25. 7. 2014

Comic-Con 2014: Under the Dome

Comic-Con 2014: Under the Dome

Na letošním Comic-Conu nemohl chybět ani loňský letní hit Under the Dome, který se letos vrátil s druhou řadou.

Letošního panelu se zúčastnil tvůrce Neal Baer a několik herců, jmenovitě Mike Vogel, Dean Norris, Rachelle Lefevre, Alexander Koch, Colin Ford a Eddie Cahill.

Z klipů, které byly na letošním Comic-Conu ukázány, je jasné, že půjde do tuhého. Velký Jim je na válečné stezce, Barbie v pohybu, a to, co je pod Chester Mill, se může ukázat stejně tak smrtící jako kopule, která je nad ním. Výkonný producent Neal Baer přilil navíc olej do ohně, když prohlásil: „Pod kopulí není nikdo v bezpečí. Na konci sezóny to ještě můžeme roztočit.“ Na dotaz, zda se může vrátit některá z již mrtvých postav, odpověděl: „Nejsou nastavena žádná pravidla.“

Poté byl vypuštěn pětiminutový klip ze sedmé epizody, ve kterém Barbie padá do hluboké jeskyně, díky které se možná ukáže, že kopule není tak nedobytná: „Jedna z našich postav se může dostat ven z kopule, doslova.“ řekl Baer a dodal: „Právě jsme dokončili natáčení a víme, jak to dopadne, ale to vám neřeknu.“ Epizoda bude vysílána 11. srpna.

Po přehrání videa se zvedl představitel Barbieho Mike Vogel a začal se loučit s kolegy a s davem, i když není příliš pravděpodobné, že by jedna z hlavních postav opravdu odešla. Naopak by později měl představit více z života postavy, hlavně to, proč se ve skutečnosti připojil k armádě.

Loňské léto byl Under The Dome velkým hitem a nebylo překvapením, že se dočkal prodloužení. Letos se vrátil a jeho sledovanost v premiéře je o něco slabší, ale vše dohání díky DVR.

I k případnému prodloužení se Baer vyjádřil: „Připravili jsme to tak, abychom mohli pokračovat dál, máme ještě spoustu příběhů.“ Údajně je plánováno minimálně tři až pět sérií. Baer také poznamenal, že už jsou i trochu mimo knižní děj: „Celou dobu však komunikujeme se Stephenem, čte každý scénář a miluje, když vraždíme jeho postavy.“ K tomu ještě doplnil Norris: „Je skvělé ho vidět na place, je skvělé vidět, že to takhle vede.“


Jak se vám líbí druhá řada? Které postavy se podle vás ještě nedožijí závěru série?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Pajky

Pajky

Já jsem ještě knížku nečetl, ale plánuju to. Díky jejich odklonu pro mě alespoň čtení (i poté co sleduji...
před 9 roky
Martin_W

Martin_W

3 - 5 sérií? To snad ne...
před 9 roky
nina100

nina100

ale ved co je na tom že su mimo knihu? ved to nevadí, kopec seriálov je mimo knihu, hlavný je ten dej a...
před 9 roky
Další články k tématu