ragelly

off
JménoEva
Věk34 let — narozeniny slaví za 7 měsíců (Střelec)
BydlištěJeseník
Twitter@ragellyCZ
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/ragelly/
Poznámka
www.youtube.com/@kilapryc
Názory uživatelky ragelly
plakát
Those Who Kill
12. srpna 2014
další názory k seriálu

Did you ever trust anyone you shouldn't have?

Někomu by se mohlo zdát, že Those Who Kill se řadí do té nekonečné série obyčejných kriminálek, kterých už je svět tak přeplněn, že není třeba vymýšlet další. Přes to si myslím, že to není tak úplně pravda. Tento seriál se vyznačuje hned několika body, které jej dělají jedinečným, či minimálně vyčnívajícím.

Those Who Kill vznikl podle skandinávské předlohy. Tyto seriály jsou v USA poměrně úspěšné, viz např. The Killing nebo The Bridge. Když se adaptace kvalitního námětu spojí s kvalitní stanicí (A&E), má zaručeně vzniknout nový hit. Přes veškeré statistiky však tuto kriminálku nesledoval skoro nikdo. Dokonce to došlo tak daleko, že seriál byl stáhnut z programu už po dvou epizodách, a to je spíše výjimkou, aby kabelovková novinka nedostala automaticky druhou sérii. Na odnoži Lifetime se přesto desetidílná první série odvysílala a musím říct, že jsem za to ráda.

Čím se tedy od ostatních kriminálek liší? Pravděpodobně největším rozdílem jsou samotné hlavní postavy. Duo vyšetřovatelů není ničím neobvyklým. Nicméně ve většině případů platí, že buď jsou oba normální a bez osobních problémů, nebo je jeden šílený a druhý ho usměrňuje. V tomto případě neplatí ani jedno. Ústřední dvojice je hodně divná. Oba dva jsou hodně divní, ale divní jiným způsobem. Catherine nemůže zapomenout na hrozné zážitky z dětství, tajně si způsobuje bolest řezáním se žiletkou a nenávidí svého otčíma, se kterým však na oko vychází naprosto bezproblémově. Thomasovo podivínství je snad nepopsatelné. V jednu chvíli je naprosto v pořádku, v další vteřině stojí nad spícím synem s nožem v posteli. Je to profilovač, pravděpodobně se až moc vciťuje do role sériových vrahů, které zdejší policie loví. Tím, že ani jeden z nich není normální, zde není nikdo, kdo by je tahal do reality. Přesto to zvláštně funguje a daří se jim vyváznout z naprosto debilních situací bez ztráty života.

Další podivností je, že Those Who Kill neuznává klasický epizodní formát. V kriminálkách většinou během jedné epizody stihnete najít oběť, vyšetřit případ a dopadnout vraha; maximálně ve speciálních dvoudílech se hledání protáhne na dýl. Zde se u jednoho vraha stráví klidně tři epizody, když už čekáte, že ho mají, podaří se mu uniknout a vraždí dál. To se mi líbilo, protože jsem nikdy nevěděla, co můžu čekat, a epizody zároveň rychle utíkaly, protože to stále vypadalo, že se k dopadení padoucha neblíží.

Co mi vadilo, to bylo míchání sériových případů s osobním případem hrdinky. To totiž probíhalo bez jakýchkoliv přeryvů a hranic. V jednu chvíli je na lovu vraha, pak dostane SMS, všeho nechá a jde za osobní pomstou. Člověk by řekl, že tak nestabilní člověk nemá v policejní profesi co dělat.

Postavy byly zvláštní. Cloe Sevigny snad normální roli zatím neměla, takže se tomu ani nedivím. Ale James d'Arcy v roli Thomase mi přišel hodně nesympatický. Možná to bylo tím, že hrál opravdu věrohodně, že to byl účel, aby jím fanoušci opovrhovali. Rozhodně bych ale takovému člověku nedůvěřovala, kdyby byl poblíž mě. Ostatní mi nevadili, naopak James Morrison potěšil, neviděla jsem ho od té doby, co spáchal sebevraždu ve 24 hodin :)

Pokud bych měla něco vyzdvihnout, tak je to atmosféra. Seriál se nebojí lekavých scén, mnohdy jsem měla při sledování strach a téměř u každého dílu jsem byla minimálně napjatá jak struna. Tato hranice s thrillerem až hororem byla zvolena výborně, paradoxně to fungovalo ve spojení s psychologií postav, kterou jsem příliš neocenila výše.

