avatar uživatele

Nighters

off
JménoPetr
Věk33 let (Střelec)
BydlištěOstrava!!!
Twitter@Nemám
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Nighters
plakát
Teorie velkého třesku
10. dubna 2012
další názory k seriálu

Bazinga!

Tento seriál jsem začal sledovat od jeho začátku, což už je nějaká doba. Podle mě první série byli skvělé, skoro každou epizodu jsem se zasmál, ale poslední dobou už tento seriál upadá, málo opravdu vtipných scén, kterým by se dalo zasmát. Objevili se v seriálu nové pro mě nesympatické postavy, co více dodat asi už neví o čem mají točit a nebo jsem nějak mezi prvním dílem a dneškem podstatně dospěl a nepřipadá mi to už tak vtipné.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Caprica
25. ledna 2012
další názory k seriálu

Počátek cylonů.

Skvělý prequel BSG. Přestože byl seriál uťat hned první sezonou, autoři aspoň dobře ukončili děj a tak mi až tak moc nevadí že skončil i když je to škoda. Co ještě více dodat, kdo shlédl celé BSG tak by si měl najít trochu času a shlédnout tento spin-off, aby si doplnil zbývající části skládanky děje.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
90 %
plakát
Firefly
25. ledna 2012
další názory k seriálu

Serenity

Seriál jsem začal sledovat a zhlédl v roce 2012, což je cca 9 let od uvedení, takže hlavní postavy ještě nebyly až tak známé (pro mě v té době určitě ne), ale když jsem začal sledovat seriál, hleděl jsem s otevřenou pusou, kolik ve Firefly hraje pro mě známých herců z mých oblíbených seriálů. Po zhlédnutí pouhých 14 dílů a filmu Serenity, který je také hodně dobrý a rozvíjí seriálový příběh, jsem zklamaný, že takto skvěle vyvedený seriál ukončili, určitě by si zasloužil těch X epizod. Řadím ho mezi své oblíbené vesmirně-odysseové seriály jako Battlestar Galactica a Red Dwarf. Takových seriálu je málo.

45 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
91 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
plakát
Perníkový táta
31. prosince 2011
další názory k seriálu

Náhoda.

Tak na tenhle seriál jsem trefil náhodou a snad do dvou týdnů jsem sjel celé 4 série jak mě bavil. Dvě postavy, každá úplně jiná, které osud svede dohromady a vytvoří perfektní dvojku - učitel a žák, senior a junior, oldschool a newschool.
Poprvé v seriálech, co se hlavni postava tak razantně vyvíjela během jednotlivých epizod jak po psychologické stránce tak vizuálně. Už se těším na pokračování.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Black Books
31. prosince 2011
další názory k seriálu

Britský humor

Poprvé co jsem se začal na Black Books dívat jsem po shlédnutí 2 dílů musel přestat, neboť mě to nijak nebavilo a neoslovilo. Po snad roce, když jsem se neměl na co dívat, jsem to zkusil podruhé a najednou mě to bavilo, hold ti co nemají v lásce britský humor tomu musí dát čas. Nebyl by díl, abych se nezasmál. Věčně kouřící, chlastající Bernard, u kterého jsem se divil, že vůbec prodá knížku, že mu tam chodí lidi. Nejvíc mě ale vzal ten jeho bordelismus, jak v knihkupectví tak u něho doma.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Battlestar Galactica
31. prosince 2011
další názory k seriálu

So say we all!

Pro mě další skvělý scifi seriál, který mě vtáhl do děje. Jsou zde sympatické postavy a jejich složité vztahy s dalšími hlavními postavami, což jsem vždycky nějak neměl rád ve scifi seriálech, ale zde to mají dobře provedené a související i s hlavním příběhem.
Skoro žádný výskyt hluchých míst a vatových epizod. Docela pěkně propracované detaily - historie kolonií, náboženství, typy lodí apod. Velmi mě mile překvapil konec, který se jim povedl, taková úvaha o lidské budoucnosti.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Dr. House
29. prosince 2011
další názory k seriálu

House M.D.

Stále stejná šablona, nový záhadný nediagnostikovatelný podivný případ, řeší ho na x nemocí a ke konci epizody House (někdy ve vzácných epizodách někdo z týmu) přijde na správnou diagnózu, která je někdy i úsměvně prostá. A i přesto mě seriál baví, možná i díky Hugh Lauriemu, kterého jsem si hodně oblíbil.

House a jeho urážky, vtípky s Wilsonem a šprýmy mě velice baví. Postupem času přišlo na postavy samotné a mohli se vyvíjet, díly ve kterých není až tak důležitý případ a oživilo to seriál.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Hell on Wheels
29. prosince 2011
další názory k seriálu

Western

Sice jsem westernu nikdy neholdoval, ale tento seriál si mě získal. Skvělé zasazení děje po občanské válce do divokého západu, který se teprve začal dobývat a kolonizovat, tvrdá dřina při stavbě železnice a všudypřítomní indiáni. Skuteční chlapi, alkohol a lehké ženy!

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Super drbna
29. prosince 2011
další názory k seriálu

Upper east sider

Tak na tento seriál se hlavně dívám proto, jak si hlavní postavy žijí v luxusu. První série byli příběhově skvělé,ale poslední díly se mi zdají už slabé a proto je i dobré, že seriál už bude za nějakou dobu končit.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Bratrstvo neohrožených
29. prosince 2011
další názory k seriálu

2. světová

Mám rád seriály, filmy s tématem války a proto jsem si seriál nemohl nechat ujít. Tento "seriál" je vynikající jak ve výpravě a rekvizitách, které byly dokonce i pravé, tím myslím například oděvy, které nosily vojáci byli ve skutečnosti z dob 2. světové války, hudba, efekty apod. Škoda jen, že dílů bylo jen 10.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
1/2
12