avatar uživatele

Remi

off
JménoJan Č.
Věk33 let
BydlištěPraha
Twitter@Remivsremi
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Remi
plakát
Poslední loď
28. srpna 2014
další názory k seriálu

Příjemné překvapení.

Od začátku jsem se bál, že bude seriál přesycený všemi možnými klišé, plné patosů a velkého množství amerického patrionismu. A opravdu jsme se toho všeho dočkali, ale v míře a způsobem podaným, který mě vůbec nezneklidňoval. Casting se velmi povedl a herci si odvedli svůj kus práce. Vizuální stránka šlape jak má a dočkali jsme se gradujícího a překvapivého finále. Pro mě se jedná o velké a hlavně příjemné překvapení letošní letní sezóny, jenž je neskutečně našlapaná. Season 1 - 80%.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
42 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
80 %
plakát
Lidé zítřka
21. května 2014
další názory k seriálu

X-meni pro novou generaci?

Hned na začátku řeknu, že jsem této light verzi X-menů postupem času propadl. Kdo by to řekl, po té nemasné a neslané první třetině seriálu. Proto mě nesmírně irituje krok stanice, jenž tento parasvět poslala do věčných lovišť. A proč se mi seriál libil, když jsme zde opět měli možnost vidět hromadu mladých a krásných lidí, kteří se snaží najít vhodné protějšky na nějaké to povyražení? Inu, těch důvodu je víc. S postupem času celý děj opravdu gradoval. Dostavilo se pár zajímavých zvratů (kdo čekal, že bude paranormál i matka Stephena?), herci získali mé sympatie a byli představeny i kvalitní a správně cvaklí padouši. Čemu ale kvituji nejvíc, je krok CW, kdy stále častěji do svých seriálů přidává postavy, které nejsou pouze černobílé. Dočkali jsme se okamžiků, kdy správňáci také vyřeší problém nekompromisně a i celkem drsně (John, Cara). Za to jsem velmi rád, když se kladné postavy nebojí jít tvrdě za tím, co je správné a co je nejlepší pro všechny, i když to znamená někomu natrhnout prd*l. Žádné dušinovské komplexy, snad kromě finálního rozhodnutí Stephen nepřeměnit se na killing machine. Suma sumárum, TTP je, tedy byl, rozhodně jedním z nejpovedenějších novinek seriálové sezóny 2013. Uvidíme, zda CW nepřehodnotí své stanovisko a nedá tomuto světu ještě druhou šanci.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
2. dubna 2014
další názory k seriálu

Konec

Tak nam po deviti letech skoncil HIMYM. Bylo to legendarni? No, legendarne natahovane, to ano. Podle me mela matka skoncit uz davno. Kvuli zbytecnemu natahovani prichazeli o divaky i fanousky, kteri toho casem meli po krk. V poslednich dvou, trech radach to bylo pouze protahle cosi, ktere jaksi vysumelo. Zaverecni dvojdil byl celkem prijemny. Vtipny i smutny, ale cloveku stejne zustane pachut toho, ze to neni tak kvalitni serial, jako na zacatku. No nic, jedna kapitola se uzavrela. Na podzim se prichystejte na HIMYD

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Elfen lied
23. ledna 2014
další názory k seriálu

EL

Brutální opera krásného příběhu jedné neobyčejné dívky.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Dexter
24. září 2013
další názory k seriálu

Oblíbený zabiják

Dexter je rozhodně kvalitní seriál na velmi zajímavé téma. Michael C. Hall osm let předváděl výborný výkon a má velký podíl na tom, že se z Dextera stal takto oblíbený tv počin. Uvidíme, kam ho cesty zavedou. Přál bych si, aby získal víc prostoru předvést svůj talent.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Pacifik
8. dubna 2013
další názory k seriálu

Spielberg a Hanks podruhé.

Tento projekt to měl těžké už od začátku, ještě než padla poslední klapka, už se začal srovnávat s BoB. Rozdíl mezi oběma seriály je v jejich pojetí. V BoB jsme sledovali celou Easy Company jako celek a nezávisle se poznával každý člen této úžasné roty. V Pacificu máme 3 hlavní postavy, kteří ani nebojují spolu. Zjistíme jaké to jsou osobnosti a jak se psychicky vyrovnají s válkou. Největší slabinou shledávám v nevyrovnanosti jednotlivých dílu. U "trilogie" o Peleliu jsem byl u obrazovky doslova přikován. Tato ne příliš známa bitva se rozvrstvila do 3 dílu a je to jen dobře, neboť to je vrchol celého projektu. Naproti tomu mi některé díly lezli krkem(3,8). To se u BoB nestalo. Proto celkově Pacific hodnotím jako zajímavé přiblížení války v Pacificu, ale stále tu bude pachuť toho, že se věci mohli natočit jinak a lépe.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Generation Kill
8. dubna 2013
další názory k seriálu

Let the hadjis hit the floor.

Válečný seriál, kde si aktéři brousí spíše své jazýčky než bodáky, ale je to pojatý stylově. Bavil jsem se při každé jízdě Hamveem a jen se zaujetím sledoval, o čem si to dnešní američtí vojáci povídají v boji. V The Pacific, když přišel na řadu díl, kde se jen povídalo (3 a 8) jsem se vážně nudil, tady se to nekonalo. Opravdové akce je zde poskromnu, zvláštní ale je, že mi to nevadilo. Mnohem lepší záležitost než Mariňák.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
The Graham Norton Show
4. dubna 2013
další názory k seriálu

Skvělá práce

Graham Norton mě stále více utvrzuje v tom, že má nejlepší "Late Show." Hostů se ptá na zajímavé otázky a z těchto rozhovorů se člověk může skutečně o dané celebritě dozvědět věci, které před tím neznal. Takže se pro mě Graham stal neoblíbenějším hostem.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Vyděděnci
14. března 2013
další názory k seriálu

BBC válí

Nástupce Lostu se přeci jen objevil! Ale z jiné části Atlantiku než by jste očekávali. Místo tajemného ostrovu tu máme celou planetu, kterou chtějí kolonizátoři ze zdevastované Země, přeměnit v nový domov. Všechno však není takové, jak by se na první pohled zdálo. Outcasts bych přirovnal k projektu jménem Generation Kill. Mnoho lidi si stěžovalo, že je to válečný seriál bez akce. U Ouscasts zase někteří říkají, že je to scifi, ale v podstatě bez scifi prvků. Když se ale člověk ponoří do Carpathii se vším co nabízí, dokáže si užít příběh, který je mu podáván vkusně a postupně rozpracován, zamilujete si to. Osmihodinový výlet jsem si nadmíru užil a je velká škoda, že se nenatočí 2. sezona. Outcasts jsem dál šanci a vůbec toho nelituji.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
4/4
1234