Those Who Kill se nedá upřít odklon od standardu. Přesto seriálu jedna řada stačí, netřeba tyto utrápené dušičky vidět o dalších pár hodin více. Dokonce mi ani nevadil otevřený konec, který nechal fanoušky tápat nad tím, kdo je naživu a kdo zmáčknul spoušť. Pokud hledáte něco trošku jiného a máte kriminálky rádi, zkuste to. Hodnocení bude asi záležet na vkusu každého jedince, rozhodně nejde o seriál pro masy. Za mě lehký nadprůměr.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Trophy Wife
10. srpna 2014
další názory k seriálu

Not as glamorous as it sounds.

Trophy Wife je taková milá oddychovka. Z letos zrušených komediálních novinek se tento seriál řadí do lepšího průměru.

Epizody jsou příjemně napsané. Sitcom z rodinného prostředí není ničím novým, ovšem tento má několik plusových bodů. Za prvé, členové rodiny jsou snesitelní. Většinou v těchto seriálech najdete pár lidí, kteří vám neskutečně lezou na nervy. Zde je začátek trošku kostrbatý, trvalo mi, než jsem si na všechny zvykla, ale postupně se to uklidnilo a dokonce ani exmanželky, ani děti mi nevadily.

Kvalita trošku kolísá. Některé epizody jsou dost vtipné, u některých jsem se nezasmála vůbec. Líbí se mi, že většinu času si Trophy Wife nesnaží hrát na morální strunu, snaží se být jen srandovní bez jakýchkoliv životních pouček. Přesto si myslím, že povedených vtípků by zde mohlo být trošku více.

Herecké obsazení je zdařilé. Četla jsem, že ABC utratila velké peníze za žádnou herečku Malin Akerman pro hlavní roli Kate. Tato volba se vyplatila, např. v porovnání s konkurenčním Bad Teacher, kde se bývalá trophy wife nesla jako páv a navíc byla škaredá, to zde bylo přirozenější a navíc herečka je kočka. Pak už jen bylo třešničkou na dortu, že ač hraje mírně povrchní postavu, dokáže svůj herecký talent předvést. Zbytek hvězdného obsazení v čele s Bradleym Whitfordem a Marciou Gay Harden jí pak už jen nahrával do noty. Trophy Wife je rozhodně jednou z nejlépe zahraných komedií.

Trophy Wife si na nic nehraje. Snaží se pobavit a občas to vychází. Přesto se nedá řadit k seriálům, bez kterých by televize nebyla to pravé ořechové. Prostě ideální oddychovka před spaním.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Kirstie
6. srpna 2014
další názory k seriálu

Zašlá sláva hvězd.

Kirstie velmi zklamal. Seriál, který má údajně hvězdné obsazení, rozhodně nedostál svému příslibu. Spíše než koncert hereckých hvězd šlo o zoufalou snahu vysloužilců vrátit se do centra dění.

Vím, že stanice TV Land je taková... jednodušší. Tohle ale bylo jednoduché až moc. Místy mi to kulisami připomínalo Chůvu k pohledání, ale jak jsem tyto dva seriály srovnávala, přišla jsem na to, že jsou od sebe vzdáleny několik světelných let. U Kirstie chybí 'Niles', tedy skvělá hláškující postava, kterou toužíte vidět před kamerou v jednom kuse. Všechny postavy zde jsou nevýrazné až nesympatické. Scénář se jim snaží nadhazovat dároby vtipné gagy, ale vůbec to pro mě nefunguje. Pořádně jsem se tu zasmála pouze jednou, a to díky interakci hlavní hrdinky s hostující hvězdou, mou oblíbenou Kristen Chenoweth - ve scéně, kdy se dámy hádají a perou a střídají se na jevišti během divadelní hry.

Hostující herci jsou vlastně jediným pozitivním, co se na tomto seriálu dá najít. Během dvanácti epizod Kirstie se jich objevilo pěkných pár, kromě Kristen také John Travolta nebo dvě hlavní postavy z legendární komedie Cheers, která proslavila i představitelkou zdejší Thelmy. Dokonce i ta Kathy Griffith, kterou obecně moc nemusím, zde dodala trochu šťávy.

Celou dobu ale přemýšlím nad jednou věcí. Název seriálu. Proč se proboha seriál jmenuje Kirstie? To je stanice tak zoufalá, aby musela lákat nejen na tvář Kirstie Alley, ale i na její jméno? Opravdu jsem to nepochopila, Kirstie nic krom jména neznamená, v seriálu se tak nikdo nejmenuje. Hrdinka je Madison, její rodné jméno je Branda. Mohli vymyslet lepší název, který by alespoň trošku korespondoval s tím, co se před kamerou odehrává. Původní název Giant Baby by podle mě byl mnohem vhodnější.

Nicméně o pochybné kvalitě jistě svědčí i to, že stanice, která prodlužuje seriály s 400.000 diváky za epizodu, seriál zrušila po 12 epizodách. Určitě jsou na světě lepší komedie. Doufám, že Hot in Cleveland od téže stanice bude na jiné úrovni, když se dočkal už více než 100 epizod.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
20 %
plakát
Siberia
4. srpna 2014
další názory k seriálu

What happens when a reality show goes terribly wrong...

Siberia byl velmi zajímavý projekt. Do poslední chvíle jsem nevěděla, jestli jde opravdu o smyšlený seriál, nebo doku reality show. Vlastně jsem o tom přemýšlela i v prvním díle, dokud jsem se nepodívala na žánry, kde reality show nefigurovala.

Začátek je klasický Survivor. Lidi jsou vysazeni v opuštěné krajině na Sibiři, jejich jediným cílem je přežít zimu. Nevyřazuje se, kdo odejde dobrovolně, zmáčkne tlačítko, kdo vydrží do konce zimy, si mezi sebou rozdělí výhru 500.000 dolarů. Soutěžící pochází z celého světa. Vše probíhá hladce, dokud nezačnou lidé umírat. Nikdo netuší, co se děje, producenti pořadu nereagují, nikdo s nimi nekomunikuje. Lidé padají jako hrušky, ať smrtelně, nebo jsou raněni a potřebují pomoct. Nebezpečí zde skýtá mnoho forem, od domorodých kmenů až po více exotické či dokonce nadpřirozené formy.

Stejně jako v opravdových realitkách, i zde postupně soutěžící ukazují svou pravou tvář. Kdo rád podvádí, kdo je škodolibý a jde po výhře za každou cenu, kdo to nemá v hlavě úplně v pořádku a kdo je zde jen pro vytváření opravdové televizní zábavy. Musím říct, že postavy mi přišly sympatické. Nikdo se mi neprotivil, na druhou stranu jsem ani nikomu nefandila... Asi to bylo tím, že mi bylo od začátku jasné, že tady asi moc výherců nebude.

Seriál nepostrádá několik překvapivých momentů, ze kterých jsem byla zaskočená, což je vždycky plus. Přechod z vedra do metrů sněhu doslova ze dne na den byl fajn (pro soutěžící asi ne, ale pro diváky určitě), odkrývání dalších a dalších tajemství taky potěšilo.

Vrcholem seriálu pro mě byla devátá epizoda, která se oproti zbytku série nesla ve výrazně hororovějším duchu. Možná to bylo tím, že zrovna vyšla na nedělní noc, když jsem byla sama doma :) Každopádně po odhalení původu tajemných zvířecích stop a zhasínání pochodní napětí spadlo na bod mrazu a jen pomalu se začínalo zase zvedat v poslední epizodě. A že to bylo finále! Dlouho jsem u konce seriálu nebyla naštvaná, jako tady! Takový závěr si vyloženě volá o další pokračování, o jednu epizodu, která prozradí něco víc, co se tam vlastně děje. Žádné otázky nebyly zodpovězeny, seriál zůstal dokořán otevřený a já nevím, jestli mu za takový závěr ubrat na výsledném hodnocení, nebo ho naopak chválit za geniální zvrat.

Pokud si libujete v reality show typu Survivor a tajemných záhadách, určitě Siberii vyzkoušejte. Jen se připravte na otevřený konec, který si vyžaduje pokračování.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %
plakát
Saint George
2. srpna 2014
další názory k seriálu

One man. Two worlds. Mas problemas.

Od FX jsem toho čekala mnohem více. Stanice se sice zaměřuje na dramata, ovšem když už se teda do té komedie pustila, čekala jsem alespoň trošku vyšší úroveň. Za tento seriál by se styděli i na TV Land, natož na komerčních stanicích.

Saint George je o chlápkovi, který balancuje své mexické kořeny včele s drzou matkou a život v americké vyšší třídě. Lidé si ho běžně pletou za zahradníka v jeho vlastním domě nebo za číšníka v restauraci, kam se jde najíst. Celý seriál se točí okolo národnostních rozdílů mezi Mexičany a Američany. Téma, které už jsme v seriálech, zvláště v sitcomech, viděli tisíckrát. Je to velmi jednodimenzionální. Po pár minutách vás seriál začne nudit, po pár epizodách neskutečně vytáčet.

George Lopez je nesympatický. Neříkám, že každá hlavní postava musí být dvacetiletý model nebo modelka. Ovšem očekávám alespoň nějakou míru tolerantnosti. Tento člověk se nedal vystát a o nic lepší to nebylo ani se zbytkem hlavního osazenstva. Exmanželka prkenná tyčka, šprťácký synek, vtíravý bratranec a nevhodně se chovající strýc... a třešničkou na dortu je drzá a sprostá matka.

Jak se tyto postavy chovají, to mi hlava nebere. Opravdu je to asi jiná kultura, nebo já nevím. Nějak si nedovedu představit, že by o mně máma mého přítele před ním říkala, jaká jsem kráva (a hůř) a že náš syn není jeho biologickým dítětem. Asi ten napjatý vztah matky a exmanželky měl být velkým zdrojem zábavy, nicméně u mě to rozhodně nefungovalo, spíše jsem nechápavě kroutila hlavou a bylo mi smutno z té trapnosti, kterou jinak kvalitní FX vypustila do vysílání.

Jestli jsem se během těch deseti epizod dvakrát pousmála, tak je to hodně. Většinu času se nedělo nic vtipného, maximálně jste mohli přemýšlet o tom, co vlastně tvůrce považoval za zdroj zábavy, proč se Saint George řadí do žánru sitcomu. Jediná odpověď, která mě napadá, je to, že tento seriál nemá jinou kategorii, do které by mohl spadat. Je to bída s nouzí, která rozhodně nestojí za ničí čas. Tedy pokud se zrovna nevyžíváte v lehce rasistickém ztrapňování mexické menšiny v USA, v tom případě byste zde byli na správné adrese.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
20 %
plakát
Lidé zítřka
1. srpna 2014
další názory k seriálu

The future is breaking out.

První tři díly mi trvaly týden. Zbytek seriálu jsem stihla zhlédnout během několika málo dní. TTP má pomalý rozjezd, nicméně od desátého dílu se seriál začne skvěle rozjíždět a druhá polovina série už se může rovnat ostatním programům na stanici CW.

Škoda těch prvních pár epizod. Lidi se přestali dívat, než se kvalita zvedla, a pak už se k TTP nevrátili, i když by si to seriál zasloužil. Epizodní případy začaly být najednou zajímavější, díly se nezaměřovaly na jednoho z party a jeho minulost, ubylo nepotřebných flashbacků a začaly přibývat překvapivé zvarty v ději, které jsem já osobně neviděla přicházet.

Největším problémem, který TTP má, je Payton List. Herečka, která ztvárnila v seriálu hlavní ženskou postavu Cary, byla zvolena velmi špatně. Je nesympatická, až to bolí, navíc se to stupňuje s přibývajícími díly, když vám naopak všechny ostatní postavy začínají pomalu přirůstat k srdci. Dokonce bych i přežila herecké nedostatky Arrowova bratránka, ale Payton se překousnout nedá v žádném případě.

Občas stanice převažovala před nějakou alespoň hrubou autentičností. Sice je to sci-fi seriál, ale když člověk, kterému před pěti minutami vyndali kulku z těla, v pohodě zápasí s nejsilnějším členem party a nedělá mu to sebemenší problém, připadá mi to opravdu úsměvné.

Finále seriálu: Závěrečná velká bitva mi připomněla Smallville a všechny ty nekonečné souboje na život a na smrt v jeskyni, modrý svítící kruh zase hvězdnou bránu :D A John na konci vypadal naprosto k sežrání! Vůbec mi takový závěr nevadil, hlavní dějová linie se uzavřela a i když zůstala otevřená dvířka pro pokračování, jsem s koncem spokojená. A jsem rozhodně ráda, že Jad neskončil jako dobrák, protože role klaďase se k němu opravdu vůbec nehodila.

Ve výsledku jsem spokojená. Sice prvních pár dílů musíte přežít, ale jakmile se příběh začne soustředit na hlavní dějovou linku a začne ubývat flashbacků, seriál dokáže pohltit a skvěle pobavit. Nevzdávejte to s ním hned na začátku, zkuste to vydržet. Určitě se to vyplatí.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %
plakát
The Michael J. Fox Show
23. července 2014
další názory k seriálu

Still got it.

Totální střela vedle. NBC si myslela, že slavným jménem s veřejně známou nemocí se dokáže vykoupit ze svého komediálního prokletí. Seriál přeskočil pilotovou fázi, dočkal se objednávky na plných 22 epizod, které byly natočeny snad ještě před premiérou. Inspirativní příběhy však očividně netáhnou, nebo spíše nedokážou zachránit podprůměrný děj s absencí vtipů.

Veškerá akce vychází ze dvou věcí. Rodinné vztahy a Parkinsonova nemoc. V jednom díle se to dá zvládnout, ale koukat na to 22x? Docela brzy to začalo být hodně zoufalé. Nepomáhaly ani lehce dokumentárání vsuvky s přímými pohledy do kamery, ba právě naopak.

Nechápu, proč v každé rodinné komedii musí být i nějaký další rodič/bratr/sestra/bratranec/sestřenice hlavního hrdiny? Proč tam musí být tolik dětí? Když už rodina, nešlo by dát třeba manžele a jedno dítě? Nevím, proč musí být vždycky velká rodina a další příbuzní neustále na scéně. Už mě to fakt štve. Děti spíš překáží, než aby byly zdrojem nějakých vtípků a zábavných situací.

Navíc ani hlavní postava nestojí za mnoho. Michael mě nebaví. Nechci být necitlivá, vím, že je to seriál podle jeho života a nemoci, ale přijde mi, že je to zbytečné plýtvání jeho talentem.

Jako každá druhá komedie, i Michael se snažil nalákat fanoušky na několik hostujících hvězd. Některé se povedly (třeba Michaelova pracovní konkurentka a Sting), na většinu jste si přáli co nejdřív zapomenout.

A samozřejmě na konci každé epizody nemohlo chybět morální ponaučení. Těch totiž není nikdy dost. Celý seriál vyvrcholí naprosto očekávaně ve velkém rodinném kruhu, kde jsou všichni šťastní a spokojení. Michael J. Fox Show je podprůměrný seriál, který nezachrání ani filmová hvězda. Pokud se chcete pobavit, sáhněte po něčem jiném, tady se leda uspíte.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
30 %
plakát
The Crazy Ones
15. července 2014
další názory k seriálu

We still got it, you handsome son of the bitch.

Z Crazy Ones měla být skvělá svěží nová komedie, ze které se stane další z hitů stanice CBS. Neustále se snižující sledovanost však doslovně říkala, co si všichni fanoušci mysleli. Tento výsledek se minul účinkem.

Pilotní díl není špatný. Má slavnou hostující hvězdu, příjemné melodie, několik povedených vtipů a neokoukané prostředí. Vše zmíněné se ovšem velmi rychle omrzí. Vtipů není zdaleka tolik, jak by se na komedii slušelo, navíc půlka těch, které jsou přítomny, nejsou ani z poloviny tak vtipné, jak by u CBS komedie být měly. Přiznejme si, že tato stanice se v sitcomovém žánru vyzná, je - troufám si říct - mistrem v tomto oboru. Nedivím se, že něco, co nesplňuje určitou laťku, se nesetká u diváků s očekávaným zájmem.

Kamenem úrazu jsou vtipy, jak jsem se již zmínila. Některé scény jsou geniální, párkrát jsem se opravdu dobře zasmála. Ovšem většinu času jde jen o průměrnou podívanou, u které se ani nepousmějete. Neříkám, že je to trapnost nad trapnost - i ty už jsem mohla v uplynulých týdnech vidět - ale ani nudná průměrnost příliš nepotěší.

Těšila jsem se na postavy, ale už od první epizody mi většina z nich lezla krkem. Největší katastrofou je Robin Williams. Z dětství si ho pamatuju jako filmového herce, který mě dokázal ve svých komediích vždycky rozesmát. Jaký pak byl šok, když jsem v Crazy Ones viděla šíleného stařečka, který svým roztěkaným chováním vyvolával nutkání něco (nebo někoho) praštit. Ani Sarah nebyla o moc lepší. Holka se sice snaží, ale mnohem více se k ní hodí dramatické role, pro komedii prostě není stavěná. Pro velkou část fanoušků byl tahounem James Wolk v roli Zacha, ovšem mně nesedl vůbec. Těch flirtujících sebevědomých krasavců je už tak přemnoženo, že pomalu ale jistě přestávají být okouzlující. Nejméně mi vadili Andrew a Luaren, nicméně ani jednoho z nich jsem si vyloženě neoblíbila. Jediný, kdo pro mě Crazy Ones zachraňoval, byl hostující herec Brad Garrett, který je hlavní příčinou výše mého výsledného hodnocení. Jeho scény byly skvěle napsané a perfektně ztvárněné. Osobnostní a výšková kombinace jeho a Williamse fungovala na výbornou, jsem moc ráda, že se ho tam tvůrci rozhodli zakomponovat.

Nicméně jedna postava a pár povedených vtipů je dost málo. Od seriálu s tak hvězdným obsazením a přední komediální stanicí jsem čekala mnohem více. Celkově tedy zklamání.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
50 %
plakát
Táta Jack
12. července 2014
další názory k seriálu

Putting the F back in fatherhood.

Surviving Jack mi doporučila kamarádka, ovšem ukázalo se, že konkrétně u tohoto seriálu se náš vkus neshoduje. Neříkám, že jde o největší komediální odpad, to rozhodně ne. Na druhou stranu to ale není nic, u čeho bych se extra bavila. Spíš takový průměr.

První epizody jsou slabší. Vtipy se zde vyskytují, ovšem je to ten typ, který nevyhovuje všem. S přibývajícími díly se v mých očích kvalita zvyšuje, začala jsem se i některým scénám a vtipům smát. Je těžké hodnotit seriál se sedmi epizodami a spatřovat v něm nějaký vývoj, zvlášť když epizody nebyly vysílány v produkčním pořadí. To zde - na rozdíl od jiných komedií - nevadilo, takže se nemusíte bát, že se tam bude skákat od jednoho k druhému a zpět bez souvislostí. Surviving Jack nemá žádný hlavní děj (možná vás jen zaskočí, když synek má v jednom díle z ničeho nic holku a v dalším ji teprve uhání).

Retro 90. léta mi nevyhovovala ani u The Goldbergs a zde to není o nic lepší. Možná proto jsem si Jacka nedokázala tolik užít (i když osobně bych to na to asi nesváděla, bude to pravděpodobně těmi vtipy, které mi nesedly). Příšerné oblečení a účesy seriálu nedodaly potřebnou jiskru.

Největší plus vidím v představiteli hlavního hrdiny. Chris Meloni se do této role hodí dokonale. Postava Jacka je skvěle napsaná, je to přesně ten typ sarkastického vola, který si ze všech musí dělat srandu a vlastní děti jsou jako první na ráně. Třešničkou na dortu je fakt, že zrovna vstupují do období prvních lásek a randění, což tomuto typu taťky (kterým můj přítel touží být odjakživa a nesmírně se na to těší) dodá celý nový svět mučících možností... lásky dětí, připravte se na pár infarktů a doživotních nočních můr :)

Jack je oddychovka, která se postupně zlepší, ovšem za sedm dílů vás nedokáže dostatečně chytnout. Myslím, že existují lepší kousky na zkrácení volné chvíle. Pokud si ovšem libujete v mučení teenagerů, určitě Jackovi dejte šanci, v tomto ohledu vás nezklame.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Super Fun Night
10. července 2014
další názory k seriálu

You just got lawyered.

Ze Super Fun Night všichni loni na jaře po zveřejnění traileru dělali největší propadák sezóny. I já jsem měla stejný názor, trailer byl vrcholem nevkusu a trapnosti. Naštěstí se v průběhu sezóny ukázalo, že i Američané mají špetku vkusu, jelikož se odmítali na takovou slátaninu koukat.

První epizoda nebyla tak hrozná, jak by člověk původně očekával. Možná je to proto, že se ABC rozhodla neodvysílat jako první pilot, ale nějakou pozdější epizodu, ve které hlavní hrdinka Kimmie alespoň nemá blikající spodní prádlo. Nebojte se, i tohoto dílu jsme se eventuálně dočkali, nebyli jsme ochuzeni o tento zážitek, který se vám natrvalo vryje do paměti (opravdu, nikdy na něj nebudete schopni zapomenout...). Přemýšlím, zda říct, že se seriál v průběhu zlepšil. Některé epizody jsou lepší, jiné se válí stále dole v bahně trapnosti. Bohužel se obávám, že těch druhých zmiňovaných má Super Fun Night více.

Rebel Wilson vytvořila svou postavu Kimmie jako neskutečného losera, který se nějakým zázračným způsobem dostal na vyšší pozici ve firmě, ale vše, co vidíme, jsou jen trapné nehody, které Kimmie způsobuje, většinou kvůli své váze. Dalším problémem je to, jaký příklad Kimmie dává všem divákům, kteří u seriálu vydrží. Přiznejme si, že Wilson nemá zdaleka dokonalou postavu. To není nic, co bych jí vytýkala. Nicméně se mi nelíbí, jak se Kimmie staví k jídlu. Je jí jedno, jak vypadá, že s tím jsou logicky spojena různá omezení a nemoci. Neustále říká, jak nesnáší pohyb, zeleninu a ovoce, a láduje se nezdravým jídlem, zmrzlinou a sušenkami.

Naopak co hodně oceňuju, to je u Super Fun Night úvodní znělka. Poprvé jsem úplně nevěděla, co si o ní myslet, nicméně postupně jsem si na ni zvykla a moc se mi líbila. Písnička je skvěle chytlavá, není zdlouhavá, prostě akorát, aby potěšila a nezačala lézt na nervy. Více už váhám, co si myslet o závěrečných scénách u všech epizod. Na konci je vždy nějaký pokus o krátký hudební klip nebo vtipnou scénku. Některé (hlavně hudební) se mi líbily, i když ta mimika, gestika a přehnané efekty byly zbytečné. Některé byly spíše trapné. Písničku z posledního dílu (Fat Bottom Girls) miluju už z Glee a zde se mi líbila asi nejvíc ze všech klipů, které SFN vytvořil. Zpívali všichni herci, bylo to takové příjemné rozloučení s celým seriálem.

Pár hudebních vystoupení však SFN nemůže zachránit. Seriál se topí v trapnosti, scének, u kterých se opravdu srdečně zasmějete je hrubě málo. Rebel Wilson z jiných rolí neznám, ale doufám, že toto není její charakteristický typ postavy, jinak nevím, jak tohle někoho může lákat k neustálému sledování.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
40 %