen první díl a kousek druhého, pak jsem si řekla, že to za můj čas opravdu nestojí. Nudná zápletka, špatné efekty, postavy si člověk moc neoblíbí. Shrnula bych to jedním slovem: trapas.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
40 %
plakát
Městečko Pines
26. července 2015
další názory k seriálu

Wayward Pines

Začíná to jako záhadný thriller a končí jako levné sci-fi. Pravdu o Wayward Pines se divák dozví asi v půlce série a já jí byla trochu zklamána ... pak už člověk nepřemýšlí o všech možných variantách "kdo, co, proč", ale jen "tupě" sleduje příbehy postav ... trochu škoda.

Zpracování je kvalitní a mou pozornost si to udrželo až do konce (což možná není důležité měřítko, ja skouknu téměř cokoliv) :D

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Osmý smysl
9. července 2015
další názory k seriálu

Na hraně nudy

Tak, ani nevím, jak to popsat:) Právě jsem dokoukala první sérii a nedokážu se rozhodnout o kvalitách tohoto neotřelého seriálu. Co se týče zpracování, je to (dle mého) jeden z nejlepších seriálů. Také jsem úplně paf z těch kontroverzních scén (společný sex, porody) - ty se jen tak někde nevidí, pokud vůbec někde.

A proč jsem tedy na vážkách s hodnocením? Mám takový dojem, že seriál vlastně o ničem není:) Jeho děj by se mohl vměstnat tak do tří dílů a ani tak by nešlo o moc epické dílo:) Zároveň se mi ale hlavní téma líbí, i to, jak ho tvůrci využívají.

A když to vezmu kolem a kolem, nechám rozhodnout spíš pocit, než mozek a shrnu to asi takto: oooOOOOoooooo :)

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Kráska a zvíře
29. června 2015
další názory k seriálu

Klasické CW

Tak, první dvě série jsem skoukla asi tak za 3 dny (no, možná 4) :) Vlastně o ani není ničím vyjímečné a jediné, co mě zajímalo byl vztah ústřední dvojky - a to (spoiler alert), že půlku série chodí Kate s někým jiným je u takového seriálu trochu naštvávací - no považte jak by vám bylo, kdyby se třeba Elena vrátila ke Stefanovi? :D

Herci jsou ok, výkony asi také. Nejvíc mi vadily asi nedotažené detaily (někdo objeví, přestože to prostě nemohl stihnout; obtížně se někam dostat, ale jak se dostat ven už je asi brnkačka, protože to seriálu nestojí ani za zmínku ....) - ale co od CW a takového seriálu chtít? :)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %